ahhh ahhhh şunu insan 1 hafta önce söylerdi
merhaba kızlar,size bugün pek mutlu haber veremiycem ama yinede her durumda şükürler olsun yaradana.sabah erkenden kontrole gittim.doktor önden giden yumoşun 17 cm olduğunu ardından gelenin 14 cm olduğunu bu şekilde küçülerek gittiğini.fazla ama eşit gelişmeyen yumoşlarım olduğunu söyledi.belki sadece tek yumurtaya işlem uygulanabilir dedi.işte ben orda koptum.boğazıma koca bir yumruk oturdu ve yutkunamadım bile.dondurulması gibi beklentim yoktu biliyosunuz ama ya bu tek yumurta boş folikül çıkarsa benim tedavi iptal olur diye üzülmedim desem yeridir.sabahta tedavisi iptal olan birinin işlemleri yapılırken buna şahit olmuş ve çok üzülmüştüm zaten kadının hali ibretlikti.nasılda güçlü durmaya çalıştı.
" sadece istediğim olduğunda sana şükredenlerden olmak istemiyorum rabbim.bu yola çıkarken her şeye hazırlıklı olduğumu söylemiştim.başıma geleceklere katlanacak güç ver.gönlümde olanı hakkımda hayırlı,hakkımda hayırlı olanıda gönlümde eyle.ben elimden geleni yaptım ve sana sığınıyorum.Olduğu kadar olmadığı kader " sözleri ile durumu eşime özetledim.başka bişey sorma diyip içimdeki zehiri akıttım.sonrada bir daha ağlamıycam ve anneme söyleyip üzmiycem dedim. şimdi hastaneden gelecek telefonu bekliyorum.2-3 gibi ancak ararlar.
bu arada dün eyüp sultana ziyarete gittim ve hepimiz için dua ettim.her gelişimde mutlaka giderim.çekiyor sanki orası beni.hatırladıklarıma ismi ile hatırlamadıklarımada bu uğurda çaba gösteren bütün arkadaşlarıma diye dualar ettim.annecimde sizler için dua etti. Allah kabul etsin.
oh ohhhhhhhhhh hanım sarmalar sarmışşşşş da pikniğe gidermişşşşşşşGünaydınlar hepinize hayırlı haftasonları bugün bende ramazan öncesi son pikniğimi yapayım dedim dün gece yarısına kadar sarma sardım herkes günün ve hayatın tadını çıkarsın
sanada ii pazarlar güzelim desene çabalar bile kırmızının gelmesine sebep olamadıgünaydınnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrrrrr
hepinize mutlu pazarlar
cnm inan ki ne diyeceğimi bilemiyorum amam ne olur çok üzüme dur bakalım yaradan inşllh transfer olmanı nasip eder güzelim evet iptal olması çok zor elir insanamerhaba kızlar,size bugün pek mutlu haber veremiycem ama yinede her durumda şükürler olsun yaradana.sabah erkenden kontrole gittim.doktor önden giden yumoşun 17 cm olduğunu ardından gelenin 14 cm olduğunu bu şekilde küçülerek gittiğini.fazla ama eşit gelişmeyen yumoşlarım olduğunu söyledi.belki sadece tek yumurtaya işlem uygulanabilir dedi.işte ben orda koptum.boğazıma koca bir yumruk oturdu ve yutkunamadım bile.dondurulması gibi beklentim yoktu biliyosunuz ama ya bu tek yumurta boş folikül çıkarsa benim tedavi iptal olur diye üzülmedim desem yeridir.sabahta tedavisi iptal olan birinin işlemleri yapılırken buna şahit olmuş ve çok üzülmüştüm zaten kadının hali ibretlikti.nasılda güçlü durmaya çalıştı.
" sadece istediğim olduğunda sana şükredenlerden olmak istemiyorum rabbim.bu yola çıkarken her şeye hazırlıklı olduğumu söylemiştim.başıma geleceklere katlanacak güç ver.gönlümde olanı hakkımda hayırlı,hakkımda hayırlı olanıda gönlümde eyle.ben elimden geleni yaptım ve sana sığınıyorum.Olduğu kadar olmadığı kader " sözleri ile durumu eşime özetledim.başka bişey sorma diyip içimdeki zehiri akıttım.sonrada bir daha ağlamıycam ve anneme söyleyip üzmiycem dedim. şimdi hastaneden gelecek telefonu bekliyorum.2-3 gibi ancak ararlar.
bu arada dün eyüp sultana ziyarete gittim ve hepimiz için dua ettim.her gelişimde mutlaka giderim.çekiyor sanki orası beni.hatırladıklarıma ismi ile hatırlamadıklarımada bu uğurda çaba gösteren bütün arkadaşlarıma diye dualar ettim.annecimde sizler için dua etti. Allah kabul etsin.
slm baharcım nasılsın canım inş kırmızıları görürüsün
canım senin gününmü geçti ne oldu belki bebiş vardır çünkü senin böyle bir ihtimalin var kimbilir
rabbim dilemiştir tüpe başlamadan hamiş olmuşsundur ne dersin arkadaşım
hadi inşallah herşey güzel olacak,mesajına çok güldüm ya yoldaydım tam şok oldum demişsin ya
bizimkide perşembe gitti doktora kontrolü vardı,doktor hormonlar iyi gidiyor demiş,ilaçlara devam demiş,2ay sonra tekrar hormon tahlilleri veeee sperm tahlili istemiş,doktor çıkış olacağından umutlu bakalım nolacak,2ay beklemeliyiz,ama ben strese girmiyorum çıkacak diyorum ,çıkmazsada bunuda o gün düşünürüz,olumlu düşünüyorum en azından doktor çıkış olmasada demiş tesede şansmız artar demiş
valla adam işi biliyorda bende iş yok
ama sayende aklım başıma geldi
buarada dün sen yöntemiz söyledikten sonra birden elektirikler gitti...
