Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bende dün evdeydim hoş bugünde evde kalacağım biraz evi toparlamam lazım...ne güzel sen kış temizliğinide bitirmişsin..güle güle otur...kirlet..

evet sen haketmişsin o kadar temizlikten sonra gez....havalarda hala sıcakken..

selam kiszlar nasilsiniz bakalim bugunnnn

ya daha ben evleneli 1.5 yil oldu ama benden sonra kim evlendiyse hamile yada yeni dogum yaptilar,soyle facebookta falan bi geziniyom hepsinin cocugu olmussssss.....ins bizimde olurrrr
bir arkadas vardi onunda 3. yilinda oldu bir probleml;eride yoktuda ,durmus diyoki acele etme bebege,ben bile eski gunlerimi ariyorum diyo.halbuki o bile cok korkmustu bebegim olmaz diyeeeee
beni aklinca teselli ediyo iste,bazi kisiler soruyo niye bebek yok diye bilmemki diyorum,doktora gitsene diyolar,gitiimmm amaaaaa olmuyo isteeee diyemeiyosunkiiiii,ay yine bunaliyorummmmmmm:bbo:

ya arkadaslar bu topik baska bir yere mi tasindi,esi azospermi olup pozitif dusunenler varmi? adli topigeeee
eger orasiysa oraya yazalim yaniii

ya arkadaslar bu topik baska bir yere mi tasindi,esi azospermi olup pozitif dusunenler varmi? adli topigeeee
eger orasiysa oraya yazalim yaniii

canımm eşi azo serpi olupda pozitif olan varmı buraya taşındı...erkek infertilitesinee....biz tüp bebek bölümündeydikk bizi buraya taşımışlarrrr.....

çok teşekkür ederim.bir de tecrübeli arkadaşlara şunu sormak isterim.benim eşime de semen analizi yaptırdık ve sayı ve hareketlilik kötü çıktı.(sayı 3 milyon. a ve b tipi %0, c%10 d%90)
2 hafta sonra testi yineledik.sonuç daha kötü çıktı.lab.daki kadın değişiklil gösterebileceğini söyledi.sizin böyle tecrübeleriniz oldu mu? bir de eşimi henüz hiçbir ürolog muayene etmedi.ama üni. içinde tüp bebek birimi sadece tüp bebekle bebek sahibi olabileceğimizi söyledi.muayene etmeden böyle bir sonuca varmaları doğru mu? yani tıkanıklık vs gibi bir sorun çıkarsa tedavisi var mı?..sudan çıkmış balık gibi olduk.sizlerin tecrübesi önemli.yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…