Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım ben anlatamadım galiba ben işlem hakkınız kullanılmış kullanılmamış diye bişey demedim...
yeterin söylediği bu sadece...
ama bence öyle değil...
çünkü flzasklarda 2. denemelerinde transfer olmamasına rağmen rapor hakkı bitti...
çünkü yumurtalar toplanıyor bi transfer gerçekleşmiyor devletin bukadar ince düşüneceğini sanmıyorum...
ilaç kullanımına gelince dozu düşük olsun yüksek olsun bişey değişmiyor zaten sen ilaçlarını kullanıyorsun sonuçta...
sizin şimdi sadece 1 rapor hakkınız kaldı...
ama sen yine bi araştır yeterin dediği gibi transfer gerçekleşmeyince işlem hakkı devam ediyormuymuş...

Anladım zaten bizim öyle defalarca deneme şansımız olacağını sanmıyorum daha sperm bile bulamadık 10 tanede deneme hakkı verse devlet olmayan şeyi nasıl deneyeceğiz ALLAHIM MÜBAREK CUMA GÜNÜ KENDİNDEN NASIP ETSİN İŞALLAH HERKESE
20 yıllık evli olan arkadaşın hikayesi beni yeniden umutlandırdı m tesede çıkmayan sperm menide çıkmış ve ikiz hamileymiş rabbim büyük yeterki o istesin

Dün yaşadıgımız mutluluklar ve sürprizler umarım kat kat katlanarak bu hayırlı ve mübarek günlerde herkese sanip olur. Hayırlı cumalar...

önemli değil tatlım benim.
sevindim cnm rahatınızın yerinde olmasına.
yarın inş. kaliteli yumoşlarınızın haberini alacağız.
kaan hocadan cvp gelmiş.
2 defa iğneye devam. boyamalı için ank. gelin.
geleceğiz ama söylediği kişi izinde.....

cnm güzel mi değilmi bilmiyorum rakamı tam olarak söylemedi biçok şey saydı kendi kendine 11.5 10 9 8 falan allah dedim ohhs oldum sonra normal dedi güzel dedi hele ki üçü birbirine yapışık büyüyorlar dedi sayıyı sordum boşver bize 6 7 tane yeter sen düşünme dedi güzel olsa direk söylerdi kızlara dediği gibi birden sen geldin aklıma içim ısındı birde sayı önemli değil içi kalite olsun deyince anladım ki sayım çok değil pazartesi yine soracağım iğnelere devam sen nsl ağrın filan yoktur inşallah

Ya Rabbi! Sana açılan elleri, sana yönelen gönülleri, sana bükülen boyunları, sana yalvaran dilleri, ne olur boş çevirme, amin Hayırlı nurlu cumalar

Ya Rabbi! Sana açılan elleri,
sana yönelen gönülleri,
sana bükülen boyunları,
sana yalvaran dilleri,
ne olur boş çevirme, amin Hayırlı nurlu cumalar....

Ya Rabbi! Sana açılan elleri,
sana yönelen gönülleri,
sana bükülen boyunları,
sana yalvaran dilleri,
ne olur boş çevirme, amin Hayırlı nurlu cumalar

Dün gece yazmıstım msjı yineleyim dedim:)

Dün yaşadıgımız mutluluklar ve sürprizler umarım kat kat katlanarak bu hayırlı ve mübarek günlerde herkese sanip olur. Hayırlı cumalar...

cnm benim eşiminde sayısı 80 milyondu ama morfoloji sıfır çok tedavi olduk hemde en iyi ürologlarda ateş kadıoğlu cem kadıoğlu emre bakırcıoğlu morfoloji sperm benzemiyor biz 11 lere çıkardık klomenle sonra yine sıfırlandı siz neler yaptınız

yasemen branş öğretmenimisin hayırlı olsun cnm erkek infertitisinde emre bey çok iyi genetik testler nsl çıktı morfolojide aşılamada pek tutmuyor nasip rabbim dilerse ol derse doğal yolla bile olurda sen kaç yaşındasın rezerv durumun nsl

canım aynı sorun bizdede var.dr sinan özkavukçu eylül ayında başlayacakmış göreve.o zaman randevu alıp gelin dedi sekreteri.biz de mecbur eylül ayını bekleyeceğiz ve eylül ayını iple çekiyorum.umarım güzel sonuçlar alırız.bizde iğnelere devam edeceğiz.bugün klomene başlıyoruz.

çok sağol canım benim allah razı olsun senden iyilik meleği gibisin seni takip ediyorum herkesin her derdine cevap vermeye çalışıyosun allah gönlüne göre versin canım:) ilaç hakkım geçti onu anladım artık bi dahaki aya ilaç raporu düzenlenir heralde sana tüp bebek yapılmış diyince ben devletin bize verdiği 2 hakkın birini kullanmadan kullanmış gözükmekten korktum 2 hakkımda duruyo yani valla ben ikisinide sonuna kadar kullanmak istiyorum madem böyle bi hakkımız var:) neyse sen heralde umuta gidiyosun nasıl tavsiye edermisin o 2000 liranın dışında herhangi bi para daha ödenmiyo mu ilaçların haricinde bi soru daha ben önce umuttan randevu alıp muayene olmayamı gidelim yoksa rapor işini mi düzeltelim önce alırsak yine vakti dolar amaannn valla bu rapor işinden kafam şişti

çok sağol canım bırakmıyacam tedavimi de sonlandırıcam ordan eğer tekrar ilaç raporu düzenlemesinler nereyse o dediğin yer şikayet edicem

Ramazanı şerif yogunlugu dolayısıyla giremiyorum kızlar, nasılsınız? günümüz mubarek olsun inşallah..

yarın eşimle dr. gideceğiz inşallah.. dün üroloji dr. ameliyat için ona iletti.. öncesinde hormonlara bakılacak.. dr. gürkan örskıran.. hiç duydunuz mu?

seninde günün mubarek olsun canım hayır ben hiç duymadım eşin ne ameliyatı olacak tese mi?

allah senden de razı olsun canım tabiki birbirimize yardımcı olucaz elimizden geldiğince
canım sen rapor işinin peşini bırakma açıklığa kavuşturun o durumu...
umut tüp bebek merkezine gelince herkese tavsiye ederim...
gerçekten çok başarılı bi merkez...
drlar hemşireler çalışanlar işinde profesyonel insanlar...
emre hoca erkek infertilisinde başarılı bi dr zaten...
ulun hocayla süleyman hocada çok başarılı...
benim drum ulun hoca ama geçen kontrolümü süleyman hoca yaptı çok güleryüzlü iyi bi dr...
ikisinede gözün kapalı gidebilirsin...
umut tüp bebeğin tüp bebek ücreti 5850 tl ilaçlar ve tüm süreç dahil...
tüp bebek raporu olunca merkeze sadece 2000 tl veriyorsun...
ilaçlarınıda raporla alıyorsun...
benim ilaçlarım 705 tl tutmuştu mesela...
umutta tedavin başladıktan sonra tüm herşey bu ücrete dahil...
ama öncesinde ilk muayenede 150 tl veriyorsun drlara...
sonrasında bi daha almıyorlar muayene ücreti...
bence sende şimdi uygun bizamana al randevunu muayeneni ol...
mesela ben ilk muayeneye adetimin 12. günü gitmiştim...
böylece dr durumumu daha net görebildi...
sende öyle yaparsın drunun bu aşamada kullanman gereken önereceği ilaçlar olur...
rapor işinide hemen halledip gider ilaçlarını yazdırırsın dilediğin zamanda başlarsın tedavine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…