• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GEÇMİŞ OLSUN CANIM ALLAH ŞİFA VERSİN ÜZÜLME İNŞALLAH DÜZELECEK
BENİM YİĞENİMİN KALBİNİN DAMARLARI TERSTİ BİR HAFTALIKKEN AMELİYAT OLDU DOKTORLAR %1 ŞANSI BİLE YOK YAŞAMAZ DEDİLER
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:MUCİZEMİZ ŞİMDİ 4 YAŞINDA İNŞALLAH SENDE BU MUCİZEYİ YAŞAR YİĞENİN SAĞLIĞINA SENDE KENDİ BEBİŞİNE KAVUŞURSUN EN YAKIN ZAMANDA:16::16::16:

maşallah canım..
Allah sağlık sıhat versin senn yeğenine de:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
bende sıkıldım biraz bugün..
ama şimdi daha iyiyim gündüze göre..
Allahım şifasını verecek inşAllah...

maşallah canım..
Allah sağlık sıhat versin senn yeğenine de:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Bende sıkıldım biraz bugün..
Ama şimdi daha iyiyim gündüze göre..
Allahım şifasını verecek inşallah...

amin canım allah razı olsun
üzme kendini canım aslında doktorlar biraz abartıyor
halbuki o bebeği köy yerinde bir kadın doğursaydı şimdi kendi beşiğinde yatıyor olurdu
tezemin oğlu 1 kilo doğmuştu evde doğum yapmıştı bebek emmeyi bile bilmiyordu
ben bakmıştım 40gün hem teyzeme hem bebeğe halbuki hastanede doğum yapsaydı oda küveyzde kalırdı rabbim can verdikten sonra gerisi boş:34::34::34:

amin canım allah razı olsun
üzme kendini canım aslında doktorlar biraz abartıyor
halbuki o bebeği köy yerinde bir kadın doğursaydı şimdi kendi beşiğinde yatıyor olurdu
tezemin oğlu 1 kilo doğmuştu evde doğum yapmıştı bebek emmeyi bile bilmiyordu
ben bakmıştım 40gün hem teyzeme hem bebeğe halbuki hastanede doğum yapsaydı oda küveyzde kalırdı rabbim can verdikten sonra gerisi boş:34::34::34:

ah canım bilmemmi ya.
ama bende çok evhamlıyım biliyomusn..
hele şimdi inş.olucakya zor bulunan bebişlerimiz olcacak.
Artık çocukların burnundan getiririz..

Gozunaydın canım,Allah sıze bagıslasın bebegınızı:nazar: heycan nedurumda pekı ayyy cokk heycanlı e hazırlkların ne durumda?

çok teşekkür ederim canım. ne yapacağımı ne alacağımı bilemiyorum. yarın çarşıya çıkıp yeni doğan giyisileri,biberon filan alacağım ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum. çevremde öyle yardım edecek kimsede yok. buraya tayinimiz yeni çıktı 1 ay önce taşındık haliyle çevremde yok. bakalım gün ola hayrola biryerden başlayacağım. :)))

canım gözünüz aydın çok sevindim sizin adınıza :16::16::16:
demek sonunda kavuşuyorsunuz bebişinizeeeee çok güzel yaaaaaaaaaa :16:
nekadar da minik allahım sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin tatlım...
inş sonra rabbim bebişinize bi kardeş nasip eder ve kalabalık bi aile olursunuz...
eşininde seninde gönlünüz tertemiz rabbim bu iyi niyetinizin karşılığını verir inş...
herkesin yapamayacağı bişeye siz en baştan karar verdiniz ve uygulamaya geçtiniz...
canım arkadaşım bebişin hayırlı olsun nice mutlu seneler görürsünüz inş :16:
minicik yiğenimide senide öpüyorum allaha emanet olun :54::54::54:

evet Bahar çok minik yeni doğmuş henüz göbeği bile düşmemiş. sosyal hizmetler görevlisi diyor ki "göbeği bugün yarın düşer :) size vereceğiz belki saklamak istersiniz" ne diyeceğimi bilemedim. gelecek yıl bizde tedaviye başlarız herhalde, oğluma bir kardeş lazım :) Allah isterse o da olur değil mi :) Allahım sanada yardım etsin güç versin canım. takip ettiğim kadarıyla çok yakında güzel haberle alacağız senden :))) İnşallah,bekliyorum haberlerini. şöyle büyük büyük puntolarla yaz emi :))) kutlayalım. bu arada yaptığın çizelgeye beni ve oğlumuda koy lütfen bende anne oldum :)))kocaman iyilik dolu kalbinden öpüyorum seni. yeğenini de öpeceğim, ilk gördüğümde :))

