• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Ay ins cnm bnm ins ..
Cok sukur busefer ilkinden farklıydı her acıdan rahatım sadece 6. Gun abaya bı adet agrisi çektim kesin adet Olcam dedim Ozaman moralim bozuldu sonra düzeldi...nebilim rüyalarımda guzel seyler görüyorum herkes hamilesin yüzüne yansımış diyor..bu göbeğim göbek gibi deilde bebek gibi geliyor ..nebilim aslında olumluyum ama test ayrı bı heycan bir kelimeye bagli ins su bayramda herkesi sevindiririm ins:)

inşallah canım benim ya ben de o kadar çok istiyorum ki olumlu olmasını
belki de senin olumlu olman bizi olumlu yapıyo :34:

canlar ben geldimmmmmmmmmmm :16::16::16:
hayırlısıyla 23 tane yumoşum toplandı :nazar:
yarın hem yumoşlardan hemde döllenme durumlarından haberdar edicekler...
inş foliküllerin hepsi doludur bol bol olgun kaliteli yumoşum vardır ve güzelce döllenirler :16:
kaliteli bi sürü embriyom oluşurrrrrrrr :16:
ve 1 ay sonrada hayırlısıyla göbişime alır size hamiş haberimi veririm inş :49:
canlar ameliyat önlüğümü giymemden itibaren narkoz tamamen verilip uyuyana kadar tek tek isimlerinizi tekrar ettim defalarca...
rabbim arkadaşlarımada bugünleri göster diye çok dua ettim :16:
hep dilimde isimleriniz vardı hiç bıkmadan tekrar ettim allah hepinize nasip eder inş :16::16::16:
şuan çok iyiyim ne yatarkende ayağa kalkıncada hiç ağrım yok şükür...
opudan sonra 1,5 saat yatırdılar merkezde zaten şimdi kaldığımız öğretmen evine geldik odamdayım...

canim hayirli olsun ne mutlu bu gunlere ulastin insaalah gelecek ay hamile haberinide verirsin burdan, ikiz ikiz bebislerin olur insallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
ben çıkıyorum canımcım görüşmek üzere.
hayırlı akşamlar herkese.

:nazar::nazar::nazar: cnm maşallah inş yumurtaların kaliteli embriyolar olur hayırlısıyla hamilelik haberinide yazarsın inş çok sevindim

saol canım benim darısı başınıza inş :70:

doğru cnm evin gibi olmaz hiçbir yer transfer adetin 14.günü gibi olacak o zaman hem ist biraz serinlemiş olur inşallah denk düşürürüz sarıyer öğretmenevi gideriz manzarası çok güzeldir

evet canım eylül başında biraz daha serinler hava...
gidelim tabi tatlım çok mutlu olurum :70:
canım ben yarın sen opuya girmeden yanına gelicem destek olucam sana :29:
kocişinde yalnız kalmaz hemmm :16:

geçmiş olsun canım hadi atlatmışsın opuyu nasılsın canım iyi misin şişliğin geçti mi
maşallah yumurtaların da çokmuş inşallah hepsi kalitelidir kaliteli embriyolar oluşur.

saol canım şükür atlattım iyiyim şimdi...
hafif bi ağrı var abartılacak bişey değil yani...
allah razı olsun canım benimmmmmmmm :16::16::16:

O TEK EMRİYODA BÖLÜNÜRDE SAĞLIKLI İKİZLERİN OLUR İNŞLH:25:
MAŞALLAH :nazar::nazar::nazar: AMİN İNŞLH BİZLERDE ŞU SPERMCİKLERİ
GÖREBİLİRİZ SİZİN DARINIZ BİZLERE OLSUN İNŞLH...
RABBİM EVLAT İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN KİMSEYİ O YOLDA OYALAMASIN İNŞLH AMİNN.....:25:

hakkımızda hayırlısı artık canım :16:
sende üzme kendini artık o günlerde gelecek allahın izniyleeeeeeee :16::16::16::16::16:

canim hayirli olsun ne mutlu bu gunlere ulastin insaalah gelecek ay hamile haberinide verirsin burdan, ikiz ikiz bebislerin olur insallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

allah razı olsun canım saol güzel dileklerin için :54:
inş sizlerde en kısa zamanda gelirsiniz bu günlere :16::16::16:

saol canım benim darısı başınıza inş :70:

evet canım eylül başında biraz daha serinler hava...
gidelim tabi tatlım çok mutlu olurum :70:
canım ben yarın sen opuya girmeden yanına gelicem destek olucam sana :29:
kocişinde yalnız kalmaz hemmm :16:

saol canım şükür atlattım iyiyim şimdi...
hafif bi ağrı var abartılacak bişey değil yani...
allah razı olsun canım benimmmmmmmm :16::16::16:

hakkımızda hayırlısı artık canım :16:
sende üzme kendini artık o günlerde gelecek allahın izniyleeeeeeee :16::16::16::16::16:

allah razı olsun canım saol güzel dileklerin için :54:
inş sizlerde en kısa zamanda gelirsiniz bu günlere :16::16::16:

sağol birtanem ağrım sürekli değil allahtan azaldı ara ara giriyor çatladı herhalde yumoşlarımın çoğu

sağol birtanem ağrım sürekli değil allahtan azaldı ara ara giriyor çatladı herhalde yumoşlarımın çoğu

zaten bianda girip sonra azalıyor ağrı canım...
yarn 11,30 da değil mi senin opun 11 de gelirim ben yanına :34:

