canım cumartesi günü değerimin katlandığını görene kadar kimseye söylemeyelim diye karar aldık en baştan.Allah korusun kimyasal felan olur anlat herkese en baştan.belki dayanamaz azıcık çıtlatırım anneme
o hemşireye ne diyeyim ben derdim yetmez gibi şoka soktu tekrardan
bir tek sizinle ve daha önce başka bir topikten görüştüğüm arkadaşımla paylaştım
canım çok zıplama yumoşları yorma.Allahım banada yaşatsın sizlerin sevinçlerini.bebişimle göbek atıp bekleyelim kuzenlerini
Allahım sizlerinde emeklerini boşa çıkarmasın canım arkadaşım
Napsın adamda şaşırmıştır seni öyle görünceeee
ayyyyyyyyyy oynanmızmııııııııı ağlanmazmı böle bi habereeeeeee bende demet akalın dinliyorum evli mutlu çoçukluuuuuuu
mercanım sen ağlama tatlımmmmmmmmm yiğenlerimize iyi bakkkkkkkkkk
aminnnnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmm
canım arkadaşlarım,inanın şu an yeni yeni atlatıyorum şoku.ne diyeceğimi bilmiyorum.ağlama krizi geldi bağıra bağıra
Allahım hepinize yaşatsın yüreğimin içinden kopara kopara söylüyorum inanın.
desteğinizi hiç esirgemediniz.dualarınızdan eksik etmediniz.hakkınızı helal edin canım arkadaşlarım.sizde benim dualarımdasınız.hiç eksik olmayacaksınız
sizler benim ailem oldunuz.yeri geldi aile sırlarımı yeri geldi sevinç üzüntü hayatıma dair ne varsa paylaştım sizlerle.hiç yalnız kalmadım burda.hepinizi çookkkk seviyorum.
şimdi bir şükür namazımı kılayım yine gelirim olur mu
Kılzar eşim dün sperm testi verecek demiştim ya
sonucu mail olarak geldi
malesef hiç sperm yok
Elongeler görülmüş
bu elongeler nasıl sperm olacak
allahım sabır ve güç versin
Son zamanlarda çok kafama takıyorum çok üzülüp hep ağlıyorum
içimde hep heyacanı var ama bir türlü şu spermleri göremiyoruz
sonucu mail olarak geldi
malesef hiç sperm yok
Elongeler görülmüş
bitanemmmmmmmmmmmmmmm inş bizde mercanımın yolundan gideriz
canım arkadaşlarım,inanın şu an yeni yeni atlatıyorum şoku.ne diyeceğimi bilmiyorum.ağlama krizi geldi bağıra bağıra
Allahım hepinize yaşatsın yüreğimin içinden kopara kopara söylüyorum inanın.
desteğinizi hiç esirgemediniz.dualarınızdan eksik etmediniz.hakkınızı helal edin canım arkadaşlarım.sizde benim dualarımdasınız.hiç eksik olmayacaksınız
sizler benim ailem oldunuz.yeri geldi aile sırlarımı yeri geldi sevinç üzüntü hayatıma dair ne varsa paylaştım sizlerle.hiç yalnız kalmadım burda.hepinizi çookkkk seviyorum.
şimdi bir şükür namazımı kılayım yine gelirim olur mu
sonucu mail olarak geldi
malesef hiç sperm yok
Elongeler görülmüş
canlarım birde aumut arkadaşımızın test günü vardı o ne zaman bilen varmı..........:26:inşAllah böyle gelir oda
canım flzask ve senin test gününüzde sanırım bayrama denk gelecek inşAllah bayram içinde bayram kutlarız bende arkanızdan mutlu başlarım tedavime.
kızlarrrrrrrrr değerim 155 çıktı galiba hamileyimmmmmmmmmmmm
ah canım çalışıyorum ama akşamları elimden geldiğince sebze ve balık türü şeylercanım üzme kendini yıpratma eşini çok dikkatli ve dengeli besle zararlı olan hiçbirşey yemesin bu konuda çok özen göster çalışan bir eşsen bunlar aksıyorda ev hanımıysan sana büyük görev düşüyor.benim eşim antioxidan çok kullandı diğer kullandıklarının yanında bunuda kullansın.mesela çam kabuğu extratı,üzüm çekirdeği extratı,deniz yosunu extratı bunların kapsülleri var dönüşümlü kullandı birde antioxidan formula onları kullanmazsa bunu kullansın.aklıma gelen olursa farklı birşey yazarım.
