Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ahhh ahhhh şunu insan 1 hafta önce söylerdi

slm baharcım nasılsın canım inş kırmızıları görürüsün
canım senin gününmü geçti ne oldu belki bebiş vardır çünkü senin böyle bir ihtimalin var kimbilir
rabbim dilemiştir tüpe başlamadan hamiş olmuşsundur ne dersin arkadaşım

merhaba kızlar,size bugün pek mutlu haber veremiycem ama yinede her durumda şükürler olsun yaradana.sabah erkenden kontrole gittim.doktor önden giden yumoşun 17 cm olduğunu ardından gelenin 14 cm olduğunu bu şekilde küçülerek gittiğini.fazla ama eşit gelişmeyen yumoşlarım olduğunu söyledi. belki sadece tek yumurtaya işlem uygulanabilir dedi.işte ben orda koptum.boğazıma koca bir yumruk oturdu ve yutkunamadım bile.dondurulması gibi beklentim yoktu biliyosunuz ama ya bu tek yumurta boş folikül çıkarsa benim tedavi iptal olur diye üzülmedim desem yeridir.sabahta tedavisi iptal olan birinin işlemleri yapılırken buna şahit olmuş ve çok üzülmüştüm zaten kadının hali ibretlikti.nasılda güçlü durmaya çalıştı.

" sadece istediğim olduğunda sana şükredenlerden olmak istemiyorum rabbim.bu yola çıkarken her şeye hazırlıklı olduğumu söylemiştim.başıma geleceklere katlanacak güç ver.gönlümde olanı hakkımda hayırlı,hakkımda hayırlı olanıda gönlümde eyle.ben elimden geleni yaptım ve sana sığınıyorum.Olduğu kadar olmadığı kader " sözleri ile durumu eşime özetledim.başka bişey sorma diyip içimdeki zehiri akıttım.sonrada bir daha ağlamıycam ve anneme söyleyip üzmiycem dedim. şimdi hastaneden gelecek telefonu bekliyorum.2-3 gibi ancak ararlar.

bu arada dün eyüp sultana ziyarete gittim ve hepimiz için dua ettim.her gelişimde mutlaka giderim.çekiyor sanki orası beni.hatırladıklarıma ismi ile hatırlamadıklarımada bu uğurda çaba gösteren bütün arkadaşlarıma diye dualar ettim.annecimde sizler için dua etti. Allah kabul etsin.

canım üzülme zaten sen herşeyin bilince biri olduğuu yazında br güzel göstermişsin
rabbim dilerse bir yumurtan çok kaliteli olur ve bebişin nş olur canım sen hangi tüp bebek merkezinde hangi dr tedaviye başladın

Günaydınlar hepinize hayırlı haftasonları bugün bende ramazan öncesi son pikniğimi yapayım dedim dün gece yarısına kadar sarma sardım herkes günün ve hayatın tadını çıkarsın
oh ohhhhhhhhhh hanım sarmalar sarmışşşşş da pikniğe gidermişşşşşşş
valla daha siftah yapamadım ben bu sene afiyet olsun cnm benim
günaydınnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrr
hepinize mutlu pazarlar
sanada ii pazarlar güzelim desene çabalar bile kırmızının gelmesine sebep olamadı
cnm inan ki ne diyeceğimi bilemiyorum amam ne olur çok üzüme dur bakalım yaradan inşllh transfer olmanı nasip eder güzelim evet iptal olması çok zor elir insana
sen iptal de olsa gene denersin cnm benim ne olur kendini çok yıpratma

slm canım iyiyim tatlım keşke kırmızılarrı hiç görmesemde bebişimin varlığını öğrensem
dün kırmızılar gelmiyor diye civanperçemi çayı içecektim...
kocişle bi test alalım dedim hiçbi belirti yok ama yinede içimiz rahat etsin dedik...
ve tek çizgiyi gördük
keşke öyle olsa ama yok işte...
kırmızılarda nazlandıkça nazlanıyor ne olacak halim bilmem

evt ya komşumun hamiş haberini onunla otururken aldım hiç beklemiyodum ondan, kendimden bekliyodum ondan beklemiyodum şoka uğrattı beni
sizinde tedaviniz hayırlı olsun dr.unuz pozitif ne güzel..sana iyi bebek mevlütleri diliyorum gitmişken dua etmeyi unutmasan bari stres yapmaktan...

