Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

önemli değil bitanem ne kusuru
inşallah canım yarına bişeyin kalmaz inşallah.
ben o şiş yumurtalarım alınmadan ne kadar zor günler geçirmiştim. aklıma geldi şimdi sen ağrım var diyince.
yarına o ağrıların geçecek inşallah bebekim.
sonrada bebişlerinin durumunu öğreneceğiz.

evet canım merak etme göbişin inecek ve kuş gibi rahatlıcaksın
anestezinin de etkisi geçince ohhhh missss
ya ben hala iyileşemedim sorun cıkmaz ınsallah transfer için

neyin var canım?

baharım sende çatlatma iğneni olmşsun canım, topiğimizin maşallahı var, artık güzel haberler geliyor hep. darısı bebişlere

evet canım şükür son aylarda güzel haberler çok aldık inş devamıda gelir
dua et tatlım biay gecikmelide olsa yetişelim size flzaskla

canım inş yumoşlarının hepsi olgundur güzel haberi alırız ertesi gün
annesi onlara çok güzel baktı zaten
allah dualarını kabul etsin canım benim

canlarım opu sırası şimdi sizde hayırlısıyla geçirin bu zamanı sonrada bebiş ebriyo haberlerinizi alalım .ne olur opudan sonra kendinize dikkat edin . Allaha emanet olun.

allah razı olsun canım benim
sıra bize geldi şükür inş sonuda güzel olur
dualarını eksik etme canım benim

canım bu negüzel bi haber
%70 oran süper bişey inş dediği gibi olur drun
canım ben senin eşinle flzaskın eşinde sperm bulunacağını hep hissediyordum biiyorsun hepte söyledim bunu
ükür flzasklarda içimden geçtiği gibi oldu sizde de öyle olacak inanıyorum
rabbim sizede onların yaşadığı mutluluğu nasip eder inş

evet canım merak etme göbişin inecek ve kuş gibi rahatlıcaksın
anestezinin de etkisi geçince ohhhh missss

neyin var canım?

nezle gibi hapsuruyorum arada oksuruyorum burunlar tıkalı cok kotu degılım ama hafıf rahatsızlık var gıdıp azcık vıtamın alym kendıme meyve suyu falan ıceyim

canım benim çok zor olmuştur senin için tahmin edebiliorum :26:
şükür yarın geçecek bu ağrılar geriye sevinç kalıcak inş
bende flzask gibi güzel haberler veririm inş perşembe günü...

canım benim çok zor olmuştur senin için tahmin edebiliorum :26:
şükür yarın geçecek bu ağrılar geriye sevinç kalıcak inş
bende flzask gibi güzel haberler veririm inş perşembe günü...

tabiki güzel haberler vereceksin bitanem.
hem kendini hem bizi sevindireceksin.

Canlarim kusuruma bakmayin kimseye yazamiyorum ama okuyorum telefondan. Allahim hepinizin muradini etsin bu mübbarek ayda. Moralim cok bozuk kaynanam herseyi yüzüme vuruyor nedirki hamile kaldim ya 3 bucuk senenin acisini cikartiyor benden allahim sen bana sabir ver yarabbim dayanacak gücüm kalmadi esimle onun yüzünden tartisiyoruz hep dayanamiyorum bebegime birsey olucak diye öyle korkuyorumki. Bundan dolayi sizleride tebrik edemiyoruM
Yazamiyorum ellimde degil. 2 gündür ne dogru düzgün yemek yiyebiliyorum su icemiyorum midem cok bulaniyor. Kaynanam öyle bir insanki esimin yaninda bana yemekler getiriyor herseyi yapiyor ama esim gittigi zaman hemen basliyor gene hele görümcelerimden hic bahsetmim offf allahim sen bana sabir ver dayanicak gücüm kalmadi

Son düzenleme:
cnm ne güzel 5 tane bebişin seni bekliyor
hadi önünüzdeki ayy bebişlerinlesin inşllh güzeşlimmmmmm

yaşasınnn şansın gün geçtikçe artsın cnm benim allhım senide sevindirsin tatlım

hoşgeldin o mübarek yerlerden gelen
o gördüğün yerlere yüz süren
allhım bana ve benim gibi tümmm isteyenlere nasip etsin
inan ki ben nasıl istiyorum ah ahhhh
cnm darısı hacca olsun

inşallah canım benimmmmmmmm
BUGÜN EŞİNDE ARADI SAĞOLSUNNNNNNN..
DARISI SİZLERE OLSUN CNM

Son düzenleme:

güzelim hangi tüp bebek merkezine gdiosun

canim aynisi bendede war skma canini yapacagin seyleri ALLAH rizasi icin yap .IYILIK YAP DENIZE AT BALIK BILMEZSE HALIK BILIR.

Hayrırlı ramazanlarrrrrrr canımm..hoşgeldinnnnnnnnn..
Allah kabul etsinn ibadetiniiiiiiii ..ne güzel gidip gördünn kutsal topraklarııııııııııı rabbimm hepimize nasip etsinn inş..cnm çok şükür benim eşimde sperm bulunduuuuuuuu..darısı tümm bekleyen isteyen arkadaşlarımın başınaaaaa

canim aynisi bendede war skma canini yapacagin seyleri ALLAH rizasi icin yap .IYILIK YAP DENIZE AT BALIK BILMEZSE HALIK BILIR.

Canim nereye kadar vallah dayanicak gücüm kalmadi. Belki hamile kalirsam rahat ederim dedim ama yok dahada beter oldu esimde inanamiyor dediklerime kaynanam onjn yaninda bana cok iyi davraniyor bide ayni evde yasiyoruz allahim hayirlisiyla sag salim bebegimi dünyaya getirsem bana yeter insallah allahim herkese nasip eder insallah bugün dua eserken öyle agladimki sizlere kendimde hamile olduguma inanamadim yemin ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…