Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merhaba canım tedaviye başlıyorsunuz galiba hakkınızda hayırlısı olsun...
bahsettiğin dru hiç duymadım daha önce...
inş herşey dilediğiniz gibi olur...

arunammmm alem kızsın yaaaaaaaa
tatlım sen nekadar pimpiriklisin böyle dr yumoşlarının boyutu yazdırırken sen nerden ohss olduğun kanısına vardın
çok şekersin sen yaaaa
canımıniçi biz pkolu olduğumuz için yumoş sayımız fazla...
zaten önemli olan sayı değil ki yumoşların istenilen büyüklükte olup kaliteli olması...
bak dr negüzel demiş bize 6-7 tane yeter diye demekki daha fazla var bu yeter dedi...
canım çok az yumoşla hamiş olan arkadaşlar var...
sen takılma bunlara bak negüzel büyümüşler 3 günde yumoşların...
biz kontrole 5 gün sonra gittik ayrıca bunuda unutma...
şimdi sil şu kuruntuları kafandan bak ceza geliyor ona göre

Cnm benim 22 yumurtam toplandı ohss olmadım:) doktorasordum ohss olurmuyum diye oda 30-40 üstü yumurtası olanda oluyor dedi...hafif sislik yaptı okdr ...korkma yani:)

Son düzenleme:

Canim biz önce baskente gittik ve hemen mikroenjeksiyon yapildi. Ama esime spermiyogram disinda hic test uygulanmadan ve tedavi baslanmadan uzun protokol ve 2 embriyo transfer edildi sonuc negatif. Sonrasinda kaan beye gittik kruger istedi yaptik sonuc alinamadi cunku esimdeki morfoloji bozuklugu pinhead( küçük baş) buyüzden hasardan ziyade genetigine bakmak adina volkan bey bizden fish teknigini istedi. Bazi spermlerde kromozom bölünme problemi söz konusuymus. Yarin yüzyüze konusup sansimizi ogrencez. Buarada kaan bey bize menogon ve prooxed plus onerdi.ancak menogon 3 taneden sonra biraktik. Klomen iciyor. aktardan bal polen ve bitmikarisimi sivi halde almis. Ona basliycak.

cnm gerçekten ceza almalıyım hiç düşünmedim sen maşallah çok zekisin benim güzel arkadaşım demek boyutuymuş bende sürekli söylüyor iy ki söylemedim güler güler dururdu büyükten küçüğe var her boyutum variğne yaptığım yerler morarıyor benim zor iğneyi yapabildin mi rahat bende yarın onu ilk kez yapacağım

Ben matematik ogretmeniyim 28 yasindayim.. Buarada sen tedaviye baslamissin sanirim hayirli olsun. Hangi tüp bebek merkezindesin. Yumurtalarin sayisi deil kaliteli olmasi önemli. Sayiyi kafaya takma:) Allahim hayirli sonuclar nasip etsin ve yüzümüzü güldürsün ...

cnm morfolojinin bir ilacı yok bende korkuyorum tutunma şansı yüksek değil cnm damar tıkanıklığı ya da akraba evliliği var mı biz birara sayfalara yazacağım şeyler kullanıyorduk şimdi argımax 3 tane omega 3 ve çinko kullanıyoruz havuç ve keçiboynuzu aradabir fsh kaçki menegon önerildi

Cnm benim 22 yumurtam toplandı ohss olmadım:) doktorasordum ohss olurmuyum diye oda 30-40 üstü yumurtası olanda oluyor dedi...hafif sislik yaptı okdr ...korkma yani:)

zaten şimdi anladım bırak ohssu çift sayılı yumurtam bile yok olsun sağlıklı olsunlarda eşimde 20 tane olsa hepsini alacakmıydın diyor güldüyorönce üzülmüştüm şimdi daha iyiyim sütü hiç sevmem büyüsünler kuzularım diye içiyorum sen gezmeye başladın mı

umut tüp bebekteyim cnm sağol cnm bende öğretmenim norm fazlası sınıf öğretmeniyim iş konusu hayatımda şu an felaket rabbim evladımı versinde nasip etsin okul konusuda böyle olsun yaşında çok iyi tatlım ben 35 yaşındayım fsh ve amh baktır inşallah hepimizçok yakın arkadaşım matematik öğretmeni o da demin rakamları bırak dedi rakamları biz sayısalcılara bırakdeyip güldürdü beni

İnaN fsh bakilmadi bile zaten sirimi bozanda o! Üc defa kaan bey mail attik neden bu ilaci kullanalim diye en sonunda sizin sperm hasari cok fazla onun icin dedi. Dahasi volkan bey bize iyi bir merkezde iyi secilmis spermlerle elde edilen embriyolardan 5 te 4 ü iyi olacak derken kaan bey bu sansi 5 te 1 e indirdi. Bizde yarin volkan beye bu yüzden gitcez. Telde yanlismi anladik diye. Menogon üstelik raporlu eczane rapor istiyor. Kaan bey tatilde. Benim 3 tane duruyordu onu kullandi tamam.

