hoşgeldin emine endişelenme arkadaşım napalım buda kader ama belkide tıkanıklık felan vardırda ilaçla felan düzelir korkma bu bölümü oku çok güzel bilgiler bulacak rahatlıyacaksın korkma yanlız degilsin bizler varız ne istersen çekinmeden sor...merhabalar
yardımınıza bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var arkadaşlar. 6 yıllık evliyim 1.5 yıldır korunmuyorduk ama hamile kalamadım . eşim dün sperm testi verdi sonuç 0.... dünden beri ağlıyorum testi yapan kişi 15 gün sonra testi tekrarlayalım sonra ürolog a muayane ol demiş. 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum tedaviyle 0 dan yükselen var mı başına böyle bişey gelen var mı sıfırı duyunca çok kötü oldum inşallah tedavisi vardır inşallah allah isteyen herkese nasip eder anneliği
canım inşallah faydasını görürsünüz herşey yolunda gider güzel sonuçlar alırsınız...selam kizlar kaan hocaya email gondermisidm cevap geldi bugun esime testoderm diye bi krem kullansin demis gunde 1 kere karin bolgesine insallah burda vardir krem olmazsa turkiyeden getirtiriz artik aranizda kullanan varmi kizlar ne gibi bi faydasi oluyo yada faydasini goren varmi
iyiyim canım senden naber...kaydirigubbakcemile5belgin hoşgeldin canım nasılsın ne var ne yok?sositososito
merhabalar
yardımınıza bilgilerinize tecrübelerinize ihtiyacım var arkadaşlar. 6 yıllık evliyim 1.5 yıldır korunmuyorduk ama hamile kalamadım . eşim dün sperm testi verdi sonuç 0.... dünden beri ağlıyorum testi yapan kişi 15 gün sonra testi tekrarlayalım sonra ürolog a muayane ol demiş. 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum tedaviyle 0 dan yükselen var mı başına böyle bişey gelen var mı sıfırı duyunca çok kötü oldum inşallah tedavisi vardır inşallah allah isteyen herkese nasip eder anneliği
SEVGİDOLU inşallh bir gün hamile olduğunu öğrenip heyecandan havalara uçarsın benim eşimde azo ama bizde sperm bulundu sizde durum neidr eşin tese oldumu
bu arad aşkolsun dün bir slm gönderdim azıcık içimi döktüm hiç biriniz cevap yazmamışsınız sadece sağolsun surayn arkadaşım cevap yollamış zaten bu aralar bunalım takılıyorum bu arada yeni gelen arkadaşlar var hoşgelmişler inşallah güzel haberlerle karşılaşırlar kızlar hepinize küsüm senağlama
merhabalar
ben ne yapıcagımı bilmiyorum mafoldumben başarısız mıcro teseee sonuçların ne derece olumsuz vaka oldugumu anlamama yeticek bilen biri lazım( evet umudum var ama yinede kötüyüm işteee mafoldumben
Eşim bugün sperm bankasından bahsetti nası kötü oldummmmmmmm((
Seni anne olmaktan alıkoymayacagım dediiiii((((( çok zor bi durummuş buuuuuu ( nası umutluydumm mıcro teseden ((
ben ne yapıcagımı bilmiyorum mafoldumben başarısız mıcro teseee sonuçların ne derece olumsuz vaka oldugumu anlamama yeticek bilen biri lazım( evet umudum var ama yinede kötüyüm işteee mafoldumben
Eşim bugün sperm bankasından bahsetti nası kötü oldummmmmmmm((
Seni anne olmaktan alıkoymayacagım dediiiii((((( çok zor bi durummuş buuuuuu ( nası umutluydumm mıcro teseden ((
merhabalar
selam kizlar kaan hocaya email gondermisidm cevap geldi bugun esime testoderm diye bi krem kullansin demis gunde 1 kere karin bolgesine insallah burda vardir krem olmazsa turkiyeden getirtiriz artik aranizda kullanan varmi kizlar ne gibi bi faydasi oluyo yada faydasini goren varmi
ya alıntı yapmasını bilmiyorum ama zaman canım benim seni tanımazsakta dualarımız sizinle artık allah yar ve yardımcın olsun.artık bizzat dualarımdasın.müslümanın müslümana yaptığı dua daha çabuk kabül olur.çünkü senin adına günah işlemediği için.hayırlı haberlerini bekliyoruz.allah gönlündekini hakkında hayırlı eylesin.hakkında hayırlı olanıda gönlünü razı eylesin canım.dualarla
slm iyi akşamlar kızlar nasılsınız anacım bugün doktora kadın doğumcuya ilaç yazdırmaya gittim tüp bebekten sonra sürekli kanam oluyodu doktorda üç ay kullan deömişti bir kutusu bitti nerdeyse doktora benim ara kanamalrım biti olmuyo hiç dedim nası ya dedi kanamlarının olması lazım leke şeklinde yoksa gebemisin dedi bende olurmu yle şey benim eşim azosperm dedim doktorummn öyle söylemesi bile olmıcanı bile bile beni heyecanlandırdı
mavimenkşe sağol arkadaşım bugün uzun süredir görüşemedim bir arkadaşımla görüştüm kız evlenmiş 6 ay olmuş bide 6 aylık hamileymiş onun adına çok sevindim ama benimde artık olsun isitiyom bu kesinlikle bir isyan değil allahımın verdiği herşey kabulüm ama insanoğluyuz sonuçta genede insan bi üzülüyo ne bilimcanım ya bende istiyorm herkes gibi bugün bol bol dua ettim kendim için ablam için ve sizler için allahım kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?