Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

offffff çok kötü yaaa çook üzüldüm
allah ailesine sabır versin ne haldelerdir şimdi
neymiş derdi bitanem bilginiz var mı ??

benimki hala uyuyor yaaaaa
bugün eve geldi ama ben yine yalnızım şeytan diyor git üstüne suyu boca et

Benimkide uyudu yaaa koltukta dışarı çıkıcam dedii birazz cigarası bitmiş
heme yürüyüş yaparım dedi ama uyudu kaldıı yaaaaa
yaa seninkii belkiii yoldan geldii gecede uyayamamışş ne yapsınn adamm ama sende yanlızdınn eee ne olcak şimdiiiiii

dün gece uyumamışlar sahile gitmişler kuzenle...
saz çalıp şarkı söylemişler
ohhh akşam keyfini yaptı bende şimdi yalnız kaldım sorcam ama

dün gece uyumamışlar sahile gitmişler kuzenle...
saz çalıp şarkı söylemişler
ohhh akşam keyfini yaptı bende şimdi yalnız kaldım sorcam ama

OOOO tatlımm onlar saz çalıp çarkı söylemişlerrrrrrr
benim arkadaşımda burda yanlız kalsınnn aaaaaaa

sen ne duruyosunnnnnn git dökk hemen suyuuuuuuu

canım tesbih namazı sadece besmeleylemi kılınacak. nete baktım sadece besmeyle kılınan yok bunun özelliğimi bu şekilde.[ben sana dedim söylediğine pişman olursun diye.]

evet canım aynen dediğin gibi sadece besmeleyle çekilecek bu farklı bir tesbihat.zaten bunu arkadaşımın ağzından bin bela söylettirdim onların ailesinde sır gibi birşeymiş bende hayırlı duaların gizlisi saklısı olmaz dedim zorla ikna ettim inşallah sizlerde vesile olabilmişimdir.canım gece yarısı uyuyup uyandıktan sonra 1 olur 2 olur 3 olur fark etmez dediğim gibi uyuyup uyanman şart uyanık kalıp bu namazı kılamazsın.birde ben tam 1 saatte kıldım ona göre sahurda olduğu için kendinizi ona göre ayarlayın olurmu.canım bin kerede sorarsanız ben pişman olmam önemli olan size faydalı olmak Allah kabul etsin

hepsi aynı sanırım erkeklerin :)

ben severim öyle şeyleri yanlarında olmayı isterdim ama olmadı işte...
abuk subuk şeyler yapacaklarına keşke herkes böyle olsa
ama bi gece daha uykusuz kalıp benimle otursa süper olurdu

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız hayfer canım bebişinin ilk tekmelemesi hayırlı uğurlu olsun inşallah rabbim bizede bu mutluluğu yaşatır en yakın zamanda

aslında haklısın bahar :9 saçma şeyler yapacaklarına yüreklerini müzikle dökmüşler . şükredelim benim kocişimde bir tane fikrim değişti. zaten yazık 4 aydır yemeklerimi o yapıyor. sonra mutfağı toplamak zor olsada bişeyler yaptığını görmek mutlu ediyor beni :). mutfağı toplarkende üst dolaplara o yerleştiriyor herşeyi. seviyorum ben o kacaman adamı :)

aslında haklısın bahar :9 saçma şeyler yapacaklarına yüreklerini müzikle dökmüşler . şükredelim benim kocişimde bir tane fikrim değişti. zaten yazık 4 aydır yemeklerimi o yapıyor. sonra mutfağı toplamak zor olsada bişeyler yaptığını görmek mutlu ediyor beni :). mutfağı toplarkende üst dolaplara o yerleştiriyor herşeyi. seviyorum ben o kacaman adamı :)

OOOO tatlımm onlar saz çalıp çarkı söylemişlerrrrrrr
benim arkadaşımda burda yanlız kalsınnn aaaaaaa

sen ne duruyosunnnnnn git dökk hemen suyuuuuuuu

evet yaaa bende olsaydım keşke yanlarında onlar sahilde keyif yaptı bende evde pinekledim haksızlık bu :84:
ancak şakasını yapabiliyorrum daha tatlım uygulamaya geçemedim daha
öyle bişey yapsam elinden kurtulamam valla
bazen kalkmayınca bak su geliyor dememle adam ayağa fırlıyor bana böyle şaka yapma diye

ee cnm seninki şimdi uyuyooo gece ne yapcakkkkk seni uyutmaz artıkkkk

şakasına bile tahammülü yok adamın bide öyle bişey yapsam elinden kurtulamam valla

bebeğim seninki dinleniyor mu ?olsun canım en yakın zamanda sende eşinle felekten birgün yaşarsın bırak dinlensin
biliyormusun birgün su içiyorum eşim beni kızdırdı bende su yok sandım eşime doğru döktüm hiç birşey demedi aslında çok kızar böyle şeylere
neyse aradan yarım saat geçti beni odaya çağırdı bir kova su hazırlamış bana çaktırmadan kovayı başımdan aşağı döktü hem ben hem oda mahvoldu sonra annesine kaçtı

şakasına bile tahammülü yok adamın bide öyle bişey yapsam elinden kurtulamam valla

bebeğim seninki dinleniyor mu ?olsun canım en yakın zamanda sende eşinle felekten birgün yaşarsın bırak dinlensin
biliyormusun birgün su içiyorum eşim beni kızdırdı bende su yok sandım eşime doğru döktüm hiç birşey demedi aslında çok kızar böyle şeylere
neyse aradan yarım saat geçti beni odaya çağırdı bir kova su hazırlamış bana çaktırmadan kovayı başımdan aşağı döktü hem ben hem oda mahvoldu sonra annesine kaçtı

canım bu dua konusuna bi açıklık getirelim...
tamam karar verdik teheccüd namaz kılıcaz ve 7 gün sürecek...
peki ne diye dua edicez bunun duasının toplu yapılması lazım...
yani bi hafta birine bi hafta birine olmaz...
hem çok uzun sürer hem herkes hergece her gece kalkamaz...
bu namaza bu gece başlayacaksan katılacak arkadaşlar isimlerini versin...
duamızı toplu olarak yapıp 7 gün sürdürelim sonrada başka duaya geçeriz...
öylesi mantıklı değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…