• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Merhaba herkese,
Azosperm sürecinde eşimin hormon ve delesyon testleri normal çıkmıştı.Varikosel de var tabi.Emre Bey microteseyi önerdi.İki gün önce yapıldı.Sonuç sıfır.Herhalde yapacak hiç bir şeyim kalmadı değil mi? Benim durumum en ağırı değil mi ? :(

GÜNAYDINLARRRR iyi hafta sonlarııııııııııııııııı

canlarrrr rabbim bizleri ne kadar zor bir sınavdan geçiriyorrr ne kadar büyük çabalar harcıyoruzzzz şurayı okurken bakıyorumda ne kadar çaresiz ama RABBİM BÜYÜKKKK İNŞŞ BU DUALRIN KARŞILIĞINI VERECEK İNŞŞŞ BİZİM HASRETİMİZİ GÖRCEK İNŞŞ BİZLERİ MAHSUN ÇARESİZ YALNIZ BIRAKMAYACAKKK BİZ ONUN BÜYÜKLÜĞÜNE YÜCELÜĞİNE SIĞINMIŞ ACİZ KULARIYIZZZZ ÇARESİZİZ VE BİZLERİN ÇARESİ YALNIZCA RABBBİMİZDE .. RABBİM BİZİ BİZDEN İYİ BİLEN GÖRENDİR İÇİMİZDEKİ YANGINI HASRETİMİZİ BİLİYOR BİZLERİ KENDİNDEN BAŞKASINA MUHTAÇ ETMESİN İNŞŞŞŞŞŞŞ

Günaydınnnnnnnnnnn herkeseeeeeee:16::16::16::16:

Bende akşam bekledim kimsecikler gelmediiii:19:

ooo sonra kaynatmışınız ne güzelll :1::1::1:

Slm KiZlar dün Ağlamaktan gelemedim..
Evde idrar testi yapmıştım kan testi sonucunu aldığım gun
Ertesi gun yani dün bidaha testyapayim dedim bı önceki güne göre daha silik cikti ve moralim sıfır oldu tutunmayı bıraktı degerim düşüyor diye düşünüyorum kan verdik yarım saat sonra cikacak sonuc ins iki kat artar...cok korkuyorum

Flzaşk canımcım senin adına çok sevindim 4 embriyon dondurulmuş inşallah tedavinde sağlıklı şekilde çözünür ve bebişlerine kavuşursun :49::49::49::49::49:

İnşALLAH cnm güzel çözünürlerde göbüşümeee gelirler artıkkkk :49::49::49:
Canımm sizde rapor işini kolaylamışsınız hadi bakalam az kaldı o zaman :52:
Rabbim gönlüne göre versinn cnmm..dualarını dualrımzı kabul etsin amin.

Ertesi gun yani dün bidaha testyapayim dedim bı önceki güne göre daha silik cikti ve moralim sıfır oldu tutunmayı bıraktı degerim düşüyor diye düşünüyorum kan verdik yarım saat sonra cikacak sonuc ins iki kat artar...cok korkuyorum

Canım sen takılma şimdi ona kan testi daha önemlii düşünme şimdi kötü şeylerr hemen :20:
inşş daha iyi çıkıcak sonuçç merka etmeeeeeeee:16:

Canım sen takılma şimdi ona kan testi daha önemlii düşünme şimdi kötü şeylerr hemen :20:
inşş daha iyi çıkıcak sonuçç merka etmeeeeeeee:16:

Ck korkuyorum cnm bnm cokkk:((
Keske idrar testi yapmasaydım dün sürekli ağladım ...
Birazdan esim ariycak laboratuvarı kalbim durmazsa iyidir

[

Eh be canım niye yaptınkii idrar testini ne güzel kan testini yapmışsın zatenn
korkma cnmm rahat olmaya çalışş iyi gelcek sonuççç.. böyle yaparsan olmazkii
bide sürekli ağlamışsınn

canım bak sana ne diyecem.idrar testi başlangıç aşaması için dikkate alınacak değerler vermiyorki.Benim arkadaşımın 2 ay gecikmişti adeti işyerinde sabah saatlerinde idrar testi yaptı çok silik bir çizgi çıktı.oda hamile olmadığını düşündü.aradan 3 ay geçtikten sonra doktora gitmek aklına geldi ve 3 ay sonra öğrendi hamile olduğunu.düşün işte.senin hamileliğin 1 ay bile değil daha dımı.lütfen sakin ol.inan bana değerlerin artmış çıkacak.yeter artık stres yaptığın.kötü enerjiyi çağırma.bak bebeğin diyordur.bu annemden 9 ay çekeceğim var diye.stres topu yaptın çocuğu :))

KiZlar bidaha idrar testimi tövbeler olsun hep uZmustu bu idrar testleri yine üzdü..
Amadı esim aradı 10. Gun degerim 130 du..bugun yani 12. Gun degerim 365 :))) şükürler olsun Rabb'ime sevincimi 1 gunluk yapmadı...ama kese görene kdr rahat yok baka :)darısı hepinize su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize hayirlisi ile anne baba olmayı nasip etsin

Merhaba herkese,
Azosperm sürecinde eşimin hormon ve delesyon testleri normal çıkmıştı.Varikosel de var tabi.Emre Bey microteseyi önerdi.İki gün önce yapıldı.Sonuç sıfır.Herhalde yapacak hiç bir şeyim kalmadı değil mi? Benim durumum en ağırı değil mi ? :(
cnm geçmiş olsun üzülmeni anlıyorum benim eşimde microtese oldu sonuç 0 çıktı
ama bak üstesinden gelmeye çalışıyorum cnm hiç bişey bitmiş değil dur sakin ol bundan sonra yapabileceğin bitkisellere bak
allh büyüktür gün doğmadan neler doğar cnm allhım dayanma gücü veriyo kullarına:34:
kendinden bahset cnm ne kadar evlisin kaç yasındasın
Günaydınnnnnnnnnnn herkeseeeeeee:16::16::16::16:

Bende akşam bekledim kimsecikler gelmediiii:19:

ooo sonra kaynatmışınız ne güzelll :1::1::1:
günaydın cnm oyyyyy kıyamam küstünmü bize bende ara ara bakıp çıkıyordum biz çıkarız onlar gelir hep böle oluyo
üzülme cnm benim :38:

tatlım niye sen aklını bulamndırıyorsun:20:
sen sabrret hamişsin bak kanda değerin dahada çok yüksek çıkıcak görürsün
hem kan ile şidrar arasında dağlar kadar fark oluyo en önemlisi kan değeri cnm
hadi sıkma canını inşllh pozitif sonucun devam ederrrrrrrrr:49::nazar:

Son düzenleme:
KiZlar bidaha idrar testimi tövbeler olsun hep uZmustu bu idrar testleri yine üzdü..
Amadı esim aradı 10. Gun degerim 130 du..bugun yani 12. Gun degerim 365 :))) şükürler olsun Rabb'ime sevincimi 1 gunluk yapmadı...ama kese görene kdr rahat yok baka :)darısı hepinize su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize hayirlisi ile anne baba olmayı nasip etsin

bak gördünmüüüüüüüüüüüüü
bi daha test mest yok sana artık bekle keseyi sonra kendine zindan etme hayatı :34:

günaydın kızlarrrrrrr
bu gün fizik yok bende burdayımmmmmm
ama dağ kaar ütüm var bu sıcakta da hiççççç çekilmez yaaaaaaaa
bugün güzel haberler ve mutluluk dolu bi gün olması dileğimleeeeee
:21::21::21::21::21::21::21:

ah minik gelin ah beni de korkuttun.kuzum rahat ol azcık ya.bak bir kitap okuyorum genel anlamıyla bahsettiği konu pozitif düşünmek.bir şeyi istediğinizde acaba endişesi kalbinize koymayın.ben istedim,elimden geleni yaptım olacak deyin,çevreye negatif iyon yaymayın diyor.dualarımızda öyle değilmidir zaten dua ederkende hep olumlu,bizi mutlu eden şeyler istiyoruz rabbimden.ve şu topikte en çaresiz gözükenlerin başında gelmeme rağmen ben diyorum ki ''benim bebeğim olacak''.adı da Aziz olacak diyorum.

buyüzden diyorum ki arkadaşım şuanın tadını çıkar.tedbirini tabikide al ama aklına olumsuz şeyler getirme.bebeğinle şimdiden konuşmaya başla.önce ona yaşayacağı evi tanıt.odasını göster.beşiğinin yerini mesela.ismini düşün falan filan.ben yerinde olsam öyle yapardım.Allah bir ömür boyu bebeğinden ayırmasın seni inşallah.(Amin)

cnm geçmiş olsun üzülmeni anlıyorum benim eşimde microtese oldu sonuç 0 çıktı
ama bak üstesinden gelmeye çalışıyorum cnm hiç bişey bitmiş değil dur sakin ol bundan sonra yapabileceğin bitkisellere bak
allh büyüktür gün doğmadan neler doğar cnm allhım dayanma gücü veriyo kullarına:34:
kendinden bahset cnm ne kadar evlisin kaç yasındasın

günaydın cnm oyyyyy kıyamam küstünmü bize bende ara ara bakıp çıkıyordum biz çıkarız onlar gelir hep böle oluyo
üzülme cnm benim :38:

Yokk cnm küsermiyimm akşam sıkıldım bekledim kimse gelmedi bende çıktımm .
biraz daha dursaydım keşke ama olsunnn..her zaman denk gelmiyoruzkii.:1:

KiZlar ben tam gerizekaliyim kendi kendime dün tum gun işkence yaptım ağladım ağladım yattım ne salakim valla Esiminde burnundan getirdim ...

Eeeeeee canım sana demedikmi boşuna kendini üzüyosunn bak değerin yükselmişş..
idrar testine inanaıp kendini boşa üzdünnnnnn neyse şimdi sevin artıkk..

Canımm benimmmmmm yiğenlerimden heeyecanla haber bekliyorummmmmmmmm:52::52::52::52::52:

herkese günaydın canlar:16::16:

minikgelin,sen kendini niye bu kadar üzüyorsun tatlım. bak bir kez daha boşa çıktı telaşın.çok şükür değerin katlanmış.kan testinde çıktı niye idrar testi yapıyosun.haydi o çift çizgiyi görmeye ahtın vardı diyelim,erkenden çıkmadığını bir çok kez okudun tatlım buralarda.lütfen söz ver bebişlerinin yüreğini hoplatma artık canım.:21:

baharcım , canım geçmiş olsun.inşallah bugün daha iyi olacaksın.bebişlerden güzel haber gelince şiş mi kalır benim canımda:16::16:

flzask tatlım akşam bir ara baktım kimse yok diye çıktım.bizi uyutup kaynatmış bizim kızlar :9:

vck canım hayırlı olsun canım raporu almışsınız.O KAYNANATÖRÜ ISLAH ETSİN RABBİM:47::47: Eşinede kızıyorum ama bunlar aynı marka biliyorsun.benimkide farklı modeli:60::60: akıl diliyorum onlar için

Back
X