Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hmmmmm aman bi doğruusunu söyleyemiyorumm ya
neyse cnm 3 değil 4 olsunn artıkk.
ilk önce senin haberini alıcağızzzzzzz.. sonrada bennnnnnnn
inşş rabbim nasip eder ..

sonu güzel olur inş canımmmmmmmmmmmmmm
bizlerde hayırlısıyla o tabloya hamiş olarak sonrada anne olarak ekleniriz inş

baharcım beni de tabloya ekleyebilirmisin.ben 30 yaşındayım eşim 34 yaşında.7 yıllık evliyiz.eşim azosperm.inmemiş testist.1 kere biyopsi 1 kere de tese oldu.olgun sperm çıkmadı.kaan aydos da iğne ve ilaca devam ediyoruz.hiç tüp bebek denememiz olmadı.

tamam canım eklerim şimdi senide

cnm benim bundan sonra hiç sıkıntı yaşamadan bir avazda doğurup hayırlı ömür yaşarsın evladınla

kizlar bir iyi bir kötü haber esimde sperm cikti azda olsa ama benim polikistik ower warmisss aglamak istiyorum saka gibi ya

cnm benim bence sevinmelisin bizler doğal yoldan çocuk umudunu çoktan bırakmış tüp bebeğimiz tutsun mevlam duamızı kabul etsin derdindeyiz sperm bulunmuş pko tüpte çok iyi bir şans herşey çook güzel olacak

kıyamam benimkiler büyüdüler 4.sınıfa geçecekler ama onları bende çoook özledim norm fazlasıyım belki bir daha görüşemiyeceğim :2:kuzularımla inşallah hepimizin kendi kuzularıda olacak

oh maşallah 10.yılınızı ikizlerinle kutlarsın inşallah

cnm bende her sene sarımsaklıya giderim çok güzel denizi inşallah mutlu bir tatil geçirirsin bir balıkesirli olarak ayvalık reklamı yapayım dedimşaka bir yana güzel bir yerdir pazarına git güzel iğne oyası takılar oluyor

Amin cnmbnm,inş. Eylül ayında da sizlerden guzel haberler duyalım ıns... hayırlı saglıklı bebısler olsunlarrr...

OHHH OHH SUPER masallah sıze... Hadı ınsallah duyalım guzel bebıs haberlerını... Amın cnm ıns. saglıla dogcak bebısım ve bebıslerımız dımı ama Allah buyuk...

kizlar bir iyi bir kötü haber esimde sperm cikti azda olsa ama benim polikistik ower warmisss aglamak istiyorum saka gibi ya

canım pko tüp bebek tedaviisnde avantaj, hatta ablamda piko olmasına rağmen normal hamile kaldı hemde 2 defa. hiç bunun için moralini bozma

cnm benim bundan sonra hiç sıkıntı yaşamadan bir avazda doğurup hayırlı ömür yaşarsın evladınla

canım ne zaman yapacaksın testi. yarın yapsana :)

cerkem hiç canını sıkıpta moralini bozma.valla eşimde sperm çıksa ben halay çekerim ve bende öyle bir proplemin yanında sıfır kalırdı inan.pko tüp bebeğe engel değil canım ve hiç beklemeden ve fazla vakit kaybetmeden tüp bebek deneyin derim.çünkü doktorların tavsiyesi bu.

canım pko tüp bebek tedaviisnde avantaj, hatta ablamda piko olmasına rağmen normal hamile kaldı hemde 2 defa. hiç bunun için moralini bozma

canım ne zaman yapacaksın testi. yarın yapsana :)

aslında benim 5.gün transferi olduğu için 10.günde de çıkabilir süleyman hoca 26 diye uyarmış dün yaptığım idrar testinden sonra annemden koçişten cezalıyım bu yüzden pazar yaptıracağım beklemek çok zor içimde olsunlarda

canım sen bilgilerini yaz ben eklerim senide...

28 33 yaş 7 yıllık evliyiz sebeb inmemiş testis 13 yaşında teki indirilmiş diğeri halen yukarıda 2 yıl tedavi gördü eşim bir kere 2012 nisan ayında m tese yapıldı sonuç sperm yok tüp bebek tedavisi yarım kaldı şuan saraçoğlunun kürlerini kullanıyoruz testojel çinko ve selenyum kullanıyoruz kaan hoca iğne verdi eylül sonunda iğne kullanıp kullanmamaya karar vereceğiz şimdi araştırıyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…