Canim benim nasilsin gözün aydin kizilciklar gelmenin isaretini vermishayirlisiyla baslarsin insallah bitanem.
Canim ben namaz icin hazirim bu aksamdan itibaren basliyorum tertemizim artik 1-2 gün gec oldu ama kusura bakmayin.
2 gündür gelemedim topiğe,nasılsınız kızlarr
hoşgeldin canım kırmızılar geliyor heralde,ohhhh tedavinde başlayacak hayırlısı inşallah
merhaba canım iyiyim şükür sadece kasıklarım ve belim çok ağrıyor ama ben hepsine razıyım
yeterki bian evvel geliversin kırmızılar
evet canım ışık göründü yolu buluruz inş
tamam canım nezaman istersen katılabilirsin...
allah kabul eder inş
Ben iyiyim canim h.geldin ayrica. Iyi yapmissiniz canim tedaviden önce son gezmeleriniz
Cok sevindim canim flzask cimla beraber basliycaksiniz insallah Allahim gönlünüze göre versin. Amin canim insallahh kabul olur..
hoşgeldin canımmmmmmmmm
şükür iyiyim sen nasılsın ??
daha gelmiyorda ışık göründü gerisi gelir inş
saol tatlım hayırlısıyla başlar bebişimizle sonuçlanır tedvaimiz inş
Canimcim nasilsin ??? H.geldin nasil gecti biricik k..valideciginde günün. Aramiza erken dönmene sevindim safak 3 degilmigün sayiyorum burda biran evlvel tedaviye baslayin diye..
inşallah hamişler arasına sende katılacaksın,flzask ile beraber başlayacaksın demi kız,ohhh ikinizde hamiş olursunuz inşallahhhhhhhh,inan hepimiz için dua ediyorum teravi namazında,isimlerini bilmediğim arkadaşlarında nicklerini söylüyorumgeç gelince eve sizide göremiyorum,inşallah Rabibim hepimizin yüzünü güldürecek
öyle oldu canım ama pek dolaşamadık...
benim eşimin belinde bi sıkıntı var...
3-4 senede bi nüksediyor çok ağrıyor kıpırdayamıyor falan...
en son ilk evlendiğimizde olmuştu bi bayramda...
bayramı yatarak geçirmişti...
şükür şimdi okadar aşırı değil hareket edebiliyor ama ağrısı var işte...
tedaviye balıycaz diye drada gitmek istemiyor...
bian evvel geçer inş...
ondan şöyle bi dolaşıp geldik...
sen nasılsın canım
evet canım inş başlarız sorunsuz...
saol tatlımmmmmmmmmmm
evet canım inş flzaskla başlıycaz tedaviye
aminnnnn canım inş hamişler arasına katlırız bizde
allah dualarını kabul etsin tatlım...
rabbim bizim için ettiğin duaların kat be kat fazlasını sana versin...
canım sizin bidahaki kontrolünüz nezaman ??
Olsun canim hava almaniz yeter. Ayrica esine cok gecmis olsun canim insallah agrisi fazla olmaz tam tedavi zamani Allahim yardimcisi olsun.
Bende iyiyim canim kocisi uyuttum ablamin yanina gidicez hastaneye uyansin diye bekliyorum.
Sende saol bitanemmm
İyiyimm bitanemmmmmmmmmm
hoşbuldukkkkkk . iyi geçtii sayılırr cnm
ama allahtan çabucak geldimmmmm ohhhhhhh
evt bebeğimmmmm şafak 3
benimde bugün karnımda hareketlenmeler varrr bugünnn bakalımm artıkk
canım yaaaa sen de bizimlee heyecanlanıyosunn inşş senin içinde böyle heyecan yapacapımızz günlerde gelecekkkkkk
iyiyim bitanem bende,sizi özledim iftardan önce bi bakayım dedim,iyi haberler varmı iki günde
canım zaten biz kendimizden önce din kardeşimiz için dua etmeliyiz
allah razı olsun zaten senin hakkını nasıl ödiycez bilemiyorum
çok fazla fedakarlık yapıyorsun rabbim okunan ezanlar hürmetine yuvana huzur mutluluk ve bebişini versin inşallah
saol tatlım inş çabuk atlatır...
görümcenede geçmiş olsun canım daha yatacak mı hastanede ??
12 eylül heyecanla bekliyorum,sperm tahlilide istedi ,Rabbim inşallah hepimize muradımızı verecek
canım benim burada hepimiz artık öyle yakınız ki,yakınlarımızla böyle dertleşmedik,birimizin mutluluğu hepimizin olacak,bu zor günler için elimizden gelen tek şey birbirimize ettiğimiz dualar
Iyi yapmissin canim sen evinde rahat ediyorsun ne güzel bende hep gezmek istiyorum
Hadi hayirlisi canim demekki senin kizilciklarda yolda
Heycanlanmam mi canim ya esime anlatiyorum böyle dio yine gözlerin doldu sakin aglamaSeni diyo bi gelinligini alirken bu kadar heycanli görmüstüm birde simdi arkadaslarinin tedavisinde diyo kimbilir kendimizin tedavisinde nasil olacaksin dio...:44::44::44::44:
canımmmm hamişlik nasıl gidiyor,yeğenimiz nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?