Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

saol canım bugün güzel bi gündü hep böyle olur inş
canım ne oldu sana daha bugün flzaskla konuştuk seni...
ben dedim mercana hayranım negüzel sabırla bekliyor canını sıkmıyor diye...
canım tüm sıkıntıların bugün patlak verdi galiba...
olabilir biçok insan senin gösterdiğin sabrı gösteremiyor bile...
einde yanında değil herşey bi olmuş galiba...
test yapmakmakta iyi etmişsin...
inş yarın güzel haberleri alırısın bitanemmm
dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün inş...
bu gerginliğinide adetine bağlama herşeyin patlaması bence...
inş yarın hakkında hayırlısı olur bitanem...

bende başka şeyler düşünmeye başlamış ve üzülmüştüm.neyse kötü bir durum yokmuş.haber verdiğin için sağol canım

yok canım kendileriyle ilgili bi sıkıntı yok farklı bi olay oluşmuş bu yüzden eşi hastaneye gidememiş...

doktordan çıktıktan sonraki halinizi hayal edip tebessüm ediyorum bende.en mutlu günlerinizden bir gün yaşıyorsunuz,şımarabildiğiniz kadar şımarın valla.ama eşlerinizide tebrik ediyorum.badem 1 embiryo aşılanması gerekiyo öyle olsun.hem bakarsın 2. sı kendiliğinden gelir süprizzzzzzz diye.inş.saol canım inş bugünki yaşadığınız mutlulukları bizlerde yaşarız tüm topikçe.allah gani gani yardımcın olsun inş.15 gün sonra isim telaşına düşersiniz inşallah.:))

canım iyi oldu haber vermen bende merak ediyordum.hayırlısı olsun.

senin yazdıklarını okuyunca kendimin geçen seneki halim geldi aklıma aynı şeyleri yaşamışık .onları koruma isteği ya olmadysa demek çok zor gerçekten Allah bu bekleyişin sonunu güzel etsin olmazsada sabrını güçünü ve en yakın zamanda yeni bir heyecanı ve anneliği getirsin sana canım .inan ne yaparsan yap her şey olacağına varır.dualarım seninle inşşAllah en kısa zaman sana mutluluğu getirir.

canım öğretmen evi çok çok yakın...
1-2 dk lık mesafe diyebilirim...
valla canım yağmur getiriyoruz buraya...
umuta ilk geldiğimiz gün yağdı, rapor çıkarmak için umuta geldiğimiz ilk gün yine yağdı...
cuma günü tedaviye başladığımızda yağmadı sadece...
bugün ilk kontrolümüz yine yazdı maşallahhh ne diyeyim
inş bu yağmurlar bereket getirir bize bebişlerim geliverirler bian önce...
antalyaya bebişim olunca gelirim artık teyzesi ozamana kadar sabret

evet canım flazsk hemşireye sormuş sonra 14 fölikül demiş...
ben sormadım ama hoca boyutlarını yazarken saymaya çalıştım tutturamadım en az 14-15 tane var gibi...
inş hepsi olgundur ve sonuda güzel lur tedavinin
saol canımın içi rabbim sanada göstersin bu günleri inş

oley süper süper çooook mutlu oldum kızlarhep aklımdaydınız cuma günü süleyman hoca banada bunları söyler inşallah hiç ağrınız oldu kasık ağrısı ya da karın ağrısı bugün diş dr hiçbirşey yapmadı üç ay dayanır morfin gerekirmiş bende cumartesiye aldım randevuyu kötü olursa:2:hemen dişimi yaptıracağım ama hocam sizlere söylediğini bana söylerseüç aydan sonra yaptıracağım dr diş taşlarını temizleyecek hamilelikte önemliymiş

çok sevindim aman kötü bişey olmasında.
canım sana yazdığım cevap senden yaptığım alıntının içinde kalmış neden öyle oldu anlamadım.inşallah görürsün

Son düzenleme:
mercanım cnm benim yarına kadar o güzel haberi verene kadar dualarım seninle bak kızlara ne demiştim güzel haberleri alıp beraber gezersiniz inşallah demiştik şimdi sıra sende canısı

canım bugün çok güzeldi beraber vakit geçirdik
umutta işimiz bitincede ayrılmadık...
kocişlerde iyi anlaşıyor zaten...
iyi oldu hepimiz için...
canım allah hakkımda hayırlısını versin tek çift farketmez bebişim olsun yeter bana
inş canımmmmmmmm 2. si süriz yapar bize inş
allah razı olsun canım benim bitanesin sen bitaneeeeeeeeee
rabbim dualarını kabul eder inş...

