günaydın canlarrrrrrrrr
beni uyku tutmadı bugün çok heyecanlıyım ve umutluyum güzel haberler bekliyorum
mercanımmmmmmmmm yumoşlarını teslim edip gel bitanem sabırsızlanıyorum
cansunida, masal kıpır kıpır spermciklerinizi dondurup gelin halaya başlayalım
allah üçünüzünde yardımcısı olsun...
rabbim yüzünüzü güldürsün inş
baharr, geçmişi okuyamadım. mercanın yumişleri bugün mü toplanıyor
geçmişi okumadan hemen kendimle ilgili bilgileri aktarayım...
bugün adetimin7. günü iğneleriminde 4. günü ultrasona girdim ,kan verdim...
ultrasonda 2 folikülüm 17,5 mm olmuş 3. için 10,5 dedi kaç tn var bilmem ama bende tedaviye 2 folikülle başlıcaklar büyüdüler diye...
kan sonucum içinde iyi dediler...
akşama 22;30 da çatlatmayı vurucam göbekten..
eşimi yarın sabah amaliyata alıcaklar...
benide ertesi gün yumurta toplama işlemine alıcaklar nasip olursa....
kızlar bizim için dua edin ne olur eşimin amaliyatı başarılı geçsin inş. sperm çıkar bendende içi dolu yumurta çıkar inş. lokal anesteziyle yapıcaklarmış eşimi..
bu sefer 2 yumurtayla yola çıkıyorum aslında fazla üzülmüyorum sonuçta ikimiki var tedaviyede başladım su gibi geçicek heralde şok oldum yarın eşin amaliyat olucak, çatlatmanıda yap diyince onlar,ben daha pazara kadar günümüz var sanıodum.
Allah yardımıcımız olsun şu mubarek ramazan ayında.... inş. Allah gönlümüze göre sağ sağlim akıllı evlatlar verir...AMİN.
şok şok şok, bir gün giremedim topiğe almış başınızı gitmişsiniz:)
ama hep böyle güzelliklerle gitsin. canım inşşşşşşşşşşalllah eşinden bol bol sperm çıkacak. yarında senin yumişler kaliteli kaliteli çıkacak.
evet bitanemmmm mercanın bugün toplanıyor, cansunidanın yarın
sizin transferler yaklaşık aynı zamanda olacak bebişlerinizi beraber bekleyeceksiniz
ayrıca bugün cansunidanın ve masalın eşi m.tese olacak...
bugün topik şenlikli geçecek allahın izniyle
bugün hastanede kan sonucunu beklerken sıkıldım..hastanenin kuaförüne gidip saçlarımı katlı kestirdim) aradan onuda çıkardım gelincede bi vücut temizliği, ev temizliği,yemek derken akşamı ettim.
evet ya şoktayım resmen. cansunidaya çok şaşırdım. inşallah bugün cansunida, mercan, masal hepsinden güzel haberler alırız.
bugün gözümü ayırmayacağım topikten. sıkı takipteyim. biizm kızlar boş bırakmaya gelmiyor. hemen çocuk yapmaya gitmişler:)
tatlım senin nsl gidiyor yumoşların
kızlar herkese bişeyler yazmıştım ama gönder diyince mesajım çıkmadığı gibi hepsi silinmiş deli oldum.kısaca özetliyeyim durumu
masal,cansunida, kızlar yarın sizler ve benim için büyük gün.Allah yardımcımız olsun.
aruna,cemrem,bahar,flzask canım arkadaşlarım Allah sizlerede bu heyecanı hayırlısıyla nasip etsin.
aamut sende sağlıkla büyüt yumoşlarını.şifa olsun yediğin her şey.
bahar ve flzask,doktoru tatile gönderip sizin kırmızılar gelene kadar doktoru oyalıyorsunuz değilmi
güzel dilekleriniz ve desteğiniz için Allah razı olsun hepinizden . Allaha emanet olun.yarın Allahın izni ile güzel haberler yazalım ve okuyalım.sonrada diğer arkadaşlarımıza gelsin sıra.
