Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Flzaşk canımcım senin adına çok sevindim 4 embriyon dondurulmuş inşallah tedavinde sağlıklı şekilde çözünür ve bebişlerine kavuşursun![]()
Slm KiZlar dün Ağlamaktan gelemedim..
Evde idrar testi yapmıştım kan testi sonucunu aldığım gun
Ertesi gun yani dün bidaha testyapayim dedim bı önceki güne göre daha silik cikti ve moralim sıfır oldu tutunmayı bıraktı degerim düşüyor diye düşünüyorum kan verdik yarım saat sonra cikacak sonuc ins iki kat artar...cok korkuyorum
Canım sen takılma şimdi ona kan testi daha önemlii düşünme şimdi kötü şeylerr hemen
inşş daha iyi çıkıcak sonuçç merka etmeeeeeeee![]()
Ck korkuyorum cnm bnm cokkk(
Keske idrar testi yapmasaydım dün sürekli ağladım ...
Birazdan esim ariycak laboratuvarı kalbim durmazsa iyidir
Slm KiZlar dün Ağlamaktan gelemedim..
Evde idrar testi yapmıştım kan testi sonucunu aldığım gun
Ertesi gun yani dün bidaha testyapayim dedim bı önceki güne göre daha silik cikti ve moralim sıfır oldu tutunmayı bıraktı degerim düşüyor diye düşünüyorum kan verdik yarım saat sonra cikacak sonuc ins iki kat artar...cok korkuyorum
cnm geçmiş olsun üzülmeni anlıyorum benim eşimde microtese oldu sonuç 0 çıktıMerhaba herkese,
Azosperm sürecinde eşimin hormon ve delesyon testleri normal çıkmıştı.Varikosel de var tabi.Emre Bey microteseyi önerdi.İki gün önce yapıldı.Sonuç sıfır.Herhalde yapacak hiç bir şeyim kalmadı değil mi? Benim durumum en ağırı değil mi ?![]()
günaydın cnm oyyyyy kıyamam küstünmü bize bende ara ara bakıp çıkıyordum biz çıkarız onlar gelir hep böle oluyoGünaydınnnnnnnnnnn herkeseeeeeee
Bende akşam bekledim kimsecikler gelmediiii
ooo sonra kaynatmışınız ne güzelll![]()
Ck korkuyorum cnm bnm cokkk(
Keske idrar testi yapmasaydım dün sürekli ağladım ...
Birazdan esim ariycak laboratuvarı kalbim durmazsa iyidir
KiZlar bidaha idrar testimi tövbeler olsun hep uZmustu bu idrar testleri yine üzdü..
Amadı esim aradı 10. Gun degerim 130 du..bugun yani 12. Gun degerim 365 :))) şükürler olsun Rabb'ime sevincimi 1 gunluk yapmadı...ama kese görene kdr rahat yok baka :)darısı hepinize su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize hayirlisi ile anne baba olmayı nasip etsin
KiZlar bidaha idrar testimi tövbeler olsun hep uZmustu bu idrar testleri yine üzdü..
Amadı esim aradı 10. Gun degerim 130 du..bugun yani 12. Gun degerim 365 :))) şükürler olsun Rabb'ime sevincimi 1 gunluk yapmadı...ama kese görene kdr rahat yok baka :)darısı hepinize su mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize hayirlisi ile anne baba olmayı nasip etsin
cnm geçmiş olsun üzülmeni anlıyorum benim eşimde microtese oldu sonuç 0 çıktı
ama bak üstesinden gelmeye çalışıyorum cnm hiç bişey bitmiş değil dur sakin ol bundan sonra yapabileceğin bitkisellere bak
allh büyüktür gün doğmadan neler doğar cnm allhım dayanma gücü veriyo kullarına
kendinden bahset cnm ne kadar evlisin kaç yasındasın
günaydın cnm oyyyyy kıyamam küstünmü bize bende ara ara bakıp çıkıyordum biz çıkarız onlar gelir hep böle oluyo
üzülme cnm benim
Yokk cnm küsermiyimm akşam sıkıldım bekledim kimse gelmedi bende çıktımm .
biraz daha dursaydım keşke ama olsunnn..her zaman denk gelmiyoruzkii.![]()