• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
VCK canlı selam....:16::16::16:
bir sen birde ben varız canım
nasılsın. son durum nedir sizde.

nzlyln merhaba canım nasılsın?
ya tatlım sizdede azfc mikrodelasyon vardı dimi?
şimdi neler yapıyorsunuz sperm de bulunmuştu diye hatırlıyorum öylemiydi tatlım?

nurdah nasılsın cnm nasıl gidiyo hamişlik aşermeler varmı:34:
Kızlarrrrr acaba vck ne yaptı halldebildimi rapor işini:26:
beni merak eden herkese haber getirdim ve nihayet beklenen raporu eşime verdiler.
çok zor oldu kaç gündür hastanelerdeyiz yalvar yakar olduk sonunda aldık eşim için raporu
ama sanırım kendim için rapor almayı beklemiycem daha fazla beklemek istemiyorum
aslında rapor için yapılan testler benim içinde iyi olacak ama belki boşa zaman geçirmemek için bu adetimle başlayabilirim tedavime
rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah sonucu hayırlı olur
vck canlı selam....:16::16::16:
Bir sen birde ben varız canım
nasılsın. Son durum nedir sizde.

aleyküm selam canım kusura bakma önce yazılanları okudum en son cevap yazma fırsatı buldum:9::9::9::9::9:
Aynen canım bir sen bir ben topiği sahipsiz bırakmıyoruz.
Ben iyiyim bebeğim yalnız biraz kararsızım tedaviye başlama konusunda kendime rapor çıkarmadan mı tedaviye başlasam bilemiyorum:18::18::18::18:
Sen nasılsın canım neler yapıyorsun:16::16::16::16:

saol canımmmmmmmmm allaha şükür bebişlerden güzel haber aldım dün yarında devamı gelecek inş :16:
alemsinnn tatlımmmmmmmm yaaaa :1:
düşünsene ben sürekli hamileyimmmmmmmmm artık millet o halime alışırdı kız bağımlılık falan yapardı habire doğurmak :9::9::9:
rabbim sağlıcakla evlatlarımı nasip eder inş tek dileğim bu şimdi...
canım ben duaların gücüne çok inanıyorum...
1 senedir birlik olduk burda hiç yılmadan umudumuzu kaybetmeden dua etmeye devam ettik...
bence bu seneki yaşadığımız güzelliklerin sebebi rabbimin birbirimize ettiğimiz duaları kabul etmesi :16:
inş tek tek kurtulacaz azodan ve hepimiz anne olucaz :49::49::49::49::49::49::49::49::49:
evet canım evime geldimmmm aslında mutluyum ama hiç keyfim yok...
benim ağrılarım arttı karnım kocaman oldu çatlıycam sanki...
ohssyi şuanda küçük çaplı geçiriyorum galiba inş daha da artmaz...
zaten belirtileri opudan 2-3 gün sonra beliriyormuş...
bende dün geceden beri öyleyim inan evde kıpırdayamıyorum bile hep yatıyorum :5:

bebekim benim çokmu şiştin sen kıyamammm:50:
yarında rahatsız hissedersen kendini ara merkezi belki ilaç falan verirler şişliğini atman için.
inşallah biran önce atarsın şişliğini de rahatlarsın bebekimmm:16:

Minikgelin canım gözün aydın sonunda rabbim yüzünü güldürdü darısı bütün isteyenlerin başına inşallah:64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64::64:
Bizleri dualarınızda unutmamak dileyiğle:16::16::16::16:

ccanımcım maşallah bir sürü embriyon olmuş
az kaldı inşallah birinin göbüşüne konmasına.

nursenimmmmmmm saol canım benim şükür öyle oldu ama en son haberi yarın alıcaz bakalım hayırlısı :16:
valla bian evvel geliversin eylül istiyorum rabbim yüzümüzü güldürür inş :16:
canım sizde ramazandan sonra başlayacaktınız değil mi ??
inş sizinde rabbim bu defa yüzünüzü güldürür mis kokulu bebişlerinize kavuşursunuz sağlıcakla :16::16::16:

Bahar canım hadi gözün aydın 14 embriyon dondurulmuş rabbim bebişlerine can versin .sende biraz rahatsızlanmışsın geçmiş olsun rabbim şifa versin
eşinde inşallah hayırlısıyla önce işine sonra bebişlerine kavuşur amin:16::16::16::16::16:

Flzaşk canımcım senin adına çok sevindim 4 embriyon dondurulmuş inşallah tedavinde sağlıklı şekilde çözünür ve bebişlerine kavuşursun :49::49::49::49::49:

beni merak eden herkese haber getirdim ve nihayet beklenen raporu eşime verdiler.
çok zor oldu kaç gündür hastanelerdeyiz yalvar yakar olduk sonunda aldık eşim için raporu
ama sanırım kendim için rapor almayı beklemiycem daha fazla beklemek istemiyorum
aslında rapor için yapılan testler benim içinde iyi olacak ama belki boşa zaman geçirmemek için bu adetimle başlayabilirim tedavime

aleyküm selam canım kusura bakma önce yazılanları okudum en son cevap yazma fırsatı buldum:9::9::9::9::9:
Ben iyiyim bebeğim yalnız biraz kararsızım tedaviye başlama konusunda kendime rapor çıkarmadan mı tedaviye başlasam bilemiyorum:18::18::18::18:

canım hadi gözünüz aydın kolaylamışsınız işleri galiba...
inş sizin için en hayırlı zamanda tedavinize başlar hayırlısıyla kavuşursunuz bebişlerinize...
sizde sperm bulunacağına inanıyorum ben zaten inş sonrasıda kolayca geçecek :49::40:
canım bu arada ben rapor işini anlamadım nasıl yani eşinin raporu senin raporun ayrı mı oluyor :44:
senin durumunu biliyorum zaten de eşinin aldığı rapor şimdi ne diye geçiyor o rapor neyi karşılıyor ??

Eslemsena canım rabbim sabır versin hem sana hem eşine şifa versin bu mübarek günlerin hatırına bundan sonra yüzünü güldürsün:16::16::16::16::16:

bebekim benim çokmu şiştin sen kıyamammm:50:
yarında rahatsız hissedersen kendini ara merkezi belki ilaç falan verirler şişliğini atman için.
inşallah biran önce atarsın şişliğini de rahatlarsın bebekimmm:16:

bebekimmmmmmmmmmm çok kötü oldum ben yaaa :5:
şükür akşamdan beri ağrım biraz azaldı ama öyle şişim ki hiç sorma :25:
bugün iftara davetliydik evsahibimize bizaman yanlışlıkla xl bi gömlek almıştım ben nasıl olduysa bedeni karışmış :1:
inan onu giydim gittim göbeğim belli olmasın diye...
zaten bu şişlik gitse başka sıkıntım yok oda dün akşam başladı işte...
rabbim beterinden korusun bugün okudum biraz ohss durumlarınıda neler var neler şükür yine benim halime...
sen nasılsın bebekim bende yeni geldim girdim hemen topiğe allahtan siz varmışsınız :70:

canım benim işlerinizi yoluna koymuşsunuz hayırlısıyla biran önce tedavine başlarsın artık.
güzel haberlerini bekliycez gül kokulu bebişlerine biranönce kavuşursun inşallah...

Bahar canım hadi gözün aydın 14 embriyon dondurulmuş rabbim bebişlerine can versin .sende biraz rahatsızlanmışsın geçmiş olsun rabbim şifa versin
eşinde inşallah hayırlısıyla önce işine sonra bebişlerine kavuşur amin:16::16::16::16::16:

saol canım ama 14 dü dondurulmadı ilk gün 14 yumoş döllenmiş yarın kesin sonucu bildirecekler ve kalanlar dondurulacak...
inş güzel haberlerini alırım yarın :16:
canım yumo sayısı 20 den fazla olunca böyle oluyor işte napalım dayanıcaz artık...
allah razı olsun canım inş hayırlısıyla bi iş bulur dualarını eksik etme...

canım hadi gözünüz aydın kolaylamışsınız işleri galiba...
Inş sizin için en hayırlı zamanda tedavinize başlar hayırlısıyla kavuşursunuz bebişlerinize...
Sizde sperm bulunacağına inanıyorum ben zaten inş sonrasıda kolayca geçecek :49::40:
Canım bu arada ben rapor işini anlamadım nasıl yani eşinin raporu senin raporun ayrı mı oluyor :44:
Senin durumunu biliyorum zaten de eşinin aldığı rapor şimdi ne diye geçiyor o rapor neyi karşılıyor ??
teşekkür ederim canım allah razı olsun amin rabbim hakkımızda hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah
inşallah canım senin güzel gönlünden geçtiği gibi olur sözlerin dua hükmüne geçer :16::16::16::16::16:
Canım biliyorsun eşim çapaya gidiyordu testlerini yaptırmak için emre hoca rapor çıkarın demişti
ben kendime henüz çıkaramadım kendim için çıkarmak için gittim
geçen gün sigortam olmadığı için ücretli yaptırayım sigortam olunca tahlillerim elimde olur rapor verirsiniz dedim
onlarda size çok pahallıya mal olur dediler bende ücretli yaptırırım hiç uğraşmam dedim
eşimin raporunda ise normal şartlarda çocuğunun olmadığını mikrotese ve pgt için uygundur diye rapor aldı
yani eşimin mikrotese ameliyatını karşılıyacak :34::34::34:

canım benim işlerinizi yoluna koymuşsunuz hayırlısıyla biran önce tedavine başlarsın artık.
güzel haberlerini bekliycez gül kokulu bebişlerine biranönce kavuşursun inşallah...

