Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hadi bak seninkilerde bekletmeyecekler seni...
hayırlısıyla başlayalım rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıycaz...
ama ben ikimiz içinde iyi olacağını düşünüyorum

hadi bak seninkilerde bekletmeyecekler seni...
hayırlısıyla başlayalım rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşıycaz...
ama ben ikimiz içinde iyi olacağını düşünüyorum

Sen zaten bitanesinnnnnn hep iyisiniiii düşünürsünnnnnn
inşş da öyle olucakkkkk Allahın izniyleeee doğru tatlımm rabbim neyi nasip ettiysee onu yaşayacağızz

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz iftara misafirlerim var.10 kişi olucaz acaba ne yemek yapsam

canım aklıma gelen ilk yemeği yazıyorum çorba zaten şart ramazanda
çorba :domates çorbası veya mercimek çorbası olabilir
patlıcan kebabı veya tavuklu sebzeli patatesli yemek
taze fasulye yemeği
pilav
salata
ayran
istersen mantı canım istediğin çeşidi yap aklıma bunlar geldi

Kızlar bana yardımcı olurmusunuz iftara misafirlerim var.10 kişi olucaz acaba ne yemek yapsam

Arkadasim bence mercimek corbası,islim kebabı ama köfteli ( patlıcanlı köfte ) hem sayılı yapabilirsin hemde şık bir görüntüsü var pilav , salata , eger güvenip satin alabileceğin bir yer varsa ara yemek olarakta mantı. Tatlı olarakta muhallebili kadayıf

Kaan bey genart diyecek sanirim ama ben kararsizim herkes umuta gidiyor sanirim.

bizim topikten umutu tercih eden çok...
bizde orada başlıycaz inş en yakın zamanda...
iyi düşün iyi karar ver neresi içine sinerse oraya git...
genart küçük bi merkezmiş ben gidip görmedim eşim gitti hatta orada1 tanecik dondurulmuş spermimiz var
ama mesela bizim arkadaşlardan istiyorumbebeğimi orada tedavi gördü ve şuan ikizlerine
nasip meselesi bu işler nerede neyle karşılaşacağın belli olmaz...

Ben ögretmenim başkentteki ilk tüp bebekte (mayıs ayında)acele ettirilmeyip biraz daha düşünme fırsatımız olsaydı eger yaz tatilinde umutta deneme yaptırabilirdik ancak şimdi eylül ayında tekrar başlarsak devamlı rapor almam gerekecek ve sıkıntı.istanbul ankara arası da yol uzun .

bende katılmak istiyorum ama şuan mezeretliyim çarşammba başlıyacam inşlh

Son düzenleme:
bende katılmak istiyorum ama şuan mezeretliyim çarşammba başlıyacam inşlh

canım cumaya kadar devam edicez biz istediğin zaman katılabilirsi...

kızlar bu namazı kılarken isimler ne zaman okunuyor beni bilgilendirin

zaten yazıyor canım okumadın mı açıklamayı en altta yazıyor bidaha oku istersen...

kızlar namaz hakkında bana bilgi verin kızlar namzın sonu normal namazlar gibi mi yani tahiyyat salli ve barik ve rabbena dualarıyla mı bitiiryoruz

canım sana vck gelince bilgi versin ben yanlış yönlendirmeyeyim...

nasılsınızzzzzzzzz kızlarrrrr
biz kocişle biraz vakit geçirdik sonra bi teftiş edeyim kimler var kimler yok dedim

Canim benim nasilsin gözün aydin kizilciklar gelmenin isaretini vermis hayirlisiyla baslarsin insallah bitanem.
Canim ben namaz icin hazirim bu aksamdan itibaren basliyorum tertemizim artik 1-2 gün gec oldu ama kusura bakmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…