- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmm ben inanamiyorum halen daha yazdiklarinizi okuyamadim bir gün rahat kafayla okicam sadece yeni haberleri ögrenim dedim kurban oldugum allahim herkese nasip etsin banada verdigine pisman olmasin insallah sag salim tamamini görürüz
Kizlar hamileyimmmmmmmmmmmmm ben inanamiyorum halen daha yazdiklarinizi okuyamadim bir gün rahat kafayla okicam sadece yeni haberleri ögrenim dedim kurban oldugum allahim herkese nasip etsin banada verdigine pisman olmasin insallah sag salim tamamini görürüz
Canım süper bi haberrrrrr yaaa
hamilesinnnnnnnnnnnnn
nasıl olduu sizin durum neydii ensonnnnnnn
heyecan yaptımmmmmm
gözün aydın canımmmmmmmm
canım çook sevindik ne güzel bir müjde verdin bize.Allahım kucağına almayı nasip etsin.çok güzel bir hamilelik geçir
canım çook sevindik ne güzel bir müjde verdin bize.Allahım kucağına almayı nasip etsin.çok güzel bir hamilelik geçir
Vallah canim son durum esim tese ameliyati oldu 8 tane sperm bulundu 8 den 3 döllendi 3 den 2 tane kaldi 2 tanede biri 1 ci kalite 2 ci de 2 kalite persembe günü kan tahlili yaptirdim hcg degerim düsüktü 2 gün sonra gene yaptirdim deger cok yükselmisti yarin gene doktora gidicem bakalim hayirlisi olsun cok heycanliyim insallah yarin gene deger yükselmistir
allah tamamına erdirsin canım, sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
tedavide miydin sen, doğal yolla mı oldu?
Vallah canim son durum esim tese ameliyati oldu 8 tane sperm bulundu 8 den 3 döllendi 3 den 2 tane kaldi 2 tanede biri 1 ci kalite 2 ci de 2 kalite persembe günü kan tahlili yaptirdim hcg degerim düsüktü 2 gün sonra gene yaptirdim deger cok yükselmisti yarin gene doktora gidicem bakalim hayirlisi olsun cok heycanliyim insallah yarin gene deger yükselmistir
Merhaba arkadaşlar benimde eşim azospermi doktor emre beyde tedavi görüyorum
Amin sagol canim darisi herkesin basina insallah insallah
allah tamamına erdirsin canım, sağlıkla kucağınada alırsın inşallah
: 64:
darısı şimdii buna en yakın olan mercanımm ve aaumutunn başına inşALLAH
yetiştim aaumut haydin halaya kızlarazıcıkta yandan yandan
yetiştim aaumut haydin halaya kızlarazıcıkta yandan yandan
amin canım ağzın bal yesin
sırayı bozmak yok arkamızdan geleceksiniz
Merhaba arkadaşım hoşgeldinn
geçmiş olsunnnnn ilk tedavinizmii
Hoşbulduk
Evet canım ilk denememiz olacak ama çok fazla merkezaraştırması yaptım birçokkez doktorlarla görüştük bir sürü tahlil yaptırdık en sonunda emre hocaya karar verdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?