Amin canım benim ya inşalllah az kaldı benim de günde 9 taneilaç içiyorum sabırla devam oruç tutuyorum iftar gece 12 ve gece 3 de olmak üzere ilaçları içyorum herbirini içerken yumurtalarımı bugun de daha ıyı beslıyorum dıyorum faydalı olacağına cok ınanıyorum,
Kızlar buraya ve sizlere de kadar alıştım ki okuyunca çok rahatlıyorum gündüz iş stresi yiyor bitiriyor beni, akşam da burda olmak için sabırsızlanıyorum çok sıcak bir topik burası bazen diyorum keşke ben de sizlerden birinin gözlerine bakarak paylaşsam içimdekileri keşke yakınlarımda birileri olsa diyorum, bahar canım o yüzden size çok özeniyorum birbirinize destek olmanıza bizi bizden başkası anlamıyor ama sizler ayrı bir muhabbettesiniz çok mutlu oluyorum sizin adınıza ben samsundayım ve yolu buralara düşen olursa mutlaka misafir etmek yardımcı olmak isterim...
aminnnnnnn bitanem allah razo olsun
evet tatlım bebişlerim zaten yarı istanbuldu oldular artık
bak sana gelip gidip birazını bırakıyoruz...
önce spermler yarın yumoşlar sonra embriyolarıda bırakıp gidicez
bende yarı istanbullu sayılırım artık bebişlerden ötürü
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
uzun bi aradan sonra günaydın yazıyorum
bugün hep güzel şeyler yaşayalımmmmmm
birazdan fizik tedaviye gidicem bugün ara ara topiğe girerim inşşşllh
VCK allah yardımcın olsun cnm su gibi akıp gitsn işlerinnnnn
HASRETİM cnm sen hamişsin bebeğini düşün umursamamaya bak
allh sabır versin sana cnm:26:
günaydın kızlarrrrrrrrrrr
uzun bi aradan sonra günaydın yazıyorum
bugün hep güzel şeyler yaşayalımmmmmm
birazdan fizik tedaviye gidicem bugün ara ara topiğe girerim inşşşllh
VCK allah yardımcın olsun cnm su gibi akıp gitsn işlerinnnnn
HASRETİM cnm sen hamişsin bebeğini düşün umursamamaya bak
allh sabır versin sana cnm:26:
Günaydınnnnnnnnnn
Bugünnnnnn baharımın opusu varrrrrr..
İnşallah dolu dolu yumoşlarıııııııııı kaliteli güzellll embriyolarıııı olsun
sonradaaaaaaa dondurulsunnnnn bi dahaki aya annesinni göbüşüneeee konulacağı günü beklesinnn
canımın yanında olamıycammmmmmmmm ama yarın zaten umutta görüşceğiz inş
Allah yardımcın olsun bitanemm kolayca atlatırsın sende benim gibi inş..
Bangininde bugün transferi olucakk..inşş bu sefer bebeişi tutunurrrrrrr göbüşü dolu olaraka giderrrrrrrrr evine
Bizde yarın umuta eşimmin kontrolüne gidiceğizz bakalımm benimde kaçç embriyo dondurulacak söyliyceklerrrrr
Canim seninde gözün aydin 5 tane bebegin hazirda duruyormus insallah allahim öbür aya bebislerini sana lavustursun insallah ikinizde ordan hamis cikarsiniz.Insallah canim bugün baharcimin opside cok iyi gecer ve kaliteli kaliteli yumoslari olur sonrada embriyolar bir sürü olsun insallah allah yardimciniz olsun
Günaydınnnnnnnnnn
Bugünnnnnn baharımın opusu varrrrrr..
İnşallah dolu dolu yumoşlarıııııııııı kaliteli güzellll embriyolarıııı olsun
sonradaaaaaaa dondurulsunnnnn bi dahaki aya annesinni göbüşüneeee konulacağı günü beklesinnn
canımın yanında olamıycammmmmmmmm ama yarın zaten umutta görüşceğiz inş
Allah yardımcın olsun bitanemm kolayca atlatırsın sende benim gibi inş..
Bangininde bugün transferi olucakk..inşş bu sefer bebeişi tutunurrrrrrr göbüşü dolu olaraka giderrrrrrrrr evine
Bizde yarın umuta eşimmin kontrolüne gidiceğizz bakalımm benimde kaçç embriyo dondurulacak söyliyceklerrrrr
cnm avatarındaki anne sen olursun inşallah baharımın güzel haberlerini bekliyorum heyecanla yarın kaçta merkezdesiniz cnm ben 10 da merkezdeyim 11.30 opum var inşallah sizleri tekrar görebilirim 3.gün embiroyosu mu donduruluyor
hoşbulduk canım
bugüne kadar şükür iyiydim ama artık çatlama evresine geçiyorlarya heralde onun ağrısı bunlar...
valla bebişlerim için herşeye razıyımmmm
demek opudan sonra karnın dümdüz oldu ay inş benimde öyle olur ben baya koca göbişli oldum çünkü
sabrediyorum bitanem sonu iyi olacak inş...
evet canım 11 de ama 10 da merkezde olucaz...
Sağol cnm inşALLAH..bende bekliyorum şimdi konuştumm baharla ..bizde 10:30 gibi oluruz ben seni görürüm cnm merak etme baharda yarın gelicek yanlız bırakmayız senii..
evt cnm perşembe donduracağız dedi bakalımyarın neler olacakkkkkkk
inşallah cnm 5 i dondurulacak güzel haberler alacağız yarın benim bugün karnım çok ağrıyor
öyle mi kaçta gelecek canım bide nerden alacaksın ??
geldi bu sabah canım 6,30 da kapı sesiyle uyandım
ona karar veremedim, ilk kontrole yine süleyman beye giderim. başaksı zarar verirmiş gibi geliyor. birde iğnelere davam edip etmeyeceğime o karar versin.
daha sonra eve yakın bir yer bulup orada devam ederim.
cnm banada rabbim nasip ederse bende 3 ay süleyman hocayla devam ederim sarıyerde oturuyorum çok uzak bana merkez ama sanki başkası anlamazmış gibi geliyor yarın opusu olan birisi için çok gereksiz ve manasız belki yazdıklarım ne bileyim sanki olacakmış gibi hissediyorum sonrada kendime kızıyorum kaptırma kendini diye
canlar haberinizi yeni aldım çok çko çko sevindim
gözünüz aydın inş 9 ay sonra hayırla bebeğinizi kucağınıza alrsınız
canlarım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?