6-7 tane yumoş var sanırım sayı söylemedi doktor. ama hemşireye söylerken yakalayabildiklerim bunlar:) 15-19mm arası. bu akşam 11 de çatlatma iğnemi yapacağım. cumartesi sabahta toplanacak. inşallah kalitlidir hepsi, dondurulsun çok istiyorum. bebişimin kardeşleride olsun :)
evde bir bebek varken bu ilaçlar, muayaneler bir daha çok zor. kolaydan dondurulmuşlarla kardeşte yapalım.
sen bizim topiği boşlarsan gelişmelerden bi haber olursun tabi
canım cansunidaya bende çok şaşırdım iğnelerde 4. günüydü dün (adetin 4. günü başlamıştı iğnelere)...
5 aydır olmadık aksilikler çıktı tedavisi iptal oldu...
rabbim bu defa işlerini hızlandırdı
başlamasıyla opuya alınması bir olacak valla
evettt herkes bebiş yapmaya gittik darısı diğerlerinin başına
ay maşallah seninde opuna birşey kalmadı 3 beş gün sonra bebişin karnındainşallah cnm hepsi kaliteli olacak
doğru söylüyorsun canım. dün giremedim. sabah umuta gittim 10 gibi işim bitti. ama anadolu yakasında öğleden sonrada toplantım vardı. gittim öğlene kadar öğretmen evinin karşısında bir pastanede oturdum tek başıma ve senin kırmızıları baya andım:) zamanında gelselerdi şimdi baharla oturuyor olacaktım diye.
işe dönmem saat 3 ü buldu.
burada işlerim aksadı tabi. bir ara diğer topiğe yumoşların toplanacağını yazıp çıktım. okuyamadım hiç.
baharcım nsln belirti var mı temizlikte bitmişti maşallah neler yapıyorsun
ahhh bitanemmmmm yaaa bu kırmızılar çok büyük yamuk yaptılar bana
dün senin diğer topikteki yazını okuyunca "arkadaşımla vakit geçiremeden onun tedavisi bitiyor" diye geçirdim içimden...
hayırlısı artık nediyeyim görüyorsun hala bekliyorum...
canım senin için yorucu oldu iki yaka arasında gelip gitmek ama içine sinen merkez ve drda oldu tedavin...
bu herşeye değer heralde...
canım ben diğer topikte yazını bizim topikteki arkadaşlara yazmıştım zaten cumartesi yumoşlarının toplanacağını
inş herşey yolunda gider...
hem bebişine kavuşursun hem diğer bebişlerini dondurup daha sonra onlarada kavuşursun
canım kasıklarımda hareketlenme var sabahta baya bi sancım oldu geliyor sandım...
ama hala lekelenme bile yok...
baya bi moralim bozulmuş strese girmiştim...
dün ulun hocayla görüşmek için merkezi aradım hoca izindeymiş pazartesi gelecekmiş...
rahatladım sonra demekki benim kırmızılar ulun hocayı bekliyor diye
inş pazartesiye başlarım dua ediyorum öyle
bişey yaptığımda yok evde pinekleyip duruyorum işte...
canım kasıklarımda hareketlenme var sabahta baya bi sancım oldu geliyor sandım...
ama hala lekelenme bile yok...
baya bi moralim bozulmuş strese girmiştim...
dün ulun hocayla görüşmek için merkezi aradım hoca izindeymiş pazartesi gelecekmiş...
rahatladım sonra demekki benim kırmızılar ulun hocayı bekliyor diye
inş pazartesiye başlarım dua ediyorum öyle
bişey yaptığımda yok evde pinekleyip duruyorum işte...
seninle denk gelelim diye çok istedim ama kısmet inşallah yine ayarlarız. bir süre daha bir ayağın istanbulda olacak.
başta çok tereddüt etmiştim uzak diye ama inan tedaviye başlayınca hiç zor gelmedi. o iğneler bile sevimli geldi gözüme.
herşey bebiş için
senin kırmızılar işini biliyor. bak gününde gelseydi doktorun olmayacaktı. belki kalında soru işaretleri kalacaktı.
haftaya ulun hoca ile birlikte başlarsın tedaviye artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?