• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kyamam bebekim yaaa:50:
canım benim o şişliğin ne kadar zor olduğunu bilirim düşün birde benim yumurtalıklarda toplanmamıştı.
günlerce acile gidip geldim sürekli ağrı kesici serumlar aldım ama şişlik geçmedi tabii.
birdahaki adetine kadar bukadar olmasada şişliğin olur yine adetinle beraber atarsın rahatlarsın tatlım.
iyiki hemen transferinizi yapmadılar seninde flzaşkcığımında.
bidahaki aya rahat bir şekilde transferinizi olursunuz.
bende iyiyim tatlım ne olsun kocişim uyuyo bende çamaşır attım maknaya bitmesini bekliyorum.
uykumda var aslında ama mecburen bekliycem artık sahuru.
bende seni görüncee sevindim bebekimmm:16:

ahhh canım senin durumunu düşünemiyorum bile ne sıkıntı çekmişsindir kimbilir...
inş canım adetle tamamen kurtulurum bu şişlikten...
en iyisi oldu transferin ertelenmesi zaten zorunluyduda şimdi nekadar doğru bi karar olduğu çok belli oluyor...
evet canımmmmmmm bidahaki aya tüm sıkıntılar bitecek bebişimi alıvericem :49: göbişime inş :16::16::16:
kıyamam ben sanaaa uzun mu sürecek çamaşırların çıkması uyunsan sahura tekrar kalksan zor mu olucak bebekim ??

nzlyln merhaba canım nasılsın?
ya tatlım sizdede azfc mikrodelasyon vardı dimi?
şimdi neler yapıyorsunuz sperm de bulunmuştu diye hatırlıyorum öylemiydi tatlım?

merhaba canım.
şükürler olsun ALLAHıma iyiyim
evet benim eşimde azfc....var.
son testte1 sperm varmış.
mayısta 2 idi.
donduruldu
elimize sonuç kağıdı vermediler
inş. öyledir
dr (ovitrelle) iğne verdi haftada bir göbekten yapıyor.
bazen mızıkçılık da yapıyor:1:
proksed verdi.ramazanda içmiyor ama bayramda içer inş.
eylül veya daha sonra RABBİM kısmet ederse başlıcaz tedaviye.
dr tese gerekecek demiş.hayırlısı olsun.

sen nasılsın:16:
geç oldu kusura bakma nette sorun vardı

aaa anladım canım negüzel m.teseyi karşılayacak devlet çok sevindim 2100 tl az paramı...
Hepsinimi yoksa bi kısmını mı karşılıyor öğrendiniz mi canım ??
Sağlık olsun canım senin raporunda olmasın...
Bide sigorta durumunu bekleyip rapor çıkarmaya kalkarsanız işiniz çok uzayacak...
Istanbulda rapor çıkaran arkadaşların raporu almaları 2-3 ayı bulmuş...
Ben izmirden 1 ayda çıkartmıştım tüm tahlil ve işlemlerin eksiksiz yapılmasına rağmen...
Demekki orada yoğunluktan uzuyor işler...
Bian evvel hayırlısıyla başlarsınız inşşşşşş seninde heyecanını yaşayalım hepberaber :46:

bilmiyorum canım aslında hepsini karşılaması lazım ama henüz sormadım çok yoruldum bebeğim git gel hastenelere oruçlu oruçlu hava çok sıcak bunaldım
umuttüpbebeğide aramadım henüz eşime biraz kızgınım aslında eşim değil annesi beni çok sinirlendiriyor birde araya yorgunluk girince herşey canımı sıkmaya başladı
sanki benim eşim bekarmış kendi hayatı yokmuş gibi davranıyorlar biliyorun ben beylikdüzünde oturuyorum görümcemde umuttüpbebeğe yakın oturuyor tam 5,6 saat falan sürüyor hele bu trafikte .kaynanam görümceme gitmişti dün aramış eşimi gel bizi al iftardan sonra döneriz demiş eşimde raporunu almış çapadan .sonra beni aradı ben kardeşime geçicem haberin olsun demezmi bende neden tekbaşına gidiyorsun sen bekar adammısın çağıracaklarsa seni ben eşim olmadan gidemem onu yalnız başına bırakamam diyemedinmi dedim oda ben senden izin almıyorum sadece haber veriyorum dedi telefonu yüzüme kapattı.baharcığım anlatamam sana nasıl üzüldüğümü benim bu kadar çabam emeğim üzüntüm onlar için hiç bir anlam ifade etmiyor bazen acaba boşamı kürek salllıyorum diye düşünüyorum:14::14::14::14::14:

ahhh canım senin durumunu düşünemiyorum bile ne sıkıntı çekmişsindir kimbilir...
inş canım adetle tamamen kurtulurum bu şişlikten...
en iyisi oldu transferin ertelenmesi zaten zorunluyduda şimdi nekadar doğru bi karar olduğu çok belli oluyor...
evet canımmmmmmm bidahaki aya tüm sıkıntılar bitecek bebişimi alıvericem :49: göbişime inş :16::16::16:
kıyamam ben sanaaa uzun mu sürecek çamaşırların çıkması uyunsan sahura tekrar kalksan zor mu olucak bebekim ??

