Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

hoşgeldin arkadaşım a.s. inşallah sonuçlar iyi çıkar
bende burada dertleşince rahatlıyorum ve yeni şeyler öğreniyoruz opuyorumnanaktan

iyi araştırın microtese yerine tese yapmasınlar doktoru iyi araştır :

nsaılsın canım ben iyiyim burada kış hazırlıkları ile uğraşıyorum

inşllah mavimenekşe bence herşey güzel olcak umudunu hiçyitirme zaten sonuçta verecek olan allah o isteyin olcak herşey

belgincim genetik test hakında bilgi istemişsin.kan tahliliyle yapılıyorç.X ve Y kromozlarına bakılıyor.ama tina nın dediği gibi sperm olup olmadığı hakkında kesin bir bilgi vermiyor.çünkü bizim normal çıkmıştı ama üretim olmadığını öğrendik m teseden sonra.

canım birincisi 2yıl önce memorial has.yaptırdık.2. ise bu geçtiğimiz haziran ayı sonunda yaptırdık.pr.dr. recai pabuçcu idi kadın dogumcu o bizi ümitlendirmişti. bizde 1.deyüzde 5 az ggelişmiş hücre yüzde 95 hiç gelişmemiş hücre vardı.bir arkadaşın tavsiyesi üzerine izmirde ilaç yapan bir kuruluş varmış ordan ilaç getitdirdik onu kullandık bir sene boyunca adam yüzde yüz faydası olur demişti.ama sonuç az sayıda spermatid çıktı.yani öncekine göre biraz daha iyi çıktı. keçi boynuzu tozunu nasıl kullanmayı önermişti doktor canım.biz süte karıştırıp içiyo eşim bilmiyom ne kadar dogru.bide nohut kürü uyguluyoruz. canım her şey gönlünce olsun.

canım ben seni msn ye ekledim ama özelden sana mesaj yollayamıyorum cünkü mesaj sayım yetersiz geliyor müsait olduğunda burdan görüşelim msn yi açalım ordan görüşürüz iyi geceler by

iyi akşamlar ben yine geldim yine kimse yok. arkadaşlar ben yarından itibaren nohut kürüne başlıyorum. ınşallah sonuç alırız. en azından kocamı bebek konusunda bir çalşmanın içine girmeye iknaettim ona seviniyorum. bakalım hayırlısı.
ben sizlerle sohbet etmek istiyorum ama burada kimsecikler olmuyor. neyse herkese sevgi ve selamlar

sagol canım..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…