Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ütü bahane biz şahane ama işte siz tatildesiniz,ben işten geç çıkınca böyle oluyor,herşeyi yapacam derken bir bakıyorum saat gece yarısı,uyumam 2yi buluyor.

canım haklısın tabi işten geç çıktığın için eve geldikten sonra kendine ayıracak zamanın kalmıyordur...
ama bize olan özleminden koşup geliyorsun işte

canım haklısın tabi işten geç çıktığın için eve geldikten sonra kendine ayıracak zamanın kalmıyordur...
ama bize olan özleminden koşup geliyorsun işte

evet sizin yüzünüzden bulaşık makinesini boşaltamadım bekliyor,çamaşır asılacak bekliyor,sabah işe gitcem yatak bekliyor olsun ben burada rahatlıyorum,moralim düzeliyor ,kendime geliyorum

Canlarımmmm ben çıkıyorumm gözlerimm kapanıyoooo yorgunluktannnnnnn
yarın inşş güzel haberler duymak dileğiylee
iyi gecelerrrrrrr

ne güldüm telefonu kapattıktan sonra dimi kocamı az rahat bırakayım

) yok cnm kocanı rahat bırakma erkek adam başı boş bırakılmaz ama fazlada sıkıya gelmezler sen bildiğin gibi yap evt ya bende çok güdüm cafe kulüp
senin işinde zor cnm hem ev işi hem el işi)

evet sizin yüzünüzden bulaşık makinesini boşaltamadım bekliyor,çamaşır asılacak bekliyor,sabah işe gitcem yatak bekliyor olsun ben burada rahatlıyorum,moralim düzeliyor ,kendime geliyorum

sana iyi gelmezsek burda olmazsın zaten canım benim
bzde her işimizi halledip koşturuyoruz buraya
allahın izniyle bundan sonra daha da güzel sohbetlerimiz olacak

Canlarımmmm ben çıkıyorumm gözlerimm kapanıyoooo yorgunluktannnnnnn
yarın inşş güzel haberler duymak dileğiylee
iyi gecelerrrrrrr

tamam bebeğimmm sen git dinlen güzel bi uyku çek...
yarın görüşmek üzere iyi gecelerrrrrr

bugün hastanede kan sonucunu beklerken sıkıldım..hastanenin kuaförüne gidip saçlarımı katlı kestirdim ) aradan onuda çıkardım gelincede bi vücut temizliği, ev temizliği,yemek derken akşamı ettim.

inşallah canım inşallah bu kez de bebişlerimizi uyutup buluşuruz burada

inşşşş tabi nazlı bebişlerimizin verdikleri yorgunluk nedeniyle onları uyutur uyutmaz kendimizi yatağa gümmm diye atmazsak buluşuruz burada

) yok cnm kocanı rahat bırakma erkek adam başı boş bırakılmaz ama fazlada sıkıya gelmezler sen bildiğin gibi yap evt ya bende çok güdüm cafe kulüp
senin işinde zor cnm hem ev işi hem el işi)

yok kız ben kocama çok güvenirim,Allah şaşırtmasın inşallah.tabi normal işi varken rahattı,kendi işi olunca streside oluyor,zamanıda az oluyor,bende özlüyorum napayım,evde yakın bi koşu görüp geliyorum

bakıyorum da hiç bi fırsatı kaçırmıyorsun canım
oohhh sefan olsun bebişini bakımlı karşılayacak benim arkadaşım

Allahtan evin çok yakın )) istediğini yap tatlım...dün yürüyüş yolunda yürürken bi kız senin bankayı sordu yerini tam bilmediğim için ya sağda ya solda dedim kaldım herkes bi tarafa yolluyo dedi kızda ))

kızlar herkese bişeyler yazmıştım ama gönder diyince mesajım çıkmadığı gibi hepsi silinmiş deli oldum.kısaca özetliyeyim durumu

masal,cansunida, kızlar yarın sizler ve benim için büyük gün.Allah yardımcımız olsun.

aruna,cemrem,bahar,flzask canım arkadaşlarım Allah sizlerede bu heyecanı hayırlısıyla nasip etsin.

aamut sende sağlıkla büyüt yumoşlarını.şifa olsun yediğin her şey.
bahar ve flzask,doktoru tatile gönderip sizin kırmızılar gelene kadar doktoru oyalıyorsunuz değilmi

güzel dilekleriniz ve desteğiniz için Allah razı olsun hepinizden . Allaha emanet olun.yarın Allahın izni ile güzel haberler yazalım ve okuyalım.sonrada diğer arkadaşlarımıza gelsin sıra.

Son düzenleme:
bakıyorum da hiç bi fırsatı kaçırmıyorsun canım
oohhh sefan olsun bebişini bakımlı karşılayacak benim arkadaşım

tabe hazırlıklı karşılıyım o ister gelsin ister gelmesin ben bekliyorum onu ))) fırsatları kaçırmıyorum valla ne zmndır aklımdaydı saçımı kestirmek nasip orayaymış..

kızlar ben çıkıyorum,şu kalan işlerimide bitirip uyuyayım.
öpüldünüzzzz cansunida bana yarın mesaj mutlaka at merakta bırakma beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…