inşallah canım benim inşallah hepimizin kaliteli olsun yumoşları.oh maşallah inşallah tüm yumoşların kaiteli olur cnm arkadaşım
kızlar elinde fazla gonal-f 75 lik iğne kapsüllerinden kalan varsa bir arkadaşıma çok acil 5 kutu gerekiyor tedavisinin devamı için
burdaki sohbet gerçekten çok güzel
zaten kimle konuşabiliyoruz ki yaşadıklarımızı
bi sizler varsınız yaşadıklarımı paylaştığım zaten
canım benim eşimde normal yolla çıkış var artık çok şükür en sonki testimizdeki 1 milyona yakındı
geçtiğimiz mayıs ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık ama malesef tutmadı
bundan sonra da ilaç tedavisine başladım vitaminler ve yumurtalıklarımı destekleyici ilaçlar
kısmetse bayramdan sonra 2. denememizi düşünüyoruz inşallah bu sefer yüzümüz güler.
aynen canım bizi anlayan kişiler konuşmak farklı oluyor.
ohhhmaşallah maşallah canımçıkış olduğunu duymuştum ama sayının bu kadar olduğunu duymamştım canım.
ne güzel canım ya maşallahhh.
inşallah sende bayramdan sonra hamileler kervanına katılacaksın.
çok sveindim gerçekten sayı çok güzel yükselmiş.
sağol canım evet sayımız çok şükür bayağı yükseldi
inşallah artarak devam eder
biz de şok olmuştuk duyunca
inşallah sizler de görürsünüz milyonları canım benimmm
inşallahhhhh canım inşallahhhhhhhhhhhhh.
görürmüyüz dersin. bazen umudum hiç olmuyor ya bazende umutlanıyorum. nebilim karmakarışığım:44:
hayırlısı olsun artık alllah derdi verdi dermanınıda verir inşallah.
canım benm ben çıkıyorum allaha emanet ol.
görüşürz inşalllah.
malum iftar vakti yaklaşıyor ve ben hala işyerindeyim
yemek derdim olmadığı için oyalandım.
öpüyrum canım
gözünüz aydın cnm.sperm bulunduğuna sevindim .
inş hamile haberini de alırız.
cnm dondurmak istediğimizde test falan istiyorlarmış .
sizden istemişlermiydi?
canım biz karamandayız.ama izmire gelecez eylül ayı içinde.
eşimin arkadaşının düğünü var
bu arada test yaptıralım dedik.
inş bizde de çıkar tatlım
inşallah canım benim inşallah hepimizin kaliteli olsun yumoşları.
canım bende geçen tedaviden kaldı ama dr aynı ilaçları verir heralde 2. tedavide de bulamıyo mu ki o iğneden?
arkadaslar hepinize merhaba.bugun bebegimi gordum ultrasonda kalp sesini de dinletti doktorum hersey normalmis allaha sukurler olsun.rabbim sizlere ve isteyen herkese nasip etsin insallah.
bacılarım bugün cok güzel haberler geldi çok sevindim topikte maşallah bir bereket var ramazan bereketi insallah çifter çifter kucaklarınız dolar da bir daha böyle topiklere yolunuz düşmesin bu halaylar gelecek bebişler için banada dua ededin bacılar bende sizin gibi bu mutlulukları yasamak nasip olsun inşallah
arkadaslar hepinize merhaba.bugun bebegimi gordum ultrasonda kalp sesini de dinletti doktorum hersey normalmis allaha sukurler olsun.rabbim sizlere ve isteyen herkese nasip etsin insallah.
flask cnm bak ben sana demedim mi içim rahat seni düşününce diye halaya bende katılıyım
bahar arayıp söyleyince inan ki agladım sonra gene ağladım bu aralar duygusalım zatenm
bahar cnm senin de bu gidişle flazskla aynı anda doğum yapıcanız kızzzzz arayıp haber verdiğin için sağol cnm benim bundan sonra bayramlar olsun hepimizeeeeee
baharım ne güzel anlatmışsın evet flazkcığım çığlığı unutulmazdı inşallah hamişlik haberinide hep beraber alırız
İnşALLAH cnm benimmmmmmmmmmmm hep beraberr hamişş olalımmmmmmm
cnm opu nsl bir işlem sonrası nsl yorucumu
Cnm opu çok basitt ameliyat haneye gidiyosunn zaten heemn anezteziyi veriyolar 10 saniyedeeeeeeee hopp gidiyosunn
15 dk filan sürüyoooo hiç bişey duymuyısun ben hemen kendimee geldim zatenn sadece ayağa kalkınca kasıkalrımda ağrı var o kadarr cnm hiççkorkulacak bişey değil yanii
o zaman kanama filan olmuyor sadece damar açıcı işlem beni zorluyor büyüsünlerde inşallah ağrın sabaha kalmaz ve bebişlerinle ilgili güzel haberler duyarsın kaç yumurta toplandı kaç mm bilgi veriyorlar mı
baharım ne güzel anlatmışsın evet flazkcığım çığlığı unutulmazdı inşallah hamişlik haberinide hep beraber alırız
canım baharım eylül ayının en güzel annesi
kızlar benimkide baharımın tam tersi çok büyüyemişler yavrucaklarım bugün kontrolden sonra iğnem çoğaldı puregon artı menegon yarın yine dr dayım ben hergün ordayımopum perşembe ya da cuma galiba tek olsun benim olsun durumundayım bir tanesi çok önde gidiyormuş
biz ne güzel bir aileyiz baharım flazksım fiyonk makarnası ve kalpleri olan tüm kızlar ordaydı sizleri çoooook seviyoooooorummmm
selam arkadaşlar
buraya yazmamın sebebi bi bilgiyi paylaşmak istediğmden belki daha önce paylaşımda olmuş olablir okuyamadım ama azospermi olanlar için keçi boynuzu ve pekmezi cok fayda saglıyrmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?