Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ah ya kıyamamm günlerii karıştırcınn iyiceee
düşünüyosun ya şimdii ondan da böle oluyo geç kalmayayım diyosunnnnnn pazartesiii
inş cnm bi atlatsakkkkkkk , sonraki süreçlerii geçirsekkkkkk güzelceeee seninleeeeeeeeee

inş hayırlısıyla bi sürü spermle atlatıcaz teseyi bitanem
inancımızı kaybetmeyelim lütfen iyi düşünelim iyi olsun...
benim içimden hep güzel eyler geçiyor inş da öyle olur
bitanem bugün unutma 1001 tane ihlas oku bende ayrı okuyacağım...
akşamda yasin okurum bol bol dua edelim rabbim kabul eder inş

inşşşşşş bitanemmmmmmm..
bak sende yanımda olucaksın o kadar istedikkkk olucak sonunda inş..
cnm iyiyide düşünüyorum kötüyüdeeeeee
inşş senin içinden geçtiği giib olurr tatlımmmm
sağol canım benimmmmmmmm rabbim kabul edeer inş.. dualarımızııııııı
cnm ben dün akşamdan başlamıştım ihlasa bugün onu bitirip başka duları okurum sabaha kadar dua ederim ben zatennnnnn
şuan tek yapabiliceğimizz şeyyyy dualarrrrrrr allaha sığınıyorummm

Son düzenleme:

iyi etmişsin canım ben dün başlayamadım bugün başlarım artık...
allah kabul eder inş
bende biraz sonra iğnemi yaptırmaya gidicem offf hiç de canım istemiyor
keşke onuda kendim yapabilseydim alıştım nasıl olsa

evet canım medipole gidicem...
tatlım ben sana söyledim ya hiçbişey kullanmamak gerekiyor...
embriyo kokuya çok hassasmış hemen etkilenirmiş...
onun için en doğal halinle gitmen gerekiyor...

evet canım medipole gidicem...
tatlım ben sana söyledim ya hiçbişey kullanmamak gerekiyor...
embriyo kokuya çok hassasmış hemen etkilenirmiş...
onun için en doğal halinle gitmen gerekiyor...

Dün aslında bu bilgileri hemşire söylemişti ama yinede merkez kapanmadann hatırlatmak için aramışlarr
kokuyu biliyodum da bu evlilik cüzdanını söylememişlerdii bende ne zaman isteyecekelr diiye bekliyodumm..:44:
hadi cnm güzel ce gitt iğnenii ol da gelllll ben olsaydımm giderdikk beraberrrrr

evet tatlım sen olsan giderdik hemen neyse ben daha fazla oyalanmayayım yaptırıp geleyim hemen görüşürüz tatlım

Canlarim hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah
flzask2003 insallah sizde bol bol sperm bulunur ve hayirlisiyla bu mübbarek ayin hatrina hamis kalirsin insallah dualarim sizinle.
Canim stress yapma kurban oldugum allahim nasip ederse eder 1 spermle bile insallah olur bizde 1 tane kaliteli sperm cikti oda tutu ümidine kurban oldugum allahimda kesmeyin.
Bahar canim insallah seninde diledigin herseyi gerceklesir ve sende bebisine kavusursun insallah allahin izniyle canlarim
Canlarim fazla yazmasamda hep aklimdasin insallah hayirlisiyla bebislerinize kavusursunuz.

Aminnnnn cnmm inş
stres yapmamakk biraz zor ama inş sizin dualarınız ve allahın izniyleeeeeeee yarın inş... güzel şeyler olur bizim içinn:26:
evt cnm ya seni hep düşünüyorumm 1 kaliteli sprem ve oda bebişşşşşşşşş allah çokk büyükk
inşALLAH bizdee sevinenlerden oluruz cnmm çokk sağolll

Bilmiyorum ama benim düsüncelerim cok pozitif sizin icin bide ne demek bu mübarek ayda tedaviye baslayan hepsi olumlu cikti insallah rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Benim mesela ramazanin ilk gününd hamile oldugum belli oldu kurban oldugum allahim büyüktür

İNŞ CNM BİZDE MÜBAREK AYDAAAAAA alırızz güzel haberiiiiiiiiii...hamişlerin duası kabul olurmuşşşşşşşşş ..inş. dualarınn kabul olur cnm bizde senin gibi oluruzzzz
ya iyi düşünmeye çalışıyorumm ama aklımın arada olumsuzuda düşünüyooooooo ama siz öyle güzel şeyler söylüyosunuz moral veriyosunuzki o zamaan umutlanıyorumm
sen nasılsınn cnm nasıl giidiyo hamişlikk

ay kızlar kalp kalbe karşı bugün 9 buçukta uyundım ay geç kaldık dedim eşime tese sonucu ne oldu rüyamı hatırlamıyorum demekki flazskcimle ilgiliydi hayırlı olacak orada hep beraber mutlu olacağız

kızlar şehitlerimiz için bugün birer yasin okuyalım bebişimiz olsun diye neler yapıyoruz Rabbim anne babalarına sabır versin ne zor evlat ben yumutamı bile bu kadar severken ah kuzular

ay kızlar kalp kalbe karşı bugün 9 buçukta uyundım ay geç kaldık dedim eşime tese sonucu ne oldu rüyamı hatırlamıyorum demekki flazskcimle ilgiliydi hayırlı olacak orada hep beraber mutlu olacağız

Ayy cnm sendemii karıştıdınnnnn
inş cnm hayılrı sonuçlarrrr alırızzzzzzzz

kızlar şehitlerimiz için bugün birer yasin okuyalım bebişimiz olsun diye neler yapıyoruz Rabbim anne babalarına sabır versin ne zor evlat ben yumutamı bile bu kadar severken ah kuzular

Evt cnm yaa sabah gördümm çok üzüldümmmm zatenn ..okuyalımm inş.. çokk zordur ya rabbim sabır versinnnnnnnn ailelerineeeeee

cnm bebişlerine vitamin olsun ben genelde b vitamin kullanırım okullar açıldığında 1 ay kullanırım b vitamini sinir sistemi için en gerekli vitamindir hayırlı uysal güzel evlatların olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…