Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Sağol canım benimmmmmmm.inş cnmm bi bulunsa spremciklerrrrrrrr Darısı başına cnmm bi dahaki ayy sorunsuz bi şekildee başlarsın tedavine inş..

bebekim bende topiğe girip çıkıyordum ikidebir haber bekliyordum.
gözünüz aydın canlarım benim herşey yolunda şükürler olsun.
sonuda iyi olur inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunur

Bitanemmm benimmm çok sağollllllll
Darısı başın tatlım rabbim sizleride bu aşamalara gelmeyi nasip etsinn

Sağol cnmmmm evt maaşallah iyilermişş bizimkilerrrrr inş tatlımm rabbim hepimize yardım etsinn...inş spremde bulunurr senin eşinde olduğu gibiiii...inş. havaya uçarımmmmmm

merhaba arkadaslar bende yeni katildim gruba cok samimi bir site ALLAH hepimizin yardimcisi olsun gercekten annelik kutsal bir gorev bizimki daha zorlu bir yol bence icinde inanc varsa olmayacak birsey yoktur muslumanin muslumana yaptigi duaya meleklerde katilir ve senin icinde amin derler dualarimizda hepimizi dusunerek yaparsak insallah hem tedavi hemde manevi olarak RAABIM hayirlisini verir

peygamber efendimiz s.a.v diyorki herkezin sayisiz günahi vardir fakat ALLAHc.c herkezi ayni imtihana tabi tutmaz.Günahkar insanlarin cocuklari oluyor onlar mutlu diye düsünen arkadaslarimda vardir elbet fakat ALLAH c.c kimisine cocuk kimisine saglik kimisine huzur vermez kimisine cocuk verir ama itaat vermez.KIMISINEDE HERSEYI VERIR FAKAT ONUN HESABI AHIRET GÜNÜNE KALIR BUDA EN ZORUDUR.ins basinizi agritmadim sevgilerimle

Slm KiZlar vck sen haber yokmu hala...
Bahar flaskh cnm kontrolleriniz nsl gecti:)
Ben bügünde iyiyim cok sukur ins böle devam eder :)

hep böyle iyi ol tatlımmmmmmm

saol canım benimmmmmmmmmm allah hakkımızda hayırlısını versin inş
evet zaman geçiyor iğneler biter yakında...
bizde çok heyecanlıyız tatlım
flzaskla yiğenlerinizi kapıp gelicez inş

sağol canım,yarın görüşmek üzere.oldukça geç kaldım.kontrol için ablamın kızını göndermişler.durumum o kadar vahim yani
flzaskcımla beraber yumoşlarınıza iyi bakın
bu arada sonradan fak ettim eşinin testine binlerce maaşallah
bende öpüyorum canım

canımın içi hiç sıkıntı yapma allahın izniyle cuma günü sende güzel haberler alacaksın
hiç boşuna randevu almasaydın keşke
cuma günüde senin güzel haberinle sevinicez burda

inşallah baharım adet dönemin geçsede namazlara dualara başlasam daha rahat hissedeceğim iki iğnemi olacaksınız bundan sonra

Canlarım gözünüz aydın insallah sonuna kadar hersey böyle yolunda gider baharcım vckn eşi m.tesemi olcaktı kacırdım ben

saol canım benimmmmmmmmmm
yok tatlım onlar rapor için başvurmuşlardı sperm kanalına girip sperm mi arayacaklardı ne küçük bi işlemmiş tam hatırlayamadım şimdi...
m.tese değil ama...
nyazıkki yapılamamış...

hadi yaa demek kontrole gönderdiler
hadi sen çok bekletme aileni...
bakarız yumoşlarımıza tatlım sen merak etme
görüşmek üzereeeeeeeeeeeee

inşallah baharım adet dönemin geçsede namazlara dualara başlasam daha rahat hissedeceğim iki iğnemi olacaksınız bundan sonra

geçer canım iğneler çabuk kesiyor zaten...
evet canım bugün başladık 2. iğneyede...
bi sıkıntı olmuyor için rahat olsun

cnm herşey yolunda ne güzel 14 yumoşun olmuş.
iyiki tedavini 1 ay erteledin üzüldüğün gibi olmadı bu sefer inş herşey çok güzel olcak ve bebişlerini kucağına aldığın günüde göreceksin..
ohh gezmişsiniz ne güzel baharla moral oluyor size destek oluyorsunuz birbirinize.

baharcım çok sevindim herşey yolunda yolu yarıladınız Allahım karnında taşıdığın günleri doğumunu vee mis kokulu bebişini kucağına aldığın anlarıda göstersin..

Sağol cnm benim....
inş tatlımmmmm rabbim nasip eder inş......
rabbim inş. tüm arkadaşalrımız bu aşamalara gelmeyiiiiiiii nasip eder...

ikinizede masallah canlarim.cok sevindim sizler adina. rabbim tamamina erdirsin insallah. halay icn isinma hareketleri yapsak iyi olacak sanirim

Çokkkkk sağol tatlımmm..aminnnnnnnnnn...

