Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba arkadaşlar, Kaan Aydos'un sitesinde iki farklı hastane ismi var.Daha önce ona giden arkadaşlar Kaan beye ulaşabileceğimiz, randevu alabileceğimiz telefon numarası verebilirler mi? çok teşekkür ederim...

selam bacılar nasılsınız
bugün biraz efkarlandım malum çocuk işi etkiliyor zor süreç kendimi bazen kaybediyorum
hadi sonra gene girerim
hilal 85 darılmadıgına sevindim kaydirigubbakcemile5

iyigeceler bacılar...........benim kocacım yoktur akşamları bende gece takılıyorum topiğe bugün öğleden sonrada misafirlerim gelmişti yeni gittiler çok geç olduğu ve yorulduğum için işleride yapmadım sabah erken kalkıp eşim gelmeden yapacağım ama şarzım baya azaldı diyebilirim gelenlerin çocukları vardı bende ne şarj ne elektirik bıraktı cadılar 5 tane kız çocuğu hepsi birarada ve hepsi birbirinden çenebaz beynimi kemirdiler durdular yenge şöyle yenge böyle yenge yenge yenge.......ya bu çok çocuğu olan doğulular nasıl bakıyolar 9 10 tane çocuğa ben yarım gün dayanamadım gidecekleri saatleri saydım durdum içimden .............galiba çok yanlızlığa alıştım halbuki ne gelenim ne gidenim eksik olmuyor ama bu kadar çok çocuk olmuyodu...........allah hiç kimsenin evini çocuksuz bırakmasın isteyen her kuluna nasip etsin inşallah

amin harzem amin inan insan sessizlige yanlızlıga alışıyor bende evde hep yanlızım arada gelen olsa ama kalabalıklarsa gitseler diye bakıyorum inşallah bizimde cocuklarımız oluyor yanlızlıgımız gider

canım bende doğuluyum zamanla alışıyo insan ve doğulular çok çocuk yapmayı sever bizimde infertilite sorunumuz olmasaydı en az 7 tane yapardım tabi şakaaaaaaaa aman yedide çok olur.Ama sağlıklı olsunda üç çocuğum olsun isterim buda bizim gibiler için çok büyük bi istek ollmasa gerek allh yardımcımız olsun

evet zamancım ya bazen kendi kendime bile çok geliyorum..........ben aslında oldu bitti yanlızlığı severim ama gelen gidenim eksik olmaz çokkk kalabalık bir aileye ve çevreye sahibiz birazda sevilince yanlız bırakmak istemiyolar .....neyseki geceleri yanlızım en çokta sevdiğim bu bütün gün gelen giden eksik olmasın hatta taşsın ama gece birtek ben olayım....................surayncım inanki isteğin çok değil rabbim inşallah senin gönlündekini verir canım.........bende hep derdim 2 az 3 ideal diye ama kader kismet 1 tanesinden bile mahrumum rabbim hakkımızda hayırlısını versin

Merhaba arkadaşlar, Kaan Aydos'un sitesinde iki farklı hastane ismi var.Daha önce ona giden arkadaşlar Kaan beye ulaşabileceğimiz, randevu alabileceğimiz telefon numarası verebilirler mi? çok teşekkür ederim...
merhaba canım kaan beyin numaraları
0-312- 5956815
0-312- 5956832
0- 312-3103333 /2258 eşim buradan randevu aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…