sağol canım.Dua etmezmiyim tatlım.her an dilimde Allahım arkadaşlarımada yaşat bu duyguyu diye.
canım inan hala inanamıyorum hele 2 tane olma fikrine hiç. beklenen her 2,5 yıla 1 evlat
az kaldı canım sizlerde güzel haberler vereceksiniz.
arkadaslar eslerinize tabi isterseniz yazacagim ek caylari vs icirebilirsiniz.bende her anneye lazim isimli bir kitap var ama uretimi durduruldu yaziyorum icindekileri ins katkida bulunmus olurum. ERKEK KISIRLIGI KONUSUNU YAZICAM ÖNCE
BAS AGRISI STRES MIGREN HAZIMSIZLIK BOBREK VE MESANE YOLLARINDAKI TIKANIKLIK HIPOFIZ BEZINE BASKI YAPARAK CALISMASINI ENGELLER VE SPERM URETILMEMESINE NEDEN OLUR:BUNUN ICIN HALIS ZEYTIN YAGINA LIMON SIKIP GUNDE 3DEFA 1 FINCAN ICILIRSE MESANE YOLLARI TIKANIKLIGI ILTIHABI NA FAYDALI
HURMA VE INCIR SUTLE PISIRILIP TATLI GIBI YENMESI HAZIMSIZLIK VE GUC EKSIKLIGINE FAYDALIYMIS
FINDIK CEWIZ HAWUC FISTIK MUZ TURP ELMA ROKA ARMUT BOL BOL YENMELI SPERM KALITESI ICIN ÖZELLIKLE MUZ
KECI BOYNUZU PEKMEZI AKTIF SPERM SAYISINI COGALTIR BEN ESIME ARI SÜTÜ VE KECI BOYNUZU KURU YEDIRIYORUM
NOHUT MERCIMEK FASULYE YEMEGI BOL YENMELI
CIVAN PERCEMI IHLAMUR GIBI KAYNATILIP ICILMELI
CAKSIRIS KÖKÜ CÖREKOTU KEKIK KARISIMI IHLAMUR GIBI KAYNATILIP GUNDE 3 DEFA ICIRILIR
YAZMASI BENDEN DENEMEK ISTEYEN DENEYEBILIR BUNLAR MADDI RECETELER BIRDE MANEWI RECETELER VAR
MANEWI RECETELER BUNU KISMI ESINIZLE BERABER YAPIN
GÜNLÜK 818 DEFA ESTAGFIRULLAH CEKELIM (BEN CEKIYORUM INS.)
7 ayri kisi 1 elmaya ibrahim suresinin 34.ayetten 42.ayete kadar olan kismini okuyup ufler.ayni elmaya okuyacak hepsi we sizde esinizle elmayi ikiye bölerek bir tarafini o bir tarafini siz KABUK WE CEKIRDEGI ILE BIRLIKTE yer
meryem suresi 41gün boyunca okunarak bir suya üflenir ve hergün bir tane okuyup birlikte icin(bunuda deniyorum daha 7.gündeyiz)
hergün YA VACID 14 defa okumaya dewam ediyoruz.BAZI ARKADASLARIMIN TEPKI GÖSTERMESINI ISTEMIYORUM BEN INANCLI BIRIYIM VERENDE ALANDA ALLAH BEN INANIYORUM VE SIZINLE PAYLASMAK ISTEDIM DEWAMI WAR BAYANLAR ICINDE KISIRLIK VE DUSUK ICIN YAPILACAKLARDA VAR MERAK EDEN OLURSA YAZACAGIM
SEWIYORUM SIZI TOPIKLER
kuzum orda bildiğin dr var mı
yok canım kötü bişey değil bu durumda olupta bebişi olanlar çok...
ama düşüğede yol açıyormuş...
biz önlemimizi alıyoruz işte...
