• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canım ya bu aralar baya zayıflamışım canım ya...
Yaa neymiş formül verde uygulayayım canım.

sana zayıflıkta yakışır canım :16::16::16::16::16:
Benim kilomun sebebini söyliyeyim 52 kilodan 72ye çıktım hergün bir kavanoz nutella yedim:56::56::56::56::56:(kan şekerim düşüyordu sonra bayılıyordum)
artık yemiyorum ama sadece 3kilo verdim sen kilo al bir daha veremiyeceksin:1::1::1::1:

sana zayıflıkta yakışır canım :16::16::16::16::16:
Benim kilomun sebebini söyliyeyim 52 kilodan 72ye çıktım hergün bir kavanoz nutella yedim:56::56::56::56::56:(kan şekerim düşüyordu sonra bayılıyordum)
artık yemiyorum ama sadece 3kilo verdim sen kilo al bir daha veremiyeceksin:1::1::1::1:

ay ben sevmiyorum öyle yemeği canım ya normal çikolata yiyorum da onu yiyemiyorum.
benim beden zayıflığa alışık zaten canım 50 kiloyu hiç görmedim ben.
ama çokta zayıf iyi olmuyor giysi bulamıyorum giydiklerim yakışmıyor. herşey dümdüz. tahta gibi.
azcık dolgun olmak laızm dimi ama :1:

ay ben sevmiyorum öyle yemeği canım ya normal çikolata yiyorum da onu yiyemiyorum.
benim beden zayıflığa alışık zaten canım 50 kiloyu hiç görmedim ben.
ama çokta zayıf iyi olmuyor giysi bulamıyorum giydiklerim yakışmıyor. herşey dümdüz. tahta gibi.
azcık dolgun olmak laızm dimi ama :1:

AAAAAAAAAAAA OLMADI İŞTE O ZAMAN İÇE BİLİYORSAN BOL BOL KOLA İÇ NE KADAR ZARARLI ŞEY VARSA ONLAR KİLO YAPIYOR
CANIM O KİLODA SANA YAKIŞIYOR FOTOLARINDA ÇOKTA GÜZEL BİR BAYANSIN :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
AMA ELBETTE BİRAZ KİLO ALSAN FENA OLMAZ TROİTERLİNDE SORUN YOK DEĞİLMİ CANIM EĞER ÇOK ÇALIŞIYORSA ZAYIF OLURSUN
AMA SARAÇOĞLU YEMEKTEN ÖNCE DEREOTU YERSENİZ HEM AZ ÇALIŞAN HEMDE ÇOK ÇALIŞAN TROİD DÜZENE GİRER HEM KİLO ALIRSINIZ HEMDE AZ ÇALIŞIYORSADA KİLO VERİRSİNİZ DEMİŞTİ:34::34::34:

günaydınbebekimmm benimmm.:54:
ohh ne güzel uyumuşsun bitanem.
bende haftaya yatacam bu saatlere kadar :1:
sen naıslsın bebekim benim. ne var ne yok?

uyuduk bebekim iyi oldu aman işimiz mi var yatalım dimi :1:
sende haftaya uyursun canım :70:
bende kahvaltıya devam ediyorum :1:

Son düzenleme:
canım aslında hiç düşünmedik transferden önce vck sen ben bahar gelebilecek arkadaşlar görüşseydik ne iii olurdu

Keşke cnm öyle bi şey olabilseeeeeeee ama inş. birgün olurrrrrrr:34:

2 kilo filan vermişim canım.
ramazanda pek bişiler yiyemedim.ondan sanırım iştahımda baya kapalı benimde zorla yemek yemeğe başladım gene.
bi ara güzel yiyordum. inşallah açılır iştahım.
evde olunca öyle canım ya insan herşey yiyesi oluyor.
al boşver sen bebek besleyeceksin. kilolar sonra gider.

Ay 2 kilo vermişsinn zaten kaç kiloydunnnnnn ki cnmm
inş cnm açılır iştahın biraz alırsın kilolarııııııııı:16::16::16:
bende yiyoyorum valla sonra veririm düşüncesiyleeeeeee:9::9::9::9:

canım ben gitmeyi düşünüyorum arkadaşlarımı görmeye daha önce geldiklerinde sıkıntılarım vardı flzaşkın eşinin ameliyat günü süpriz yapacaktım ama bana süpriz misafirler gelince yine gidemedim inşallah bu sefer bir engel çıkmazsa gitmeyi düşünüyorum.birlikte gidebiliriz.:10::10::10:

Canım inan benimde içimden senin eşin ameliyat günü yanında olmak istiyorumm
yakın zaten ama tabi transfer olucağıı içinnnnnn gelemeyebilirim:16::16::16::16:ama çok isterimm...
birilerinin yanında olması çok iyi oluyoooooo..
inan eşim ameliyata girdii sonra biz dışardaa ben ,bahar,aruna diğer topikten fiyonk makarnaa başaldık konuşmaya koridorda zaman nasıl geçti analamadım bileeeeee bi baktımm hemşireeeeeeeeee sonuç pozitifffffff diyinceeeeeeee :52::52::52::52::52::52::52::52:
yani görmen lazımda o yüzden birilerinin yanında olması çokkkkkkkk güzellll :29::29::29::29:
inşşşşşşşş cnm sende ordaaaaaa mutluluktannnn havalara uçarsınnnnnnn...yanında olamasaktaaaaa dualarımız sizinle olucak cnmmmmmmm:16::16::16::16:
gellllll cnm gellll inşşş yine görüşmek kısmet olurrrrrrrrr:46:

Selam canlar nasılsınız:16::16::16::16::16:benim eşim evde her zaman ki gibi kahvaltıdan sonra annesine çıktı
daha sonra beni aradı annem yiğeninin evine gidecek senide çağırıyor gidermisin dedi
bende hayatta gitmeyecek olan ben evet giderim dedim:1::1::1::1::1::1:hemde eşim evde olduğu halde depresyonda olduğuma daha çok kanaat getirdim:9::9:
Ay kızlar deliriyormuyum yoksa ben :37::37::37::37::37:

canım içinden nasıl geliyorsa öyle yap boşver depresyonu falan :1:

canım ben gitmeyi düşünüyorum arkadaşlarımı görmeye daha önce geldiklerinde sıkıntılarım vardı flzaşkın eşinin ameliyat günü süpriz yapacaktım ama bana süpriz misafirler gelince yine gidemedim inşallah bu sefer bir engel çıkmazsa gitmeyi düşünüyorum.birlikte gidebiliriz.:10::10::10:

gelin tabi canım yaaaa ne güzel olurrrrrrrrrrr :16::16::16:

AAAAAAAAAAAA OLMADI İŞTE O ZAMAN İÇE BİLİYORSAN BOL BOL KOLA İÇ NE KADAR ZARARLI ŞEY VARSA ONLAR KİLO YAPIYOR
CANIM O KİLODA SANA YAKIŞIYOR FOTOLARINDA ÇOKTA GÜZEL BİR BAYANSIN :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
AMA ELBETTE BİRAZ KİLO ALSAN FENA OLMAZ TROİTERLİNDE SORUN YOK DEĞİLMİ CANIM EĞER ÇOK ÇALIŞIYORSA ZAYIF OLURSUN
AMA SARAÇOĞLU YEMEKTEN ÖNCE DEREOTU YERSENİZ HEM AZ ÇALIŞAN HEMDE ÇOK ÇALIŞAN TROİD DÜZENE GİRER HEM KİLO ALIRSINIZ HEMDE AZ ÇALIŞIYORSADA KİLO VERİRSİNİZ DEMİŞTİ:34::34::34:

ayyy ben kolada pek sevmemmm :1: zorda kalmadıkça pek içmem
yok canım ya tiroidlerim iyi çok şükür.
ramazan dolayısıyla verdim ben yemek yiyemeidm su içtim oda iştahı kapattı ondan oldu.
açılır inşallah en kısa zamnda.

Ay 2 kilo vermişsinn zaten kaç kiloydunnnnnn ki cnmm
inş cnm açılır iştahın biraz alırsın kilolarııııııııı:16::16::16:
bende yiyoyorum valla sonra veririm düşüncesiyleeeeeee:9::9::9::9:

47 olmuştum bi ara canım şimdi 45 düştüm gene :26:
alırım inşallah ya ramazanda böle oldu canım.
senin normal hayatım ye tabi iğneler ilaçlar iştahını açmıştır.
yiyin gitsin boşverinnnnnnn:56::56:

