canım pazarteside senin opunun hangi gün olacağı yaklaşık belli olur...
hakkınızda hayırlısı olur inş
su çok içmem ben normalde ama şimdi zorluyorum kendimi...
coraspin kullanmıyorum ben canım...
evettttttt sende ordasın süper bi durum halay ekibine 1 kişi daha katıldı
bol bol dua edelim pazartesiye kadar flzaskcıma
rabbim onlara fazla fazla hareketli spermcikler nasip etsin
inş hemen ameliyat esnasında bulurlar ve beklemeden güzel haberi alırız
en az onlar kadar heyecanlıyım herşey çok güzel olur inş
Bugün kontrolümüz vardıı biliyosunuz...
sabah 9 da ordaydıkk ve hemen aldılar beniii muayene için ..baharım daha gelmemiştii..
sonra baktı ulun hoca yumoşlar gayet iyilermişşş karnım o kadar şişki çünküü rahat oturamıyorum bileeee
20 ye yakın herhalde yumoşumm muayenede bi zaman sonra sayamadımm ama en büyüğüü 22.5 tuu
e2 ve progestrona bakıldı kan verdim sonuçalrını beklerken bangiylee karşılaştıkk konuştuk sonra baharım geldii..
oda muayene olduu sonuçlarımı bekledikk ..sonra sonuçlar çıkınce giddim ulun hocanın yanınaa pazartesii yumoşları toplayalım mı dedii
bende olur dedimmm...sonraa ama sprem çıkarsa embriyolarını bir ay dondurup bi daahki ay transfer yapabiliriz dedi.
. progestronum yüksek çıktı çünküü yani rahim kalınlığımm..
bende tmm öle daha iyi olucaksa dedimm ama tam belli değil dedii tabii bu pazartesi belli olur herhalde.
.inş eşimden sprem çıkarsaa kii inş çıkarrrrrrr..ben bir ay daha beklemeye razıyım yeterki sprem çıksınn içim bi rahatlasınnn
sonra baharımlaaaa vakit geçirdikk bangide vardıı sonra o giddik bi başbaşa kaldıkkk...
bugün son kez puregon 150 vuruldum ve orgalutranı bu gecede 24 de ovitrelle çatlatma iğnemi yapıcammm..pazrtesi sabahıda 8 de orda olucağızz
9 da eşimmi alıcaklarr eğer çıkarsaaaaa 11 de de beni alıcaklarmışşşşşşşşşşşş
yaaaaaa sadece yarınımız varrrrrrrrr gün geldi çattı inş. bizde umutta sevinenleren oluruz nurdah ve aaumut gibiiiii beniimde eşimde bulunur inş.:26:
çokkkkkkk istiyorumm artık benimdee 9 senelik özlemim biter inş...kavuşurum bebeğimeeeeeeee tabi her zaman dediğimm rabbim hayırlısını nasip etsinn hakkımızdaaa.
Dualarınızı bekliyorummmmm canlarımmmmmmm
rabbim kimsenin kucağıı boş bırakmasınn aminn..
evt kızlarrrrr bende bu kadarrrrrrrrrrr şimdilikkkkkkkk
cnm benim bebişleri büyütmüşsün 22.5eşinin ameliyatı çok iyi geçecek progesteron yüksekse eylülde olması en mantıklısı progesteron yüksekliği aynı zamanda yumurta kalitesini kaliteli çatlayabildiğini de gösterir çatlatma iğneni kendin mi yapacaksın zor değil mi kalçadan zannediyordum ben dualarım seninle cnm eşimle yasin okuyacağız yarın namazdan sonrada en kıymetli zaman iftar saatinde okuyalım cnm
canım bu 12000besmeleyi 1 kerede mi yapıyosun yoksa örneğin 1000 besmele....bugün çektim yarın yine 1000 besmele...
bu şekilde de oluyo mu?
Canım demek büyük gün pazartesi inşallah ,inşallah eşinde ummadıgınz kadar bir sürü sperm bulunur rabbim yar ve yardımcınız olsun emeklerinizin karşılıgını wersin insallah duacınım bitanem
slm kızlar nasılsınız?baharcım ufak bi sorunla karşılaşmışsınız iyki dr un farketmiş en azından önelemini almışsınız inş. rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz yumoşların da inş. dolu ve kaliteli çıkar..
flzaşkcım cnm yumoşlarına maşallah inş. amaliyatınızda canlı canlı spermler bulunur.9 yılllık emeğininin bekliyişinin mükafatını alırsın inş. rabbim yardımcınız olsun.şu mübarek ramazan ayı inş. sizlerede uğurlu gelir...
