Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

baharr, geçmişi okuyamadım. mercanın yumişleri bugün mü toplanıyor

baharr, geçmişi okuyamadım. mercanın yumişleri bugün mü toplanıyor

evet bitanemmmm mercanın bugün toplanıyor, cansunidanın yarın
sizin transferler yaklaşık aynı zamanda olacak bebişlerinizi beraber bekleyeceksiniz
ayrıca bugün cansunidanın ve masalın eşi m.tese olacak...
bugün topik şenlikli geçecek allahın izniyle

şok şok şok, bir gün giremedim topiğe almış başınızı gitmişsiniz:)
ama hep böyle güzelliklerle gitsin. canım inşşşşşşşşşşalllah eşinden bol bol sperm çıkacak. yarında senin yumişler kaliteli kaliteli çıkacak.

tatlım senin nsl gidiyor yumoşların

evet ya şoktayım resmen. cansunidaya çok şaşırdım. inşallah bugün cansunida, mercan, masal hepsinden güzel haberler alırız.
bugün gözümü ayırmayacağım topikten. sıkı takipteyim. biizm kızlar boş bırakmaya gelmiyor. hemen çocuk yapmaya gitmişler:)

sen bizim topiği boşlarsan gelişmelerden bi haber olursun tabi
canım cansunidaya bende çok şaşırdım iğnelerde 4. günüydü dün (adetin 4. günü başlamıştı iğnelere)...
5 aydır olmadık aksilikler çıktı tedavisi iptal oldu...
rabbim bu defa işlerini hızlandırdı
başlamasıyla opuya alınması bir olacak valla
evettt herkes bebiş yapmaya gitti darısı diğerlerinin başına

Son düzenleme:
tatlım senin nsl gidiyor yumoşların

6-7 tane yumoş var sanırım sayı söylemedi doktor. ama hemşireye söylerken yakalayabildiklerim bunlar:) 15-19mm arası. bu akşam 11 de çatlatma iğnemi yapacağım. cumartesi sabahta toplanacak. inşallah kalitlidir hepsi, dondurulsun çok istiyorum. bebişimin kardeşleride olsun :)
evde bir bebek varken bu ilaçlar, muayaneler bir daha çok zor. kolaydan dondurulmuşlarla kardeşte yapalım.

ay mercanım çok mutluyum sen masalım cansunida hepiniz çok mutlu olacaksınız şu mübarek günde sonrada sırayla tüm kızların hamiş haberleri gelecek 2013 nufüs patlaması yapacak bizim topik

ay maşallah seninde opuna birşey kalmadı 3 beş gün sonra bebişin karnında inşallah cnm hepsi kaliteli olacak

doğru söylüyorsun canım. dün giremedim. sabah umuta gittim 10 gibi işim bitti. ama anadolu yakasında öğleden sonrada toplantım vardı. gittim öğlene kadar öğretmen evinin karşısında bir pastanede oturdum tek başıma ve senin kırmızıları baya andım:) zamanında gelselerdi şimdi baharla oturuyor olacaktım diye.
işe dönmem saat 3 ü buldu.
burada işlerim aksadı tabi. bir ara diğer topiğe yumoşların toplanacağını yazıp çıktım. okuyamadım hiç.

ay maşallah seninde opuna birşey kalmadı 3 beş gün sonra bebişin karnında inşallah cnm hepsi kaliteli olacak

ay inşallah. haftaya salı veya çarşamba hamileyimmmmmmmmmmmmmm

hehehe aradan şu kelimeyide çıkardım. inşallah ağustosun ilk haftası gerçekten yazmakta nasip olur.

ahhh bitanemmmmm yaaa bu kırmızılar çok büyük yamuk yaptılar bana
dün senin diğer topikteki yazını okuyunca "arkadaşımla vakit geçiremeden onun tedavisi bitiyor" diye geçirdim içimden...
hayırlısı artık nediyeyim görüyorsun hala bekliyorum...
canım senin için yorucu oldu iki yaka arasında gelip gitmek ama içine sinen merkez ve drda oldu tedavin...
bu herşeye değer heralde...
canım ben diğer topikte yazını bizim topikteki arkadaşlara yazmıştım zaten cumartesi yumoşlarının toplanacağını
inş herşey yolunda gider...
hem bebişine kavuşursun hem diğer bebişlerini dondurup daha sonra onlarada kavuşursun

baharcım nsln belirti var mı temizlikte bitmişti maşallah neler yapıyorsun

canım kasıklarımda hareketlenme var sabahta baya bi sancım oldu geliyor sandım...
ama hala lekelenme bile yok...
baya bi moralim bozulmuş strese girmiştim...
dün ulun hocayla görüşmek için merkezi aradım hoca izindeymiş pazartesi gelecekmiş...
rahatladım sonra demekki benim kırmızılar ulun hocayı bekliyor diye
inş pazartesiye başlarım dua ediyorum öyle
bişey yaptığımda yok evde pinekleyip duruyorum işte...

Son düzenleme:

seninle denk gelelim diye çok istedim ama kısmet inşallah yine ayarlarız. bir süre daha bir ayağın istanbulda olacak.
başta çok tereddüt etmiştim uzak diye ama inan tedaviye başlayınca hiç zor gelmedi. o iğneler bile sevimli geldi gözüme.
herşey bebiş için

senin kırmızılar işini biliyor. bak gününde gelseydi doktorun olmayacaktı. belki kalında soru işaretleri kalacaktı.
haftaya ulun hoca ile birlikte başlarsın tedaviye artık

evet cnm ulun hoca izindeydi süleyman hoca seninkini yetiştirir öyle çıkarım tatile dedibayramda çıkacak benim sat 3 ağustos ama anestezi geciktiriyormuş nasip yetişmezsem hocamı bekliyeceğim eylüle kalır yakın gelecek demek bu akşamüstü ya da sabah gelir

inş canım benim dediğin gibi yine gelir gideriz istanbula
insanın içine sinen biyerde tedaviye başlaması çok önemli...
allahın izniyle bi de bebişine kavuşursannnnnnnnnnnn

senin kırmızılar işini biliyor. bak gününde gelseydi doktorun olmayacaktı. belki kalında soru işaretleri kalacaktı.
haftaya ulun hoca ile birlikte başlarsın tedaviye artık

evet canım dün merkezle görüştükten sonra rahatladım zaten...
süleyman hocada çok iyi bi dr ama ulun hocayla başladığım için onunla devam etmek isterim tabi..
eğer pazartesi gelseydi nerdeyse iğnelerim bitmek üzereyken gelecekti ulun hoca...
hayırlısı böyleymiş inş daha da bekletmezler beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…