KIIIIZLAAAR NASILSIIIINIZ CANLARIIIM COK SUKUUR BEN COK COK IYIYIM TOPARLANDIM HEYCANLI VE TELASLIYIIIM EYLULDE INSALLAH BASLIYORUM TEDAVIYE :46::46::46::46::46::46::46: INSALLAH BU SEFER BI ENGEL SIKINTI CIKMAZ INSALLAH EYLULDE BEBISIM GELIR :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: BILIYORSUNUZ ASLINDA AGUSTOSUN BASINDA BASLIYCAKTIM AMA UYUZ DOKTOR TATILDEN DONMEYINCE IPTAL OLDU TEDAVIM EYLULE ERTELENDI ILK BASLARDA SINIR KRIZLERI GECIRDIM BUTUN PROGRAMIMI ALT UST ETTI DIYE AMA SIMDI O SINIRDEN ESER KALMADI SIMDI COK HEYCANLIYIM :46::46::46::46: TURKIYEYE HENUZ GIDEMEDIM EGER ALLAHIM NASIB EDERDE EYLULDE HAMIS OLURSAM EKIMIN 5 DE TURKIYEDEYIM ARADIM SORDUM DOKTORA GIDEBILIRSIN DEDI BANA BIRDE BANA IKITANE EMBRIYO TRANSFER EDILECEK BUNU DUYUNCA HAVALARA UCTUM INSALLAH HAYIRLI SAGLI BEBISLERIM OLUR BENIM VE HEPINIZIN :49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: HER ZAMAN GIRMEM PEK MUMKUN OLMUYO BAZEN OKUYUP CIKIYORUM AMA HEP AKLIMDA VE DUALARIMDASINIZ GECELERI BILE UYKUMDA SIZLEREDE DUA ETTIGIMI GORUYORUM HEP INSALLAH RABBIM KABUL EDER .... KIZLAR SIMDILIK BENDEN BUKADAR YENI GELISMELERDEN SIZLERI HABERDAR EDICEM INSALLAH BANA DUA EDIN UNUTMAYIN BENI HEPINIZI :54::54::54: :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

Dimi Yatın Tabi bebekim. fırsatları değerlendirmek lazım. bir daha uyuyamayabilrsin :34:
afiyet olsun bidenem ye şifa olsun kan olsun bebişlerini besle o kanlarla :70:

canım benimmmmmmmmmm saol :70:
inş bebişime iyi bakabilir onu besleyebilirim :16:
bana tedavi kilo yapmadı şükür tedaviden önceki halime geri döndüm...
inş bi hamiş olayım tüm sağlıklı yiyeceklerden yiyicem bebişime bakıcam güzelce :16:
rabbim hepimize nasip etsin o günleri görmeyi bebekimmmmmmmm :70:

KIIIIZLAAAR NASILSIIIINIZ CANLARIIIM COK SUKUUR BEN COK COK IYIYIM TOPARLANDIM HEYCANLI VE TELASLIYIIIM EYLULDE INSALLAH BASLIYORUM TEDAVIYE :46::46::46::46::46::46::46: INSALLAH BU SEFER BI ENGEL SIKINTI CIKMAZ INSALLAH EYLULDE BEBISIM GELIR :49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: BILIYORSUNUZ ASLINDA AGUSTOSUN BASINDA BASLIYCAKTIM AMA UYUZ DOKTOR TATILDEN DONMEYINCE IPTAL OLDU TEDAVIM EYLULE ERTELENDI ILK BASLARDA SINIR KRIZLERI GECIRDIM BUTUN PROGRAMIMI ALT UST ETTI DIYE AMA SIMDI O SINIRDEN ESER KALMADI SIMDI COK HEYCANLIYIM :46::46::46::46: TURKIYEYE HENUZ GIDEMEDIM EGER ALLAHIM NASIB EDERDE EYLULDE HAMIS OLURSAM EKIMIN 5 DE TURKIYEDEYIM ARADIM SORDUM DOKTORA GIDEBILIRSIN DEDI BANA BIRDE BANA IKITANE EMBRIYO TRANSFER EDILECEK BUNU DUYUNCA HAVALARA UCTUM INSALLAH HAYIRLI SAGLI BEBISLERIM OLUR BENIM VE HEPINIZIN :49::49::49::49::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: HER ZAMAN GIRMEM PEK MUMKUN OLMUYO BAZEN OKUYUP CIKIYORUM AMA HEP AKLIMDA VE DUALARIMDASINIZ GECELERI BILE UYKUMDA SIZLEREDE DUA ETTIGIMI GORUYORUM HEP INSALLAH RABBIM KABUL EDER .... KIZLAR SIMDILIK BENDEN BUKADAR YENI GELISMELERDEN SIZLERI HABERDAR EDICEM INSALLAH BANA DUA EDIN UNUTMAYIN BENI HEPINIZI :54::54::54: :54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

canım az kaldı seninde inş herşey çok güzel olacak bu denemende :16:
negüzel 2 embriyo transferi olacakmış ikizlerin olur inş :emir_bebek::emir_bebek:
güzel haberlerini bekliyoruz canım allah yardımcınız olsun...

canım az kaldı seninde inş herşey çok güzel olacak bu denemende :16:
negüzel 2 embriyo transferi olacakmış ikizlerin olur inş :emir_bebek::emir_bebek:
güzel haberlerini bekliyoruz canım allah yardımcınız olsun...

