Selam kızlarhakkınızı helal edin ama bir kaç gündür topiğe giremiyordum
benim için dua edenlerden allah razı olsun rabbim gönlünüzün muradını versin
sizleri merakta bıraktığımın inanın farkında değilim kendime göre başka sıkıntılarım oldu ve size cevap yazmayı bile akıl edemedim
bugün baharcığım arayınca topikteki arkadaşlarda seni merak etti neden gelip cevap yazmadın değince çok üzüldüm
ama inanı kendime göre çok farklı sıkıntılarım oldu o yüden size son durumu gelip haber veremedim.
Eşim operasyon olmadı randevumuza da gidemedik zaten şimdi silbaştan tekrar randevu alıp tekrar operasyon için gün alıcaz
olsun sağlık olsun gerisi boş demek ki benim tedavimin aksamasında da bir hayır vardır.yoksa bende flzaşk ve baharımla tedaviye başlıyacaktım kısmet
geç olsun güç olmasın rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah .tekrar çok özür diliyorum
canım geçmişi tam olarak okuyamadım,tedavi süreciniz ne durumda şimdi,en son eşine tese olacaktı,inşallah herşey yolundadır
sizleri merakta bıraktığımın inanın farkında değilim kendime göre başka sıkıntılarım oldu ve size cevap yazmayı bile akıl edemedim
bugün baharcığım arayınca topikteki arkadaşlarda seni merak etti neden gelip cevap yazmadın değince çok üzüldüm
ama inanı kendime göre çok farklı sıkıntılarım oldu o yüden size son durumu gelip haber veremedim.
Eşim operasyon olmadı randevumuza da gidemedik zaten şimdi silbaştan tekrar randevu alıp tekrar operasyon için gün alıcaz
olsun sağlık olsun gerisi boş demek ki benim tedavimin aksamasında da bir hayır vardır.yoksa bende flzaşk ve baharımla tedaviye başlıyacaktım kısmet
geç olsun güç olmasın rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah .tekrar çok özür diliyorum
canım biz rapor çıkarmak için hastaneye gitmiştik ve doktor damar yollarına bakmak istedi farklı bir operasyondu ama yaptırmak nasip değilmiş kısmet tekrar deniycez
inan canım o kadar çok istiyorum ki ama kısmetten fazlası olmuyor .canım inan ki bizde flzaskla bugün aynı şeyi konuştuk keşke vckda bizimle başlasaydı diye...
Inan okadar rahat oluyoruz ki ne eşlerimiz sıkılıyor ne biz her dk sohbet ediyoruz
Senide aramızda görmek isterdik ama demekki böylesi hayırlıymış...
Inş bundan sonra başka aksilik çıkmaz bian evvel tüm hazırlıkları tamamlar sizde başlarsınız tedavinize inş
Dualarımız sizinle canım allah yardımcınız olsun...
sağol canım üzlümemek elde değil ama en azından sağlılğımız sıhhatimiz yerinde rabbim hepimize salih evlat versin bizi ne evlatlarımızla nede evlatsızlıkla sınamasınolsun canım üzülme tekrar başlarsınız,inşallah bu kez herşey yolunda gider,rabbim yüzümüzü güldürür inşallah
valla merak ettik bahar söyledi sagolsun:)
bu arada son anda bsy olmuyorsa sonrasında daha iyi olacağından olmuyordur diye düşünüyorum :)
inan canım o kadar çok istiyorum ki ama kısmetten fazlası olmuyor .
Ağzımla kuş tutsam bile olmayınca olmuyor aslında üzülmüyor değilim
artık çok duygusal oldum ben aslında hiç sulu gözlü değilimidir
ama durduk yere ağlama tutuyor beni
keşke sizler yanımda olsaydınız gerçekten birbirimize çok destek olurduk
inşallah sizlerin mutluluğuyla moral depolarım ve bende tedavime başlarım hayrılısıyla
Cnmm olur öyle seyler kimi an günlerce nete gelemiyebilirsin insanlık halı :) iste bizde senden ses çıkmayınca kötü düşünmeye başladık üzgün oldugundanmi gelmiyor diyehaklısın canım yazılarınızı okudum gerçekten çok üzgünüm bahar aramasaydı yine gelip yazmak aklıma gelmeyecekti
çünkü başka sıkıntılarımız oldu o yüzden kendi derdimizi unuttuk.
Inşallah canımcım dediğin gibi olur sizin desteğinize ve dualarınıza o kadar çok ihtiyacım varki anlatamam.iyiki varsınız
iyi geceler güzeller
geç oldu ama affedin gari..