sakın hemen çıkıp faliyete geçtiğimi düşünme tamam mı valla elektrikler gitti
buarada işlem tamam ama bende tık yok
evet canım annesinin evinde tamirat var yardıma gitti...
bugün dönerler heralde...
merhaba kızlar,size bugün pek mutlu haber veremiycem ama yinede her durumda şükürler olsun yaradana.sabah erkenden kontrole gittim.doktor önden giden yumoşun 17 cm olduğunu ardından gelenin 14 cm olduğunu bu şekilde küçülerek gittiğini.fazla ama eşit gelişmeyen yumoşlarım olduğunu söyledi.belki sadece tek yumurtaya işlem uygulanabilir dedi.işte ben orda koptum.boğazıma koca bir yumruk oturdu ve yutkunamadım bile.dondurulması gibi beklentim yoktu biliyosunuz ama ya bu tek yumurta boş folikül çıkarsa benim tedavi iptal olur diye üzülmedim desem yeridir.sabahta tedavisi iptal olan birinin işlemleri yapılırken buna şahit olmuş ve çok üzülmüştüm zaten kadının hali ibretlikti.nasılda güçlü durmaya çalıştı.
canım üzülme zaten sen herşeyin bilince biri olduğuu yazında br güzel göstermişsin
rabbim dilerse bir yumurtan çok kaliteli olur ve bebişin nş olur canım sen hangi tüp bebek merkezinde hangi dr tedaviye başladın
cnm inan ki ne diyeceğimi bilemiyorum amam ne olur çok üzüme dur bakalım yaradan inşllh transfer olmanı nasip eder güzelim evet iptal olması çok zor elir insana
sen iptal de olsa gene denersin cnm benim ne olur kendini çok yıpratma
benimde en çok korktuğum şeylerden biride buydu işte.geçen ay kontrole gittiğimde bi önceki aydan 17mm yumurtamın oldğunu bunun bile tedavinin iptaline neden olduğunu söylemişti dr o ay zaten tedavi görmicekdim allahtan bu ay sorunsuz başladım ya inş. yumoşlarımın hepsi aynı büyür..seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsunda elde ettiğiniz yumurta dolu çıkıp sana bebk olarak geri dönsün inş.
nş. hastaneden güzel haberler almak nasip olur...Allah dualarını kabul etsin...
sanada ii pazarlar güzelim desene çabalar bile kırmızının gelmesine sebep olamadı
herkee tünaydınnnnnnnnnnnnnnn
kızlar hayılı ve güzel pazarlar olsunnnnn
ben bugün eşimle bayağı uyumuşum yeni kahvaltı yapıyoruzzzz
bilmiyom valla senden bi ara ses çıkmıyınca bende bu kız nereye gitti dedimşaka şaka
sende dahada tık yoksa sen hamilesindir kız)) nasıl tık yok olması lazım neyse eşin bayram etti hehehheee
döner inş. yokuluğu nasılda belli dün topik bomboştu( eksikliği hemen farkediliyor..alışmışım filizi, seni görmeye )
canım daha hiçbişey belli değil hemen karalar bağlama...
bak ne güzel önde giden yumoşların varmış...
allahın izniyle onlar opuya kadar hem artar hemde istanilen büyüklüğe gelir
lütfen boş mu dolu mu diye kendini strese sokma...
rabbim nasip ettikten sonra 1 yumoşlada bebişini kucağına alırsın
inş herşey beklediğinden daha da güzel ilerleyecek..
dularım seninle bitanemmmmmmm
buarada annende sen de saolun rabbim dualarınızı kabul etsin
canım üzülmedim desem yalan ama kendimi salmadım salmıycamda.sabah gördüğüm kadında etkiledi beni.üstüne banada öyle denilince bir an sallandım tabi.neyse sadece hayırlısı deyip bekliyorum.son yumurta ve son sperm kalana kadar mücadeleme her koşulda devam edicem
amin canım valla her köşesinde aklımda sizlerde vardınız.
canım kolay değil tabi ama güçlü durmak gerekiyor...
ben kırmızılar gecikti diye bile canım sıkıldı seni anlıyorum tabiki de...
ama bu süreçte aolumlu olmak gerekiyor...
sen çok güçlü birisin her zorluğun altından kalkacağına eminim...
ama göreceksin herşey yolunda gidecek allahın izniyle
canım inşallah hayırlı bir şekilde başlar ve tamamlarsın.gözüne bakıyoruz ya gelmez kırmızılar şimdi.sağlıklı yumurtalara zemin hazırlayarak gelsin inşallah.
şimdi hastaneden aradılar.ilacımın dozunu düşürdüler.arkadan geleni yetiştirmeye çalışacaklar sanırım.yarın sabah dokuza tekrar çağırdılar.semra hanım ve nur hanım birlikte bakacak ve karar vereceklermiş.
slm canım iyiyim tatlım keşke kırmızılarrı hiç görmesemde bebişimin varlığını öğrensem
dün kırmızılar gelmiyor diye civanperçemi çayı içecektim...
kocişle bi test alalım dedim hiçbi belirti yok ama yinede içimiz rahat etsin dedik...
ve tek çizgiyi gördük
keşke öyle olsa ama yok işte...
kırmızılarda nazlandıkça nazlanıyor ne olacak halim bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?