• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın cnmmmm:16:
inş tatlımm hep güzel şeyler duyalımmmmmmmmmmm..
senin ne zaman biticek fizik tedavii şimdi nasılsın ağrılarınnn ne durumdaa cnm
cnm benim fizk tedavi 20 gün sürecek taa bayramdan sonraya kadar aman olsun da allha hamd olsun
ağğrılarım azaldı rahatlamaya başladım bide boyunluk zorlamasa olsun katlanıyorum
sen nasılsın güzelim özledim hepinizi eee sende artık hamiş olma adayısın ağrın vr mı
canlar ben geldimmmmmmmmmmm :16::16::16:
hayırlısıyla 23 tane yumoşum toplandı :nazar:
yarın hem yumoşlardan hemde döllenme durumlarından haberdar edicekler...
inş foliküllerin hepsi doludur bol bol olgun kaliteli yumoşum vardır ve güzelce döllenirler :16:
kaliteli bi sürü embriyom oluşurrrrrrrr :16:
ve 1 ay sonrada hayırlısıyla göbişime alır size hamiş haberimi veririm inş :49:
canlar ameliyat önlüğümü giymemden itibaren narkoz tamamen verilip uyuyana kadar tek tek isimlerinizi tekrar ettim defalarca...
rabbim arkadaşlarımada bugünleri göster diye çok dua ettim :16:
hep dilimde isimleriniz vardı hiç bıkmadan tekrar ettim allah hepinize nasip eder inş :16::16::16:
şuan çok iyiyim ne yatarkende ayağa kalkıncada hiç ağrım yok şükür...
opudan sonra 1,5 saat yatırdılar merkezde zaten şimdi kaldığımız öğretmen evine geldik odamdayım...
:46::46::46:gözünaydın cnm benimmmmmmmmmmmm şirin kızzzzzzzzzz:21:
23 tane olmuş çok güzel inşllh çoğu döllenir sende bidahaki ayyy hamiş olursunn:49:
cnm inşllh önümüzdeki ay senle görüşürüz bu sefer olmadı benderahatsızlığıma denk geldi
o zaman hamiş hamiş gelirsin:34:
bangi aruna cnlarım sizinde tedaviniz :49:olsun sizde tatlı tatlı anneler olun inşlllh:21::21:

cnm benim fizk tedavi 20 gün sürecek taa bayramdan sonraya kadar aman olsun da allha hamd olsun
ağğrılarım azaldı rahatlamaya başladım bide boyunluk zorlamasa olsun katlanıyorum
sen nasılsın güzelim özledim hepinizi eee sende artık hamiş olma adayısın ağrın vr mı

23 tane olmuş çok güzel inşllh çoğu döllenir sende bidahaki ayyy hamiş olursunn:49:
cnm inşllh önümüzdeki ay senle görüşürüz bu sefer olmadı benderahatsızlığıma denk geldi
bangi aruna cnlarım sizinde tedaviniz :49:olsun sizde tatlı tatlı anneler olun inşlllh:21::21:

olsun cnm ya ağrıların azalmış enazındannnnnnnnn:16:
bende iyiyim cnm bizde seni özlüyoruzzzzzzzzzzzzzz:29::29:
inşşşşşşşşş cnmmmmm bi dahakii ay bakalımmmmmmmmmm:49::49::49::49:oluruz inş.
ağrımm yok çok şükür cnm geçtii hiç bişey kalmadıııııııı

olsun cnm ya ağrıların azalmış enazındannnnnnnnn:16:
bende iyiyim cnm bizde seni özlüyoruzzzzzzzzzzzzzz:29::29:
inşşşşşşşşş cnmmmmm bi dahakii ay bakalımmmmmmmmmm:49::49::49::49:oluruz inş.
ağrımm yok çok şükür cnm geçtii hiç bişey kalmadıııııııı

aman aman ağrın olmasın cnm artık sana günler geçmez heeeeeeeee
hayırlısıyla eylül sana güzel gelsin cnm:49:
bu güzel duyguları bi ömür yaşa :emir_bebek:

saol bitanemmmmmmmmmmm :70:
amin inş hepiciği döllenir :9::9::9:
canım benimmmmmm sen iyileş yeterki biz daha sonrada görüşürüzzzzzzzzz :29:
bak negüzel fizik tedavi etkisini göstermeye başlamış ağrıların azalmaya başlamış...
inş tamamen kurtulacaksınnnnnnnnnnn ve hep topikte bizimle olacaksınnnnnnnnn :16::16::16:

aman aman ağrın olmasın cnm artık sana günler geçmez heeeeeeeee
hayırlısıyla eylül sana güzel gelsin cnm:49:
bu güzel duyguları bi ömür yaşa :emir_bebek:

Valla inş çabucak geçerdeeeeeee başlarım tekrardannnn
Sağolllllllll canım benimmmmmmmmm:16::16:
teyzesii yarım bakalım kaç embriyom donduralcakkkkkkkkkkkk :34:
rabbim bizlere hep güzellikler yaşatsınnnnnnnnn

saol bitanemmmmmmmmmmm :70:
amin inş hepiciği döllenir :9::9::9:
canım benimmmmmm sen iyileş yeterki biz daha sonrada görüşürüzzzzzzzzz :29:
bak negüzel fizik tedavi etkisini göstermeye başlamış ağrıların azalmaya başlamış...
inş tamamen kurtulacaksınnnnnnnnnnn ve hep topikte bizimle olacaksınnnnnnnnn :16::16::16:

inşllh cnm dileğin gerçekleşsin hepsi döllensinnnn
evet allha şükür ağrılarım azaldı görüşecegiz inşllh
şu ramazanı atlatalım ben heppppppppp burda olucam cnm:34:
ağrın nasıl çok mu

nurdah nasılsın cnm nasıl gidiyo hamişlik aşermeler varmı:34:
kızlarrrrr acaba vck ne yaptı halldebildimi rapor işini:26:

inşllh cnm dileğin gerçekleşsin hepsi döllensinnnn
evet allha şükür ağrılarım azaldı görüşecegiz inşllh
şu ramazanı atlatalım ben heppppppppp burda olucam cnm:34:
ağrın nasıl çok mu

ohhhhhhh kavuşucaz pamuk prensesimize :29:
canım gündüz ağrım yoktu ama şimdi ayağa kalkınca biraz ağrım oluyor yarına oda geçer inş :16:

ohhhhhhh kavuşucaz pamuk prensesimize :29:
canım gündüz ağrım yoktu ama şimdi ayağa kalkınca biraz ağrım oluyor yarına oda geçer inş :16:

geçer bi tanem böyle ağrı hepimizin başına inşllhhhhhhhhh

evettttttt yakında topikteyimmmmmmmm:21::21:

geçer bi tanem böyle ağrı hepimizin başına inşllhhhhhhhhh

evettttttt yakında topikteyimmmmmmmm:21::21:

evet canımmmmmmmmm bebişimden gelen tüm ağrılara katlanırım ben yeterki sağlıcakla kucağıma kucağıma alabileyim onları :16::16::16:
rabbim hepimize nasip etsin canım benimmmmmmmmmmmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hepinize iyi geceler canlarrrrrrrrrrrr :54::54::54:
inş yarın size güzel haberler vermek nasip olur :16::16::16:

hepinize iyi geceler canlarrrrrrrrrrrr :54::54::54:
inş yarın size güzel haberler vermek nasip olur :16::16::16:

iyi geceler canımmmmmmmmmmmmm:29:
allah rahatlık versinnnnnnn yarında iinşş güzel haberler veririzzzzzz:16:

bayadır giremiyorum ama çok güzel şeyler olmuş herşey yolunda gitsin inşaallah sizden gelen olumlu haberlerle çok mutlu oluyorum rabbim tamamına erdirsin tedavide olan bütün arkadaşlara dualarım sizinle diyoruuum rabbim hasret çektiklerimize tez zamanda kavuştursun inşaallah allaha emanet olun öpüyorum nanaktaaaannn:16::16::16::16::16:

baharcım gözün aydın cnm hayırlısıyla opunu olmuşsun inş. yumoşlarında sağlıklı bi şekilde döllenirler tatlım..
flzaşk cnm 5 tn bebişin seni bekliyomuş çok sevindim rabbim onları sana bağışlasın..
arunacım yarın opun varmış allah yardımcın olsun arkadaşım inş. istediğin sayıda ve kalitede olur yumoşların,inş.döllenirler...
cemrem cnm geçmiş olsun fizik tedavisi görüyormuşsun Allah yardımcın olsun cnm..
minikgelin bence sen bu sefer hamilesin cnm hem 5. gün emriyosuda koydular ya kesin hamilesin bence ;))inş.bebişin şu mubarek ramazan ayında gelirde evinize neşe saçar.:24:
:16::16::16::16::16::16::16::16:

canım geçmiş olsun operasyon tamam galiba Allah yardımcın olsun inşAllah hamile haberini alacağız artık ...

Allah yardımcın olsun inşAllah her şey istediğin gibi olur Bebeklerle dolsun kucağın amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn :49:

:emir_bebek:Allah yardımcın olsun inşAllah her şey istediğin gibi olur Bebeklerle dolsun kucağın amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn :49::emir_bebek:

:emir_bebek:Allah yardımcın olsun inşAllah her şey istediğin gibi olur Bebeklerle dolsun kucağın amiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn :49::emir_bebek:

Bangicim transferin hayirli olsun canim. Rabbim göbisine kondugu gibi kucagina almayida nasip etsin..

Arunacim canim yarin allah kolaylik versin ..sendende guzel haberler duyalim insallah.

Minikgelin canim insallah yarin mujde veceksin ve halaylarla snelenecek topic yeniden insallah.

Baharcigim yarin bebislerinin sayisini ogreneceksin ne guzel. Yumurtalarin hepsi döllenirse artik sen kendi kresini acar ve bebislerine ogretmenlik yaparsin:52::52:

Vck canim yazmayi unutmusum haberini okuyunca ne denli sevindigimi. . Rabbim guldursun yuzunu insallah .

Allahim hepimizi guldursun insallah. Hepimizi umduguna nail, korktugundan emin eylesin.

Back
X