İNŞ CNM BİZDE MÜBAREK AYDAAAAAA alırızz güzel haberiiiiiiiiii...hamişlerin duası kabul olurmuşşşşşşşşş ..inş. dualarınn kabul olur cnm bizde senin gibi oluruzzzz
ya iyi düşünmeye çalışıyorumm ama aklımın arada olumsuzuda düşünüyooooooo ama siz öyle güzel şeyler söylüyosunuz moral veriyosunuzki o zamaan umutlanıyorumm
sen nasılsınn cnm nasıl giidiyo hamişlikk
Vallah canim midem cok bulaniyor canim hic birsey istemiyor dün kanamam oldu hastaneye gitti normal olabilir dedi bide tesadüf kalbinin atisini gördük aslinda cok erken kalbini görmek doktor sansiniz var tam kalp atisinin en erken gününde size görmek nasip oldu
Canlarim hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah
flzask2003 insallah sizde bol bol sperm bulunur ve hayirlisiyla bu mübbarek ayin hatrina hamis kalirsin insallah dualarim sizinle.
Canim stress yapma kurban oldugum allahim nasip ederse eder 1 spermle bile insallah olur bizde 1 tane kaliteli sperm cikti oda tutu ümidine kurban oldugum allahimda kesmeyin.
Bahar canim insallah seninde diledigin herseyi gerceklesir ve sende bebisine kavusursun insallah allahin izniyle canlarim
Canlarim fazla yazmasamda hep aklimdasin insallah hayirlisiyla bebislerinize kavusursunuz.
Baharrrrrrrrrr cnmm geldinmii hemencecikk yaptırdınmııı iğneniiiii
geldim bitanemmmmmmmmmmmm
önce umutun yanındaki kuaföre gittim görüştüm 3 de oraya gidicem iğnelerimi yapmadan gitmeyeyim
resepsiyondaki görevliye sormuştum en yakın buraya hangi hastane var dedi...
polis hastanesi modipolden yakınmış tarif etti kuaförden oraya gittim...
yolu baya yokuştu sıcakta suyum çıktı
yaptırdım geldim vitaminimi şifa olur inş
geldim bitanemmmmmmmmmmmm
önce umutun yanındaki kuaföre gittim görüştüm 3 de oraya gidicem iğnelerimi yapmadan gitmeyeyim
resepsiyondaki görevliye sormuştum en yakın buraya hangi hastane var dedi...
polis hastanesi modipolden yakınmış tarif etti kuaförden oraya gittim...
yolu baya yokuştu sıcakta suyum çıktı
yaptırdım geldim vitaminimi şifa olur inş
umutun yanında kuaför varmıydı cnmmmmm ben niye görmedimm:44:
iyi cnm ya yakın en azından orasıııı..
cnm dün tabelada da görmüştük polis hast yazıoduu ama aşağıdaa olduğu belliydii...
ee tabi çıkarkendeeeeeee yorulmuşsundurrrrrr....
inş. şifaaaaaa olsunnnnnnn tatlımmmmmmmmmm
hamişlikte de umuta devam eder hem kuaföremize gider ordan da mado da otur kahvemizi içeriz tüm kızlarla
canımmmmmm kalp atışlarınıdaa duydunuz demekkkkkkkkkk gözün aydınnnnnnnn ne güzellll
saol canım benim allah razı olsun dualarını eksik etme nolur
canım maşallah sende ummadığın bi zamanda duymuşsun bebişinin kap atışını
allah nazarlardan saklasın hayırlısıyla hamişliğini geçirip kavuşursun inş mis kokuluna
umutun yanında kuaför varmıydı cnmmmmm ben niye görmedimm:44:
iyi cnm ya yakın en azından orasıııı..
cnm dün tabelada da görmüştük polis hast yazıoduu ama aşağıdaa olduğu belliydii...
ee tabi çıkarkendeeeeeee yorulmuşsundurrrrrr....
inş. şifaaaaaa olsunnnnnnn tatlımmmmmmmmmm
bende gidicem de kuaföre biraz geç gideyim ne de olsa kayınvalidemeler gelmiycekmişş yemek filan yapar öyle giderimmmmm..
