kızlar ben çıkıyorum,şu kalan işlerimide bitirip uyuyayım.
öpüldünüzzzzcansunida bana yarın mesaj mutlaka at merakta bırakma beni
tabe hazırlıklı karşılıyım o ister gelsin ister gelmesin ben bekliyorum onu))) fırsatları kaçırmıyorum valla ne zmndır aklımdaydı saçımı kestirmek nasip orayaymış..
ama gerçekten süpersin o ara saç kestirmek herkesin aklına gelmez
kocişin farketti mi bari
yoksa enişte ameliyatı duyunca herşeyi unuttu mu
inş tüm üzüntüler sıkıntılar yarın geride kalacak sizin için
sen çatlatmanı dün oldun demi bu geceden sonramı yemek yasak sana
olmadık şey benim aklıma gelir demicem daha öncede orda kaşımı aldırmıştım) ilk değil yani 2. ci
saçım toplu ona sonradan gösterdim nasıl diye iyi diyo))) kendi derdinde adam düşünceli bu gece kocam
evet canım dün akşam oldum.canım bu gece 12 den sonra herşey yasak.yanımda bir bidon su var gözüm saate habire içiyorum.dayanamadığım tek şey o.yemekle zaten aram yok.
kızlar herkese bişeyler yazmıştım ama gönder diyince mesajım çıkmadığı gibi hepsi silinmiş deli oldum.kısaca özetliyeyim durumu
masal,cansunida, kızlar yarın sizler ve benim için büyük gün.Allah yardımcımız olsun.
aruna,cemrem,bahar,flzask canım arkadaşlarım Allah sizlerede bu heyecanı hayırlısıyla nasip etsin.
aamut sende sağlıkla büyüt yumoşlarını.şifa olsun yediğin her şey.
bahar ve flzask,doktoru tatile gönderip sizin kırmızılar gelene kadar doktoru oyalıyorsunuz değilmi
güzel dilekleriniz ve desteğiniz için Allah razı olsun hepinizden . Allaha emanet olun.yarın Allahın izni ile güzel haberler yazalım ve okuyalım.sonrada diğer arkadaşlarımıza gelsin sıra.
kızlar herkese bişeyler yazmıştım ama gönder diyince mesajım çıkmadığı gibi hepsi silinmiş deli oldum.kısaca özetliyeyim durumu
masal,cansunida, kızlar yarın sizler ve benim için büyük gün.Allah yardımcımız olsun.
aruna,cemrem,bahar,flzask canım arkadaşlarım Allah sizlerede bu heyecanı hayırlısıyla nasip etsin.
aamut sende sağlıkla büyüt yumoşlarını.şifa olsun yediğin her şey.
bahar ve flzask,doktoru tatile gönderip sizin kırmızılar gelene kadar doktoru oyalıyorsunuz değilmi
güzel dilekleriniz ve desteğiniz için Allah razı olsun hepinizden . Allaha emanet olun.yarın Allahın izni ile güzel haberler yazalım ve okuyalım.sonrada diğer arkadaşlarımıza gelsin sıra.
kızlar,durumunu gözden kaçırdığım,sevincine üzüntüsüne ortak olamadığım arkadaşım varsa özür dilerim.bu sıra çok dikkatli takip edemiyorum.
Allah yardımcımız olsun bu yolda arkadaşlar...
Hayırlı akşamlar canlarım sizlerle sohbeti çok özledim
hayırlı akşamlar canım geç kaldın herkes dağıldı
Bende tam çıkıyrdum özel mesajını gördüm...
Senin mesaj kutun dolu burada tatlım
farkındayım geç kaldığımın ama ne yapayım annemlerden yeni geldik sonra yazılanları okuyayım derken herkes gitmiş
olsun sizlerin çok dinlenmesi lazım bebişleriniz için inşallah yarın çok güzel haberler alıcaz yarın sohbet ederiz hepinizle
Selam arkadaşlar ben de foruma yeni katıldım, önceleri arada bir ziyaretçi olarak takip ederdim ama fırsat bulamamıştım üyelik için.
Bu arada biz de bebek istiyoruz eşimin testlerinde sperm kalitesi iyi çıktı ama hareketlilikte zayıflık varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?