anladığım kadarıyla ikinci hakkımız zaten devletten var eğer olurda üçüncü kez denersek deneme hakkımız olacak fakat ilaç hakkımız olmayacak ilacı kendimiz alacaz fakat ben zaten en düşük dozlarda ilaç kullanmıştım 3000 doz diyo ya onu kullandığımı sanmıyorum
canım ben anlatamadım galiba ben işlem hakkınız kullanılmış kullanılmamış diye bişey demedim...
yeterin söylediği bu sadece...
ama bence öyle değil...
çünkü flzasklarda 2. denemelerinde transfer olmamasına rağmen rapor hakkı bitti...
çünkü yumurtalar toplanıyor bi transfer gerçekleşmiyor devletin bukadar ince düşüneceğini sanmıyorum...
ilaç kullanımına gelince dozu düşük olsun yüksek olsun bişey değişmiyor zaten sen ilaçlarını kullanıyorsun sonuçta...
sizin şimdi sadece 1 rapor hakkınız kaldı...
ama sen yine bi araştır yeterin dediği gibi transfer gerçekleşmeyince işlem hakkı devam ediyormuymuş...
inşşAllah şifa olur canım.evet izmirde oturuyoruz canım, biz m.teseyi ege üni. has. olduk sperm bulunamayınca Kaan hocada tedavi olduk tam bir yıl.ondan sonra geçen yıl tüp denedik umut tüp bebekte süleyman hocayla tutmadı şimdi ikincisini izmir kent has. deniycem israel aruh la Allah nasip ederse.inşşAllah bu emeklerimizin karşılığını alırız.oooo canım sizde baya birşey kullanıyorsunuz şifa olur inşAllah. üzüm çekirdeği tozuda antixidan canım benim yazdıklarım gibi trublus testosteronu dengeliyor hormonlara iyi onuda kullanıyorsunuz zaten şimdi eksik olan kırmızı kore ginseng kapsülü, epimedium kapsülü,bunuda sebeden alabilirsin çinko, selenyum,valla şimdilik aklıma bunlar geldi daha aklıma gelirse yazarım.
saolasın cnm allah razı olsun
bitek kırmızı ginseng ve omega 3 alıp kullanmadık
onlarıda getirteyim bari bide onlardan kullansın inşlh şifa olur yaa
cnm sen nerde otoruyorsun izmirdemi oturuyorsun sen
sizdemi kaan beyde ameliyat oldunuz?
canım ingilizce isimleriyle bulursun biz gnc den aldık sanırım sebe naturaldede var hem daha uygun cam kabuğu kapsülü-pycnogenol olarak geçiyor, üzüm çekirdeği kapsülü-grape seed olarak geçiyor, deniz yosunuda sprulına diye geçiyor.Allah şifa versin.slm canım . çam kabuğu extratı,üzüm çekirdeği extratı,deniz yosunu extratı kullandığınızı yazmıştın.
ben biraz araştırdım ama bulamadım. nerden alıyorsun ?
canım dün çıkmak zorunda kaldım yazını görmedim...
son zamanlarda diğer arkadaşlarda kaan hocaya ulaşamadıklarını yazmışlardı...
belki tatildedir yine...
evet canım öğretmenevinde kalıyoruz çok rahat herşey mevcut odada...
keyfimiz yerinde anlayacağın umutada çok yakın 1-2 dk mesafede...
bugün 8. iğnemizi yapıcaz yarın kontrol var...
cemrem,canım çok teşekkür ediyorum canım.bizde senin için çığlıklar atıcaz tatlım.azimli başarılı anne adayımızsın bizim
nurdah,canım çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun canım
aruna,canım bugün kontrol günün inşallah güzel haberler getireceksin.şimdi çıkmak birazdan diğer topiğede bakıp iğne için çıkıcam .geldiğimde okurum artık.
baharcım ve flzaskcım öpüyorum sizleride.
Canim benim esimde morfoloji bozuklugu var. Sperm 76 milyon ancak hepsi pinhead ve fısh testi yaptirdik kromozom bölünme sorunu var. Bu yüzden ameliyat olsada degisen birsey yok. Laboratuvari cok ama cok iyi tüp bebek merkezi bulmamiz sart. Cunku ilk denemizde doktorumuz hadi deneyelim dedi ve biz bukadarini bilmeden arastirmadan ve arastirmaya da gerek yok diyerek mikroenjeksiyon yapti sonuc hüsran. Buarada ankarada ögretmenim.
Kızlar bugün tayinim cikti il ici ve en cok istedigim okula. Eski okulum hem ögrenci yönünden hemde ögretmen ortamı acisindan sikintiliydi simdi ise nerdeyse ankaranin en iyi okullarindan birine gidiyorum. Sira en büyük dilegimde. Hayirlisiyla o da gerceklesecek biliyorum...
