ilk günaydınnnnnnn benden günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrr
Uyuku tutmadıı kalktım bendee havada kaplı yağmur yağıyo hafiften ama güzel serinlemiş hava
Sizler şimdi kaçıncı uykudasınızzzzzzz fıstıklarrrrrrrrr
Bugün inş. Güzel şeyler duymak içi dua ediyorummmmmmmm.
Görüşürüzzzzzzzz
İlk günaydınnnnnnn benden GÜNAYDINNNNNNNN kızlarrrrrrrr
uyuku tutmadıı kalktım bendee havada kaplı yağmur yağıyo hafiften ama güzel serinlemiş hava
sizler şimdi kaçıncı uykudasınızzzzzzz fıstıklarrrrrrrrr
Bugün inş. güzel şeyler duymak içi dua ediyorummmmmmmm.
görüşürüzzzzzzzz
günaydın canlarrrrrrrrrrrrr
güzel haberlerle dolu bi gün olur inş
biz bugün kontrol için gittik ama ulun hoca toplantıdaymış 11 gibi gelecekmiş bizde geri döndük hemen...
hava kapalı hafiften yağmur atıştırıyor...
bu yağmurlar berekettir inş bizim için
ne haberi canım ya tedaviye orda baslamayı düşünüyordukk:2:
HERKESE GÜNAYDIN bütün tedavi aşamasında olanlara hayırlı evlat nasip ettsin rabbim Hamile arkadaşlar hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasıp ettsin ALLAHIM ve isteyen herkese bu duyguyu tattırsın işallah bizede :)))
Arkadaşlar testojel kullanmak sorun mu oluyor bazı şeyler yazmışsınız benim eşimde yaklaşık 2 yıl olacak testojel kullanıyor fsh çok yüksekti kullanınca normal değerlere düştü gerçi sperm olmadı ama m tese sonrası hoca testojele devam dedi bende başka hocalarada danışalım dedim kaan hocayı burdan duydum ona gidecez ama anladığım kadarıyla onunlada sorun yaşayanlar oluyor muş
Çaresizlik ne kadar zor tutunacak bir dal aramak ALLAHIM TEK ÇARE SENSİN
Tedavi olanlar için liste yapmışsınız.Benide listeye ekler misiniz?
herkese günaydın bütün tedavi aşamasında olanlara hayırlı evlat nasip ettsin rabbim hamile arkadaşlar hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasıp ettsin allahım ve isteyen herkese bu duyguyu tattırsın işallah bizede :)))
arkadaşlar testojel kullanmak sorun mu oluyor bazı şeyler yazmışsınız benim eşimde yaklaşık 2 yıl olacak testojel kullanıyor fsh çok yüksekti kullanınca normal değerlere düştü gerçi sperm olmadı ama m tese sonrası hoca testojele devam dedi bende başka hocalarada danışalım dedim kaan hocayı burdan duydum ona gidecez ama anladığım kadarıyla onunlada sorun yaşayanlar oluyor muş
çaresizlik ne kadar zor tutunacak bir dal aramak allahım tek çare sensin
tedavi olanlar için liste yapmışsınız.benide listeye ekler misiniz?
panaxi 5 aydir kullaniyor esim test vereli 2 hafta oldu ama sonucu almaya gitmiyor ,korkuyorum diyor yine cikmaz diye ,ikna edemedim zaten zorla yaptirdi testi,simdide sonucu alamadi
,keske 1 tanecik ciksada yuzumuz gulse....bana dua edin arkadaslar su mubarek ramazan ayi hurmetine
canım benim inşlh spermleriniz çıkmıştır
neden almıyorsunuz sonucu istersen sen git al
derdimizin peşine düşmeliyiz tabikide
içimiz yanıyor korkularımız var ama
bu dertle başkaları değil biz mücadele edeceğiz
inşlh spermleriniz bolca çıkmıştır bundan sonrada çıkarlar...
inşlh cnm inşlhinsaalah canim amin ...ins dualarin dua zamanina denk gelmistirde kabul olmustur..
Her test yaptirisinda hep cikacakmis gibi hissediyorum zaten ama cikmiyor
3 yildir hep ayni seyler olunca o yuzden korkar olduk ikimizde
,esimi ikna edebilirsem yarin yollamaya calisicam yarin ise gitmeyecek
ankarada volkan baltaciya giden varmi? Kendisi genetik prof. Ayrica kizlar esi menagon kullanan oldumu? Kullanip kullanmama konusunda kararsisiz. Dahasi raporu esim icin nasil alcaz onuda bilmiyorum
panaxi 5 aydir kullaniyor esim test vereli 2 hafta oldu ama sonucu almaya gitmiyor ,korkuyorum diyor yine cikmaz diye ,ikna edemedim zaten zorla yaptirdi testi,simdide sonucu alamadi
,keske 1 tanecik ciksada yuzumuz gulse....bana dua edin arkadaslar su mubarek Ramazan ayi hurmetine
Allah yardımcızmız olsun canım inşallah bizleride evlat sevgisinden mahrum bırakmaz rabbim.Bizde ilk testi 5 ay önce yaptırmıştık sonuç 0 çıkmıştı eşimi yalvar yakar doktora tekrar girmek için yeni kna etti bizde yarın gitcez ve yine sonuç 0 çıkacak diye çok korkuyorum eşime belli etmek istemiyorum ama inşallah bunda bikaç tane olsun çıkarda moral olur.
ins sonucunuz 5 ay icinde degismistir ins birsuru sperminiz cikarda kurtulursunuz canim
a.s. biz kullaniyoruz 6. ayinda esim su an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?