Arkadasin dogru demis:) sinif ögretmeni arkadaslarimda senin durumunda ama canini sen hic sikma en kotu ihtimalle heyet raporu alarak evde gecirirsin ohhh mis gibi:) bana ilk tüp bebegi yapan doktor 3 aylik hamile olana kadar ben sana hamile gözüyle bakmiycam dedi dedigin bu yuzden dogru düşük riski cok fazla ama olsun ben 9 ay yatip sirtimin çürümesini göze almisim yeterki hayirlisiyla evladima kavusayim. Bak gör hamile kalcaksin neden mi? Biz haziranda yaptirdik tüp bebegi olmadi okulum problemli zaten okadar üzüldümki dün 15. Kisiden 13. Oldugum siradaki okula tayinim cikti ve ben havalarda:) herseyde bir hayir var. Büyüklerinde dedigi gibi herseyin bir zamani var:) İnan:)

Son düzenleme:

cnm benim diğer topiklerde bizim gibi olup doğal yoldan kalan bile var 3 defa tüp yapıp olmayanda var yüce mevlam yüzümüzü güldürecek inşallah dualarım seninlede olacak şu mübarek günlerde önce okul işin oldu sonra bebişin inşallah haziran yaptırdığın için dinlenecekmişim yoksa eylülde hemen düşünüyormusun rahim filmi çektirdin mi ya da histereskopi tüpten sonra doğal yoldan gelen de var

Anladım canım. hayırlısı olsun evet dediğin gibi labarotuvar çok önemli.
Hastane doktor iyi olabilir ama herşey labaratuvarda bitiyor işte.
oranın ortamı kullanılan makinalar hijyeni filan çok çok önemli.
inşallah aklına yatan bi yer hayırlı bi yer olur canım.
bu arada ataman hayırlı olsun canım.

s.a kızlar
nasılsınız nasıl gidiyo neler oluyo topikte geçmişi okumadım da
ben de iyiyim kırmızıları gördüm gene
gecikmişti bu ay ben de ümitlendim galiba gelmicek diye ama nasip değilmiş daha demek.

ahhh kıyamam dr yumoşların boyutunu yazdırırken sen o sayıları yumoş mu sandın
canımsın yaaaaaaaaa
tatlım zekilikle alakası yok sende çok zekisin...
senin heyecanla kafan karışmış da ondan yanlış anlamışsın
canım benim 2. iğneye başladığımız güne kadar hiç iğne yaptığım yerler kanamadı...
zaten kanayınca morarıyor...
flzask bile demişti canım negüzel senin hiç morarmamış diye...
ogün onunla beraber iğnemizi yaptığımızda puregunu yaptığım yer kanadı biraz ertesi güne azıcık morardı...
bugün 8. günümdü orgalutranla birlikte toplam 11 iğne yaptım başka da morluk yok şükür...
canım benim orgalutranı yaparken sadece ilk gün biraz zorlandım okadar...
hiç canını yakmıyor ama biraz zor giriyor gibi gelmişti...
2 gündür kolay giriyor bi sıkıntım yok...
tabi kişiden kişiye değişir flzask hala zor giriyor diyor mesela...
sen takılma bunlara hepsi gelip geçici...
sonu güzel olur inş

a.s canım hoşgeldin
iyiyim ben canım iğnelere devam...
topikte güzel gelişmeler var mercanım
aaumutunda pazar günü belli olacak in onunda güzel haberi alırız
canım hayırlı olsun hakkında üzme kendini...
inş gün gelecek 9 ay görmeyeceksin kırmızıları
sen nasılsın canım bunun dışında keyfin yerinde mi ??

Selammmmmmmm kızlarrrrrrr
dün akşamdan beri net yoktuuuuuuuuu yeni hallettikk..
uf ff çok sıkıldım bennnnn sizlerideeee özledimmmmmmm
neysekii kavuştumm allahtan sayfalar çok ilerlememişşşşş

Canım cok saol acikcasi okadar kafam karisikki diyorumya yana yana merkez soruyorum doktor ariyorum. Bugünde acaba yeni okula baslayip tatillerdemi umuta gidip denesem dedim arkadasim al raporunu ara verme dedi bilmiyorum. Rahim filmi hic cektirmedim acikcasi doktorum seninle ilgili hic problem yok dedi defalarca normal yoldan da cok zor cunku hareketsizlikte var.

Tesekkürler canım insallah sıra bebislerde ... Dualarim istayen herkes icin...

Bende iyiyim cnmm iğneler iyi gidiyoo biraz sızı olsada çabuk geçiyoo .. bugünn son iğneyi yaptım yarın kontrol varrr bakalmm son durumlar nasıll
sen nasılsın cnmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…