Ramazanı şerif yogunlugu dolayısıyla giremiyorum kızlar, nasılsınız? günümüz mubarek olsun inşallah..
yarın eşimle dr. gideceğiz inşallah.. dün üroloji dr. ameliyat için ona iletti.. öncesinde hormonlara bakılacak.. dr. gürkan örskıran.. hiç duydunuz mu?
cnm güzel mi değilmi bilmiyorum rakamı tam olarak söylemedi biçok şey saydı kendi kendine 11.5 10 9 8 falan allah dedim ohhs oldum sonra normal dedi güzel dedi hele ki üçü birbirine yapışık büyüyorlar dedi sayıyı sordum boşver bize 6 7 tane yeter sen düşünme dedi güzel olsa direk söylerdi kızlara dediği gibi birden sen geldin aklıma içim ısındı birde sayı önemli değil içi kalite olsun deyince anladım ki sayım çok değil pazartesi yine soracağım iğnelere devam sen nsl ağrın filan yoktur inşallah
cnm güzel mi değilmi bilmiyorum rakamı tam olarak söylemedi biçok şey saydı kendi kendine 11.5 10 9 8 falan allah dedim ohhs oldum sonra normal dedi güzel dedi hele ki üçü birbirine yapışık büyüyorlar dedi sayıyı sordum boşver bize 6 7 tane yeter sen düşünme dedi güzel olsa direk söylerdi kızlara dediği gibi birden sen geldin aklıma içim ısındı birde sayı önemli değil içi kalite olsun deyince anladım ki sayım çok değil pazartesi yine soracağım iğnelere devam sen nsl ağrın filan yoktur inşallah
cnm benim eşiminde sayısı 80 milyondu ama morfoloji sıfır çok tedavi olduk hemde en iyi ürologlarda ateş kadıoğlu cem kadıoğlu emre bakırcıoğlu morfoloji sperm benzemiyor biz 11 lere çıkardık klomenle sonra yine sıfırlandı siz neler yaptınız
arunammmm alem kızsın yaaaaaaaa
tatlım sen nekadar pimpiriklisin böyle dr yumoşlarının boyutu yazdırırken sen nerden ohss olduğun kanısına vardın
çok şekersin sen yaaaa
canımıniçi biz pkolu olduğumuz için yumoş sayımız fazla...
zaten önemli olan sayı değil ki yumoşların istenilen büyüklükte olup kaliteli olması...
bak dr negüzel demiş bize 6-7 tane yeter diye demekki daha fazla var bu yeter dedi...
canım çok az yumoşla hamiş olan arkadaşlar var...
sen takılma bunlara bak negüzel büyümüşler 3 günde yumoşların...
biz kontrole 5 gün sonra gittik ayrıca bunuda unutma...
şimdi sil şu kuruntuları kafandan bak ceza geliyor ona göre
yasemen branş öğretmenimisin hayırlı olsun cnm erkek infertitisinde emre bey çok iyi genetik testler nsl çıktı morfolojide aşılamada pek tutmuyor nasip rabbim dilerse ol derse doğal yolla bile olurda sen kaç yaşındasın rezerv durumun nsl
Canim biz önce baskente gittik ve hemen mikroenjeksiyon yapildi. Ama esime spermiyogram disinda hic test uygulanmadan ve tedavi baslanmadan uzun protokol ve 2 embriyo transfer edildi sonuc negatif. Sonrasinda kaan beye gittik kruger istedi yaptik sonuc alinamadi cunku esimdeki morfoloji bozuklugu pinhead( küçük baş) buyüzden hasardan ziyade genetigine bakmak adina volkan bey bizden fish teknigini istedi. Bazi spermlerde kromozom bölünme problemi söz konusuymus. Yarin yüzyüze konusup sansimizi ogrencez. Buarada kaan bey bize menogon ve prooxed plus onerdi.ancak menogon 3 taneden sonra biraktik. Klomen iciyor. aktardan bal polen ve bitmikarisimi sivi halde almis. Ona basliycak.