Tatlımmmmmmmmmm nasılsın napıyosunnnn:16::16:

iyiyim bitanem ne olsun uzandım dinleniyorum bol bol :16:
sıkıldım tekrar aldım pcyi yanıma :1:
sen nasılsın canımmmmmmmmmm :70:

O hhhhhh en iyisi cnmm dinlennnnnnnnnn:16::16:
bende sıkılıyorum kapatıyorum sonra tekrar açıyorummm:1:
iyiyimm canımmmmmm bendeeeeeeeeee:29:

O hhhhhh en iyisi cnmm dinlennnnnnnnnn:16::16:
bende sıkılıyorum kapatıyorum sonra tekrar açıyorummm:1:
iyiyimm canımmmmmm bendeeeeeeeeee:29:

iyi yapıyorsun tatlım benim gibi sıkıldıkça gel sende :1:
bugün ne yaptın yalnızsınız değil mi :34:

iyi yapıyorsun tatlım benim gibi sıkıldıkça gel sende :1:
bugün ne yaptın yalnızsınız değil mi :34:

Geleyimmmmmmmmmmm dimiii:1::1::1:
evt tatlım bugün yanlızız başbaşayızzzzzzzzzzz koçişleeeeee:1:

Geleyimmmmmmmmmmm dimiii:1::1::1:
evt tatlım bugün yanlızız başbaşayızzzzzzzzzzz koçişleeeeee:1:

gel de tabi tatlım sensiz olur mu :1:
ooohhh iyi olmuş bol bol dinlenmişsinizdir kocişinleeeee :16:
kayınvalidenler yine sabahtan mı gelecekler sizi merkeze getirmek için ??

Baharcım hayırlısı ile atlatmışsın opuyu da. bir sürü de yumurtan olmuş, darısı tansferine inşallah bizlerde de tabii ağrısız sızısız böyle geçirmek nasip olur inşallah hepimize de, ağrın olmasa da bugun dinlen canım yine de sen, ofiste arada derede merak edip okudum ama yazamadım, duaların için de çoook teşekkürler bizi de unutmamışsın o heyecanla ölürdüm ben herhalde, canım geçmiş olsun tekrarrrr...

Baharcım hayırlısı ile atlatmışsın opuyu da. bir sürü de yumurtan olmuş, darısı tansferine inşallah bizlerde de tabii ağrısız sızısız böyle geçirmek nasip olur inşallah hepimize de, ağrın olmasa da bugun dinlen canım yine de sen, ofiste arada derede merak edip okudum ama yazamadım, duaların için de çoook teşekkürler bizi de unutmamışsın o heyecanla ölürdüm ben herhalde, canım geçmiş olsun tekrarrrr...

canım merhaba senin de opu yarın sanırım hayırlısı ile atlatırsın inşallah sen de yarın da senden haber bekleyeceğiz herşeyin rast gitsin inşallah sevgiler...

evt canım ya burda yaptığımız yanlışları anlıyoruz. bendede öyle olmuştu canım ordayken uyuduğum zamnalrada çok pişman oldum.
zamanımı boşa harcıyorum dedim hep. eşim uyurdu hatta ben surat yapardım onsuz namaza filan giderdim.
buraya gelince önce boşlukta oluyorsun. ama sonra öyle bi alışıyorsun ki dünya telaşına.
çok kötü ama alışıyorsun burdaki hayata hemen.
siz ne güzel baya kalmışsınız. biz toplamda 10 gün kalmıştık.
fotograflara bakıp bakıp hasret giderirz ama gerçeği ile çok farklı tabi.
kabedeki nuru gördün dimi canım. dizlerinin bağı çözülüyor görünce.
kabenin yanına yaklaşabildin mi canım örtüsünü dokunabildin mi?

geçen gün acil kapı çaldı sizlere cevaop yazamamıştım kızlar kusura bakmayın.bende eseslim oradaki uyuduğum zamanlara o kadar kızıyorum ki inan şimdi evde uyuyamıyorum kendime kızmaktan.kabeye çok yaklaşabildik çok şükür her yerine dokundum sadece hacerülesvede hiç yaklaşamadım.