Dün yaşadıgımız mutluluklar ve sürprizler umarım kat kat katlanarak bu hayırlı ve mübarek günlerde herkese sanip olur. Hayırlı cumalar...
önemli değil tatlım benim.
sevindim cnm rahatınızın yerinde olmasına.
yarın inş. kaliteli yumoşlarınızın haberini alacağız.
kaan hocadan cvp gelmiş.
2 defa iğneye devam. boyamalı için ank. gelin.
geleceğiz ama söylediği kişi izinde.....
canım üzüldüm son durumua :26:
tatlım çıkardığın tüp bebek raporu hem işlem hem ilaç raporudur...
işlem raporu 6 ay geçerlidir...
ilaç raporu ise sadece 1 ay geçerlidir...
neyazıkki sen ilaç hakkını kaybetmişsin ialçalrını raporun çıktıktan sonra 3 gün içinde yazdırıp alman gerekiyordu...
ama ilaç raporu 1 ay geçerli olduğu için 1 ay içindede yazdırıp alabilirdin...
ama tabi sana bu konuda bilgi vermedikleri için sende bu duruma düşmüşsün...
ben burda arkadaşlardan duyduğum için 3 gün içinde yazdırmam gerektiğini biliyordum...
ama rapor çıkarttığım hastanede özellikle uyardı beni 3 gün içinde ilaçlarınızı yazdırın diye...
bu tamamen onların hatası olmuş...
ama işlem raporu 6 ay geçerli senin raporun geçen ay çıkmış daha 5 ay süren var...
elindeki raporla umut tüp bebeğe başvurabilirsin...
raporlu olduğun için merkeze sadece 2000 tl verirsin...
ilaçlarınıda eğerki ilaç raporun geçmemiş olsaydı 700-1000 tl arasında alırdın...
ama şimdi onları raporsuz 1500-2000 tl vermen gerekecek...
yani sen şimdi 1 tüp bebek yapmış görünemezsin...
1 kere raporun çıktığı için öyle söylüyorlar dengesizler ama sen o raporu kullanmadın işlem raporun hala geçerli...
canım ayrıca yeterin dediği yerlere şikayette bulun sizi uyarmadıklarını ve ilaç raporunun gününün geçtiğini anlat...
allah yardımcınız olsun inş başka sorunlarla karşılaşmazsınız...
mrhb canım bizde devlet has rapor aldıkk (çukurova ünvrst balcalı has )bizim burada rapor çıkar ve bu raporun 6 ay süresi vardır 6 ay içersinde istediğin zaman kulanırsınnn kiiiii tedaviye başlandıktan sonra reçete yazılır sana her hangi bir sorun olmasın diyeee böyle bir karışıklı ben anlayamadım nasıl oluyorsa sana rapor çıkmış deniyor bu raporu kunamadığın sürece (hatta tüp bebek raporu kulanılıp tedaviye başalndığı halde eğerki taransfer yapılmamaışsa o kulanmış olduğun rapor hakın bakidir ancak transfer gerçekleişrse raporun kulanmış olur )şimdi sgk 3 haneli bir numarası vardı (şu anda hatırlayamadım )onu netten bul ve ara durumu anlat birde bimer var (başbakanlık iletişm merkezi )netten bimer başvuru diye yaz çıkar oraya aynen burada yazdığın gibi yaz gittiğin has adı ile birlikteeee en kısa zamanda (ortalama 1 haftadad )onlar sağlık bakanlığına yazı gönderler ve durumu düzeltirler ancak olayın takibi bırakma kolay gelsin
Ramazanı şerif yogunlugu dolayısıyla giremiyorum kızlar, nasılsınız? günümüz mubarek olsun inşallah..
yarın eşimle dr. gideceğiz inşallah.. dün üroloji dr. ameliyat için ona iletti.. öncesinde hormonlara bakılacak.. dr. gürkan örskıran.. hiç duydunuz mu?
seninde günün mubarek olsun canım hayır ben hiç duymadım eşin ne ameliyatı olacak tese mi?
çok sağol canım benim allah razı olsun senden iyilik meleği gibisin seni takip ediyorum herkesin her derdine cevap vermeye çalışıyosun allah gönlüne göre versin canım:) ilaç hakkım geçti onu anladım artık bi dahaki aya ilaç raporu düzenlenir heralde sana tüp bebek yapılmış diyince ben devletin bize verdiği 2 hakkın birini kullanmadan kullanmış gözükmekten korktum 2 hakkımda duruyo yani valla ben ikisinide sonuna kadar kullanmak istiyorum madem böyle bi hakkımız var:) neyse sen heralde umuta gidiyosun nasıl tavsiye edermisin o 2000 liranın dışında herhangi bi para daha ödenmiyo mu ilaçların haricinde bi soru daha ben önce umuttan randevu alıp muayene olmayamı gidelim yoksa rapor işini mi düzeltelim önce alırsak yine vakti dolar amaannn valla bu rapor işinden kafam şişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?