hemde ne sıkıntı çektim:5:
inşallah canım benim sıkıntıların geride kalacak biraz daha sabır bitanem..
bebişin gelsinde herşeyi unutturacak sana bak gör.
yok tatlım bitti sayılır sereyimde çamaşırları azıcık uyuyayım dinleneyim bari.
kendine çooook dikkat et tatlım yine görüşürüz.
çoook öpüldün canımcım ALLAH rahatlık versin:54::54::54::54::54::54::54:

beni merak eden herkese haber getirdim ve nihayet beklenen raporu eşime verdiler.
çok zor oldu kaç gündür hastanelerdeyiz yalvar yakar olduk sonunda aldık eşim için raporu
ama sanırım kendim için rapor almayı beklemiycem daha fazla beklemek istemiyorum
aslında rapor için yapılan testler benim içinde iyi olacak ama belki boşa zaman geçirmemek için bu adetimle başlayabilirim tedavime
rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah sonucu hayırlı olur

aleyküm selam canım kusura bakma önce yazılanları okudum en son cevap yazma fırsatı buldum:9::9::9::9::9:
Aynen canım bir sen bir ben topiği sahipsiz bırakmıyoruz.
Ben iyiyim bebeğim yalnız biraz kararsızım tedaviye başlama konusunda kendime rapor çıkarmadan mı tedaviye başlasam bilemiyorum:18::18::18::18:
Sen nasılsın canım neler yapıyorsun:16::16::16::16:

sevindim canım raporu halletmişsin.
inş. geriside kolay olsun
bakarsın beraber başlarız tedaviye
beraber mutlu sona :49: ulaşırız inş.
bende anne olacağım günün hayaliyle yatıp kalkıyorum.:21:

bilmiyorum canım aslında hepsini karşılaması lazım ama henüz sormadım çok yoruldum bebeğim git gel hastenelere oruçlu oruçlu hava çok sıcak bunaldım
umuttüpbebeğide aramadım henüz eşime biraz kızgınım aslında eşim değil annesi beni çok sinirlendiriyor birde araya yorgunluk girince herşey canımı sıkmaya başladı
sanki benim eşim bekarmış kendi hayatı yokmuş gibi davranıyorlar biliyorun ben beylikdüzünde oturuyorum görümcemde umuttüpbebeğe yakın oturuyor tam 5,6 saat falan sürüyor hele bu trafikte .kaynanam görümceme gitmişti dün aramış eşimi gel bizi al iftardan sonra döneriz demiş eşimde raporunu almış çapadan .sonra beni aradı ben kardeşime geçicem haberin olsun demezmi bende neden tekbaşına gidiyorsun sen bekar adammısın çağıracaklarsa seni ben eşim olmadan gidemem onu yalnız başına bırakamam diyemedinmi dedim oda ben senden izin almıyorum sadece haber veriyorum dedi telefonu yüzüme kapattı.baharcığım anlatamam sana nasıl üzüldüğümü benim bu kadar çabam emeğim üzüntüm onlar için hiç bir anlam ifade etmiyor bazen acaba boşamı kürek salllıyorum diye düşünüyorum:14::14::14::14::14:

haklızın canım oruçlu hastaneye git gel kolay olmaz...
canım siz hep dipdibesiniz ee bide karşı taraf anlayışlı değil huzursuzluklar oluyor işte...
eşinde arayı bulacak biri değil olan sana oluyor...
canım neyapıcaksın işte allah sabır versin...
sen bunca sene sabretmişsin bundan sonrada dayan hiçbişeyin bebeğine kavuşmak için vereceğin mücadelenenin önüne geçmesine izin verme....
keşke o evide satp başka biyerden ev alabilseniz uzak olsanız daha farklı olur herşey...