inşlh bitanem inşlh o günün artık gelmesini istiyorum....canım benim hiç elelngo yokken bak artık her testte çıkıyor inş sperm çıkacağı günlerde gelecek
Inancını yitirme inş seninde yüzün gülecek bitanem
canım benim o eleongolarda spreme dönüşecek inş.........
Siz çok yol katettinizzzz biraz daha sabır cnmmmm inş en kısa zamanda oda olucakkkkk
Bu gözyaşların mutluluktan olucakkkkkkkkkkkk o zaman inş..
MAŞALLAH MERCANCIĞIM CNM TEBRİK EDERİM
SAĞLIKLA KUCAĞINADFA AL İNŞLH DARISIDA OLMAYANLARIN İSTEYENLERİN BİZLERİN BAŞINA OLSUN İNŞLH...
benimkide sışarıdaydı geldi ben hem ağlıyorum hem gülüp hoplayıp zıplayıp duruyor adam delirdim sandı heralde
neyseki sebebini anlattımda hem rahatladı hem sevindi hamiş haberine
rabbim mercanımın mutluluğunu bizede yaşatsın bitanemmmmm
Napsın adamda şaşırmıştır seni öyle görünceeee
ayyyyyyyyyy oynanmızmııııııııı ağlanmazmı böle bi habereeeeeee bende demet akalın dinliyorum evli mutlu çoçukluuuuuuu
mercanım sen ağlama tatlımmmmmmmmm yiğenlerimize iyi bakkkkkkkkkk
aminnnnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmm
anladım canım ama maşallah değerin çok yüksek katlanarak artmaya devam edicek inş
bikaç güne rahatlıkla paylaşacaksın güzel haberini herkesle
canım ben dayanamadım temmuz topiğinede yazdım hamiş haberini
oradaki arkadaşlarda çok mutlu oldular...
allah yüzünü güldürsün bitanem hamiş olacağını hep hissediyordum inanıyordum bu haber çoook mutlu etti beni...
canım o kadar zıplamadan bişey olmaz sen merak etme yumoşlarımda memnunlar hallerinden arkadaşları için hoplayıp zıpladıklarının farkındalar...
inş onlarda biride benim bebişim olacakkkkkkkkkkkk bebişine arkadaş gelicekekkk
yaaaaa halay çekmeden durulur mu bugün paso halay çekesim varrrrrrrrrrrrrrr
inşAllah cumartesiye kat kat artar değerler düşünme olumsuzu canım bu anın tadını çıkar maaşAllah
bitanemmmmmmmmmmmmmmm inş bizde mercanımın yolundan gideriz
ah canım çalışıyorum ama akşamları elimden geldiğince sebze ve balık türü şeyler
yapmaya çalışıyorum yeri geliyor işten çıksamda acaba dengeli beslense iyi olurmu diyede düşünmüyor değilim
bu dediklerini nerden bulabilirim cnm
sizde demi elongeler vardı sizde hiç sperm çıktımı
Saolasın allah razı olsun dediklerini bulmaya çalışıcam....
inşlh bitanem inşlh o günün artık gelmesini istiyorum....
inşlh cnm inşlh
bol bol sabır çekiyorum yinede şükür diyorum
Selam canlar bugün çok güzel bir gün oldu bizim için mercan canım gözün aydın çok mutlu oldum rabbim devamını getirsin değerin katlansın ve inşallah ikizlerin olsun
baharcığım hemen listemize hamiş diye ekle canım uğur getirsin arkadaşım hepimize
Cemrem birtanem hayırlı olsun azmin elinden hiç birşey kurtulmazmış inşallah bu başarını bebişini kucağına almaktada gösterirsin
bu çooook ama çooooook güzel bir haber allah tamamına erdirsin işallah dileyen herkesede bu mutluluğu nasıp etsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?