merhaba arkadaslar bende yeni katildim gruba cok samimi bir site ALLAH hepimizin yardimcisi olsun gercekten annelik kutsal bir gorev bizimki daha zorlu bir yol bence icinde inanc varsa olmayacak birsey yoktur muslumanin muslumana yaptigi duaya meleklerde katilir ve senin icinde amin derler dualarimizda hepimizi dusunerek yaparsak insallah hem tedavi hemde manevi olarak RAABIM hayirlisini verir

peygamber efendimiz s.a.v diyorki herkezin sayisiz günahi vardir fakat ALLAHc.c herkezi ayni imtihana tabi tutmaz.Günahkar insanlarin cocuklari oluyor onlar mutlu diye düsünen arkadaslarimda vardir elbet fakat ALLAH c.c kimisine cocuk kimisine saglik kimisine huzur vermez kimisine cocuk verir ama itaat vermez.KIMISINEDE HERSEYI VERIR FAKAT ONUN HESABI AHIRET GÜNÜNE KALIR BUDA EN ZORUDUR.ins basinizi agritmadim sevgilerimle

sağol canım.herkes kendi yaşadığını biliyor ve kendi yükü ağır geliyor.herkesi anlamaya çalışmak gerekir.haklısın Allah ne derse o olacak ama bu kadar yaklaşmışken insan avuçlarından kayıp gitmesini istemiyor.korkuyor.Duaların güç verdi Allah razı olsun.bende onu istiyorum Allahım olmayacaksada metanet versin.rabbim cümlemize yaşatsın.

canım sende böyle güzel haberler vereceksin.seveceğiz senin yumoşlarıda inşallah.

mercanım cnm benim yarına kadar o güzel haberi verene kadar dualarım seninle bak kızlara ne demiştim güzel haberleri alıp beraber gezersiniz inşallah demiştik şimdi sıra sende canısı

sağol canım Allah razı olsun.bugün biraz moralim yerlerdeydi ama toparlandım.sonuçta olan oldu ve ah ile vah ile geri getirememki.yaşayıp görücem tatlım.inşallah moral olurum sizlere.

saol canım benimmmmmmmmmm
amin bitanemmmmmmm flzaskların m.tesesi sonucu allahın izniyle spermler bulununca bayram yerine çeviricez umutu

canım iyi oldu haber vermen bende merak ediyordum.hayırlısı olsun.

rica ederim canım...

Selam kızlarrrrrrrr
biraz geç oldu ama şimdi geldik eve baharım anlatmışşşşşşş canımcım herşeyiiiiiiiii
bugün umuttaydık geçen çok beklediğim için bugünde erken gidelim dedik ama ulun hoca geç gelicekmişş
neysee beklemeye başladık sonra baharlar geldik onlarla vakit geçirdikk gerisini biliyosunuz işteee
süleyman bey ilk beni aldı ve herşeyy çok iyi görünüyooooo gayet iyi dediii...sonra ben hemşireye sordummm kaç yumoş var yani foliküll var diye
oda 14 dediiiiiii ben çokkkkkkkk mutlu oldum baharın dediği gibi öylece kaldım yaniiiii korkuyodum yine olumsuz bişey söyliyecek diye şükürler olsunki herşey iyiymişşşşş
şaşırdımmmmm birdennnnnnn
neyse baharımında yumoşalr gayet iyimişş.. cumartesi kontrolümüz varrrrrr bakalımm ogün neler olucakkkkk
güzelllllllll bi gün geçirdikk havada yağmurluydu serinde gayet güzeldiiiiiiiiiii iğnemizide beraber yaptıkkkk ohhhhhcanımlaaaaa
mutluyum ya inş. bundan sonrakii aşamalarda güzelce geçiririzzzzzzzzzz..şimdilik bende herşey iyi görünüyoo allahın izniyle eşimde de sprem çıkarsaaaa.
Rabbim tüm arkadaşlarımıda bu aşamalara gelmeyii nasip etsin inş..

cnm rüyamda topiğe hamileyim diye yazıyorsun been çok heycanlanıyorum havalara uçuyorum.
gerçek gibiydi inşşşş rüyam çıkar veee senin mutlu haberini alırız.
çok güzeldi senin yerinde olmayı isteyen okadar çok arkadaşımız var ki herşeye şükür inş bebişlerin seninle

canımın içi hiç sıkıntı yapma allahın izniyle cuma günü sende güzel haberler alacaksın
hiç boşuna randevu almasaydın keşke
cuma günüde senin güzel haberinle sevinicez burda

baharcım ve filizcim çok sevindim tatlım bu haberlere inşlh tamamına erer muradınız yüzünüz gülsün her daim amin

Çokkkk sağolun canlarım benimmmmmmmmmm

arkadaşlar mutlu haber alanları tebrik ediyorum umarım sonuçları olumlu olur ve hayırlısıyla bebeklerini kucaklarına alırlar. Ben yeni üye oldum mümkün olduğunca takip edeceğim ama bi şeyi merak ediyorum eşi tedavi gören yok mu kaan hoca dışında başka doktora giden ? varsa bana yazar mısınız?

anladım canım dediğim gbi bi duygu patlaması yaşanmış işte...
onlarda senin iyiliğin için yapıyorlar ama senin daha da huzursuz olduğunu düşünememişler işte...
üzülme tatlım ailen seni bilmiyor mu hamişliğine vermişlerdir
yarın güzel haberlerle dönersin inş bitanem öpüyorum seni kocaman

canım her zaman olduğu gibi hayırlısıysa nasip olsun diyorum ve gönlümdeki inşallah hakkımda hayırlı olandır diyorum.Allah herkese yaşatsın.İnşallah hayırlara çıkar rüyan.

Canlarım gözünüz aydın insallah sonuna kadar hersey böyle yolunda gider baharcım vckn eşi m.tesemi olcaktı kacırdım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…