sagol canim (
esim kafami karistirdidun beraber kildik ben senin dedigin gibi kildim o ise 2 kere secde yapmis ilkinde 100 2.de 86 okumus o uzden karasiz kaldim canim
cnm çok geçmiş olsun yaaa ben sana yazdım mesajı ama cervan demişimcervan cnm çok geçmiş olsun boynunda sorun varmış galiba inşlh tedavin bi sonuç verir
sınavınıda geçmişsin mezun olmuşsun hayırlı olsun azmin elinden hiç birşey kurtulama
inşlh emek verdiğin herşeyde başarılı olursun sonrada anne olursun inşl...
eseslim cnm gözünüz aydın sizinde genetik temiz çıkmış
temiz çıkacağı zaten içine doğmuştu
inşlh herşey daha güzel yolunda giderde sizde biran önce evlat sahibi olursunuz
kimseler bu yolda kalmasın
bikaç gündür üzerimde bi duygusallık var atamıyorum
rabbim hepimizin muradını tez zamanda versin inşlh...AMİN.....
çok şükür canım temiz çıktı.
evet canım ya içim rahattı benim nedense. abi de yaptırmış onunda temiz çıkmış o yüzden heralde içim rahattı.
inşallah canım allah büyüktür.allah herkesin gönlüne göre verir inşallah.
kaan hocanın mailinden sonra oldun dimi.
bu dr lar işte insnaı hem sevindiiryor hem hüüznlendiriyor.
ben buraya kaç aydır girmiyorum biliyorsundur.
nednide. dr a gitmiştik en son biizm moralimizi alt üst etmişti. bidaha ben hayata küstüm resmen herşeyi bıraktık.
o zamndan beride hala bişey yapmıyoruz işte.
yanlış belkide ama işte oldu.
Kızlar biz Eylül ayında Ankaraya tüp bebeğe gidicez .Yaklaşık 1 senedir eşim Kaan hocada tedavi oluyor bu sefer bende hazırlanıcam.
Biz Ankara Cebeci Hastanesinde tüp yaptırıcaz eşim özelde ameliyat olucak cebecide tüp yapılıcak.rapor çıkartmamız gerek ama ben prosedürleri pek bilmiyorum Rahim Filmi çektirdim Allaha şükür temiz çıktı ve FSH testi yaptırdım onun dışında neler yapmamız lazım eşim Ankara'ya yalnız gitse olur mu yoksa benimde gitmem gerekiyor mu?İğnelere ne zaman başlanıyor sürekli Ankarada mı olmam gerek yoksa bulunduğum yerde iğnelere başlanabiliyormu?Kızlar çok sordum galibakusuruma bakmayın
DENİZBULUT canım nasılsın ?Sizde Kaan hocada tedavideydiniz değilmi ne aşamadasınız neler yapıyorsunuz?
cnm merhaba nerelerdesin uzun zamandır girmiyorsun
sizdemi ikinci ameliyatı olacaksınız
kaan bey bizede aynısını söyledi geçen hafta mailinde
cebecide beni tüpe hazırlayıp tüp bebeği orda yapacağını eşimide özel merkezde 2000 tl ye ameliyat edeceğini söyledi
birde bizim fsh yı yükseltiyordu pregni iğne vurunuyordu eşim iğneleri bulamazsak testo jel önermiş ve ben çok şaşırdım
bi yazarmısın sizin geçmişinizi durumunuzu
sizdedemi elongeler vardı
evet canım ikinci ameliyatı olucaz hayırlısı ile.Aynı canım cebecide tüp özel merkezde eşim ameliyat olucak .Bizde prengly ine kullanıyo 3 ay oldu.evet bizde de elengo vardı canım birde Sinan beye boyamalı sperm testi yaptırdık spermin bir önceki hali çıktı dediler.canım sen nerde oturuyosun?Eğer Bursadaysan prengly elimizde var sana gönderirim.Neden testojel önermiş ki sorsaydın?
