Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Günaydın canımmm..evt cnm çok şükürrrrrrr bulunduuuuuu..inş sonuda güzel olurrrrr bebişli olurrrrrr..cnm şimdi 7 tane bi sayı var ama tam bilgim de yok aslındaa.ama aldıkları 2 parçayıda dondurmuşlarrr..yani bi daha teseye gerek kalmaz dedi doktor yeteri kadar varmışş.inş. rabbim bu seferr nasipe der..
tek taraftan bulunca yeteri kadar öbür tarafa bakmamaışlar bile 20 dkda çıktı zaten ameliyattann hemen haber geldi sonuç pozitifffffffff
cnm eşim hiç bişey kullanmıyoduki heleki son 2-3 ay hiçç bişeyy senenin başında 3 ay sadece arginmax kullanmıştı 2ayda bitkisel o kadar vee sigarada çok içiyoduuu
ama rabbimme şükürler olsunki bulunduuuuuuuuu rabbim tümm isteyenlere yaşatsın bu mutluluğuuu inş.

Baharrrrrrrrrrrr tatlım günaydınnnnnnnnn
nasılsınnnnnnnnnn
iğneni yapmışsınnnnnnn nasıldııııııııııı cnm

günaydınnnnnnnn canımmmmmmmmmm
iyiyim bitanemmmmmmm kociş geldi 6,30 da uyandırdı beni hain
sonrada uyuyamadım bidaha ara ara girdim ama yazamadım...
evet bitanem dün gece 24 de yaptım iğnelerimi çok sorun olmadı aynı orgulatron gibiydi rahat yaptım yani...
sen nasılsın canım heyecanla sizin embriyoların haberini bekliyorum bende
nezaman haber verecekler acaba

merhaba kızlar
biz bayramda antalya tarafına gideceğiz oradaki tüp bebek merkezlerinden birinde spermiyogram yaptıralım diyorum hangisini önerir siniz?

Kızlarrrrrr haber geldi merkezdennnnnnnn
benden alınan 12 yumoşun 11 e işlem yapılmışş.
bunlardanda 5 döllenmişşşşşşşşşşş
perşembe günü donduracakalrmışşşşşşşşşşş
ayyyyy inş. o güne kadar hepsii güzelce gelirlerrrrr
sonrada rahatça bidahakii aya bebişlerime kavuşcağım günü beklerimmmmmmmmmmm
işte böylee teyzeleriiiiiii son durum buuuuuuuuuuu
Rabbime şükürler olsun bunları gördümmmmmmmmmm

Son düzenleme:

Gözünaydın darısı transferine ve hamileliğine inşallah

5 tane döllenmiş mercimeğiniz var ha çok sevindim
Inşallah 1 ay sonra göbüşünde yer bulurlar ve kızlar ikizlere hamişimde dersin cnm
çok sevindim bizlere yeniden umut oldun
inşlh bizlerde o aşamalara gelebiliriz amin....

oh harika.Çok güzel haberler bunlar.Şimdi nasıl hissediyorsun kendini kuş gibi hafifi ve özgüüüüüürrr

canim gozunuzaydin hayirli olsun cok sevindim ins hamile haberinide alicaz yakinda

Hayatım nasılsın?ben karmakarışığz.Geçmişi okudunmu bilmiyorum ama biz ekimde tese olma kararı aldık.Biliyorsun bizde hiç hücre yoktu.Kaan Hoca bu ayki hormonları görünce hazır eloged spermatidler çıkmışken tese yapalım dedi.Senide hazırlayalım dedi.Bizde biraz araştırdık.Menide Elenged spermatidler çıkan hastaların ingilterede %100'ünde .Fransada %76'sında bir ülke daha vardı ismini unuttum ordada %86'sında sperm bulunuyormuşSperm bulmasakde elengolerla ypıcaz.Yuvarlak spermatidlerde şans çok düşük müş ama.Elenged spermatid olan yani( başı tamamlamış kuyruğu çıkamaya başlamış)hücrelerle başarı oranı gittikçe yükseliyormuş.Ama ben çok korkuyorum sanki istem dışı biri bizi arkadan itiyor gibi hissediyorum.Artık diyorum inceldiği yerden kopsun.Çok yorugunum

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
nasılsınız .....

günaydınnnnnnn canım hoşgeldin
ben iyiyim canım şükür...
ulun hoca 5 günlük b12 vitamin iğnesi vermişti bugün 4. yi vurdurmaya gidicem şimdi...
zaten göbişi delmeye alıştık totoyuda deldiriyoruz tam oluyor
sen nasılsın canım benimmmmmmm

senın ıçın çok sevındım canım ınş. hamılelık haberınıde alırız dualarım senınle

çok güzel bir haber canım.rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah.ah bende o günleri bir görebilsem.bizde eylülde boyamalı sperm testi yaptıracağız.eğer olgun görülürse hemen bende hazırlanacağım.dualrım sizinle

canım kafaya takma herşey yoluna girer inşallah.ben olsam onu bile denerdim.çünkü henüz biz bile o aşamaya gelemedik.eşim kaan hocanın iğne tedavine devam ediyor.rabbim ol derse olacak ve %20 gibi bir umutlar solda sıfır kalır.yeterki rabbim nasip etsin.

oy oy oyyyy öperim senin mercimeklerini.
Allahın izni ile her şey çookkkk güzel olacak canım arkadaşım.

Bende allah okadar inanıyorumki bir şekilde emeklerimimzin karşılığını vericek.ama okadar yorgunum ki hep olumsuzluk yaşadık.artık olumlu bişey düşünemiyorum bile.her tarafımı korku kapladı.ama yinede böyle olsambile herşeyi yapıcaz.bende hazılanıcam.ne çıkarsa denicez.

Allah yar ve yardimciniz olsun ins birsuru sperm cikar canim,ve sende kurtulursun bu azodan

canıımmmm çatlatma iğneni olmuşsun.hayırlı olsun kuzucum.tatlımm,totoda progestan için yer bırakmayı unutma.

masalcım,insan kendini çok çaresiz hissediyor ve biri şimdi şunu yapıcaksın desede onu yapsam diye düşünüyor.çaresizce her şeye yetişmeye çalışmak yoruyor insanı.içindeki sesi dinle,sen ne istiyorsun o ses sana ne diyor. Allahım yardımcın olsun.dualarımdan eksik etmiycem seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…