Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmm
bugün benim 10. günümdü. dayanamadım test yaptım. şükürler olsun rabbime

ne güzel bi haberr canımmm tebrikler darısı başımızaa

senin kaçıncı gn embriyosu kaç tane transfer edildi belirtin oldumu neler yaşadın

sağol canım, inşallah darısı başına olur.
3. gün transferi oldu 8 hücreli 1. kalite idi. bir tane transfer edildi. ilk denememdi. hiç bir belirtim olmadı, halada yok. ne göğüslerde, ne kasıklarda hiç belitim yoktu.
değerim 62 çıktı. pazartesi testi tekrarlayacağım.

inşallah allahım tamamına erdirir, sağlıkla kucağımada almayı nasip eder. inanamıyorum bir türlü.

topik bebeklerle doldu maşAllah inşAllah her şey gönlünüzce olur :) darısı başımıza duanızı eksik etmeyin nolur....

bir şey yok aslında ya sebepsiz yere yaa bahsettiğim ağır kaldırma yolculuktan falan dolayı bebişler benimle değilse diye vicdan yaptım galiba

kendine hakaret ediyorsun ama ben bu halimle 2 gün araba yolculugu cektim biliyormussun kurban oldugum allahim istedigi zaman hic birseyde olmaz canim sen kafana takma suan sadece tadini cikar

amin canımm inşallah kucağınada alırsınn banada aynı şekilde embriyo transfer edildi ama ben uzun yolculuk yaptım yollar kötüydü bide farkında olmadan juzenimi falan kaldırdım 15 kilo vicdan yaptm korkuyorum yaa

ayy ne güzel bi haber arkadaşım allah tamamına erdirsin kucağınada alırsın inşallah
yaa bizde görebilecekmiyiz o günleri sizinde azosperm di dimi teseylemi bulundu yoksa normal çıkş mı oldu

aaaaaaaaaaaayyyyyyyyy süperrrrrrrr cnm yaaaaaaaa
biz seniin pazar günü bekliyodukkkkkkkk sonuçunu dayanamadın demek
çokkkkkkkkkk sevindimmmmmmmm ama cnm gözün aydınn değerin bidahaki teste dahada artar inş..
ayy yatmadanbi bakayım dedimmmmmmmm bi hamişimiz daha olduuuuuuu oleyyyyy
darısı bizim başımızaaaaaaaaaaaa

merhaba hanımlar yakın zamanda kaan beyde tedavi olup m.tese olan var mı?ayın 16'sında m.tesemiz var ve ben eşim için çok endişe ediyorum eskisi gibi olmazsa değişirse ne yaparım oysa ben onu her haliyle seviyorum.lütfen bize dua edin güzel haberler duymak nasıl umutlandırıyor insanı aumut tadavi sürecinizi yazar mısın ? zaman ve dua yani sabır her şeyin ilacı.....

ay canim cok sevindim allah tamamini erdirsin hayirlisiyla insallah sag salim bebegini kucagina alirsin cok sevindim vallah insallah pazarteside hic birsey olmaz benim degerim 35 le basladi ilk ölcdügümde massallah seninki 62

sende mi sonuç bekliyosun arkadaşım ne güzel inşallah bebeğin seninledir üzülme bişey olmaz yeğenini kucağına aldığın içintutunmuşsa zaten seninledir öyle her harekette düşermi ki ama yinede dikkatli ol

tedavileri sonucu güzel haber alan arkadaşların bi listesini yaparmısınız?neler yapmışlar sorun neymiş ? ve bebekler ne zaman doğacak :)

topik bebeklerle doldu maşAllah inşAllah her şey gönlünüzce olur :) darısı başımıza duanızı eksik etmeyin nolur....

daha önce hep söylüyordum, ben güzel haberi alıp merkezden çıkarken ayağımı süreceğim herkez peşimden gelsin diye demiştim. yaptım bugün. hepiniz peşimden geleceksiniz inşallah. azoyu yendik ve yeneceğiz. hepimiz bebeklerimize kavuşacağız inşallah.

canım daha önce tüp bbeek denemesi yapan bir arkadaşım vardı. ilk tedavisinde annesi yardımına gelmişti tam 10 gün evinden hiç çıkmadan yattı dinlendi. ama kısmet değilmiş tutmadı.
ikinci tedavisi kışa geldi ve yıllık iznini kullandığı için evde dinlenemedi işe gelip gitmek zorunda kaldı. üstelik karda ayağı kayıp merdivenden düştü. ama hamile kaldı ve çok sağlıklı ikiz bebekleri oldu.
hiç canını sıkma. bol bol dua et ve bundan sonrasında daha fazla dinlen. Allaha emanet olun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…