Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ankarada volkan baltaciya giden varmi? Kendisi genetik prof. Ayrica kizlar esi menagon kullanan oldumu? Kullanip kullanmama konusunda kararsisiz. Dahasi raporu esim icin nasil alcaz onuda bilmiyorum

canım menegon igneyi üroloji doktorunuza rapor çıkarttırıp alacaksınız benim eşimede doktor tese den sonra verdi ama biz kullanmadık

eseslim sagol canım mesajıni aldım çok kararsız kaldık ya

Valla canım durum böyle bende çok güvenerek gitmiştim yine denersem oraya giderim diyordum bu haberleri duyunca kesinlikle birdaha gitmemeye karar verdim.
zaten bikaç kere gidince dr un filan tutumlarından rahatsız oluyorsun ilk zamnlar iyi davranıyor sonra sorduğun sorulara bile cvp vermiyor.
ters bi dr. yani sahibi olan bi dr buda. hastanenin adı çıkmış bidaha zor hasta alır orası.

biz medicanaya gidiyorduk hastanenin üroloji doktoru çok iyi kadın dogumcumuz mehmet öztürkmen önce çok iyiydi istanbul medicanaya tayini çıkmış ondan sonra ilgilenmedi bizi baska bir kadın dogumcuya bıraktı ve sonuç hüsran

Son düzenleme:
slm tatlım.
teyze olmuşsun ömrü uzun ve mutlu olsun bebişinizin.
hepimize nasip etsin inş tatlı tatlı uzun ömürlü bebişler.amin
sağ ol canım Allah razı olsun.o kadar tatlıki Rabbim hepimize nasip etsin.
çek cnm çek
nzlnylerde de 1 adet sperm çıkmış dondurmuşlar inşlh daha çoğuda çıkar şimdiden çekmeye başlayalım
Vck dan haber varmı?
çok güzel bir haber Allah daha fazlasını göstersin bebiş olsunlar inşşAllah.
canım inşAllah sonuçlar güzel gelir.Allah emeklerimizin karşılığını verir dualarıbıda Allah kabul etsin .bende dua ederken gözyaşlarını tutamayanlardanım.bu gözyaşları umarım bir gün sevinç gözyaşları olur.

canım evlilik yıldönümünüz kutluyorum nice mutlu senelere sağlıkla ve bebeğinizle inşAllah.tedavinde inşAllah sana şifa olur.

canım menegon igneyi üroloji doktorunuza rapor çıkarttırıp alacaksınız benim eşimede doktor tese den sonra verdi ama biz kullanmadık

Esim tese olmadı. Esimdeki tüm spermler pinhead ve fish teknigi ile genetigine bakildi. Umut var ancak lab. Cok iyi bir merkez bulmamiz gerek.Morfoloji bozuklugu oldugu icinde menogon verdi kaan bey.

Genarta giden yada gitmeyi düsünen var mı?

kızlar acil cevap bekliyorum bu tesbih namazı var ya bu namazın sonu diğer namazlar gibimi yani tahiyyatlar okunuyormu lütfen cevap verin

kızlar acil cevap bekliyorum bu tesbih namazı var ya bu namazın sonu diğer namazlar gibimi yani tahiyyatlar okunuyormu lütfen cevap verin

arkadaşlar biz 2 yıl önce kaan aydos a gittik eşim mikro tese oldu ve sonuç bizim için olumsuz. Şimdi tekrar başlamak istiyoruz araştırdığım kadarıyla emre bey var istanbul da , ankara da önerebileceğiniz iyi bi doktor var mı? Lütfen bana cevap yazar mısınız?

selam canlar ben geldimmmmmmmmmm
sabahta yazdığım gibi bugün kontrol için 9 da umuta gittik ama ulun hoca yokmuş geri döndük...
sonra flzasklar gelmiş bizde yanlarına gittik buluştuk canımla
ulun hoca biraz gecikecekmiş dediler bizde hep beraber kahvaltıya gittik.
sonra ordayken geri aradılar ulun hocanın nezama geleceği belli değilmiş sizin muayenenizi süleyman bey yapabilir mi diye...
bizde kabul ettik kahvaltıdan sonra umuta geri döndük...
ilk flzaskcım girdi muayeneye...
veeeeeeeee herşey çok iyi durumdaymış 14 tane folikül varmış ve hepsi iyi durumdaymış süleyman hoca çok iyi durumun demiş
daha sonra beni aldılar veeeeeeeeee benimde durumum çok iyiymiş
süleyman hoca herşey çok iyi dedi hatta mükemmel tüm yumurtaların birbirine yaklaşık boyuttalar mükemmel görünüyor dedi
en az 14-15 yumoşum varmış endometrium kalınlığıda çok iyi dedi 7,5 du galiba...
yani ikimizinde muayenesi çok güzel geçti herşey yolunda şükürler olsun
flazskla bana puregonun yanında orgalutran yazdı cumartesi tekrar kontrol var ikimizinde...
daha sonra bizim kaldığımız öğretmen evinin cafesinde vakit geçirdik...
saat 2 de flzaskcımla odada iğnelerimizi yaptık
daha sonra onlar evlerine gittiler ben o gelmeden herşeyi döküldüm yine
bugün eşim sperm testi vermişti onun sonucunu aldık...
volüm=2,5
sperm sayısı (1 ml de)=2 milyon
toplam sperm sayısı=5 milyon
ileri hareketli=%15
yavaş hareketli=%20
yeride hareketli ve hareketlerin ayrı ayrı yüzdelerini yazmamışlar onlarda toplamda %65 oluyor...
bizde son durumlar böyle canlar gelir gelmez haber vereyim dedim...

Son düzenleme:
baharcım ve filizcim çok sevindim tatlım bu haberlere inşlh tamamına erer muradınız yüzünüz gülsün her daim amin

.............................................

Son düzenleme:
canım selam falan vermiyorsun en son secdedeyken besmelen bitince ister secdede istersen otururken dualarını tamamlıyorsun ve bitiyor...

çok sağol canım çok makbul oldu cevabın inşlh sizlerinde hayırlı haberlerini alırız canım biliyomusun ben dört gündür namazın sonunda selam veriyorum neyse bu gece baştan başlıyıcam artık ne yapalım kısmet birde vck den haber varmı

Mslh mslhhh ne guzl haberler :) opu zamani ikinizinde 20 yumosu olur KiZlar daha 1 haftanız var:) inanın 1-2 yumurta olsun diye cabalayanlar cok gördüm..mslh buyuk güne az kaldiii heycanlandim valla sizin adınıza ilk tup bebek ayrı heycan :)

günlerdir topiğe giriyorum gelişmelerinizi okuyup çıkıyordum ama bu yazına cevapsız kalamayacağım.
maaşallah sübhanallah her ikinizede.biz bukadar sevinmişken sizi düşünemiyorum.çok az kaldı mutlu sona sabrin zaferi olsa gerek.allahım bu mutluluğunuzu daim etsin inş.ikiz gebe kalma şansın var mı canım.eğer varsa bence ikiz bebek annesi ol.yani ben olsam öyle isterdim.çooooook tebrik ediyom

MAŞŞALLAH FLASKCIMA 14 TANE FOLİKÜL ALLAHIM ONLARA CAN VERSİN İNŞL
BİTANEM SENİNDE ÇOK GÜZEL SENİNDE 14-15 ADET YUMOŞUN VARMIŞ RABBİM ONLARA CAN VERSİN İNŞLH...
CNM BENİM EŞİNE DE BİN KERE MAŞALLAH YAAAA
İNAN ÇOK SEVİNDİM
DARISI BİZLERİN BAŞINA İNŞLH...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…