- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
hemde nsl dün idrar testi yaptım tek çizgiyi görünce ağladım sonra öğrendimki gece olsa bile böyle oluyormuş yine umutlandım şafak 2
Canim benim esim pregnyl bide gonal f kullandi faydasini göremedi ama herkeste farkli benim esimin hem inmemis testis sorunu var hem beyninden geliyor bide kücüken ateslenmis haziranda esim mikrotese ameliyati oldu bi tane kaliteli sperm bulundu ve suan hamileyim.senin esinin sadece inmemis testis sorunu varsa bence ignelerin faydasi olur insallah Esine sifa olur
cnm benim eşim pregnl kullandı ama hiç çıkış olmadı spermde
onun için herkesin farklı oluyo bizim sebebimiz büyük bi ihtial kabakulak dedi dr
yani ben sana yardımcı olamıcam:26:
listeyide bahar yapıyo gelince günceller
inan canım bende senin gibiyim arife geçesi tesbih namazı vardı gözlerim dola dola dua ettim her istediğimde Allahım arkadaşlarımada nasip et dedim Rabbim açılan ellerimizi geri çevirmesin.AMİNNNNNNNNNNN CNMMMM ..
Bugünn çokkkkkk dua okudummmm hepimize dualarrr ettim rabbim kabul etsinnnnnnn inş..:26:
hiç birimizin kucağını boş bırakmasınnnnnnnn
Cok sukur cnm, bulantılarımı azalttım sızı zıyarete geldım bıde sız teyzoslara cınsıyetımızı haber vermek ıstedım :) oglum oluyormus Allah ım kucagıma almayı nasıp eder ınsallah :)
teşekkür ederim dilerim ALLAHDAN evladını kucağına alırsın
inan canım bende senin gibiyim arife geçesi tesbih namazı vardı gözlerim dola dola dua ettim her istediğimde Allahım arkadaşlarımada nasip et dedim Rabbim açılan ellerimizi geri çevirmesin.
Allahım sağ sağlim kuçağına aldığın günleride göstersin sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle.
aslında benim 5.gün transferi olduğu için 10.günde de çıkabilir süleyman hoca 26 diye uyarmış dün yaptığım idrar testinden sonra annemden koçişten cezalıyım bu yüzden pazar yaptıracağım beklemek çok zor içimde olsunlarda
canım nerelerdesin, denk gelemiyoruz hiç.
yolculuk, bayram, temizlik derken denk gelemedik hiç.
cnm bende her sene sarımsaklıya giderim çok güzel denizi inşallah mutlu bir tatil geçirirsin bir balıkesirli olarak ayvalık reklamı yapayım dedimşaka bir yana güzel bir yerdir pazarına git güzel iğne oyası takılar oluyor
AMİNNNNNN CNM RABBİM DUALARIMIZI KABUL EDER İNŞ.
Bende dua ederkenn bugünn çok kötü oldumm ağlaya ağlaya dua ettimm
kendimi engelleyemiyorummmm gözlerimden yaşlar akıverdiiiiiiii.
canım Allahım elbet ne kadar istediğimizi biliyor.ben hiç isyan edip aglamadım bir gün haberleri izliyorum evde yalnız .yeni doğmuş bebeği poşete koyup bir nehire atmışlar çoçuk ölmemiş doğduğu gibi çiğerleri açılmazmış.işte o zaman çok ağlamıştım kış günüydü battaniyeyi kafama kadar çekip hünküre hünküre ağlamıştım o zaman izyan ettim Allahım böylelerine veriyorsun bize niye vermiyorsun diye .Allah günah yazmasın vardır elbet bir bildiği sonra tövbe ettim tabi her şeyde vardır bir hayır.
canım Allahım elbet ne kadar istediğimizi biliyor.ben hiç isyan edip aglamadım bir gün haberleri izliyorum evde yalnız .yeni doğmuş bebeği poşete koyup bir nehire atmışlar çoçuk ölmemiş doğduğu gibi çiğerleri açılmazmış.işte o zaman çok ağlamıştım kış günüydü battaniyeyi kafama kadar çekip hünküre hünküre ağlamıştım o zaman izyan ettim Allahım böylelerine veriyorsun bize niye vermiyorsun diye .Allah günah yazmasın vardır elbet bir bildiği sonra tövbe ettim tabi her şeyde vardır bir hayır.
Canim gözün aydin sperm cikmis polikistik over kötü birsey degilki tam tersi tüp bebek icin iyi bendede var senin dert etigin seye bak spermlerine sevinkizlar bir iyi bir kötü haber esimde sperm cikti azda olsa ama benim polikistik ower warmisss aglamak istiyorum saka gibi ya
Cok sukur cnm, bulantılarımı azalttım sızı zıyarete geldım bıde sız teyzoslara cınsıyetımızı haber vermek ıstedım :) oglum oluyormus Allah ım kucagıma almayı nasıp eder ınsallah :)
Oh ne güzel kaynatıyorsunuz bu topiği yalnız bırakmak yokama benim çok uykum geldi ben biraz uyuyup geliyorum bir yere kaçmak yok oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?