- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
hayırlı olsun canım. inşallah güzel haber verebilirim.
hiç bir ağrım, belirtim yok henüz. sürkeli kendimi dinliyorum bir belirti yakalayabilmek için. 12. güne kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
hayırlı olsun canım. Inşallah güzel haber verebilirim.
Hiç bir ağrım, belirtim yok henüz. Sürkeli kendimi dinliyorum bir belirti yakalayabilmek için. 12. Güne kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum.
merhaba arkadaşlar krizimi atlattım geldim :) tedavisi başlayanlar hayırlı olsun hepinize.
Canlarim cigerlerim nasilsiniz gecmisi okuyamadim ama anladigim kadariyla ikinizde tedaviye baslamissiniz hayirli ugurlu olsun canlarimmmmmmmmmmm...
Insallah hakkinizda herseyin hayirlisi olur cok duygulandim yaaa sizleri cok seviyorum ellerim titremeye basladi hem gözümden yas geliyo.
Sizlerden gelecek en güzel haberleri bekliycem Allaha emanet olun sekerlerimmmm...
ben de haftaya gelicem İstanbula dondurulmuş olanı almaya :)
tekrardan deniyceksin ölemiiiiiiii
evet canım yenilen pehlivan güreşe doymazmış :) Süleyman beyle oyle karar verdik ben sene içerisinde gelemiyeceğim için tatilde deneyelim dedik. Bebiş olursa ne ala olmazsa temmuzda yine deneme yapacağız.
iyi geceler canlarım...
FLZASK BAHAR .RABBBİM tamamına erdirsin.
eşim inş. yarın tahlil yaptıracak
ALLAHım lutfetki yüzümüz gülsün.
sizdende dua bekliyorum kızlar.
hangi hüzünlü yüreğin duası makbuldür bilemem.
bir bebek bukadarmı arzulanır özlenir
allahım hayırlısını nasip et bütün arkadaşlarıma nerede kim varsa
elimizden hiçbirşey gelmiyor
A E OLUN.
selam canlarım benim eşim biliyorsunuz yarın operasyon olacak dualarınıza çok ihtiyacım var.inşallah mikroteseye gerek kalmadan sperm bulunur
yarın sabah 8.30da hastanede olucaz benim içinde dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun
selam cnm inş eşinde sperm bulunur ve ameliyata gerek kalmaz..
sonradaolursun bebişlerinle mutlu olursun
rabbim isteyen herkese nasip eder inş.
teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah bizim ilk ve son tedavimiz olacak Rabbim inşallah yüzümüzü güldürür
.inşallah benim için düşündüğün her güzel şey senide bulsun
selam canlarım benim eşim biliyorsunuz yarın operasyon olacak dualarınıza çok ihtiyacım var.inşallah mikroteseye gerek kalmadan sperm bulunur
yarın sabah 8.30da hastanede olucaz benim içinde dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Allah razı olsun
merhaba kızlar, bir haftadır giremedim sayfaya. güzel gelişmeler olmuş.
bahar, flzask, aruna tedavileriniz hayırlı olsun canım. inşallah bebiş haberlerinizde alırız en kısa zamanda.
zcu canım sende başlayabildin mi?
cansunida canım kendini üzme diyemiyorum. hakkında hayırlısı olsun canım inşallah allahım hayırlı bir kapı açar, yüzünü güldürür seninde.
benimde bugün transferin 5. günü. annemde dinlendim evime bugün geçtim. 5 ağustos test tarihim. beklemek gerçekten çok zormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?