herkee tünaydınnnnnnnnnnnnnnn
kızlar hayılı ve güzel pazarlar olsunnnnn
ben bugün eşimle bayağı uyumuşum yeni kahvaltı yapıyoruzzzz
flazsk cnm sanada annende kolay gelsin güzelim

bilmiyom valla senden bi ara ses çıkmıyınca bende bu kız nereye gitti dedim şaka şaka
sende dahada tık yoksa sen hamilesindir kız )) nasıl tık yok olması lazım neyse eşin bayram etti hehehheee

döner inş. yokuluğu nasılda belli dün topik bomboştu( eksikliği hemen farkediliyor..alışmışım filizi, seni görmeye)

benimde en çok korktuğum şeylerden biride buydu işte.geçen ay kontrole gittiğimde bi önceki aydan 17mm yumurtamın oldğunu bunun bile tedavinin iptaline neden olduğunu söylemişti dr o ay zaten tedavi görmicekdim allahtan bu ay sorunsuz başladım ya inş. yumoşlarımın hepsi aynı büyür..seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsunda elde ettiğiniz yumurta dolu çıkıp sana bebk olarak geri dönsün inş.
nş. hastaneden güzel haberler almak nasip olur...Allah dualarını kabul etsin...

sağol canım.memorial ve müstecep bey ile başladım.son iki kontrolüme farklı doktor girdi.canım en başında olabilecekleri söylemişlerdi.pko olduğu için böyle olma riski fazla demişlerdi.ekip çalışması ve herşeye birlikte karar veriyorlar.sonuç ne olursa olsun şimdilik çok memnun kaldım.

dualarınızdan eksik etmeyin yeter canım. Allah razı olsun.

sağol canım,bendeki önceki aydan kalan yumurta değil.ilaçlara vücudumun pkodan dolayı tepki vermesi ve yumoşların eşit büyüyememesi.Allah sorunsuz başlayıp sorunsuz bitirmeyi nasip etsin sana.

Son düzenleme:

canım daha hiçbişey belli değil hemen karalar bağlama...
bak ne güzel önde giden yumoşların varmış...
allahın izniyle onlar opuya kadar hem artar hemde istanilen büyüklüğe gelir
lütfen boş mu dolu mu diye kendini strese sokma...
rabbim nasip ettikten sonra 1 yumoşlada bebişini kucağına alırsın
inş herşey beklediğinden daha da güzel ilerleyecek..
dularım seninle bitanemmmmmmm
buarada annende sen de saolun rabbim dualarınızı kabul etsin

sanada ii pazarlar güzelim desene çabalar bile kırmızının gelmesine sebep olamadı

yok bitanemmmmmmmmm direndikçe direniyorlar valla

herkee tünaydınnnnnnnnnnnnnnn
kızlar hayılı ve güzel pazarlar olsunnnnn
ben bugün eşimle bayağı uyumuşum yeni kahvaltı yapıyoruzzzz

maşallah bitanemmmmmm kocişinle uykuya doymuşsunuz bugün
sefanız olsun

yaaa inan kocişede dedim arkadaşım şimdi beni yanlış anlıycak diye
ama inan ki elektrikler gitti ortam hazırlandı anlayacağın
yok tatlım dün idrar testi yaptım tek çizgi çıktı...
amannnn bide nazlanıyor baktı ben zorunluyum ya
canım zaten topiğe giren kişi az son günlerde...
dün bende giremedim işimiz vardı...
ara ara girdim bizim topikte kimse yoktu diğer topiğe girdim yazdım çıktım...
flzask evde olsaydı sürekli topikte olurdu
bizde girdiğimizde boş boş dönmez sohbet ederdik canımla

canım üzülmedim desem yalan ama kendimi salmadım salmıycamda.sabah gördüğüm kadında etkiledi beni.üstüne banada öyle denilince bir an sallandım tabi.neyse sadece hayırlısı deyip bekliyorum.son yumurta ve son sperm kalana kadar mücadeleme her koşulda devam edicem

amin canım valla her köşesinde aklımda sizlerde vardınız.