cnm benim seni çok merak ediyordum çok şükür istediğin gerçeklerşiyor
senin adına çok sevindim sen gerçekten melek gibi çok yüce bir insansın her zaman düşünüyorum
ve içimden seni anıyorum acaba birgün bende öyle bir büyüklük yapabilirmiyim diye ama bende sendeki o cesaret yok
hayırlı olsun cnm allahım onun yüzüne sana doğum yapmayıda nasip etsin gerçekten bende çok sevindim esma 16 ile konuşurken o söyledi yazdığını gördüm ama okumamıştım
maşallah nazar değmesin haırlı olsun cnm en kötü günün bu günkü gibi olur inşlh...:52::52::52:

canım benim çok teşekkür ederim. düşüncelerin beni çok mutlu etti onurlandırdı. böyle güzel hisleri anca yüce gönüllü biri düşünebilir hissedebilir. Allahım her zaman doğru yolu gösteriyor yüreğindeki sesi dinle ve bir kimsesize anne olmanın yanında sana katıklarını düşün. çok mutluyum allah nazardan saklasın uyuyamıyorum desem inanır mısın :)))

kızlar umarım herkes iyidir.biz bebişimle biraz zor günler geçirdik.bayramın 3.günü hastanede yattım.doktor sürekli yatmamı istedi.düşük tehlikem varmış.sizlere kısacıkta olsa merhaba diyebilmek için can attım.evime bu akşam geldim annemlerdeydim.geçmişi okuyamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir.

herdemk,sizi tebrik ediyorum.Allahım yüzünüzü güldürsün hep.eminim dünyalar tatlısı ve iyisi bir anne olacaksın.pekde küçükmüş yavrum. bizlerde ona hoşgeldin diyoruz.kocamannn ve en sevgi dolusundan öpüyoruz.lütfen bizler içinde öp miniğini.:16::16::16::16:

mercan teşekkür ederim,ilk gördüğümde tüm anne adayları için öpeceğim oğlumu :) sana da çok geçmiş olsun bir sorun olmadan Allahım tamamına erdirsin yavrunu al kucağına inşallah. öpüyorum seni.

aaa süper bir haber çok sevindim senin adına.gerçekten öyle herkesin yapmak isteyipte yapamadığı dünyanın en güzel mutluluğu yaptın helal olsun sana.rabbim bu evladın yüzü suyu hürmetine elbet hayırlı bir evlat verecektir.bundan hiç şüphen olmasın ki günümüzde bunun örnekleri çok mevcut.anne olmak sadece doğurmakla olumuyor ki.minik bebeği benim için de öp.

çok teşekkür ederim Allahım herkese gönlündekini versin. Hayırlısıyla herşey güzel olacak :)

ayyy hayırlı olsun ebbeğin cnm ne güzel bişey annesiz bi bebeğe annelik yapmak
rabbim mukafatını verecektir allh ayırmasın cnm sizi:16:

çok teşekkür ederim,dua ediyorum hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun. çok sağol :)

hoşgeldin canım benim hadi gözün aydın rabbim bebişini sana hayırlı ve uğurlu etsin
salih evlat olsun tez vakitte kanından canından evlatlarına da kavuşursun umarım
rabbim güzel gönlünüzün muradını verdi ömür boyu mutlu olun:16::16::16::16::16::16::16::16:

ah canım benim çok teşekkür ederim. Allahım sanada güzel çocuklar nasip etsin inşallah. dualarımdasın. :)))

canımm hatırladık tabiki..
Allah o minicik yavruyu sizden ayrmasın ,birkaçtanede kardeşcik versinde arkadaşların dediği gibi kalabalık bir aile olun inşAllahhh...
Allah ne muradın varsa versin canım..
şuan yaptıgınız şey çoooooook büyük bişey..

amin canım inşallah :) iyi niyetin hayırlı duan için çok teşekkür ederim. biz hiç tedavi olmadık oğluşumuza azıcık alışalım eşim tedaviye başlayacak :) herşeyin hayırlısı :)Allahım sanada en hayırlısını en güzelini nasip etsin :)))

hoşbuldummmmmmmmmmmmm...
canım nasılsınnnnnnn...
benim biraz canım sıkkın ya.
ablacım doğum yaptı ama bebişimiz erken geldiği için solunumunda problem var..
yoğun bakımda.
şimdi normale dönmüş solunumu ama hala çıkamamış yoğun bakımdan.
akciğerleri gelişmemiş olugu için biraz orda kalacakmış..
Rabbim minik kuzuma şifa versin inşAllah...

