Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
oh maşallah inşallah tüm yumoşların kaiteli olur cnm arkadaşım
inşallah canım benim inşallah hepimizin kaliteli olsun yumoşları.
kızlar elinde fazla gonal-f 75 lik iğne kapsüllerinden kalan varsa bir arkadaşıma çok acil 5 kutu gerekiyor tedavisinin devamı için

canım bende geçen tedaviden kaldı ama dr aynı ilaçları verir heralde 2. tedavide de bulamıyo mu ki o iğneden?

aynen canım bizi anlayan kişiler konuşmak farklı oluyor.
ohhhmaşallah maşallah canım çıkış olduğunu duymuştum ama sayının bu kadar olduğunu duymamştım canım.
ne güzel canım ya maşallahhh.
inşallah sende bayramdan sonra hamileler kervanına katılacaksın.
çok sveindim gerçekten sayı çok güzel yükselmiş.

sağol canım evet sayımız çok şükür bayağı yükseldi
inşallah artarak devam eder
biz de şok olmuştuk duyunca
inşallah sizler de görürsünüz milyonları canım benimmm

sağol canım evet sayımız çok şükür bayağı yükseldi
inşallah artarak devam eder
biz de şok olmuştuk duyunca
inşallah sizler de görürsünüz milyonları canım benimmm

inşallahhhhh canım inşallahhhhhhhhhhhhh.
görürmüyüz dersin. bazen umudum hiç olmuyor ya bazende umutlanıyorum. nebilim karmakarışığım:44:
hayırlısı olsun artık alllah derdi verdi dermanınıda verir inşallah.
canım benm ben çıkıyorum allaha emanet ol.
görüşürz inşalllah.
malum iftar vakti yaklaşıyor ve ben hala işyerindeyim
yemek derdim olmadığı için oyalandım.
öpüyrum canım

görürsünüz canım tabi niye görmeyesiniz ki herşeyi yoktan vareden Allah onu da gösterir inşallah
umudunu hiç kaybetme canım hele hele bu mübarek ayda oruçlu ağızla bol bol dua et dua edelim kendimizi ve birbirimize
tamam canım ben de çıkcaktım zaten görüşmek üzere
ben de öpüyorum

bacılarım bugün cok güzel haberler geldi çok sevindim topikte maşallah bir bereket var ramazan bereketi insallah çifter çifter kucaklarınız dolar da bir daha böyle topiklere yolunuz düşmesin bu halaylar gelecek bebişler için banada dua ededin bacılar bende sizin gibi bu mutlulukları yasamak nasip olsun inşallah

arkadaslar hepinize merhaba.bugun bebegimi gordum ultrasonda kalp sesini de dinletti doktorum hersey normalmis allaha sukurler olsun.rabbim sizlere ve isteyen herkese nasip etsin insallah.

canım zaten bizde hep bir iki -bir iki,çıkıyormuş ege üninersitesi has. tüp bebek bölümü bunları spermden saymamış bize m. tese yaptı ve bulamadılar .tabi biz yıkıldık sperm yok diye bir yıl kaan hocada tedavi olduk bir yıl sonra sperm testi için özel bir labaratuara gittik laboranta yalvardım ne olur doğru düzgün inceleyin diye ve bir sperm buldular .bunu kaan hocaya bildirdik oda buraya gelmeyin çıkış başlamış ege üni.de deneyin dedi .bu defada ege üni laborantına dedimki iyi inçelerseniz bulunuyor ne olur dikkat edin dedim. laborant bilgisayara eşimi kaydederken ne dedi biliyormusunuz zaten sizde sperm çıkıyormuş burada yazıyor dedi.ben oranın profesörünün muayenehanesine gidip bunların hesabını sordum, bana haklısın dedi .tabi iş işten geçti benim bir buçuk yılım çöp oldu.bu durumdan sonra ben bu hastaneye güvenemedim rapor istedim vermediler .daha sonra istanbulda umutta geçen yıl yine ramazanda tüp bebek yaptırdım hemde o ege üni. hastanesinin spermden saymadığı spermlerle üç embriyom oldu ikisi birinci kalite trasferim oldu fakat yumurtalığım fazla yumurta ürettiği için rahim içi kanlıydı ve embriyom tutunamadı yani sorun bende olduğu için tutmadı .işte bazı hasteneler bizi böyle anlıyorlar .şu anda İzmirde tek iyi merkez Kent gibi görünüyor.yine o bir iki spermle deniycez Allah nasip ederse.

