- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
10. veya 11. gün yaparsın canım.
benim normalde bugün adet günüm. 2-3 gündür belim ağrıyor. korkuyoum birşey olacak diye sonra geçiyor.
ablamdada aynı olmuş, hatta bazı hamileler 9 ay boyunca adet zamanlarında bu ağrıyı çekiyormuş canım..
progestan ve coraspirine devam ediyorumdevam ediyorum canım. daha 8 tane iğnem var. artık yürürken bile acıyor.
iğneyi yaparken canım yanmıyor, öyle ilaçta yakmıyor ama bir süre sonra kalçam ağrımaya başlıyor.
biraz adet olacakmış gibi belim ağrıyor. arada karnımın alt tarafında kramp gibi küçük batmalar oluyor. hemen geçiyor ama.
miğde bulantısı falan başlamadı daha. uslu benim bebeğim :)
maşallah ne çabul geçmiş 3 ay, sanki daha dün hamileyim diye yazdın gibi geliyor. biz ne çok vakite geçrimişiz topikte :)
allahım 9. ayıda doldurup bebişini kucağına almayı nasip etsin. yakında cinsiyette belli olur. göbeğin çıktı mı?
Korkma cnm bnm Rabb'ime emant bebisin ins hiç bsycik olmas sen inen bolca bu ilk aylar önemli..
Benimde adet gunum iki gun sonra ama hep 2-3 gun erken olurum yani bu sıralar adet zamanım...bakalım az kaldı tum sakinliğimde test günümü bekliycem ins adet olmam tek korkum bu wc ye gitmek işkence oldu resmen