cnm üsküdar devlet hastahanesi vardı oraya çok yakın acaba polis hastahanesi aynı mı ismi kuaföre gideceğin oh oh seni süslüiyi yapmışsın güzel arkadaşım
FLZASK2003 Arkadaşım yarın eşin teseye giriyormuş girince gördüm ve kayıtsız kalamadım.. İnşallah bu defa yüzünüzü güldürür rabbim.. Ameliyat kapısında acaba çıkacak mı ya çıkmazsa? diye düşünmenin, beklemenin ne kadar zor olduğunu ben de tattim... Biz seçilmiş özel insanlarız.. görsen üstüne basmazsın belki ama bizler 1 taneciğine bile ölüm ediyoruz tabiri caizse.. Rabbim öyle büyük ki bizler o birtaneyi bile görme umudu içinde koşturuyoruz... Dilediğine çokça veren rabbim size de yarın güzellikleri görmeyi nasip etsin... Allahım yardımcın olsun arkadaşım allahım muradını versin... İnşallah yarın sen de sevinenlerden olursun da bizi de sevindirirsin...
Bu arada ben de eylül 25 e biletimi aldım İstanbul için... dondurulmuş 2 tane bebem kaldı fulyada... eğer ki sağlıklı çözünebilirlerse transferim olur, çözülemezlerse de bom boş geri dönücem ve eşimin tekrar ameliyatı için gün sayıcaz ve yine o acabalar o korkulu günler ameliyatta tekrar çıkarmı kabusları bizi bulucak... Rabbim inşallah ameliyata gerek kalırsa tekrardan sperm görmeyi nasip eder... Yter ki sperm olsun biz mücadelemizi veririz değil mi bir çoğumuz için durum aynı...
Hakkınızda hayırlısı olsun canım eşini de rahatlatmaya bak kendin de rahat görün... onlar da çok büyük yükün altındalar sen bunun bilincindesin gerçi ama eşini şimdiden hazırla her türlü sonuca karşı.... Allahım onun da yüzünü güldürsün arkadım hayırlı haberlerle gel inşallah...
FLZASK2003 Arkadaşım yarın eşin teseye giriyormuş girince gördüm ve kayıtsız kalamadım.. İnşallah bu defa yüzünüzü güldürür rabbim.. Ameliyat kapısında acaba çıkacak mı ya çıkmazsa? diye düşünmenin, beklemenin ne kadar zor olduğunu ben de tattim... Biz seçilmiş özel insanlarız.. görsen üstüne basmazsın belki ama bizler 1 taneciğine bile ölüm ediyoruz tabiri caizse.. Rabbim öyle büyük ki bizler o birtaneyi bile görme umudu içinde koşturuyoruz... Dilediğine çokça veren rabbim size de yarın güzellikleri görmeyi nasip etsin... Allahım yardımcın olsun arkadaşım allahım muradını versin... İnşallah yarın sen de sevinenlerden olursun da bizi de sevindirirsin...
Bu arada ben de eylül 25 e biletimi aldım İstanbul için... dondurulmuş 2 tane bebem kaldı fulyada... eğer ki sağlıklı çözünebilirlerse transferim olur, çözülemezlerse de bom boş geri dönücem ve eşimin tekrar ameliyatı için gün sayıcaz ve yine o acabalar o korkulu günler ameliyatta tekrar çıkarmı kabusları bizi bulucak... Rabbim inşallah ameliyata gerek kalırsa tekrardan sperm görmeyi nasip eder... Yter ki sperm olsun biz mücadelemizi veririz değil mi bir çoğumuz için durum aynı...
Hakkınızda hayırlısı olsun canım eşini de rahatlatmaya bak kendin de rahat görün... onlar da çok büyük yükün altındalar sen bunun bilincindesin gerçi ama eşini şimdiden hazırla her türlü sonuca karşı.... Allahım onun da yüzünü güldürsün arkadım hayırlı haberlerle gel inşallah...
KiZlar gecmis sayfalara bakamadim birazdan okuycam arkadasımdan geldim..
Moralim bozuk dün ara ara habire adet agrisi girdi neyse bı girip bı geçiyor sallamadım...
Ama gece okdr kötü agridiki kesin uyandığımda adet Olcam dedim...ateşimde düştü iyicene emin oldum adet olacağıma sabah kalktım olmamışim ağrımda gecmis..Sizi seklinde var.. Ama korkuyorum bugun gercekten moralim bozuk esim olurmuş adet agrisi dedi adamcagizi bile tersledim...öyle iste
Flaskh cnm yarın mikroteseniz varmış Allah yardımcınız olsun su mübarek gunlerde yüzünüzü güldürsün yarın senden guzel haberler bekliycem cnm bnmmm icini ferah tut Rabbim emeklerinizi bosa çıkarmaz ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?