Bitanemmmmmmmm benimm çok sağollllllll seninde meleklerini sevsinlerrrrrrrr yiğenlerimizzzzzzzzzzz bizi yarın sevindirriler inş.. heyecanla bekliyoruzzz
cnm benim şimdi düşünme olumsuzu inş. yarın güzel olcak herşeyyyyyyy

Sağol cnmmm inş. söyliycek cnm senin içinde iyi şeylerrrrrrrrr

Canlarım gözünüz aydın insallah sonuna kadar hersey böyle yolunda gider baharcım vckn eşi m.tesemi olcaktı kacırdım ben

Sağolllll cnm benimmmmmm..sonunda inş. senin gibi oluruzzzzzz

baharcım ve filizcim çok sevindim tatlım bu haberlere inşlh tamamına erer muradınız yüzünüz gülsün her daim amin

saol canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmm

bebekim bende topiğe girip çıkıyordum ikidebir haber bekliyordum.
gözünüz aydın canlarım benim herşey yolunda şükürler olsun.
sonuda iyi olur inşallah bebişleriniz size sımsıkı tutunur

bebekim kusura bakma siz yazdığınızda görmedim ben...
saol canımıniçi
aminnnnnnnnnnn rabbim sana da nasip etsin bebekimmmm

saol tatlım şükür iyi görünüyor herşey...
inş sona kadar böyle devam eder
darısı senin başına canım

canımmmmmmmmmmmm saol aminnnnnnnnnnn rabbim dualarını kabul etsin inş

ikinizede masallah canlarim.cok sevindim sizler adina. rabbim tamamina erdirsin insallah. halay icn isinma hareketleri yapsak iyi olacak sanirim

hasretim saol canım ayyy negüzel demişsin inş ısınma turlarıdır bunlar

cnm aramıza hoşgeldin
çok çabuk hamiş olur gidersin inş.
evet burası çok sıcak bir yer sende katıl bize
sizde sorun ne ??
bu güne kadar neler yaptınız tedavi ??
anlatırsan bizde bilgileniriz .

baharcım çok sevindim herşey yolunda yolu yarıladınız Allahım karnında taşıdığın günleri doğumunu vee mis kokulu bebişini kucağına aldığın anlarıda göstersin..

esmacım teşekkürler tatlım iğne süresini yarıladık valla
inş geriside gelir hayırlısıyla kavuşuruz bebişlerimize
rabbim hepimize nasip etsin o günleri görmeyi

cnm aramıza hoşgeldin
çok çabuk hamiş olur gidersin inş.
evet burası çok sıcak bir yer sende katıl bize
sizde sorun ne ??
bu güne kadar neler yaptınız tedavi ??
anlatırsan bizde bilgileniriz .

biz bekliyoruz bilmiyorum doktor gorusmeleri yaptik tüp bebek diyorlar yasim cok kucuk sanki

Çok sağolun canlarımmmmmmmm
Allah razı olsunnnnnnn
olabildiğince cevap vermeye çalıştım gözden kaçmışsaa affolaaaaa
Rabbim tüm arkadaşlarımı bu aşamalara gelmeyi nasip etsinnnnn inş
ben şimdi yemek yiyeyimmmmmm gelicemmmmm

afiyet olsun tatlım

ne güzelllll haber bunlar yaaaaaaaaaa
cnm git gide yaklaşıyo bebişin sana bakkkk
inşllh annesini fazla bekletmez yuurtaların sonu kadar böle olsun güzelim
sağol cnm neden böle üzgünsün kendini yıporatma güzelim daha dur bakalım inşllh sna ttutunmuştur bebişin
cnm tutunmasada üzülme buralara gelmek bile mucize bak ben hiç gelmedim o raddeye ne olur
sen mutluol kaderin sana gülsün cnm benim
cnm aramıza hoşgeldin inşllh rabbim bşirbirimize ettiğimiz duaları katında kabul eder cnm
güzelim ne sevindim anlatamm ne güzel yumoşlar bu sefer terbiyeli davranıyorlar

inşllh eşindedebol bol sperm bulunur seninde göbişine konur meleğin cnm dualarım bütün tedavideki
arkadaşlarım için fazla giremiyorum bu ara fizik tedaviden sonra çok yorgun oluyorum eve gelince uyuyp kalıyorum
sonrada iftar yemeği derken gün bitiyo ama hepp aklımdasısnız casnlarımmmmmmmmmmmmmmmmm

ne güzelllll haber bunlar yaaaaaaaaaa
cnm git gide yaklaşıyo bebişin sana bakkkk
inşllh annesini fazla bekletmez yuurtaların sonu kadar böle olsun güzelim

evettttt bitanemmmmmmmmm yavaş yavaş yaklaşıyorum bebişimeeee
inş sonuna kadar böyle gider ve hamiş haberimi alırım inş
rabbim sana da dileyen tüm arkadaşlarımada nasip etsin bu aşamalara gelip bebi sahibi olmayı
canım sen nasılsın nasıl gidiyor fizik tedavi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…