Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

gelir cnm o sinir adet
benim yumurtalarım toplanmadığında bende ilaçla oldum dediğin gibi ilaç biter bitmez 1 bilemedin2 gün oolursun
ve ist artık kısmetse gelirsin var bi hayır ama galiba mevlam flazskla buluşmanızı istiyo tedavide
olsun geç olsun yıllardır bekliyosun 1 hafta daha beklersin de insan bi an önce olsada başlasa istiyo cnm
sonu güzel olsuninşllh

canım seninde ramazanın mübarek olsun...
tayininiz çıkmış hayırlı olsun...
bundan sonra daha rahat edeceksiniz hem maddi hem manevi yönden...
bursadan tedavi için sürekli izmire gitmek gerçekten zor olmuştur sizin için...
ege üniversitesi tüp bebek merkezi ayrı bi olay zaten...
orada tedavi olmayacak hastalara rapor bile vermiyorlar...
illaki onların hastanesinde tedavi olacakmışsın...
oysa devletin verdiği bi hak bu ister orda yaptırırsın ister başka yerde...
kendi hastanelerinde yaptırıp insanları böyle para para diye yoluyorlar işte
rabbim görüyor herşeyi kimsenin hakkı kimsede kalmaz...
bundan sonra yeni bi hayat başlıyor sizin için...
iş yerindeki sıkıntılarından da çevrenden de herşeyden kurtuldunuz...
inş yeni denemeniz hayırlı olur sağlıcakla kavuşursunuz bebişinize

bitanem inş dediğin gibi bikaç güne olurum adet ağzından bal damlıyor valla bunu yazman bile beni çok mutlu etti
canım allah biliyorla flzaskla tedvaiye başlamayı çok istedim...
iğne süreci bişekilde geçiyor...
ama eşi ameliyattayken yanında olmayı çok çok istedim...
demekki çok istediğim için rabbim benim arkadaşımın yanında olmamı istedi...
sağlık olsun üzülmüyorum ben yeterki hayırlısıyla başlayabileyim tedaviye...
evet canım bak onca zamandır bekliyorum ama inanki 1 haftadır zaman geçmek

geçmiş olsun
Allah dualarını kabul etsin
bizlerede dua etmişsin Allah sanada muradını versin inşallah

Son düzenleme:

bakkkkkkkk mevlam seni sevindirecek demekki
evet ameliyat sırasında bende yanında olmak isterim ama malum ben kendi başıma oralara gelmeme izin olmadığı için
gidemiyorum cnm sen olursun inşllh da arkadaşımız yanlız kalmaz tabii mutluluğunada ortak olursun inşlllhhhhhhhhhhhhh
evet bu 1 hafta bizi bile etti neyse haberini alınca kurtlarımızı döküp halaylar çekeriz bi tanem...........

şimdi teheccüd namazını okuyunca eşimde kendim içinde kılayım deyince sevindim
bende yaparım ama ramazanın ilk günü adet gördüm ancak bitince yaparım

masalcım haklısın bizde kaan hocada tedavi görüyorduk boyamalı spermiyogram sonucundan sonra aradık randevu alıp gelin dedi ben hastande bakıyor zannettim özeldeymiş 300 tl muayene ücreti alıyor işi paraya döktü üniversitede hasta bakmıyor artık.

günaydın baharcığım inş.canım bizim için yeni bir başlangıç olacak.ege için söylediklerinin çok daha fazlasını yaşadım hayırlısı inş.dışarıya raporda vermiyorlar ha bunu bilmiyordum tabi orada git şuraya bağış yatır git buraya bağış yatır herkesi yoluyorlar adı devlet hast.,ayrıca raporu oradan almaya kalksaydın seni enaz bir yıl oyalarlardı işler çok ama çok yavaş ilerliyor vede çok yoğun bir merkez sizin içinde istanbul hayırlı olur inş.yakında başlıyacaksın heyecanını anlıyorum Mevlam hayırlı sonuçlar almayı nasip eylesin ben inanıyorum bu yolda çaba sarfeden herkesin birgün duası kabul olacak çünkü çevermde gördüğümve burada okuduğum kadarıyla yıllar sonra artık tüm ümitlerinin bittiği anda hamile kalanlar var sabır işi bizimkisi biz altı yıllık evliyiz 1 tek deneme yaptık oda negatif oldu ama bundan sonra mücadeleyi bırakmayacağım daha güçlü ve azimli olacağım .Allah hepimize kocaman aileler olmayı nasip etsin şu mübarek ramazanışerif hürmetine birdahaki ramazana çoçuklarımız bizimle olsun A.e.ol canım hayırlı haberler almak ümidiyle