hayırlı ramazanlar bitanemmmmmmmm hoşgeldin altta ismini gördüm nasıl sevindim anlatamam :16:
allah kabul etsin negüzel gidip gördün o mübarek toprakları rabbim bizede nasip eder inş :16:
canım sen yokken güzel gelişmeler oldu topikte :52:
nurefsan :49: hasretim01 :49: mercan:49: aaumut :49:
minikgelin ve eslemsenanın transferi oldu bugün bekleme süresinin 8. günündeler...
banginin yarın transferi olacak...
biz seninle çok konuşmuştuk sen gelene kadar benim transferim olur falan diye ama benim kırmızılar yamuk yaptı çok geç kaldılar :1:
temmuzun sonunda aynı gün başladık flzaskla tedaviye...
pazartesi flzaskların m.tesede sperm bulundu :64: opu oldu ve şuan döllenmiş 5 embriyosu var :66:
transferi gelecek ay olacak embriyolar dondurulacak :16:
benimde yarın olacak opu sonra döllenme süreci...
ama benimde yumurtam fazla olduğu için transferim 1 ay ertelendi embriyolar dondurulacak...
eylül başında kavuşucaz flzaskla beraber bebişlerimize inş :49::49:
biz de son durumlar böyle bitanemmmmmmmmm :16::16::16:

ay baharım çok güzel şeyler olmuş Rabbim hepiniz bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.bende hepinizin isimlerini tavafımda okudum herkese dualar ettim.

Cnm hoşgeldin
ne mutlu kutsal toprakları görebilme şerefine nail oldun
allah yenisini erdirsin inşlh
ettiğin duaların kabul olur inşlh...sizdeki son durumlar ne cnm
genetikte sorun çıkmıştı diye hatırlıyorum...

hoşbulduk canım.inşallah yeniden görürüz mübarek toprakları.eşimde benim y kromozumunda b ve c de delesyon var.en son emre beye gitmiştik hiç bir şekilde sperm bulunma ihtimali yok dedi.ama Allahtan ümüt kesilmez dedi.ne bileyim be canım çok içim acıyo ama alışıcam.

cnm ne güzel 5 tane bebişin seni bekliyor:52::52:
hadi önünüzdeki ayy bebişlerinlesin inşllh güzeşlimmmmmm

:46::46::46::46::46::46:
yaşasınnn şansın gün geçtikçe artsın cnm benim allhım senide sevindirsin tatlım:29:

hoşgeldin o mübarek yerlerden gelen
o gördüğün yerlere yüz süren
allhım bana ve benim gibi tümmm isteyenlere nasip etsin
inan ki ben nasıl istiyorum ah ahhhh:14:
cnm darısı hacca olsun:29:

Hayrırlı ramazanlarrrrrrr canımm..hoşgeldinnnnnnnnn..
Allah kabul etsinn ibadetiniiiiiiii ..ne güzel gidip gördünn kutsal topraklarııııııııııı rabbimm hepimize nasip etsinn inş..cnm çok şükür benim eşimde sperm bulunduuuuuuuu..darısı tümm bekleyen isteyen arkadaşlarımın başınaaaaa:16::16::16::16:

flaşk2003 canım çok sevindim ya sperm bulunmuş.cok güzel gelişmeler olmuş.inşallah önümüzdeki ay bahar ve sen bebişlerinize kavuşucaksınız.

saol canım benim şükür atlattık...
gündüz gerçekten yok denecek kadar az ağrım vardı...
artık yavaş yavaş ayağa kalkınca biraz ağrım oluyor ama çok normal oda...
bikaç güne toparlanırım...
dinleniyorum canım zaten hemen yolada çıkmıycaz cumaya kadar burdayız...
yumurta çok olduğu için belki sonrasında ağrım olabilir ama dikkat edicem kendime inş bi sıkıntı olmaz...
saol canım ben çok sakindim zaten sonrasını hatırlamıyorsu bile yatağa gelince kendime geldim :1:
darısı senin başına tatlım :16:

ay baharım çok güzel şeyler olmuş Rabbim hepiniz bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.bende hepinizin isimlerini tavafımda okudum herkese dualar ettim.

saol canım benim allah razı olsun senin duaların için de...
rabbim kabul eder inşşşşşşşş :16:
inş bundan sonra hepimiz için hep güzel gelişmeler olur :16::16::16:

geçen gün acil kapı çaldı sizlere cevaop yazamamıştım kızlar kusura bakmayın.bende eseslim oradaki uyuduğum zamanlara o kadar kızıyorum ki inan şimdi evde uyuyamıyorum kendime kızmaktan.kabeye çok yaklaşabildik çok şükür her yerine dokundum sadece hacerülesvede hiç yaklaşamadım.

hoşbulduk canım.inşallah yeniden görürüz mübarek toprakları.eşimde benim y kromozumunda b ve c de delesyon var.en son emre beye gitmiştik hiç bir şekilde sperm bulunma ihtimali yok dedi.ama Allahtan ümüt kesilmez dedi.ne bileyim be canım çok içim acıyo ama alışıcam.

flaşk2003 canım çok sevindim ya sperm bulunmuş.cok güzel gelişmeler olmuş.inşallah önümüzdeki ay bahar ve sen bebişlerinize kavuşucaksınız.

Sağollll canım benim :16::16::16::16:
Allah razı olsunnnnnnnnn....

Back
X