hemde ne sıkıntı çektim:5:
inşallah canım benim sıkıntıların geride kalacak biraz daha sabır bitanem..
bebişin gelsinde herşeyi unutturacak sana bak gör.
yok tatlım bitti sayılır sereyimde çamaşırları azıcık uyuyayım dinleneyim bari.
kendine çooook dikkat et tatlım yine görüşürüz.
çoook öpüldün canımcım ALLAH rahatlık versin:54::54::54::54::54::54::54:

allah razı olsun bitanem benimmmmmmmm :70:
hahh şöyle yat dinlen bebekim uykun varken sahuru beklemekte ne...
sende kendine dikkat et bebekim...
iyi geceler tatlı rüyalarrrrrrrrrrr :54::54::54::54::54:

sevindim canım raporu halletmişsin.
inş. geriside kolay olsun
bakarsın beraber başlarız tedaviye
beraber mutlu sona :49: ulaşırız inş.
bende anne olacağım günün hayaliyle yatıp kalkıyorum.:21:
HALLETİK İŞTE YOLU YARILADIK SAYILIR
ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH CANIM KISMET BELLİMİ OLUR BENDE ASLINDA BAHAR VE FLZŞKLA BİRLİKTE BAŞLIYACAKTIM TEDAVİYE KISMET DEĞİLMİŞ BELKİ SENİNLE BAŞLARIM BELLİMİ OLUR
İNŞALLAH RABBİM BÜTÜN İŞLERİMİZİ RAST GETİRSİN HAYIRLI SONUÇLAR ALALIM HAYALLERİMİZ GERÇEĞE DÖNÜŞSÜN AMİN:49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba canım.
şükürler olsun ALLAHıma iyiyim
evet benim eşimde azfc....var.
son testte1 sperm varmış.
mayısta 2 idi.
donduruldu
elimize sonuç kağıdı vermediler
inş. öyledir
dr (ovitrelle) iğne verdi haftada bir göbekten yapıyor.
bazen mızıkçılık da yapıyor:1:
proksed verdi.ramazanda içmiyor ama bayramda içer inş.
eylül veya daha sonra RABBİM kısmet ederse başlıcaz tedaviye.
dr tese gerekecek demiş.hayırlısı olsun.

sen nasılsın:16:
geç oldu kusura bakma nette sorun vardı

ne güzel canım benim sperm görmüşünüz çooo sevindim.
inan bana umut oluyosun inşallah bizlerde o günleri görürüz.
hatırlarsan benim eşimdede azfc mikrodelasyon var.
2 kez m tese oldu ama sonuç olumsuz.
şimdi saraçoğlunun kürlerini kullanıyo.
inşallah faydasını görürüz.
geçen günde eşime sizen bahsediyordum yani sizin durumunuzdan.
onada umut oldu belki bizdede bulunur ileriki dönemlerde dedi.
inşallah da öyle olur rabbim hepimizin çabalarını karşılıksız bırakmaz inşallah.
canım benim niye tese olacakki ne güzel sperm çıkıyo bir iki tanede olsa.
yoksa sizin doktorunuzdamı kaan hoca.
kaan hoca sperm çıksada tese istiyo da bence hiç gerek yok tedavisine devam etsin inşallah daha da çoğalır spermler.
inşallah en yakın zamanda seninde hamiş haberlerini alırız tatlım.
olurmu canım ne kusuru...
tatlım çamaşır sericem biraz işlerim var daha sonra yine konuşuruz detaylıca.
kendine çok iyi bak ALLAH rahatlık versin tatlım.

haklızın canım oruçlu hastaneye git gel kolay olmaz...
Canım siz hep dipdibesiniz ee bide karşı taraf anlayışlı değil huzursuzluklar oluyor işte...
Eşinde arayı bulacak biri değil olan sana oluyor...
Canım neyapıcaksın işte allah sabır versin...
Sen bunca sene sabretmişsin bundan sonrada dayan hiçbişeyin bebeğine kavuşmak için vereceğin mücadelenenin önüne geçmesine izin verme....
Keşke o evide satp başka biyerden ev alabilseniz uzak olsanız daha farklı olur herşey...
baharcığım uzak olsak ne olacak işte kaç gündür yoktu kızına gitmişti yine yaptı yapacağını
dediğin doğru eşim arayı bulamıyor annesi ne dese onun dediği olacak dün eve geceyarısı 2 de geldi diğer bekar oğlu evine gelmiş dinleniyor
benimki ise beni bırakmış annesinin peşine düşüyor.annesidir elbette onunda işini görecek ama gezmeye tatile diğer oğluyla gider sıkıntılı şeylerde de bizi bulur
ama artık ne yaparsa yapsınlar dedğin gibi benim bebişim için mücadele etmem lazım
ne yapayım o annesini tercih ediyor benim için sen ikinci plandasın diyorsa bende bundan sonra ona hakettiği gibi davranırım:14::14::14:

canlar ben de çıkıyorum uykum gelmişken yatayım sonra sıkıntı çekmeyeyim...
iyi geceler allah rahatlık versin hepinizeeeeeeeee :54::54::54:

ne güzel canım benim sperm görmüşünüz çooo sevindim.
inan bana umut oluyosun inşallah bizlerde o günleri görürüz.
hatırlarsan benim eşimdede azfc mikrodelasyon var.
2 kez m tese oldu ama sonuç olumsuz.
şimdi saraçoğlunun kürlerini kullanıyo.
inşallah faydasını görürüz.
geçen günde eşime sizen bahsediyordum yani sizin durumunuzdan.
onada umut oldu belki bizdede bulunur ileriki dönemlerde dedi.
inşallah da öyle olur rabbim hepimizin çabalarını karşılıksız bırakmaz inşallah.
canım benim niye tese olacakki ne güzel sperm çıkıyo bir iki tanede olsa.
yoksa sizin doktorunuzdamı kaan hoca.
kaan hoca sperm çıksada tese istiyo da bence hiç gerek yok tedavisine devam etsin inşallah daha da çoğalır spermler.
inşallah en yakın zamanda seninde hamiş haberlerini alırız tatlım.
olurmu canım ne kusuru...
tatlım çamaşır sericem biraz işlerim var daha sonra yine konuşuruz detaylıca.
kendine çok iyi bak ALLAH rahatlık versin tatlım.

inşallah canım
ALLLAH IM ol dedkden sonra olmıyacak birşey olabilirmi?
O herşeye kadir.dualara ısrarla devam edelim.
iyi geceler kızlar
sahur a kalkıcam inş.

beni merak eden herkese haber getirdim ve nihayet beklenen raporu eşime verdiler.
çok zor oldu kaç gündür hastanelerdeyiz yalvar yakar olduk sonunda aldık eşim için raporu
ama sanırım kendim için rapor almayı beklemiycem daha fazla beklemek istemiyorum
aslında rapor için yapılan testler benim içinde iyi olacak ama belki boşa zaman geçirmemek için bu adetimle başlayabilirim tedavime
rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah sonucu hayırlı olur

aleyküm selam canım kusura bakma önce yazılanları okudum en son cevap yazma fırsatı buldum:9::9::9::9::9:
Aynen canım bir sen bir ben topiği sahipsiz bırakmıyoruz.
Ben iyiyim bebeğim yalnız biraz kararsızım tedaviye başlama konusunda kendime rapor çıkarmadan mı tedaviye başlasam bilemiyorum:18::18::18::18:
Sen nasılsın canım neler yapıyorsun:16::16::16::16:

tatlım işlerin yoluna girmesine sevindim sen takma o kaynannayı:47::47::47:
elbet dili susar bigün rabbim emekelrini bosa cıkarmasın güzelim sen sabret mükafatın :emir_bebek:olacak allhın izniyle
cervan cnm nasılsın inşllh şu ramazanlar hürmetine saraçoğlu kürü işe yarar sende tedavilere başlayanlardan olursun cnm benim:34:

baharcığım uzak olsak ne olacak işte kaç gündür yoktu kızına gitmişti yine yaptı yapacağını
dediğin doğru eşim arayı bulamıyor annesi ne dese onun dediği olacak dün eve geceyarısı 2 de geldi diğer bekar oğlu evine gelmiş dinleniyor
benimki ise beni bırakmış annesinin peşine düşüyor.annesidir elbette onunda işini görecek ama gezmeye tatile diğer oğluyla gider sıkıntılı şeylerde de bizi bulur
ama artık ne yaparsa yapsınlar dedğin gibi benim bebişim için mücadele etmem lazım
ne yapayım o annesini tercih ediyor benim için sen ikinci plandasın diyorsa bende bundan sonra ona hakettiği gibi davranırım:14::14::14:

ahh canım yazmadan çıkamadım.
iyilerin kıymeti çok zaman bilinmez.
ama sonunda hep iyiler kazanır.
RABBİM güzel gönlüne göre versin.
(altının değerini sarraf bilir):16:

tatlım işlerin yoluna girmesine sevindim sen takma o kaynannayı:47::47::47:
Elbet dili susar bigün rabbim emekelrini bosa cıkarmasın güzelim sen sabret mükafatın :emir_bebek:olacak allhın izniyle
cervan cnm nasılsın inşllh şu ramazanlar hürmetine saraçoğlu kürü işe yarar sende tedavilere başlayanlardan olursun cnm benim:34:
taksam ne olacak ki rabbim ıslah etsin onları her yokuşun bir inişi var ne yapayım benimde sınavım buymuş elden ne gelir sabırdan ve duadan başka
rabbim seninde gönlünün mükafatını versin inşallah bakarsın bende sizinle birlikte başlarım tedaviye bizde aynı anda hamiş kalırız
ahh canım yazmadan çıkamadım.
Iyilerin kıymeti çok zaman bilinmez.
Ama sonunda hep iyiler kazanır.
Rabbim güzel gönlüne göre versin.
(altının değerini sarraf bilir):16:

iyimiyim kötümüyüm orasını bilemiycem ama bana yaptıkları haksızlığın hesabını rabbime nasıl verecekler çok merak ediyorum:40::40::40::40::40:

saol canımmmmmmmmm allaha şükür bebişlerden güzel haber aldım dün yarında devamı gelecek inş :16:
alemsinnn tatlımmmmmmmm yaaaa :1:
düşünsene ben sürekli hamileyimmmmmmmmm artık millet o halime alışırdı kız bağımlılık falan yapardı habire doğurmak :9::9::9:
rabbim sağlıcakla evlatlarımı nasip eder inş tek dileğim bu şimdi...
canım ben duaların gücüne çok inanıyorum...
1 senedir birlik olduk burda hiç yılmadan umudumuzu kaybetmeden dua etmeye devam ettik...
bence bu seneki yaşadığımız güzelliklerin sebebi rabbimin birbirimize ettiğimiz duaları kabul etmesi :16:
inş tek tek kurtulacaz azodan ve hepimiz anne olucaz :49::49::49::49::49::49::49::49::49:
evet canım evime geldimmmm aslında mutluyum ama hiç keyfim yok...
benim ağrılarım arttı karnım kocaman oldu çatlıycam sanki...
ohssyi şuanda küçük çaplı geçiriyorum galiba inş daha da artmaz...
zaten belirtileri opudan 2-3 gün sonra beliriyormuş...
bende dün geceden beri öyleyim inan evde kıpırdayamıyorum bile hep yatıyorum :5:

ayyyy canım benim.kıyamam sana ya. inş geçer tatlım sancıların.
bişey önermemişler zannedersem .nane falan kaynatsan. şişi alır derler.
zararı olmazsa dene istersen.
aynen dediğin gibi cnm.duanın gücü elbette.yer gök duayla yaratılmış.
Allah inş dualarımızı kabul eder.
hepimiz anneee oluruz tatlım.

taksam ne olacak ki rabbim ıslah etsin onları her yokuşun bir inişi var ne yapayım benimde sınavım buymuş elden ne gelir sabırdan ve duadan başka
rabbim seninde gönlünün mükafatını versin inşallah bakarsın bende sizinle birlikte başlarım tedaviye bizde aynı anda hamiş kalırız

evet cnm ya sabır sabır ya sabır ya bu deveyi güdecez yada burdan gidecez
niye gidelim biz yıllarımızı vermşiz bu eşlere allh kötü şey göstermediği sürece erimden kımıldamam
allhım nasılsa bizimde dualarımızı kabu edecek

ayyyyy ne güzel olur kızzzzzzzz senle hamiş olmak allhım duy bizi sevindir şu garibleri:49::49:
İNŞLLHHHHHHHHHHHHH AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Evet tatlım 4 evladım var beni bekliyooooo
İnşALLAH cnm tek isteğim o bundan sonra güzelce göbüşüme konulup
sonrada bebişeeee dönüşmesiiiii:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
inşALLAH cnmmm rabbim sabrımın mükafatını bebişimleeeeee sonuçlandırıcakkkkk inş.:16::16::16::16:
Dua etmezmiyim hepimizin sorunu aynıı bunu bilen birisi olarak o kadar istiyorumkiiii sizlerinde bu duyguları yaşamasını,
sizlerde yaşayınnnnnnn inşALLAH ta yaşayacaksınızzzzzzzzzz..burda birbirimze ne kadar dualar ediyoruzzzz..
Rabbim kabul eder inş..:16::16::16::16:
ben inanıyorumm tablomuzdakii herkess yavaş yavaş hamiş olacakkkkkkkk bu sene bereketli geçtii...kaç arkadaşımız kurtulduk azodann..
inş devam edicekkk..:46:

inş tatlım inş.hepimiz kurtulacağız.canım dualarının karşılığını kat kat gör inş.
olumlu düşün cnm inş hepsi bebişe dönüşecek.
dualarla bu duruma geldik yine duayla bebişlerin göbüşünde yer bulacak işşşşşallllahhhhhh

slm tatlım.
gözün aydın. raporu almışsınız.
inş en kısa zamanda hamile haberinlede mutlu oluruz.
ameliyatı nerde olacaksınız cnm?

Back
X