inşallah yeğenin şifasını bulacak iyleşip evine gidecek :) merak etme tıp çok ileri ve doktorlar bir hayli evhamlı :)) bende 6,5 aylık doğmuşum 20 gün yoğun bakımda kalmışım :)) şimdi bak çen çen çene yapıyorum :))) çok geçmiş olsun ve aynı zamanda hayırlı olsun :)))

hoşbuldummmmmmmmmmmmm...
canım nasılsınnnnnnn...
yoğun bakımda.

canım benim rabbim minik kuzuma ya şafi sıfatını versin acil şifalar dilerim ablacığını tebrik ederim bir ömür yavrusuyla güzel yaşar inşallah

kızlar dün eşimi kontrole götürmüştümm dönüşte bindiğimiz otobüsten inerken ben inmeden eşim arkada yaktayken hızlı bir şekilde kalkıncaa otobüsten savruldum ve arkandan gelen otbüsün önüne düştüm toparlandım kalktım bir sorunum yoktu eve geldik şöför haknda şikayette bulundum geceden ağrılarım vardı boyun ve başımda sabahtan dr gittim acile tetkikler yapıldı filimler çekildi bir sorun yokmuş boyun kasımda biraz sorun varmış ilaç aldımmm geldimmm

cnm çok geçmiş olsun iyi yapmışsın şikayet etmekle Rabbim beterinden korusun:54:

bangicim önce seni tebrik edeyim.Allah tamamına erdirsin.sağlıcakla kucakla bebişini.sağolsun baharcım haber verdi.

flzask,canım aradığını geç fark ettim.uyumuşum bütün gün sonrada aramaya çekindim.akşam olmuştu müsait olmazsın belki diye düşündüm.sağol canım arkadaşım,ismini görünce bile mutlu oldum :16::16:

kızlar umarım herkes iyidir.biz bebişimle biraz zor günler geçirdik.bayramın 3.günü hastanede yattım.doktor sürekli yatmamı istedi.düşük tehlikem varmış.sizlere kısacıkta olsa merhaba diyebilmek için can attım.evime bu akşam geldim annemlerdeydim.geçmişi okuyamadım inşallah herkesin keyfi yerindedir.

herdemk,sizi tebrik ediyorum.Allahım yüzünüzü güldürsün hep.eminim dünyalar tatlısı ve iyisi bir anne olacaksın.pekde küçükmüş yavrum. bizlerde ona hoşgeldin diyoruz.kocamannn ve en sevgi dolusundan öpüyoruz.lütfen bizler içinde öp miniğini.:16::16::16::16:

cnm mercanım uğramayınca merak etmiştim hatta tekrar annenin yanına gittiğini düşünmüştüm cnm çok geçmiş olsun olabildiğince yat sakın transferden sonraki ilk gün müş gibi aklından da kötü düşünceleri çıkar bizim kuzularımız nazlı savaşı sonradan öğreniyorlar buyüzden annesi naz yapıyor bebişin dualarım seninle:54:

hoşbuldummmmmmmmmmmmm...
canım nasılsınnnnnnn...
yoğun bakımda.

allh ailesine bağışlasın o minik süt kokulu bebişi
inşllh biran önce ileşir de evine döner:16:
zcu cnm bugün inşllh kontrolun ii geçerrrrr:46:

Günaydınnnnnn herkeseeeeee:16::16::16::16:

Güzel bi haftasonu geçirmeniz dileğiyleeeee..

ve iyi haberler duyalımmmmmmmmm inş.. arunacımdannnnnnn:16::16::16::16::16:

Zcu 'nun kontrolü vardı oda iyi geçer inş.

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba nasılsınız?
çok zaman oldu topiğe gelmedim. beni hatırlayanlar bilir eşimin durumunu neler yaptığımızı. nihayet muradımıza eriyoruz. mutluyuz,hemde çok mutluyuz. çocuk esirgeme kurumuna başvurmuştuk dün haber geldi 6 günlük yeni doğmuş bir bebek varmış ve o bebek artık bizim. Salı günü evimize getireceğiz. kelimeler dökemiyorum ama hep bunu istedik tedavi bile yapmadık önce bir yetim alalım anne baba olalım sonra Allah isterse kendi çocuğumuzda olur düşüncesiyle hep dua ettik. Allah niyetimizi gönlümüzü gördü ona göre verdi şükürler olsun. bebeğimiz eve gelsin biraz alışalım bizde tedavimize başlayacağız. Allah herkese gönlündekini nasip etsin. :))))))))):nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canımmmm çoook çoook sevindim. allah oğluşunla çok güzel günler geçirmeyi nasip etsin.
sünnetini, evlenmesini sana anne demesini onunla oyunlar oynamasını nasip etsin inşallah.
çok güzel bişey ya gerçekten çok sevindim. 6 günlük minicik bir bebek ne kadar güzeldir o şimdi. minicik minicik eller ayaklar:16:
maşallah maşallahh. allah nazarlardan saklasın.
benimde evladım olmazsa benimde yapacağım şey bu.
bu cesaretide senden aldım aslında hiç aklımda yokken senin başvuru yaptığını söylediğinde benimde aklıma gelen şey bende başvurmak istiyorum oldu.
seni ve oğluşunu kocaman öpüyorum canımm :54::54:

benden de sana kocaman öpücükler geliyor uzak yanağını :54::54::54:
napıyıyorsun kuşum:70:

Uzattımmmmmmmm yanağımı :116:
aldımm öpücüklerimiiiiiiiii :54: sağollll tatlımmmmmmmmmm
napimm cnm kahvaltı hazırladımm kendimeeeeeee :56:
bizimki uyuyoo hala benimde ilaç içmem gerekiyo o yüzden tek başına yapıyorum kahvaltımı..:21::21::21:
sen napıyosunnnnn tatlışımmmm:16:

Uzattımmmmmmmm yanağımı :116:
aldımm öpücüklerimiiiiiiiii :54: sağollll tatlımmmmmmmmmm
napimm cnm kahvaltı hazırladımm kendimeeeeeee :56:
bizimki uyuyoo hala benimde ilaç içmem gerekiyo o yüzden tek başına yapıyorum kahvaltımı..:21::21::21:
sen napıyosunnnnn tatlışımmmm:16:

iyi yapıyorsun canım afiyetolsun sana şifa olsun.
seninki bugün öğlenden önce kalkmaz tatil yapsın adam napsın.
bend eiyim canım napıyım bende sabah bişiler yiyemedim şimdi poğaça aldırdım onu yiyorum.
eşim ankaraya gitti sabah erkenden çıktı yola. o olmayınca bende yiyemedim.
bide akşam düğün var nasıl yetişecek bilmiyorum.kaç gündür koştur koştur canım çıktı valla.
şu düğün bitsede rahatlasak.

iyi yapıyorsun canım afiyetolsun sana şifa olsun.
seninki bugün öğlenden önce kalkmaz tatil yapsın adam napsın.
bend eiyim canım napıyım bende sabah bişiler yiyemedim şimdi poğaça aldırdım onu yiyorum.
eşim ankaraya gitti sabah erkenden çıktı yola. o olmayınca bende yiyemedim.
bide akşam düğün var nasıl yetişecek bilmiyorum.kaç gündür koştur koştur canım çıktı valla.
şu düğün bitsede rahatlasak.

Sağoll cnm benimmmmmm...:16:
yok cnm kalkmazz zaten uykucu 25 gün evdeydii uyuduu doymadııııııı:1::1::1::1:
haftasonlarıı benim kaderimm ben erken kalktığım içinn yapıyorum kahvaltımı sonra o kalkınca bide onla yaparımm..:21:
sanada afiyet olsun cnm erken olduğu için yiyemiyosunn tabii cnmm ..
aaaaa yetişebilicekmi gerçektennnnnn eşinn düğüneeee ,sen ne yapıcaksın elbisee işiniiiiiiii:34:
biticek cnm az kalmışş zatennnnnnnn bu akşammmmm oluncaa biticekkkkkk..
sende rahatlarsınn ohhh,

Sağoll cnm benimmmmmm...:16:
yok cnm kalkmazz zaten uykucu 25 gün evdeydii uyuduu doymadııııııı:1::1::1::1:
haftasonlarıı benim kaderimm ben erken kalktığım içinn yapıyorum kahvaltımı sonra o kalkınca bide onla yaparımm..:21:
sanada afiyet olsun cnm erken olduğu için yiyemiyosunn tabii cnmm ..
aaaaa yetişebilicekmi gerçektennnnnn eşinn düğüneeee ,sen ne yapıcaksın elbisee işiniiiiiiii:34:
biticek cnm az kalmışş zatennnnnnnn bu akşammmmm oluncaa biticekkkkkk..
sende rahatlarsınn ohhh,

ahh bende uyuyabilsem. 1 haftadır uykusuz geceler geçiriyorum. uyku tutmuyor.sabahta erken kalkınca uyku problemi çekiyorum.
valla yetişirim dedi ama bilmiyorum inşallah yetişir canım.
elbise işinide hallettim sonunda dün aldım.
daraltmaya verdim. en küçük bedeni bile bol geldii sinir oldum.:31:
valla bu gece bize uyku yok yarında pazarteside iş napacaz bakalım. :44:

Back
X