cnm 9 tane iğne bulabildik çok şükür eğer aldığınız yerde fazlaca varsa ordan getirtebilirim sizinkiler sizde kalsın cnm eğer çoksa siz kullanmayacaksanız öyle alabilirim çok saolasın
cnm zaten iğneyi bulamasaydık bile testojeli alıp kullanmazdım ben
hakkımızda hayırlısı bakalım sen bana çok büyük umut olacaksın birde reyhan diye bir arkadaş daha vardı
diğer topikte onlardada elonge vardı eşi geçen hafta kaan beyde ameliyat olacaktı 20 temmuzdan beri hiç topiğe girmemiş onların durumunuda çok merak ediyorum inşlh cnm inşlh binlerce milyonlarca sperminiz çıkarda bizlere umut olursunuz durumunuzdan bizleri haberdar etmeyi unutma ne olur
canım sen bana tel nonu ver ben sana prengly mrk tel nosunu vericem onlar sana Antalyada olan yeri söylicekler şimdi yazardım ama tel no su iş yerimde yarın ararım seni.Canım inşallah Rabim yüzümüzü güldürür çok uğraştık çünkü herşeyin hayırlısı güzel haberlerle gelirim size de umut olurum inşallah.Caanım topiğe girmiyodum biraz kafamın dağılmasını istedim böyle burda takıldıkça daha da kafama takıyorum bu durumumuzu canım içim çok sıkılıyo Allahım bizlerede ferahlık ve hayırlı evlat versin.Canım başka topik demişsin hangi topik bende merak ettim o kızı şimdi
tedavide kimler var Bahar tedavide galiba merak ettim sonuç nedir ?
cnm 2012 yılında eşleri mikro tese ameliyatı olacaklar buraya diye bi sayfa açmış
eşi azosperm olanlar diye bi sayfa açmış
ismi reyhan01
onlardada elonge çıkmış şimdi reyhanda tüp bebeğe hazırlanarak eşi ameliyat olacaktı
sonuç ne oldu çok merak ediyorum
cnm ben sana özelden numaramı yazarım şimdi
sağol cnm allah razı olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşlh
allahım bizlere sizden bir ışık bir umut versin inşlh dualarım seninle cnm...
c anım tamam ben yarın ararım seni.Canım ne demek bizi bizden başkası anlamaz birazcık yardım edebilirsem ne mutlu bana .Rabim o kapalı kapıları sonuna kadar açar inşallah hepimize.canım bu tüp bebekle işlemlerini ayrıntılı biliyomusun ben pek topiğe girmediğim için bilmiyorum burdaki arkadaşlardan bilgi bekliyorum
cnm şimdi tedavide olanlar bahar ve flzask istanbul umut tüp bebek merkezinde hazırlanıyorlar bugün tedavilerinin 6. günüydü
bahar lardaartık sperm çıkıyor dondurulmuşlarıda var
flzakın eşide mikro tese olacak emre bakırcıoğlunda çıkan spermlerle hemencik tüp bebek olacak inşlh
bugün mercan 11 hamile olduğu haberini verdi
minik gelinin tranferi oldu 2 .sefer oluyor bu
onunda eşinde mikro tesede sperm bulundu aaumut arkadaşımız hamile istiyorumbebeğimi hamile
toana hamile hasretim01 hamile
gelincik hamile aruna arkadaşımız tedavide şimdi aklıma gelenler bunlar cnm
topikte bi çok güzel gelişmeler oldu bi çok hamile ve hamiş adayımız var
hadi sende hamiş olursun inşlh darısı bizlerin başına olur amin....
canım ne kadar güzel gelişmeler olmuş HAMİLE PATLAMASI yaşanmış resmen ne güzel çatır çatır doğrsunlar inşallah istiyorumbebeğim de hamile ha 20 yıl sonra ne mutlu onlara sabrın sonu selametir inşallah bizde mutlu olucaz bizimde evladımız olucak
cnm istiyorum bebeğiminin eşi mikro tese oldu şubat gibi zannedersem hiç bişey bulunamadı kaan bey evlatlık alın dedi
sonra onlar ameliyattan bi kaç ay sonraki sperm testlerinde tek tük sperm görüldü ve dondurdular bikaç ayda 5-6 tane spermleri oldu ve ankara gen arta spermlerini götürdüler orda tüp bebek yapıldı hemde ikizleri olacak biliyormusun
hayırlısı ile kucağınada alır inşlh..
işte allahtan ümit kesilmiyor cnm
rabbim bizlerede sonradan son gürlüğü verir inşlh
şu günlerin hürmetine
kimseyi evlat hasreti ile sınamasın amin....
ayrıca nur-efsan arkadaşımızda hamile daha var bikaç kişi daha ben hatılayamıyorum cnm
darısı bizlerin başına inşlh..
tedavide kimler var Bahar tedavide galiba merak ettim sonuç nedir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?