cemrem teşekkürler canım inş.hepimiz için gelen hergün hayır getirir hayırlısı ile bayrama kavuşmayı nasip etsin Allahım bizim bayramımız bebeklerimize kavuştuğumuz gün olacak inş.bizim bu hastalığımızda rant elde etmek isteyen haksız kazanç elde etmek isteyenlerden Allah razı olmasın maddi manevi yorucu bir mücadele ama Allahım kuvvet versin hepimize A.e.ol tatlım

inşllh bayramımız bi ömür bizimle olaacagı günlerde gelecek
zaten bizim bu derdimizden haksız kazanc yapanları biz affetsek rabbim affetmez
sende a.e.o cnm hayırlı günlerrrrr.......................

canım maaşallah sana.ne becerikli hatunsun öyle.ne güzel eşinle kayif yapmışsın her gününüz böyle geçsin ağzınızın tadı bazulmasın(AMİN)eşinin neler hissettiğini anlıyorum çünki ilk kez bende oruç tutamıyorum.ilk gün ağladım çok zoruma gitti.çocukluğumdan bu yana ilk kez böyle oldu.neyse Allahım telafi etmeyi nasip etsin.canım ne güzel olurdu hep bir arada keyif yapardık kısmet belki birgün olur.tatlım dediğn gibi olmazsa izin alırsın düşünme bunları.o günler gelsin bir yol bulunur

canım çok şükür artık bir sürü sperminiz var.istediğin zaman deneme şansın var.sende bunun bilincindesin.Hayırlısıyla tekrar dener sağlıklı yumoşlarla yola devam edersin.Allah yardımcın olsun canım.

selma canım hoşgeldin nerelerdesin sen

hoşbulduk canım dün kızkardeşlerim geldi onlarla zaman geçirdim
bugünde eşimden önce kaptığım için pc benim oldu o da annesine çıktı
Sizler nasılsınız gelmedimi daha senin kırmızılar yarına kadar gelirler inşallah

eveet sıra bende kızlar saat 11 ekadar haber bekledim merkezden.7 de uyandım kalbim sıkıştı zaman geçmek bilmedi.11 oldu arayan yok.demek benim aramam gerekiyor ama ya gelişim durduysa diye dolanıp durdum.arayamadım uzun süre.sonra tüm cesaretimi toplayıp aradım.annemin tansiyonu çıktı heyecandan.

embriyolog,7 embriyonun 1 tanesi olması gereken gelişim düzeyinde ilerliyor .4 tanesi bu birinci kalitede olana çok yakın.belki 1 saat sonra yada öğleden sonra 1.kalitede olana yetişebilirler.2 taneside çok yavaş bölünüyor dedi. bugün3.gün yarını bekleyelim 11:30 a kadar aramazsak siz aryıp bilgi alın.ararasak zaten transfer için ararız dediler.içiniz rahat olsun herşey güzel görünüyor dediler.Allahım şüküeler olsun.4.güne gideceğini hayal bile etmemiştim.

Son düzenleme:

ne heyecan cnm vakit geçmek bilmez ama ii gelişme olsunda sen bekle
sonu güzel olsun

bende katılmak istiyorum ancak bu hafta adetliyim

canım biz bu hafta yapıyoruz ama siz dilediğiniz zaman yapabilirsiniz...
saolsun vck sayesinde öğrendik bu duayı dilediğimiz zaman yaparız artık...
biz toplu yapıyoruz ama inan ki topikteki herkesin ismini yazdım aylardır girmeyen arkadaşlar var arasında...
herkesin adını sayıp toplu dua ediyoruz rabbim kabul etsin...

şimdi teheccüd namazını okuyunca eşimde kendim içinde kılayım deyince sevindim
bende yaparım ama ramazanın ilk günü adet gördüm ancak bitince yaparım

bak negüzel eşin başlayacakmış...
sende sonra başlarsın allah kabul eder inş...
buarada eğer eşin veya sen arkadaşlar içinde dua etmek istersen isimleri göndereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…