INSALLAH BAHARIM YAA INSALLAH HATTA GECEN ESIM LAF ARASINDA DEDIKI SEN HAMILE HALINLE OYLE HERYERE KOSTURAMAZSIN ARAYALIM DOKTORU BAKALIM HAMILE HALINLE UCAGA BINMENDE BI SAKINCA VARMI AYYYY BI GARIP OLDUMKI ANLATAMAM DAHA ONCE HIC BOYLE SEYLER SOYLEMEZDI INSALLAH RABBIM SOYLETIYORDUR ESIMI BANA SIMDIDEN BEBISLERIMIN MUJDESINI VERMISTIR INSALLAH :49::49::emir_bebek::emir_bebek: KENDIMI KAPTIRMAKTA ISTEMIYORUM AMA NAPAYIM ELIMDE DEGIL

canım benimmmmmmmmmm saol :70:
inş bebişime iyi bakabilir onu besleyebilirim :16:
bana tedavi kilo yapmadı şükür tedaviden önceki halime geri döndüm...
inş bi hamiş olayım tüm sağlıklı yiyeceklerden yiyicem bebişime bakıcam güzelce :16:
rabbim hepimize nasip etsin o günleri görmeyi bebekimmmmmmmm :70:

besleyeceksin tabi bebekim.
sne onu hissettiğin anda herşey daha farklı olacak.
içinde bir can taşıyacaksın ne kadar güzel bir duygudur.
allah o günleri görmeyi nasip etsin inşallah.
meyve yemeyen sen meyve yemeye başladıysan bebeğine çok güzel bakacağının kanıtıdır bebekim :70:

Merhaba Canım.
ne güzel tedavine az kalmış.
hamile haberlerini heyecanla bekliyor olacağım.:70:

besleyeceksin tabi bebekim.
sne onu hissettiğin anda herşey daha farklı olacak.
içinde bir can taşıyacaksın ne kadar güzel bir duygudur.
allah o günleri görmeyi nasip etsin inşallah.
meyve yemeyen sen meyve yemeye başladıysan bebeğine çok güzel bakacağının kanıtıdır bebekim :70:

tabi bebekim içimizde onun varlığını hissettikten sonra herşey değişir bencede :16:
evet bebekim artık meyve yiyorum hemde kocişin ısrarıyla değil kendi isteğimle :1:
bebişim için herşeye değerrrrrrrrrrrr :16::16::16:

İyiyiz cnmmmm bizde heyecanla transfer gününü bekliyoruzzzzzzz:52::52::52:
tedavin şimdiden hayırlı olsunnnnn..inşş sorunsuz bi tedaviiiiiii geçirripp 2 tane bebeişini göbüşüne alırsınnnnnnnn:46::46::46::46:
sonrada güzel haberler verirsin bizlereeeeee inş.:49::49::49::49::49:
hepimiz arka arkaya olucak trnasferlerrrrrr hadi bakalımmmmmm inş. sonu güzel olurrrrrrr.:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

INSALLAH BAHARIM YAA INSALLAH HATTA GECEN ESIM LAF ARASINDA DEDIKI SEN HAMILE HALINLE OYLE HERYERE KOSTURAMAZSIN ARAYALIM DOKTORU BAKALIM HAMILE HALINLE UCAGA BINMENDE BI SAKINCA VARMI AYYYY BI GARIP OLDUMKI ANLATAMAM DAHA ONCE HIC BOYLE SEYLER SOYLEMEZDI INSALLAH RABBIM SOYLETIYORDUR ESIMI BANA SIMDIDEN BEBISLERIMIN MUJDESINI VERMISTIR INSALLAH :49::49::emir_bebek::emir_bebek: KENDIMI KAPTIRMAKTA ISTEMIYORUM AMA NAPAYIM ELIMDE DEGIL

inş o gün gelecek canım arka arkaya kurtulucaz evlat hasretinden :16::16::16::16::16:

tabi bebekim içimizde onun varlığını hissettikten sonra herşey değişir bencede :16:
evet bebekim artık meyve yiyorum hemde kocişin ısrarıyla değil kendi isteğimle :1:
bebişim için herşeye değerrrrrrrrrrrr :16::16::16:

evet bak şimdiden bile bazı şeyler değişebiliyorsa.
o zamn kimbilir ne güzel olur inşallahhh inşallahhh.
eylülde güzel haberler bizleri bekliyor.:16::16:

Back
X