Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hoşgeldin emine endişelenme arkadaşım napalım buda kader ama belkide tıkanıklık felan vardırda ilaçla felan düzelir korkma bu bölümü oku çok güzel bilgiler bulacak rahatlıyacaksın korkma yanlız degilsin bizler varız ne istersen çekinmeden sor...

canım inşallah faydasını görürsünüz herşey yolunda gider güzel sonuçlar alırsınız...

Harzem belgın Çok teŞekkÜr ederım ıyı dıleklerınız ıÇın yazılanları okuyacaĞım mevlam dermansız dert vermesın

Harzem belgin çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için yazılanları okuyacağım mevlam dermansız dert vermesin

merhaba belgin bizde üretim varmış ama bir noktaya geliyomuş duruyomuş.gelişmemiş hücreler varmış. kaan hoca ya soru gönderdik.oda azda olsa sperm olması ilaçlarla tedavi edersek olgun sperm elde edilmesi beni düşündürüyo demiş bizden hormon tahlillerini istedi.eşim yoğun çalıştığı için hale gönderemedi.bizimki tüp bebek bile olmadı.2 kere denendi eşim de sperm bulunmadı.gelişmemiş hücre varmış.muayenede her şey normal.dedi doktor.üretim varmış.bilmiyorum ümidi hiç bir zaman kaybetmedim allahtan ama.ama işte.siz kaç aydır tedavi görüyorsunuz.bitkisel olarak kaan bey ne tavsiye etti.

canım üzülme belki varikoseldir ameliyat olunca geçer yada tıkanıklık vardır.sonucu bir öğren ondan sonra çaresine bakarsın allahtan ümit kesilmez.her şeyin vakti var inşallah vakti gelince allah bizede verir:1hug::1hug::1hug:

SEVGİDOLU inşallh bir gün hamile olduğunu öğrenip heyecandan havalara uçarsın benim eşimde azo ama bizde sperm bulundu sizde durum neidr eşin tese oldumu

canım inşallah hepimiz birgün burdan hamile çığlıkları atarız benim eşim 4 ay önce microtese oldu elengo hücre yani gelişmemiş sperm hücresi bulundu döllrnme oldu fakat tutunamadı yavrularım

bu arad aşkolsun dün bir slm gönderdim azıcık içimi döktüm hiç biriniz cevap yazmamışsınız sadece sağolsun surayn arkadaşım cevap yollamış zaten bu aralar bunalım takılıyorum bu arada yeni gelen arkadaşlar var hoşgelmişler inşallah güzel haberlerle karşılaşırlar kızlar hepinize küsüm senağlama

canım neye üzüldün senağlama şimdi nasılsın?

hoşgeldin canım iyi bir doktor seçip tedaviye başlaarsınız

moralini bozma kaan beyle görüşün ilkinde çıkmayınca tekrar çıkmaz diye bir şey yok :teselli:

mavimenkşe sağol arkadaşım bugün uzun süredir görüşemedim bir arkadaşımla görüştüm kız evlenmiş 6 ay olmuş bide 6 aylık hamileymiş onun adına çok sevindim ama benimde artık olsun isitiyom bu kesinlikle bir isyan değil allahımın verdiği herşey kabulüm ama insanoğluyuz sonuçta genede insan bi üzülüyo ne bilimcanım ya bende istiyorm herkes gibi bugün bol bol dua ettim kendim için ablam için ve sizler için allahım kabul etsin

ilk önce agla içine atma sonra aradan biraz zaman geçsin acını yaşa sakın içine atma ve eşine destek ol biz azo eşleri daha dik durmak zorundayız herhalde onun yanında oldugunu ve sadece ondan cocuk sahibi olmak istediğini söyle bu eşine en büyük destegin olacaktır sonra mtese raporunuzda ne yazıyor eger rapor sonucunu yazarsan yardımcı oluruz bu arada ilk mtesede çıkmasada 2. de yada 3.de çıkanlar gidin evlatlık alın denilenlerin bile tedaviyle dogal yoldam spermi çıktı bak caneylom hamile laremin dogal yoldan çıktı spermleri tülay derya dogum yaptı bu topikten kimler geldi kimler bebişleriyle gitti bak bizimde ilk mtesede çıkmadı ama biz ozaman bilmiyorduk gittik kötü biyerde yaptırdık ii araştır yılmayın birdaha deneyin bak biz ikinceye başlıcaz kasım ayında eşim kaan hocada 6 ay ilaç tedavisi gördü tamam şimdi erken acınızı yaşayın ama eşine destek ol onu herhaliyle kabul ettiğini söyle emin ol onun bu sözlere ve senin destegine ihtiyacı var daha hiç bişey bitmedi

bacım her duruma kendini hazırla 3 kere farklı yerlerde spermiyogram yaptırın ve eger 3ündede çıkmazsa ozaman ii bir dr araştırın normal ürologlar bu konuda çok bilgili olmuyorlar ve kırıcı konuşabiliyorlar banada devlet hastanesindeki normal bir ürolog bu adam hadım cocugu olmaz dedi akannehir ama azosperm konusunda tecrübeli yıllarını bu işe vermiş drlar ise olabilir diyor yani ii araştırın azo konusunda kaliteli bir dra gidin ve çok araştır bitkisel kürleri hastaneleri dru çok araştır benim gibi cahil olarak hiç bişey bilmeden tüpbebege başlamayın

canım bizede onun jelini vermişti kaan hoca testojel diye dışarıdan testesteron hormonu onlar karnın kılsız yerlerine iyice ovuşturarak sürülüyor benim eşimde işe yaramadı ama emre bakırcıoglu çok karşı çıkıyor bu tarz ilaçlara varsada sperm üreten yerler onları yok ediyor diyor eşim testojel kullandı anca 15 gün kadar sonra tahlil yaptı kaan hocaya gönderdi oda hemen kes sürme dedi

Allah razı olsun ecmain olsun inşallah

olmaz olmaz deme kız yaptın mı test aaayyyyy bak şimdi merak ettim kız sevgi yap bi test içimiz rahat olsun ayyy hadi hadi inşallah hamilesindir Allah büyük dualarına içabet etmiştir inşallahda bebişler yoldadır bak şimdi nasıl heyecan yaptım

inşallah bize de verecek allah hep beraber sevineceğiz :Saruboceq: :Saruboceq:

mavimenekşe nasılsın anam hiç sesin çıkmıyor iimisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…