Hmmmmm aman bi doğruusunu söyleyemiyorumm ya
neyse cnm 3 değil 4 olsunn artıkk.
ilk önce senin haberini alıcağızzzzzzz.. sonrada bennnnnnnn
inşş rabbim nasip eder ..
sonu güzel olur inş canımmmmmmmmmmmmmm
bizlerde hayırlısıyla o tabloya hamiş olarak sonrada anne olarak ekleniriz inş
baharcım beni de tabloya ekleyebilirmisin.ben 30 yaşındayım eşim 34 yaşında.7 yıllık evliyiz.eşim azosperm.inmemiş testist.1 kere biyopsi 1 kere de tese oldu.olgun sperm çıkmadı.kaan aydos da iğne ve ilaca devam ediyoruz.hiç tüp bebek denememiz olmadı.
Unuturmuyum hıc yemın ederım hepınız duamdasınız... cok sukur canım ama cok sıkıntılı gectı dıyebılırım.Ilk doktor kalp atısı duyamadı,bı korku yasadı sonra baska doktor duydu sukur sonrasında gelısımı yavas denıldı baska doktor normak dedı enson bayram oncesınde bı doktor kemık gelıısmı zayıf dedı cuce olabılır dıe cok agır bı suphede bulundu dun baska bı doktor tarafından bununda olmadıgını ogrendık... yanı canm kardesım bugun 16*3 oldum ama korkudan ve uzuntuden tadını cıkaramadım Allah beterınden korusun.Sızlerde dualarınızı eksık etmeyın benden kucagıma sagsaglım almadan ohhh dıyemeyecegım.
kizlar bir iyi bir kötü haber esimde sperm cikti azda olsa ama benim polikistik ower warmisss aglamak istiyorum saka gibi ya
aslinda en zoruda su cocuklarim war aslinda benim 20 tane hemde cunku ben ögretmenim anaokulu ogretmeni 20 tane güzel bebislerim war onlar okadar masum ki bana okadar cok baglilar ki onlarda hep dua ediyorlar onlara baktikca kendimi cok tuhaf hissediyorum
Canımmmmmmmmm benimmmmm inşşşşşş sende hamişkooooo olursunn
seneye bu zamanlar yada bizim gibi heyecanlıı zamanlarr geçirirsinizzzzzz.
evt cnm bekliyorm sabırsızlıkla hep hayal kuruyorumm gözlerim doluyooooo
bende artık olsun istiyorum cnmm 20 gün sonra evlilik yıldönümüz 9. sene bitiyooooooo.
inşş o izamanlarda bebeişim göbüşümdeeeeee olucakkkkkk ve inşş bana sıkı sıkı tutunmuş olurrrrrrr
kırıp dizimi oturayım ama dimi artık yeter bi oaraya bi buraya aaaaaa
oh maşallah 10.yılınızı ikizlerinle kutlarsın inşallah
ooo ne güzel desene korkudan değil çığlıktan korkutun
kocişinin kolu sağlam kalsaymış kızzzzzz
evet cnm ben çığlık atmam ama bakamam o kadında madem bu kadar tırsıyo ne geliyo korku flimine :44:
evet cnm sarımsaklı diyo eşim ben ilk defa gidicem nasipse biraz tadını çıkarayım bi senedir yaşadığım şeyler roman olacak cinstennnn
atlım tedavi sürecin güzel ve umut dolu başlasın boşverrr
sen anne olda sonra bak bakalım nasıl kariyer yaparsın
herşeyimiz onlara fedasen hiççç kafana takma
bebişten sonra gelir kariyerdeeeeeeeeeee
Canımm endişe hiç bitmiyoo baksana hamile kalıyosun ama sorunlar çıkıyo sürekli tabi rabbim beterinden korusunnnn..
inşş bundan sonra sorun çıkamdan 9 ayını tamamlarsınnnnn..ve bebeiğini kucağın alırsınn cnmm..
evet canım az kaldı bekliyorum sabırla
benim 23 yumoşum toplanmıştı ohss riski nedeniyle transferimi ertelediler 13 tane embiriyomuz donduruldu
şimdi 10-12 gün sonra bebişlerimden birini alıcam hayırlısıyla göbişime
biçok arkadaşım senin ikiz bebişlerin olacak diyor bakarsın dediğiniz gibi bebişim bölünür ikiz olur
allah hakkımızda hayırlısını verir inş
canım sende çok zor günler geçirmişsin sevincini yaşatmamış dengesiz drlar
inş iyi bi dr bulur sonuna kadar hayırlısıyla tamamlarsın hamileliğini sonradaaaaaaaaaa gelsin yakışıklın
kizlar bir iyi bir kötü haber esimde sperm cikti azda olsa ama benim polikistik ower warmisss aglamak istiyorum saka gibi ya
cnm benim bundan sonra hiç sıkıntı yaşamadan bir avazda doğurup hayırlı ömür yaşarsın evladınla
Amin cnmbnm,inş. Eylül ayında da sizlerden guzel haberler duyalım ıns... hayırlı saglıklı bebısler olsunlarrr...
İnşALLAh cnmmmmmm inş..
seninde az kaldııııı cnmmmmmmm heyecan doruktaaaaaaaa
canım pko tüp bebek tedaviisnde avantaj, hatta ablamda piko olmasına rağmen normal hamile kaldı hemde 2 defa. hiç bunun için moralini bozma
canım ne zaman yapacaksın testi. yarın yapsana :)
aslında benim 5.gün transferi olduğu için 10.günde de çıkabilir süleyman hoca 26 diye uyarmış dün yaptığım idrar testinden sonra annemden koçişten cezalıyım bu yüzden pazar yaptıracağım beklemek çok zor içimde olsunlarda[/
sen de cezana katlanmalısın o zaman.ama işte insan meraktan duramıyorki.neyse az kalmış pazar gününe müjdeli haberlerini bekliyoruz rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah annesine tutunmuştur bebişin
aslında benim 5.gün transferi olduğu için 10.günde de çıkabilir süleyman hoca 26 diye uyarmış dün yaptığım idrar testinden sonra annemden koçişten cezalıyım bu yüzden pazar yaptıracağım beklemek çok zor içimde olsunlarda[/
sen de cezana katlanmalısın o zaman.ama işte insan meraktan duramıyorki.neyse az kalmış pazar gününe müjdeli haberlerini bekliyoruz rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah annesine tutunmuştur bebişin
inşallah canımmm
canım sen bilgilerini yaz ben eklerim senide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?