aynen bende kuzenimde 10 kilo falandırr ama daha çok erken 3. günümde olunca çok tedirgin oldumm insan boş bulunuyor unutuyor bazen ya
sagol canim allah razi olsun canim sende icini ferah tut bak bizde hic sperm yoktu 1 tane cikti ameliyatta oda kalitesizdi ertesi gün bi kac tane daha cikti onlarda kalitesizdi aralarinda 1 tane kaliteli cikti bunlari göz önünde bulundurun hayirlisiyla insallah allahim herkese nasip eder canim her zaman dualarimdasiniz insallah allah büyüktür
ewet ilk zamanlar yaşadıklarının hepsi bendede olmuştu uyku ,acıkma ama bulatım halen dewam ediocok sükür canim bebisde sen iyisiniz. Canim benimde midem cok bulaniyor midem dün cok yandi bulaniyor midem ama cok acikiyorum anlamadimki :) bide cok uykum var yattim baska birsey yapmim diyorum bidahaki doktor radevumda 3 hafta sonra gelde sabret :) cok sükür genede seve seve katlaniyorum
canm siz nerde olmuştunuz ameliyatı?
ewet ilk zamanlar yaşadıklarının hepsi bendede olmuştu uyku ,acıkma ama bulatım halen dewam edio((
canim vallah bende cok unutuyordum ama birden insanin aklina geliyor mesela simdi hamile oldugumu bazen unutuyorum yegenimi bende aliyorum 15 kilo yavasca indirdim ama cok korktum ayni sey canim allahin izniyle hic birseycikde olmaz insallah hamis haberini aliriz canim
ya öylemi canim bunada sükür vallah seve seve katlaniyorum :) ama suanda canim kaymak cekti esime söyliyorum diyor canim ben sana nerden kaymak getirim :)) canim habire tuzlu birseyler cekiyor tatli hic istemiyorum cikolata falan . sen canin hic cekiyormu?
bende öyle canım aldım hemen aklıma geldi bıraktım ama daha çok erken transferim yeni ya sende mi ilk başlarda kaldırdın ağırr :))
evet canim kafana hic takma canim benim allah büyüktür kurban oldugum allahim bu ezim mübarek günde herkese nasip etsin insallah
vallah canim ya bende aynen öyleyim bizim yüzüm bagimiz var bahcede öyle eksiler daha tam olmamislar ama canim cok cekiyordu nerdeyse bi dal bitiridm canim tuzludan baska birsey istemiyor aynen bende tatli hastasiyim ama duydugum an midem bulaniyor :))) hayirdir insallah canim kizimiz olsa gülerim demek söylentiler dogruymus. canim benim hic umrumda degil kiz olmus erkek olmus hayirli olsun eli ayagi düzgün olsun sag salim olsun incinde allah sevgisi olsiun baska birsey istemiyorumah canm yarn alır eşin sana kaymak KIZ SORMA YA BEN NORMALDE TATLI HASTASIYIM AMA HAMİLE KALDIGIMDAN BERİ HİC TATLI CEKMİYO CANIM AYNEN HEP TUZLU VE EKŞİ İSTİYORUM KIZIMIZMI OLCAK ACABA :)))
deneyinli arkadaşlarımm nurdahh ve hasretimm transferden sonra neler yaşadınız belirtilriniz oldumu
bana sanki transfer yalan gibi geliyorr oysaki gördümde koyduklarını ama :)) 1. gün akşamla 2. gün biraz kasık batmalarım oldu şimdi 3. günümde beieşy yokk arada şişlik oluyorr
deneyinli arkadaşlarımm nurdahh ve hasretimm transferden sonra neler yaşadınız belirtilriniz oldumu
bana sanki transfer yalan gibi geliyorr oysaki gördümde koyduklarını ama :)) 1. gün akşamla 2. gün biraz kasık batmalarım oldu şimdi 3. günümde beieşy yokk arada şişlik oluyorr
Canım herşeyimiz aynıymış seninle :))) ben kız bebek hastasıym ama tabi öncelikle rabbim saglıklı hayırlı ewlat wersin kızda olsa erkekte olsa başımızın üstünde yeri war :))
evt canım çok şükür iyi çıktı.
geçen sene ankara anatolia hastanesinde tedavi gördüm yarım kaldı canım.
şimdi tedavi planı aklımızda yok ama olursada ilk ameliyatımızı yapan dr gitmeyi düşünüyruz.
yani tekrardan bişeye başlarsak müfit günele gitmeyi düşünüyoruz. aklımıza yatarmı yatmazmı bilmiyorm.
yatmazsada başka dr ara gidecez sanırım.
sen karar veremedin sanırım nerede yaptıracağını canım. ankarada oturuyorsun sanırım.
ameliyat olmadınız dimi daha önce?
hayırlı geceler arkadaşlar bu satte kimse olmaz ama ben yinede yazıyım dedim nasılsınız moraller keyifler nasıl tedavisi başlayan, sonuç bekleyen, olumlu sonuç alan arkadaşlarım hepinizin ki hayırlı olsun allah kucağınıza da almayı nasip etsin:) beni sorarsanız benim moralim hiç iyi değil 1 senedir süleymaniye ye gidiyoduk bize bugün git yarı gel demekten bişey yapmadılar tedavimi orada yapacaktım geçen ay raporum çıkmıştı bana adetin 2. günü gel dediler ama benim adetim 18 gün geçtği için gecikmeli gittim ama raporum iptal olmuş malesef yeniden rapor hazırlamak gerekiyomuş nasıl sinir oldum anlatamam ben zaten 1 senedir git gel anam ağladıve bi karar verdim bende umut tüp bebeğe gidecem zaten süleymaniyenin başarı oranı düşükmüş kime sorduysam tutmamış bebekleri oda bahanesi oldu :) sekreter demesin mi ki sana 1 kez tüp bebek yapılmış 1 tane rapor çıkmış ben yok öyle bişey dedim ben daha ilk defa başlıyacam tedaviye size soruyorum arkadaşlar bu suç kimin beni uyarmıyolar adet olsanda gel olmasanda bende tabii acemilik var ne biliyim günümü bekliyorum öyle gideyim bide devlet hastanesi bişey soramıyosunki kendileride aydınlatmıyolar şimdi bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olun o raporla ben umutta tedavi olabilirmiyim şonuçta ben tedavi olmadım raporu kullammadım yaa umarım anlayabilmişsinizdir biraz karışık anlattım galiba noluurr yazımı görmezden gelmeyin bana yardımcı destek olun inanın buna çok ihtiyacım var şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?