flask cnm bak ben sana demedim mi içim rahat seni düşününce diye halaya bende katılıyım
bahar arayıp söyleyince inan ki agladım sonra gene ağladım bu aralar duygusalım zatenm
bahar cnm senin de bu gidişle flazskla aynı anda doğum yapıcanız kızzzzz arayıp haber verdiğin için sağol cnm benim bundan sonra bayramlar olsun hepimizeeeeee

inşallah canım benim inşallah hepimizin kaliteli olsun yumoşları.

canım bende geçen tedaviden kaldı ama dr aynı ilaçları verir heralde 2. tedavide de bulamıyo mu ki o iğneden?

cnm arkadaşımız bağış olarak istiyor tüp bebek masrafları çok yordu sana lazım olabilir onlar ikinci tedavinde

Evt cnm ya bu ramazan çok bereketli hep güzel haberler aldıkk çok şükürrrrrr...duam her zaman tümm arkadaşlarımaaaaaaaa inş..... rabbim hepimizzee hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsinn..
vardır cnm herşeyin bi vaktiii zamanııı.

arkadaslar hepinize merhaba.bugun bebegimi gordum ultrasonda kalp sesini de dinletti doktorum hersey normalmis allaha sukurler olsun.rabbim sizlere ve isteyen herkese nasip etsin insallah.

cnm gözün aydın bebişinim kalp atışlarınıda duydun demek ay ne güzel bi duygudurr kim bilir rabbim bizlerede nasip eder inş.

Evt cnmm benimm baharla sen ve bi kaç arkadaş hep diyodu bak çıkıcak görürsün ölede oldu çok şükürrr.:26:
canımm yaa sen biiz görseydinnnnnn varya ordaaaaaaaaaa
rabbimm inşALLAh inşALLAH sizlerede gösterecek o günleriiiiiiiiiiii

cnm opu nsl bir işlem sonrası nsl yorucumu

Cnm opu çok basitt ameliyat haneye gidiyosunn zaten heemn anezteziyi veriyolar 10 saniyedeeeeeeee hopp gidiyosunn
15 dk filan sürüyoooo hiç bişey duymuyısun ben hemen kendimee geldim zatenn sadece ayağa kalkınca kasıkalrımda ağrı var o kadarr cnm hiççkorkulacak bişey değil yanii

o zaman kanama filan olmuyor sadece damar açıcı işlem beni zorluyor büyüsünlerde inşallah ağrın sabaha kalmaz ve bebişlerinle ilgili güzel haberler duyarsın kaç yumurta toplandı kaç mm bilgi veriyorlar mı

Yok cnm çokk az bi kan gelmişti o kadarrr..
inşş cnm yarına düzelirim ben zatenn
yarında inşş güzel haberlerr alırımmmmmmm
cnm 12 yumoş toplandı ama hiç bilmiyorum büyüklükleri nasıllllll
sende ağrısız sancısız geçirrisin inş..ayy sprem bulunduyaa ben razıyımm her ağrıya cnmmmmmmmm

selam arkadaşlar
buraya yazmamın sebebi bi bilgiyi paylaşmak istediğmden belki daha önce paylaşımda olmuş olablir okuyamadım ama azospermi olanlar için keçi boynuzu ve pekmezi cok fayda saglıyrmuş

baharım ne güzel anlatmışsın evet flazkcığım çığlığı unutulmazdı inşallah hamişlik haberinide hep beraber alırız

bide hamiş haberini alalım bitanemin aynı sahneyi tekrarlarız biz

canımıniçi düzene girecek yumoşların bak görürsün mercanında öyle olmadı mı
zaten hergün kontrole çağırdılar herşey düzenli takip edilecek seninde yüzün gülecek canım benim

biz ne güzel bir aileyiz baharım flazksım fiyonk makarnası ve kalpleri olan tüm kızlar ordaydı sizleri çoooook seviyoooooorummmm

ben seni çoooooooooooooooookkk seviyorum şekerparem

selam arkadaşlar
buraya yazmamın sebebi bi bilgiyi paylaşmak istediğmden belki daha önce paylaşımda olmuş olablir okuyamadım ama azospermi olanlar için keçi boynuzu ve pekmezi cok fayda saglıyrmuş

selam canım çok saol hepimiz biliyoruz bunu yardımcı olmaya çalıştığın için tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…