kızlar ben cok yoruluyorum artık bu azosperminden cok canım sıkkın eşimle kavga ettik acayip moralim bozuk
kızlar ben cok yoruluyorum artık bu azosperminden cok canım sıkkın eşimle kavga ettik acayip moralim bozuk
lamyay sen pek girmiyosun neler yapıyosun tedavin ne durumda? sanırım bizim durum aynıydı seninle...
canim biz hic bir tedaviye baslamadik
esim beklemek istiyor marta kadar
cunku cok acele ettik hemen tese falan olduk ,psikolojimizi bozduk,simdi zamana biraktik biraz ,ins marta turkiyeye gelicez ,ins hersey yoluna girer.
siz bir tedaviye basladinizmi?:ecrin_bebek:
hilal beni yanlış anladın tabiki burda dogru yerdesin demek istediğim sen bizden daha şanslısın bizden 3 adım öndesin tamam eşin dediğin gibi belki sonda mtese olabilir yada tün tedavide mtese olup olıyacagı belli olmaya bilir ama sonuçta çıkıcak ve bunu biliyorsun çünki çıkışvar bak yanlış anladın beni üzüldüm sabahki mesajına nette gidince cevap yazamadım inanıyorum senin inşallah bebişin olucak unutma biz hep yanındayız darılmadın dimi
canım o gün arkadaşım boşanacabileceğini sölemişti bana onada moralim bozulmuştu...üstüne sende öle yazınca bende öle yazmıştım...fakat bende yazdığımı sonradan değiştirdimm yazmamam gerektii...teşekkür ederim bu arada..o yazıyı yazdıktan sonra bende pişman oldum yanii.....darılmak gibi bişeyde olamazzz...inşş hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz canımmm.....
dualarım seninle inşallah eşin güzel haberlerle döner...kızlar pazartesi kaan hocayla randevümüz var dua edin lütfen
canım benim başın sağolsun annen nur içinde yatsın mekanı cennet olsun arkadaşımmevet canim burda erkek kardesim var sadece annem 7 sene once vefat etti babam ve diger kardeslerim turkiyede
iyiyim canım sen nasılsın...kızlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?