- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
hb cnm)
yok kız geçmişe takılmadımda geleceeğe yazı yazamadım bi türlü eşim format attırınca msj göndermeside değişmişti netin nihayet normal düzenee girdide yazabiliyorum artık.
nasılsın cnm baharla kırmızıları görmüşsünüz hayırlısıyla başlarsınız artık inş. Allah yardımcınız olsun bundan sonra sizin sonuçlarınızı ben merakla beklicemsıra sizde
sizin kırmızılar siz hastanede buluştuğunuzda kendi aralarında sözleşmişler sizin ruhunuz duymamış
günaydınlar herkes yol arkadaşlarım.
herkes iyidir inşallah.?
baharım flask maşallah size . allah gönlünüzdekini versin inşallahh.
Yeter valla sabah sabah yazını okuyunca zor tuttum kendimi hala boğazım acıyor ağlayamadım.
eve giidnce ağlarım artık....
Günaydınnnnnnnnnn tatlımmmmmmm
iyiyiz cnm sonunda gördükkk rahatladıkkkkkkk
Amin canım benimmmmm
sen nasılsınnnn?
İyi bari cnm döndünnn aramamızaa kaynanayıda gönderdinnnnn
iyi cnm valla bu sabah hafif lekelenme vardı şimdi arttı karnımda ağrıyoooooo
bakalım hayırlısıylaaaaaa bu sefer sonu güzel olur inş..
Amin cnm sağollllll inş güzel haberler verebilirizzzzz ..
Valla anlaşmışlarrrrrr herhaldeeee geçensefer üzülmüştümm ama bu sefer denk geldiiiiiiii..canımlaaaaaaaaaaa
Günaydin kizlar nasilsiniz bugün?
Seninde gözün aydin canim kirmizilarin gelmis insallah sende baharla beraber bize hayirli hamis haberleri verirsiniz insallah kurban oldugum allahim insallah dilediginiz herseyi gerceklestirir canim
cnm benim hadi gözün aydın benimde dünden ağrılarım vardı gece göğüslerim çok sancıdıveeeee kırmızılar geldiiiiiiiiiiiiiii
Cuma gün bende başlıyorum tedavime hayırlısıylaaaa
Onca bekleyişten sonra hala şaka gibi
eşim biri tek testis biyopsi amaçlı olmak üzere 2 defa mikro tese ameliyatı oldu sonuç sperm bulunamadı olgunlaşmamış sperm hücresi var dendi. çeşitli ilaçlar m.sure prolaktin klomen vs.en son geçen hafta sperm boyaması sonucunda elonge spermatid var denildi ve kaan hca iğne falan yapılacak çok zorlu süreç bekliyor diye eşime mail atmış ve ikimizi yanına çağırmış sizde bu durumda olan var mı ne yapılacak bu zorlu süreçte yanına gitmeden önce bilgi almam mümkün mü acaba iğneler hormon bakımları nasıl bi süreç acaba bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Görmedinnn tatlımmmmmm
bi ara baktım yoktun sonra baktım gelmişsin bende hemen yazdımm ama çıkmısınnnnn
bi karşılaşamadıkkkkkkk yaniiiii
olsun bugünn kaynatırızzzzzzz
çokkkkkkkkkk şükürr tatlımmmmmmmm kırmızılar da sonunda gelmişşşşşşşşşşşşş
hadi gözün aydın benimde dün akşmadan beri lekelemem daha belirgin oldu bende bugünn olabilirimmmmmmmm bekliyorumm
hadi sana yetişeyimmmmmmmmmmmm
iyim bende canım napıyım çalışıyorum.
sabah beri baya çalıştım. şimdide televizyonum ayarlanıyor. onunla uğraşıyordum.
öle zamn geçiyor işte
cuma günü iğnelere başlıyorsunuz yani o zamn canım hadi hayırlısı olsun inşallah.
canım ben 11 günlük gecikme sende 2 günlük gecikmeyle nihayet buluştuk
şaka gibi gerçekten...
ikimiz içinde hayırlısı olur inş...
canım buarada ben merkezi aradım sende arayıp haber ver istersen
Herkes iyidir inşallah.?
Baharım flask maşallah size . Allah gönlünüzdekini versin inşallahh.
Yeter valla sabah sabah yazını okuyunca zor tuttum kendimi hala boğazım acıyor ağlayamadım.
Eve giidnce ağlarım artık....
günaydin kizlar nasilsiniz bugün?
cnm benim hadi gözün aydın benimde dünden ağrılarım vardı gece göğüslerim çok sancıdı
üzerine yatamadım sabahda regl oldum
görür görmez içimden inşlh baharla flaskta olur dedim
topiğe girdim yazını gördüm çok sevindim hadi inşlh tedavin hayırlı olur cnm
herşey o güzel gönlünce olsun inşlh...
Evt cnm sonundaa
Hayırlısı olsunn tatlımm inş. herşey yolundaa giderrrr tedavilerinnnnnnnnnn
bende arıycam cnmmmm biraz sonraaaa
Günaydın cnmm iyiyimm ,sen nasılsın cnm topiğimizin en yeni hamişiiiiiiiiiii
Sağol cnm Allah razı olsunnnnnnn .inş.. bizlerede rabbim nasip etsin hamiş haberi vermeyiiiiiii..
herkes iyidir inşallah.?
baharım flask maşallah size . allah gönlünüzdekini versin inşallahh.
eve giidnce ağlarım artık....
Aaaaaa gözün aydin canim senin adina cok sevindim vallah insallah sonuda gelir tez vakitte insallah hayirli haberlerle bize dönersin. Canlarim bana dua edin lütfen yarin gene kan vermeye gidicem insallah sonucum iyi cikar birseyde hissetmiyorumki bi belirtim falanda yok offff moralik cok bozuk ya hic birsey hissetmiyorum
günaydın cnm geçen gün cevap veremedim topikte sorun vardı
sen nasılsın nasıl gidiyor
siz hiç daha önceden kaan beyde muayene yada tedavi olmuşmuydunuz...
günaydın cnm iyiyim ben saolasın sen nasılsın
sen neden tedirğin oluyosun söyle bakim
ne güzel yarın kan testini vereceksin sonrada bebişini ultrasonda göreceksin
için rahat olsun bebişin tabiki seninle
şimdiden tekmelemesini istemiyorsun heralde
İnşallah bişey çıkmadan hayırlısı ile tedavini olursun canım.Ne yapcan cnm iştee öyle böle geçiriyoruz zamanı
bakalım cnmm inş.. bi aksilikkkkkk çıkmadan başlasaydımm tedaviyeeeeeee
.
hb cnm)
yok kız geçmişe takılmadımda geleceeğe yazı yazamadım bi türlü eşim format attırınca msj göndermeside değişmişti netin nihayet normal düzenee girdide yazabiliyorum artık.
nasılsın cnm baharla kırmızıları görmüşsünüz hayırlısıyla başlarsınız artık inş. Allah yardımcınız olsun bundan sonra sizin sonuçlarınızı ben merakla beklicemsıra sizde
sizin kırmızılar siz hastanede buluştuğunuzda kendi aralarında sözleşmişler sizin ruhunuz duymamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?