Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günaydın kızlar.pazartesi gidiyorum kaan beye.bugün anneme gidicem ordan geçicem ankaraya.yani bi kaç gün yokum bu mübarek günde dualarınıza ihtiyacım var.inşlaalah ii haberlerle dönerim....

inşallah güzel haberlerle dönersin zemuszemus

iyi akşamlar kızlar............bugün tüm gün temizlik yaptım bizim buralara kış daha yeni geldiği için halılarımı yeni serdim........birtek camlarımı silemedim yağmur yağıyor o benim yerime yıkıyo zaten........ama resmen baydım yorgunluktan kalktığımdan beri hiç oturmadım gerçi hep ben kendime iş çıkardım durdum malum başka oyalanacak bişe yok vaktimi bari temizliğe vereyim dedim..........yarında annemin evine temizliğe gideceğim kız kardeşimle bu sayede yiğenimle minik cadımlada vakit geçirmiş olurum özlemiştim böcüğümü

zaman umutolsun inşallah rabbim en kısa zamanda hayallerinizi gerçekleştirir sizlerde bebeklerinizi kucağınıza alırsınız...........buradaki bütün arkadaşlarıma rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eder inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın kızlar kaç gündür giremedim bakalım neler yazmışsınız geçmişi bi okuyayım...

ya kızlar hiç girmemişsiniz hadi benim misafirim vardı giremedim siz neden girmediniz.kızlar minik kuzenim geldi tatilde çok tatlıydı allahım bizede nasip etsin inşallah..

bu arada ctesi test yaptırdık fsh bayagı düşmüş 044 olmuş bakalım bugün kaan hocayı arıyor eşim ne diyecek hayırlısı...

arkadaşlar kaan hocanın telefon nosunu yakınlarda arayıpta ulaştığınız. 3tane tel. nosu var ama çalıyo açan yok. belgin canım sizin kaan hoca ya arayıp ulaştığınız tel. nosunu verirmisin.

selam bacılar nerelerdesiniz kimsecikler yok arada girip selam verin bari

mrb arkadasım .allah emegını bosa cıkarmasın bıozede umut olursun ınsaalah.ben sıze oncekı fsh degerınızı soracaktım nasıl dusurdunuz ?ne kullandınız?yumurtalarının ırı kalıtelı ve cok sayıda olması ıcın ne yabtın.ben ıstanbul dısındayım acaba umut ta baslarsak sureklı 20 gun kalmak mı gerekır ıgne ları evde yabılabılır

canım fsh ı kaan hocanın verdiği armidexs isimli ilaç düşürdü testesteronuda zaten bu ilaç yükselti başka da bişey kullanmadık eşim kürleri bıraktı tek tirebülüs alıyor birde arısütü hapı var onu kullanıyor o kadar yumurtalarımın iri ve çok olması içinse inan bişey yapmadım ulun bey muayene ederken yumurta geliştirici ilaçmı kullandın dedi yok dedim hangi dr gitsem aynı şeyi söylüyor ama kür bile yapmam kendime yaratılıştan öyle
şimdi umutta başlasan 20 gün sürekli kalman gerekmez eger tabi kısa pırotokol olcaksa 10 günde yumurtalar toplanıyormuş 5. günde tranfer edilse 15 gün yeter ama bunu drlar daha ii bilir ist dışından gelceksen ne kadarda olsa kalman gerekicek sonuçta akrabanız falan yokmu gelip kalsanız

kızlar bgn kaan beye gittik.ölüyorum uykusuzluktan ve yorgunluktan.sabah 4 te çıktık 1 saat önce geldik eve.klomene devam dedi ve proxeed e başlayalım dedi fsh biraz yüksek bakalım düşckmi dedi bir ay sonra test yaptırıp gnderin, 2 ay sonrada kontrole gelin dedi.zaten çok olumlu bişey beklemiyodum daha 2 ay oldu başlayalı tedaviye ve üretim yok biliyosunuz.daha yolun başındasınız acele etmeyin dedi.ama bizim gibi olup üretim başlayan oluyomuş.inşallah rabbim bizide onların arasına katr.kaan hoca çok iidi ama.her sorumuzu cevapladı ve her şeyi açıkladı.şimdilik böyle kızlar.sabır sabır çook sabır gerek daha...

mrb kızlar gamze hocamı dedi beklentim yok diye yoksa sizmi öyle düşünüyorsunuz üretim hakkında harzem ellerine sagık darısı bana

gamze sabret bak sizin gibi olanlarda üretim oluyormuş dediğin gibi sonuç almak için daha zamana ihtiyaç var inşallah olur

arkadaşlar bi kaç gün önce siteye yeni kayıt olmuştum o zaman ilk mesajımı atmıştım. bişi sormak istiyorum. biz bu eylülde tüp bebek tedavisine başladık ama eşimde micro tese de sperm bulunamadı patolojide de. bir daha micro tese yapılsa çıkma ihtimali az da olsa var mıdır? birde ikinci operasyon için geçmesi gereken belli bi süre var mı?
cevap verirseniz çok sevinirim

mrb kızlar gamze hocamı dedi beklentim yok diye yoksa sizmi öyle düşünüyorsunuz üretim hakkında harzem ellerine sagık darısı bana

hayır canım benim fazla bi beklentm yoktu yeni başladık ya.ilaca devam diceni biliyodum yani.hoca umut var dedi ama zamn gerekmiş daha çok erkenmiş.ya bide keçibonuzu tozu ve ısırgan otu dedi.ısırgan otu hakkında bilgisi lan var nasıl yenir veya yapılır?

canım bizim de aynı durum.m tesede çıkmadı ama kaan hoca şansınız hala var diyo.sizde görüşün bence.birde sanırım 2. ameliyattan önce 1 yıla yakın bekliyolr.tahminim bu sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…