Cnm benim 22 yumurtam toplandı ohss olmadım:) doktorasordum ohss olurmuyum diye oda 30-40 üstü yumurtası olanda oluyor dedi...hafif sislik yaptı okdr ...korkma yani:)
Ben matematik ogretmeniyim 28 yasindayim.. Buarada sen tedaviye baslamissin sanirim hayirli olsun. Hangi tüp bebek merkezindesin. Yumurtalarin sayisi deil kaliteli olmasi önemli. Sayiyi kafaya takma:) Allahim hayirli sonuclar nasip etsin ve yüzümüzü güldürsün ...
cnm morfolojinin bir ilacı yok bende korkuyorum tutunma şansı yüksek değil cnm damar tıkanıklığı ya da akraba evliliği var mı biz birara sayfalara yazacağım şeyler kullanıyorduk şimdi argımax 3 tane omega 3 ve çinko kullanıyoruz havuç ve keçiboynuzu aradabir fsh kaçki menegon önerildi
umut tüp bebekteyim cnm sağol cnm bende öğretmenim norm fazlası sınıf öğretmeniyim iş konusu hayatımda şu an felaket rabbim evladımı versinde nasip etsin okul konusuda böyle olsun yaşında çok iyi tatlım ben 35 yaşındayım fsh ve amh baktır inşallah hepimizçok yakın arkadaşım matematik öğretmeni o da demin rakamları bırak dedi rakamları biz sayısalcılara bırak deyip güldürdü beni
Arkadasin dogru demis:) sinif ögretmeni arkadaslarimda senin durumunda ama canini sen hic sikma en kotu ihtimalle heyet raporu alarak evde gecirirsin ohhh mis gibi:) bana ilk tüp bebegi yapan doktor 3 aylik hamile olana kadar ben sana hamile gözüyle bakmiycam dedi dedigin bu yuzden dogru düşük riski cok fazla ama olsun ben 9 ay yatip sirtimin çürümesini göze almisim yeterki hayirlisiyla evladima kavusayim. Bak gör hamile kalcaksin neden mi? Biz haziranda yaptirdik tüp bebegi olmadi okulum problemli zaten okadar üzüldümki dün 15. Kisiden 13. Oldugum siradaki okula tayinim cikti ve ben havalarda:) herseyde bir hayir var. Büyüklerinde dedigi gibi herseyin bir zamani var:) İnan:)
Canim benim esimde morfoloji bozuklugu var. Sperm 76 milyon ancak hepsi pinhead ve fısh testi yaptirdik kromozom bölünme sorunu var. Bu yüzden ameliyat olsada degisen birsey yok. Laboratuvari cok ama cok iyi tüp bebek merkezi bulmamiz sart. Cunku ilk denemizde doktorumuz hadi deneyelim dedi ve biz bukadarini bilmeden arastirmadan ve arastirmaya da gerek yok diyerek mikroenjeksiyon yapti sonuc hüsran. Buadara ankarada ögretmenim.
Kızlar bugün tayinim cikti il ici ve en cok istedigim okula. Eski okulum hem ögrenci yönünden hemde ögretmen ortamı acisindan sikintiliydi simdi ise nerdeyse ankaranin en iyi okullarindan birine gidiyorum. Sira en büyük dilegimdi. Hayirlisiyla o da gerceklesecek biliyorum...
cnm gerçekten ceza almalıyım hiç düşünmedim sen maşallah çok zekisin benim güzel arkadaşım demek boyutuymuş bende sürekli söylüyor iy ki söylemedim güler güler dururdu büyükten küçüğe var her boyutum variğne yaptığım yerler morarıyor benim zor iğneyi yapabildin mi rahat bende yarın onu ilk kez yapacağım
s.a kızlar
nasılsınız nasıl gidiyo neler oluyo topikte geçmişi okumadım da
ben de iyiyim kırmızıları gördüm gene
gecikmişti bu ay ben de ümitlendim galiba gelmicek diye ama nasip değilmiş daha demek.
cnm benim diğer topiklerde bizim gibi olup doğal yoldan kalan bile var 3 defa tüp yapıp olmayanda var yüce mevlam yüzümüzü güldürecek inşallah dualarım seninlede olacak şu mübarek günlerde önce okul işin oldu sonra bebişin inşallah haziran yaptırdığın için dinlenecekmişim yoksa eylülde hemen düşünüyormusun rahim filmi çektirdin mi ya da histereskopi tüpten sonra doğal yoldan gelen de var
Anladım canım. hayırlısı olsun evet dediğin gibi labarotuvar çok önemli.
Hastane doktor iyi olabilir ama herşey labaratuvarda bitiyor işte.
oranın ortamı kullanılan makinalar hijyeni filan çok çok önemli.
inşallah aklına yatan bi yer hayırlı bi yer olur canım.
bu arada ataman hayırlı olsun canım.
teşekkür ederim cnm benim sen nasılsın iğneler ne alemde zorluk var mı
sağol bi denem evet bedne artık bebişimin zaferini kutlamak istiyorummmmmmmmmm inşllh sen nasılsın tatlım
gözünaydın cnm genetik tetstiniz ii çıkmış inşllh bundan sonra ki estlerinizde hep böyle ii çıkar cnm
sağol güzelim evet azimliyim i,nşşllh liseyide bitiricemmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?