Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

evet canım listemiz kabarıyor mercaım yoktu ama el birliği ile onuda dahil edicez tabloya
inş ardı arkası kesilmez hamişlerimizin

canım neden öyle diyorsu ya ben flzaskcımın nickini çok seviyorum
buradada öyle alışmışız ya herkesin nickiyle hitap etmek hoşuma gidiyor...
tamam canım bundan sonra oturduğumuz yerden devam ederiz halaya
öylede coşarım ben
onlar dediğin gibi sevinç gözyaşlarıydı canım allah hepimize bu sebepten ağlamayı nasip etsin

iyi bari cnmm
bende dünki gibiyim biraz evde işler var yapayım diyorum ama zorlanıyorumm yavaşça yapıyorum bendee
iğne zamanıda yaklaşıyooooooo:18::18:

aman dikkat et canım yorma kendini...
offf ya yine orgalutranı yapcaz diye cebbelleşicez
nasıl iğneyse bi türlü girmiyor

aman dikkat et canım yorma kendini...
offf ya yine orgalutranı yapcaz diye cebbelleşicez
nasıl iğneyse bi türlü girmiyor

dikkat ediyorum cnmm
off yaaaa gerçekten benimki zor girdi anacımm seninkii daha kolay olmştuuuu
bakalımm bugünn nasıll olucakkkkk:18:

canım benim çok saol
allah razı olsun ne güzel dualar etmişsin bizim için...
rabbim bize ettiğin duarın kat be kat fazlasını sana versin inş

canım çok üzüldüm son duruma...
allah o dru bildiği gibi yapsın
hani iğnelerini bırakmıştı daha önceki görümenizde öyle söylemişti...
en azından geçen sefer öğrenseydin bi şok daha yaşamayacaktın şimdi...
neyse canım yapacak bişey yok...
kendini daha fazla yıpratma...
herkes bu işi yapıyor ama önemli olan bizim hissettiklerimizi anlayabilmeleri...
döndüğü zaman dök içinde ne varsa...
ama tedavinden de vazgeçme sonuçta orada dondurulmuş spermleriniz var...
inş diğer ay herşey çok daha güzel olacak...
buarada ablan hamileymiş sağlıcakla alır kucağına inş...
sen üzülme diye senden saklıyor ama daha sonra sözleriyle seni nasıl üzdüğünü anlamıyor...
çekmeyen bilmiyor canım en yakınımız bile olsa bu böyle...
inş rabbim sana da en kısa zamanda sağlıklı evlatar nasip eder bugünleriniz geride kalır

dikkat ediyorum cnmm
off yaaaa gerçekten benimki zor girdi anacımm seninkii daha kolay olmştuuuu
bakalımm bugünn nasıll olucakkkkk:18:

dünde söyledim ya ben sen öyle iğneyi sokucam diye uğraşırken görünce anammmmmmmmm bu ne dedim batırmaya korktum iğneyi
neyseki benim ki senin ki kadar zor olmadı inş ikimizinkide daha kolay olur bugün
puregon ne güzeldi yaa kolayca yapıyorduk

Ah cnm benimm korktun ama bak öle olmadı seninki
bugün daha kolay olur inş..ikimizinkideeeeeee

canım flzask ve senin test gününüzde sanırım bayrama denk gelecek inşAllah bayram içinde bayram kutlarız bende arkanızdan mutlu başlarım tedavime.

canım bizim test tarihi bayram sonuna denk gelicek galiba...
inş test günü bayramımız olur tekrar
26 ağustos doğum günüm doğum günümden bikaç gün önce öğrenicem sonucu galiba inş bebişimle girerim yeni yaşıma
flzaskında eylülde o da hamiş girecek yeni yaşına inş
sende arkamızdan hemen gelip yetişeceksin bize tatlım

canım benım ne demek elımden bırtek dua etmek gelıyor kendıme bıle faydam yok hıc degılse sıze dua edeyımde rabbım sızlerın hurmetıne banada merhamet eder ..evet canım zaten en cokta ona kızıyorum ya cocuk var sankı karsısında hastaneye gıtmıyeyım dıye oyle yaptı adam bızı musterı gıbı goruyo ben ozel muayehanesıne gıdıyordum aslında en cokta kendıme kızıyorum yaa butun operasyonlar hastanede yapılıyo ne dıye muayehanesıne gıdıyorumkı neyse , bızım hıssettıklerımızı bızden baska kımse anlıyamaz bunu her defasında daha ıyı anlıyorum
amın canım allah razı olsun evet ınsallah rabbım sag salım kucagına almayı nasıb etsın ama kas yapayım derken goz cıkarıyolar sonrada sende herseyden nem kapıyosun dıyolar off bu guzel gunde hepınızın moralını bozdum hakkınızı helal edın ne yapayım sızle paylasabılıyorum sıze anlattım rahatladım bıraz bana hep moral oldunuz herzamankı gıbı rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah bu sıkıntılar bı ruya gıbı gelıp gecsın ınsallah

canım benım ne demek elımden bırtek dua etmek gelıyor kendıme bıle faydam yok hıc degılse sıze dua edeyımde rabbım sızlerın hurmetıne banada merhamet eder ..evet canım zaten en cokta ona kızıyorum ya cocuk var sankı karsısında hastaneye gıtmıyeyım dıye oyle yaptı adam bızı musterı gıbı goruyo ben ozel muayehanesıne gıdıyordum aslında en cokta kendıme kızıyorum yaa butun operasyonlar hastanede yapılıyo ne dıye muayehanesıne gıdıyorumkı neyse , bızım hıssettıklerımızı bızden baska kımse anlıyamaz bunu her defasında daha ıyı anlıyorum
amın canım allah razı olsun evet ınsallah rabbım sag salım kucagına almayı nasıb etsın ama kas yapayım derken goz cıkarıyolar sonrada sende herseyden nem kapıyosun dıyolar off bu guzel gunde hepınızın moralını bozdum hakkınızı helal edın ne yapayım sızle paylasabılıyorum sıze anlattım rahatladım bıraz bana hep moral oldunuz herzamankı gıbı rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah bu sıkıntılar bı ruya gıbı gelıp gecsın ınsallah

yapmayın kızlar benide ağlattınız mercanım taze hamişim

cnm benim ya yapılabilecek pek çok şey olabilir ama Allaha havale et ya da eşin takip etsin stres yumurtalar için çok zararlı inşallah eylülde gelecek bebişin

cnm benim ya yapılabilecek pek çok şey olabilir ama allaha havale et ya da eşin takip etsin stres yumurtalar için çok zararlı inşallah eylülde gelecek bebişin

evet canım ne yapabılırımkı elım kolum baglı gelde sıtres olma ınsallah rabbım nasıb etsın hayırlısı ıle eylule olur ınsallah

kan mı sperm tahlili mi yaptırıyorsunuz baharcım sen niye erken yaptırdın bize opuda yapılacak sperm testi dendi

Canım benim benim eşim tese olucak ya onun içi geçen sefer bazı tahliller istemişlerdi şimdi sonuçalrda biraz yüksek değerler varmışş
bi kaç test daha ekledilerr de ondan bahsediyoruzz cnm eşim bugün onları yaptırmaya gidii.inş. bi sorun çıkmazzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…