canım kolay değil tabi ama güçlü durmak gerekiyor...
ben kırmızılar gecikti diye bile canım sıkıldı seni anlıyorum tabiki de...
ama bu süreçte aolumlu olmak gerekiyor...
sen çok güçlü birisin her zorluğun altından kalkacağına eminim...
ama göreceksin herşey yolunda gidecek allahın izniyle

canım inşallah hayırlı bir şekilde başlar ve tamamlarsın.gözüne bakıyoruz ya gelmez kırmızılar şimdi.sağlıklı yumurtalara zemin hazırlayarak gelsin inşallah.

şimdi hastaneden aradılar.ilacımın dozunu düşürdüler.arkadan geleni yetiştirmeye çalışacaklar sanırım.yarın sabah dokuza tekrar çağırdılar.semra hanım ve nur hanım birlikte bakacak ve karar vereceklermiş.

Slm KiZlar nslsiniz ...ev bulduk sonunda biraz pahalı kirası ama arıyoruz diyemi bilmiorum hiç kiralık ev yok..bu hafta ev tasiycaz Ramazan'ın ilk haftasında yavaş yavaş ufak tüfekleri yerlestircem sonrada transfer zaten:) neyse yeni ev yeni bebek olur ins:)

Cansunida cnmmmm hayırlı olsun tedavin ilk iğneni bugun vurunacakmisin:)bu arada regl olmadan once iliskiye girdiğimde bende adet oluyorum hatta en son cok gecikti ya biz affedersiniz iki kez yaptık o gun ve hasta oldum:)

Mercan üzülme sonuçta 1 yumurta ile hamile kalacaksın bak benim cok varda Nolu olmadı ilki...yani kısmette varsa 1 tane yada cok taneye bakmaz...hem ultrasonda tam görünmüyor amlyt sırası daha cok yumurta çıkabilir ..sen üzülupte stres olmalı yumoslarin çoğalsın büyüsün :)
Bahar adetin gelir bekliyorsun ya inan ondan geçikir ..sen adet olursan bu ara transfer günlerimiz aynı olacak sanırım:)
Cok sayfa ilerlemiş okuyamadığım olmuştur kesin... Ben bu 1 hafta giremem kesin İnternet'e ev taşımak cok büyüdü gözüme

canımıniçi mercanım güçlü arkadaşım dur bakalım daha tedavin iptal olmadı olursa gelecek ay gelir belkide aldığın iğnelerin etkisiyle doğal yoldan ne güzel dua etmişsin geçen hafta operasyon öncesi namazdan sonra ağlıyordum biranda durdum bu yol çok uzun dedim operasyon du sonra gecikmeden adet olunacak iğneler vucüdüm iyi reaksiyon verecek opuda sorun olmuyacak transfer ve zor 12 gün hamişlik ikili test üçlü test amniyosentez 35 yaş olunca doğum ve sonrası hep pır pır yürek o yüzden çok güçlü olmalıyız ben geçenlerde bir topik okuyordum eski en zayıf güçsüz yumurtası olan arkadş hamiş olmuştu yeterli rabbim ol desin dualarım seninle güzel arkadaşım

bak görürsün nsl büyüyecek yumoşların dinlen ve iyi beslen:)

cnm bir keresinde stresten 11 gün gecikmişti tamam dedim dr gideyim söktürücü alayım bakmayı bıraktım geldi huysuz canım idrarda çıkmaması normal belli olmaz bir bakmışsın hamişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…