aminnnnnnnnnnnn inş bizde hamişlerin arasına katılıcaz
canım benim ne güzel şeyler yazmışsın allah razı olsun
rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inş
ben doktora vitaminleri sormadım. b12 pazartesi bitiyor. devam etmeli miyim?
cnm sen nasılsın?neler yapıyorsun?
birşey sorcam cnm ya.
nohut kürüne başladım eşime. yanında harnup pekmezi versem olur mu?
bilgin var mı?
canım var ama hastanenin yenidoğan doktoru iyi değil ve kuzenimin bebeği oradakiler yüzünden 20 gün küvezde kaldı bhabersiz başka ile sevk ettiler. tiksindim ordan.devlet hastanelerinde işin çok zor zaten.
yinede kadın doğumcu iyi diye oraya gitmek zorunda kalabilirim.
iyiyim canım şükür ben de tedaviye kadar ilaç kullanımına devam ediyorum
birşey olmaz heralde canım ya bilgim yok ama
biz kullandığımızda karışık verdik bişeyler.
şifa olur inş. canım eşine.
mercanım . ikiz galiba bebeklerin.
kucağın dolu dolu olsun inş.darısı bizlere.dua et bol bol.
cnm çok haklısın bende nasip olursa özelden devam edeceğim inşallah kuzeninin bebişi de çok iyidir
hoşbuldum canımcım
maşallah yaa demek mercan hamile :)
inşallah aaumuttan da güzel haberler gelir.
yok canım ya üzmüyorum kendimi ama insan ister istemez heyecanlanıyo acaba mı diyo
artık hayaller kurmaya başlamıştım kafamda sürekli o vardı
hayırlısı Allahtan
bunun haricinde iyiyim canım bi sorun yok günlük ev halleri işte
senin ne kadar kaldı canım opuya kaç yumurtan var?
sen şimdi istanbulda mı kalıyosun?
arkadaşlar birşey paylaşmak istiyorum sizinle.
mukabelede gittim hoca hanımdan öğrendim.
12 bin besmeleli bir tertip.
1000 besmele-2 rekat namaz -1selavat-dilek
1000 besmele-2 rekat namaz -11selavat-dilek
bu şekilde 12bin besmele okunuyor
vck arkadaşımızın söylediğine benziyor.tek farkı onda namaz esnasında besmele çekiyorduk.
birde günlü değilmiş bu.istediğin vakitte çekilebilirmiş.
ALLAH kabul eder inş.
a o zaman benim opumda perşembe cuma mı vay yaklaşıyoruz bebişlerimize cnm benim eşimde ileri boyutlu olarak var emre beyde süleyman beyde biliyor yapacak birşey yok pgt yapabilirdik Allah büyük eşim iğnelerle ilaçla devam ediyor tabi sperm kalitesini tutunmasını etkiliyor cnm bol su çok önemli corasprin kullanıyor musun
oley pzt saat 9 buçukta bende oradayım ne güzel hep beraberiz
yerim yumoşlarınızı diyesim var ama kıyamıyorum.
flzaskcımın yumoşları abla abi olcakmış demek
kalmaz canım diğer aya .dozu düşürmüşler kontrol altında tutarlar seni.Allahıma emanet onlar bişeycik olmaz.düşünme bunları sakın.
siz halayın başlama işaretini verin biz dört koldan devam ederiz .site çöker ayak seslerimizden
ısınma turları başladı bile.
canım sağol şimdi doktorum aradı.tekrar test yapmana gerek yok.değeriniz güzel katlanmış dedi.
ilaçlarımı ve doktora gideceğim tarihi söyledi.birde ilk ultrason sonuçlarını faxla göndermemi istedi.istanbulda olsaydım sonuna kadar o merkezde devam etmek isterdim.burada işim zor.
canım benim ya.içimdeki duyguları yazmak istedim.
hepinizi çok seviyorum inanın.
sevindim kötü bir durum olmadığına.önceden öğrenip önlem almanız sevindirici.
amin amin amin duaların için cnm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?