ALLAH razı olsun hepinizden dualarınız desteğiniz için.
sizi daha fazlasıyla sevindirsin RABBİM.
bir tanecik spermimiz çıkmış çok şükür.
dr tese gerekecek demiş.
hayırlısı bakalım belki o birtane beni bekliyordur kuzum.
bu aralar erkek bebeklere bayılıyorum nedense
eşim iğnesini yapmak istemiyormuş çok gerginim ama belli de etmiyorum
emek verenler sonuç bekleyenler dualarımız sizinle
VCKcanım hayırlı bir zaman da nasip olur inşaallah.
yada direk tese yaptırın birkere ameliyat olsun.
iyi geceler güzeller
geç oldu ama affedin gari..
ALLAH razı olsun hepinizden dualarınız desteğiniz için.
sizi daha fazlasıyla sevindirsin RABBİM.
bir tanecik spermimiz çıkmış çok şükür.
dr tese gerekecek demiş.
hayırlısı bakalım belki o birtane beni bekliyordur kuzum.
bu aralar erkek bebeklere bayılıyorum nedense
eşim iğnesini yapmak istemiyormuş çok gerginim ama belli de etmiyorum
emek verenler sonuç bekleyenler dualarımız sizinle
VCKcanım hayırlı bir zaman da nasip olur inşaallah.
yada direk tese yaptırın birkere ameliyat olsun.
iyi geceler canım biz sen yokken halayını çekmiştik ama bide şimdi seninle çekelim
evet canım 1 sperm bile önemli bizim için...
bizimde genartta 1 tanecik dondurulmuş spermimiz var garibim kaldı orada bi başına
önceleri belkide o 1 sperm benim bebişim derdim...
canım şimdi 3 sperminiz oldu galiba inş daha da fazla olacak
doğal yoldan çıkış oluyor üretimin göstergesi inş tesede de fazla fazla bulunur...
canım belki eşinde daha fazla uzatmaz yapar iğnesini sen canını sıkma...
rabbim yüzünüzü güldürsün inş
iyi geceler canım hoşgeldin ne güzel bir haber bu gözün aydıniyi geceler güzeller
Geç oldu ama affedin gari..
Allah razı olsun hepinizden dualarınız desteğiniz için.
Sizi daha fazlasıyla sevindirsin rabbim.
Bir tanecik spermimiz çıkmış çok şükür.
Dr tese gerekecek demiş.
Hayırlısı bakalım belki o birtane beni bekliyordur kuzum.
Bu aralar erkek bebeklere bayılıyorum nedense
Eşim iğnesini yapmak istemiyormuş çok gerginim ama belli de etmiyorum
Emek verenler sonuç bekleyenler dualarımız sizinle
vckcanım hayırlı bir zaman da nasip olur inşaallah.
Yada direk tese yaptırın birkere ameliyat olsun.
sağolasın baharım..
ya sen süper bir kadınsın. yakında süper bi anne olursun inş. FLZASK la beraber
iyi geceler canım hoşgeldin ne güzel bir haber bu gözün aydın
Inşallah teseye gerek kalmadan artar spermleriniz ve bebişine kavuşursun
inşallah rabbim sana ikiz erkek bebek versin mutluluğun katlansın
canım inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah geç olsun güç olmasın
mecburen eşim ameliyat olacak sperm bulunsun da nasıl bulunursa bulunsun
sağol bitanem.dualarına aminn diyorum.
Rabbim kapılar açsın.kolaylaştırsın.gülyüzün gülsün.
Sen çok güçlü bir kadınsın.seninle tanşmayı çok isterim.
Cnmm olur öyle seyler kimi an günlerce nete gelemiyebilirsin insanlık halı :) iste bizde senden ses çıkmayınca kötü düşünmeye başladık üzgün oldugundanmi gelmiyor diyeneyseki Ole deil :) bidahakine hemen haber ver valla sabah uyanıp hemen size bakmıştım böldü diye:) bizi bizden baskası anlayamaz inan eşim bile biliyor Noldu sonuc diye sorar hep söylerim bende:)
EVET CANIM GİRMEM MÜMKÜN DEĞİLDİ AMA EN AZINDAN TELEFONLA HABER VEREBİLİRDİM .AMA İNANIN MÜSAİT DEĞİLDİM VE AKLIMA BİLE GELMEDİ AMA BUNDAN SONRA SİZİ HEBERSİZ BIRAKMAM İYİ YADA KÖTÜ HABER VERİCEM ARTIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?