yaa size bişey sorabilir miyim belki anlayan vardır. Eşimin spermiyogram sonucu böyle çıktı çok kötü galibaanlayan var mı
PERHİZ: 4 GÜN
EJAKULASYON MİKTARI 5,9 CC
RENK: SEDEF
LIFIKASYON ZAMANI 35 DK
REAKSİYON: 8
KIVAM: HOMOJEN
GÖRÜNÜŞ : NORMAL
MORFOLOJİK TETKİKLER
NORMAL SPERM: %64
ANORMAL SPERM: %36
BAS ANOMALİLERİ :%14
KÜÇÜK BAS: %9 BÜYÜK BAS: %1 SIVRI BAS: %4
AKKROMOZOMİK BAS :%0
KUYRUK ANOMALİLERİ: %14
KIVRIK KUYRUK: %6 KISA KUYRUK : %8 UZUN KUYRUK : %0 ÇİFT KUYRUK : %0
BOYUN ANOMALİLERİ : %8
VOKUOLLUFO : %0
MOTİLİTE TEKİKLERİ
1 SAAT 2 SAAT
NORMAL HAREKERLİ: % 73 70
PATOLOJİK HAREKETLİ: % 11 13
HAREKETSİZ: % 16 17
HER SAHADA 2-3 LÖKOSİT, 5-6 SPERMAZOİT GÖRÜLDÜ.
1 CC'DEKİ SPERM SAYISI : 800.000
TÜM EJEKULASYONDAKİ SPERM SAYISI: 4.720.000
şu test sonuçlarınnı anlayan var mı aranızda????
günaydınnnnnnnnnn canlarrrrrrrrrr
flzaskkkkkkkkkkkk ben bütün gece garip garip rüyalar gördüm uyuyamadım bi türlü...
hep sizinle ilgili tabi gece bi kalkıyorum ayy bu gün pazratesi mi bugün gidecektik falan diye düşünüyorum...
sonra kendime geliyorum yok bugün pazar falan diye ian bu sahne defalarca tekrarlandı döndüm durdum
ben bukadar heyecanlıysam seni düşünemiyorum bile
hayırlısıyla yarınıda atlatırız inş
yaa size bişey sorabilir miyim belki anlayan vardır. Eşimin spermiyogram sonucu böyle çıktı çok kötü galibaanlayan var mı
PERHİZ: 4 GÜN
EJAKULASYON MİKTARI 5,9 CC
RENK: SEDEF
LIFIKASYON ZAMANI 35 DK
REAKSİYON: 8
KIVAM: HOMOJEN
GÖRÜNÜŞ : NORMAL
MORFOLOJİK TETKİKLER
NORMAL SPERM: %64
ANORMAL SPERM: %36
BAS ANOMALİLERİ :%14
KÜÇÜK BAS: %9 BÜYÜK BAS: %1 SIVRI BAS: %4
AKKROMOZOMİK BAS :%0
KUYRUK ANOMALİLERİ: %14
KIVRIK KUYRUK: %6 KISA KUYRUK : %8 UZUN KUYRUK : %0 ÇİFT KUYRUK : %0
BOYUN ANOMALİLERİ : %8
VOKUOLLUFO : %0
MOTİLİTE TEKİKLERİ
1 SAAT 2 SAAT
NORMAL HAREKERLİ: % 73 70
PATOLOJİK HAREKETLİ: % 11 13
HAREKETSİZ: % 16 17
HER SAHADA 2-3 LÖKOSİT, 5-6 SPERMAZOİT GÖRÜLDÜ.
1 CC'DEKİ SPERM SAYISI : 800.000
TÜM EJEKULASYONDAKİ SPERM SAYISI: 4.720.000
eşim biri tek testis biyopsi amaçlı olmak üzere 2 defa mikro tese ameliyatı oldu sonuç sperm bulunamadı olgunlaşmamış sperm hücresi var dendi. çeşitli ilaçlar m.sure prolaktin klomen vs.en son geçen hafta sperm boyaması sonucunda elonge spermatid var denildi ve kaan hca iğne falan yapılacak çok zorlu süreç bekliyor diye eşime mail atmış ve ikimizi yanına çağırmış sizde bu durumda olan var mı ne yapılacak bu zorlu süreçte yanına gitmeden önce bilgi almam mümkün mü acaba iğneler hormon bakımları nasıl bi süreç acaba bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.var mı bizimle aynı tedaviyi gören yada görecek olan acaba erkelere iğne tadavisi nasıl ypılıyor bilgisi olan yada bu tedavi sonucu sperm bulunan var mı acaba yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
slm kızlar nasılsınız?baharcım ufak bi sorunla karşılaşmışsınız iyki dr un farketmiş en azından önelemini almışsınız inş. rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz yumoşların da inş. dolu ve kaliteli çıkar..
flzaşkcım cnm yumoşlarına maşallah inş. amaliyatınızda canlı canlı spermler bulunur.9 yılllık emeğininin bekliyişinin mükafatını alırsın inş. rabbim yardımcınız olsun.şu mübarek ramazan ayı inş. sizlerede uğurlu gelir...
Ayyyy cnm benim benimlemi, uğraştınnn bütün gece dünde beraberdik yaa
bende gördüm ama hiç hatırlamıyorumm ,
ya cnm sen bile heyecan yapıyosunn ben ne yapayımmmmmmmm
bu gece sabah olmaz bana artık bi türlüüüüüüüüüüü
inş cnm ya bi atlatsakkkk da rahatlasakkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?