Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım transferin bidahaki aya ertelenmiş ama sakın üzülme herseyde bi hayır wardır demek hayırlısı böyleymiş insallah 1 ay sonra senin ve flzaskın hamile haberlerinizi alırız

yok canım üzülmüyorum böylesi benim içinde bebişim içinde daha iyi
aminnnnnnnnnnnn rabbim nasip etsin o günleri inş

canım ağladığını biliyorum flzaskda söyledim zaten mercanla sen duyar duymaz başladınız bizim gibi sevinç gözyaşları dökmeye
evet bitanemmmmm bizim canımla herşeyimiz bir gidiyor
bebişleride aynı anlarda doğurucaz galiba
rica ederim bitanem bu mutluluğu hepinizle paylamak için elimden geldiğince herkese haber vermeye çalıştım
rabbim sizede nasip etsin bitanem benim

canlarrrrrrrrrr 1,5-2 saat uyumuşum kendime geldim
suyum bitmişti uyanınca onu almaya gittim sonrada döndüm hemen yanınıza

canım çok sevindim gerçekten, inanıyordum olacağına içimhep öyleydi, geç kaldım biraz sizler ağlayıp sevindiniz bile inşallah bu topik artık hep sevinç gözyaşı döker şimdi eve geldim hemen açtım bütün gün seyahatteydim ofiste hiç olamadım akşam iftara da dışarda yedik ama yemeğimi yer yemez telden baktım o kadar meraktaydım ki çıktığını görünce bir oh çektim eşim bile soruyo artık çıktı mı oh diyor bakalım inşallah tutar diyor o da seviniyor olumlu haberlere canım Allah herşeyi gönlüne göre versin devamı da gelicek inşallah umudun oldu ya artık gerisi vız gelir sana öyle görüyorum seni tekrar tebriklerrrrrr......

Sağol cnmmm...inşş gözyaşalrımız hepp sevinçten olsunn bundan sonraaa hep güzel haberler alalımmmm...canlarım ya hepiniz heyecanla bekledinizzzzzz ama sonu güzel olduu çok şükürr.
evt cnm en zor kısmın ıatlattıkya geriside gelir allahı izniyleeeeeeeee inş...

canımmm seninle konuşamadık bugün ama bahar ve cansunida tlf haber verdiler,çokkkkkk sevindim çokkkkk.halayını çekmeden uyuyamazdım Rabbim hamiş haberini de vermeyi nasip eder inşallah.Baharcığım seninde halayını çekecez daha Ama çok şükür süreciniz güzel ilerliyor,beni habersiz bırakmayın Çok güzel ya,yanınızda olmayı çok isterdim,iş yerinde haberi alınca nasıl gözlerim doldu sevinçten,herşey daha da güzel olacak inşallah

Allahın selamı üzerinize olsun tedavisi olumlu giden arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum Rabbim devamını getirsin hayırlı çoçuklar nasip etsin,
BAHARCIĞIM tatlım dondurulmuş embiryo ile taze embiryo arasında çok fark varmış canım bunu bi araştır ve doktoruna ısrar et bu konuyu bir araştır canım A.E.OLUN RAMAZANI ŞERİF HÜRMETİNE RABBİM MUTLULUKLARIN EN GÜZELİĞLE SEVİNMEYİ NASİP ETSİN HEPİMİZE

canım dondurulmuş embriyo transferi çok daha iyi...
çözülüpte geriye kalan embriyolar hem daha kaliteli oluyor hemde vücut ve rahim 1 ayda ilaçlardan kurtulup temizleniyor...
fulya tüp bebekteki bazı drlar nerdeyse bütün çoğunluk hastalarına (biz gibi çok yumurtası toplanmayanlara bile) embriyoları önce dondurup sonra transferi ediyorlar...
normal şartlarda taze transfer olsun beklemeyim derdim ama bu benim için daha iyi...
bunu yaşayıp gören arkadaşlardanda çok iyi biliyorum...
benim 20 den fazla yumurtam var şimdi dru zorlayıp sonra negatif alınca üzülmek istemiyorum...
asla öyle bi ısrarda bulunmam benim içim çok rahat...
dr bizim şansımızı arttırmak için elinden geleni yapıyor...
senin için rahat olsun canım benim benim ki öyle çünkü

kızlar bugün burası bayram yerine dönmüş çok sevindim flazkk arkadaşımın eşinde sperm bulunmasına inşallah sorunsuz döllenip transferide başarılı olur..
baharcım seninde transferin bi dahaki aya kalmış olsun demekki sizin için öyle hayırlıymış hem dediğin gibi embriyoların tutunması için daha iyiymiş dinlenmiş rahim inşallah herşey gönlünüzce olurr

Flzask canim gözün aydin.. Rabbime cok sşükür bu günleride gösterdi size.darisi bundan sonraki aşamalara insallah.

Herkes gibi bende dua , umut ve korkuyla actim sayfayi ve müjdeyi gördüm. Rabbim hamillelik mujdeni vermeyide nasip etsin.

Baharcigim allahim sanada kolayliklar versin yumoslar toplanirken.
Ne guzel bir ay sonra yine flzaskla birlikte bebeislerinize kavusacaksiniz.

Ben bu şekilde olduğunu bilmiyordum,araştırman için söyledim haklısın yazdıkların mantıklı bende tam tersi şeyler duymuştum hepsi vesile senin için ve hepimiz için nasıl olması hayırlısı ise öyle olsun.inşanlah öyle olması hayırlıdır A.e.ol hayırlı

Olsun tatlımmmmmm biz o heyecanla arkadaşaları aramaya çalıştık ama baharım bitanem sağolsunnnnnnnn çoğu arkadaşı aradıı..
sonradanda düşünüyorum unuttuğumuz varmı diyee.:44:
inşALLAH cnm benimm çokkk sağolllll,inşş sizleridee görüceğizzzzz halayınızı çekiceğizzzz cnmmmmmm

inş cnm sağolllllllll bugün haber bekliyorummmmmmm yumoşlardannnnnnnn

Sağol cnm ALLAH razı olsun hepinizdennnnn,darısı tüm bekleyen arkadaşlarımın başına inş.amin

saol canım inş hakkımızda hayırlısı olur gelecek ay güzel haberler veriririz size inş

saol tatlım allah razı olsun
dün çatlatma iğnemi yaptım yarın olacak opu...
inş bugün flzaskın embiriyolarından perşembede benimkilerden güzel haber alırız

Baharrrrrrrrrrrr tatlım günaydınnnnnnnnn
nasılsınnnnnnnnnn
iğneni yapmışsınnnnnnn nasıldııııııııııı cnm

canım günaydın dün hemen girip baktım ne havadis var diye hayırlı haberin geldi mi diye çok şükür rabbbim size bayram yaşattı dün... çok şükür o kapıdan boş göndermedi sizii... mutluluğunu yaşıyorum sonu da hayırlı olsun inşallah...
eşinden kaç sperm buldular sayısı belli mi dondurduklarına göre bu sefer iyi çıktı değil mi? bir de eşin en son nasıl tedavi oluyordu canım neler kullanıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…