ALLAH RAZI OLSUN CANIM SAĞOL İNŞALLAH CANIM RABBİM SENİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN EVİN :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:NUR HUZUR BEREKET BULSUN İNŞALLAH

bebekimmmmmmmmmmm çok kötü oldum ben yaaa :5:
şükür akşamdan beri ağrım biraz azaldı ama öyle şişim ki hiç sorma :25:
bugün iftara davetliydik evsahibimize bizaman yanlışlıkla xl bi gömlek almıştım ben nasıl olduysa bedeni karışmış :1:
inan onu giydim gittim göbeğim belli olmasın diye...
zaten bu şişlik gitse başka sıkıntım yok oda dün akşam başladı işte...
rabbim beterinden korusun bugün okudum biraz ohss durumlarınıda neler var neler şükür yine benim halime...
sen nasılsın bebekim bende yeni geldim girdim hemen topiğe allahtan siz varmışsınız :70:

kyamam bebekim yaaa:50:
canım benim o şişliğin ne kadar zor olduğunu bilirim düşün birde benim yumurtalıklarda toplanmamıştı.
günlerce acile gidip geldim sürekli ağrı kesici serumlar aldım ama şişlik geçmedi tabii.
birdahaki adetine kadar bukadar olmasada şişliğin olur yine adetinle beraber atarsın rahatlarsın tatlım.
iyiki hemen transferinizi yapmadılar seninde flzaşkcığımında.
bidahaki aya rahat bir şekilde transferinizi olursunuz.
bende iyiyim tatlım ne olsun kocişim uyuyo bende çamaşır attım maknaya bitmesini bekliyorum.
uykumda var aslında ama mecburen bekliycem artık sahuru.
bende seni görüncee sevindim bebekimmm:16:

Kızlar bu arada bir şey söylemek istiyorum biliyorsunuz mübarek ramazan ayındayız ve bin aydan hayırlı kadir gecesini son 10 günde ve tekli gecelerde aramalıyız
bugün tekli gece ve cuma gününe denk geliyor inşallah bugünümüzü kadir gecesi gibi ihşa edelim bol dua edelim rabbim hepinizin hayırlı dualarını kabul etsin amin

ALLAH RAZI OLSUN CANIM SAĞOL İNŞALLAH CANIM RABBİM SENİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN EVİN :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:NUR HUZUR BEREKET BULSUN İNŞALLAH

aminnnnnnn bitanemmm rabbim hepimize hayırlı bebişler nasip etsin...

teşekkür ederim canım allah razı olsun amin rabbim hakkımızda hayırlısını hayırlı zamanda versin inşallah
inşallah canım senin güzel gönlünden geçtiği gibi olur sözlerin dua hükmüne geçer :16::16::16::16::16:
Canım biliyorsun eşim çapaya gidiyordu testlerini yaptırmak için emre hoca rapor çıkarın demişti
ben kendime henüz çıkaramadım kendim için çıkarmak için gittim
geçen gün sigortam olmadığı için ücretli yaptırayım sigortam olunca tahlillerim elimde olur rapor verirsiniz dedim
onlarda size çok pahallıya mal olur dediler bende ücretli yaptırırım hiç uğraşmam dedim
eşimin raporunda ise normal şartlarda çocuğunun olmadığını mikrotese ve pgt için uygundur diye rapor aldı
yani eşimin mikrotese ameliyatını karşılıyacak :34::34::34:

aaa anladım canım negüzel m.teseyi karşılayacak devlet çok sevindim 2100 tl az paramı...
hepsinimi yoksa bi kısmını mı karşılıyor öğrendiniz mi canım ??
sağlık olsun canım senin raporunda olmasın...
bide sigorta durumunu bekleyip rapor çıkarmaya kalkarsanız işiniz çok uzayacak...
istanbulda rapor çıkaran arkadaşların raporu almaları 2-3 ayı bulmuş...
ben izmirden 1 ayda çıkartmıştım tüm tahlil ve işlemlerin eksiksiz yapılmasına rağmen...
demekki orada yoğunluktan uzuyor işler...
bian evvel hayırlısıyla başlarsınız inşşşşşş seninde heyecanını yaşayalım hepberaber :46:

Back
X