hoşgeldin arkadaşım a.s. inşallah sonuçlar iyi çıkar
bende burada dertleşince rahatlıyorum ve yeni şeyler öğreniyoruz opuyorumnanaktan
slm kılzar nazmiye canım bugün gelmişsin seni görek ne güzel böyle arada bir gir özlüyoz vallaha
allaha şükür iyiyim canım sen nasılsın neden arada bir giriyorsun özliyoruz kız...
hele şükür gördük seni...........yani fırça kaymasak gelmicen ha delüyüm emme ne delüüü..........arada gel haber ver ne yapıyon ediyon sohbet edek azcık ama girdiğimiz saatler uyuşmuyor sen gece kuşusun.......bende geceleri pek girmiyorum genelde film izliyorum yanlış anlaşılmasın yabancı ve korku filmlerine bayılırım tek olunca anca vakit geçiriyorum eşim genelde olmadığı için.....bide fatoşu81 getirebilsem oda uğramıyor artık........... neyse canım seni çok ama çok öpüyorum Şeniz ..........ay kız belgin senide unutmayımŞeniz
iyiyim canım benim...Şeniziyiyim canım bi bakıyım ne var ne yok dedim sen nasılsın belginim...
evet canım kaynanamla yaşıyoruz..bak yine sıkıntıya girmişsin sakin ol arkadaşım...selam bacılar nasılsınız ben aynıyım hala regli olmadımbekliyoruz işte
belgin sen kaynananla birliktemi oturuyorsun?
evet canım kaynanamla yaşıyoruz..bak yine sıkıntıya girmişsin sakin ol arkadaşım...lmaz:
evet canım klomen verdi iğneyede haftada bir olarak devam dedi ocakta kontrole çagırdı hayırlısı bakalım dogru tatlım ya seninle konuşamamıştık bu konuda.yaaa bende maşallah deniz bebek çok uslu hiç yormuyo derken büyüdükçe kokusu çıkıyo demekki ay canım dişleride onu huysuz yapıyodur öpüyorum canım...ŞenizKiz Belgünüm nörüyon kizzz görüsemiyoruzz bu aralarrr.. Bizim oğlan büyüdükce daha çok ilgi istiyor her dakka onunla uğraşıyoruz. Bir de diş çıkarıyor. Nasılsın canım Kaan hoca klomen vermiş sanırım umarım hersey yolunda gider canımm..
evet canım biliyorum ben çok fazla rahatsız degilim ama yinede yanlız olmk daha güzelkız belgin deme öyle inan bu ay hiç takmadım öyle olmadım diye stres falanda yapmadım nasıl ola olucak başlıcaz havasındayım ama bugün artık olsa demeye başladım genede çok takmıyorum yani gecen aya göre ooooo çok rahatım
Allah yardımcın olsun kaynana ile ilgili bilirsin beni Çok üzgünüm çoook
evet canım geçenlerde konuşmuştuk malesef yine olmadı...senağlamakızşar sayfalar pek ilerlememeiş ne var ne yok nasılsınız bakem gelincigin durumunu bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?