Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
görüyorum ki herkes baya cabalıyor çocuk sahibi olmak için insan sadece kendinin basına gelir zannediyor ama görüyorum ki bu dertten muzdarip cok kişi var malesef üzülüyorum sayıca bu problem ülkemizde ve dünyada cok fazla allah herkesin gönlüne göre versin çabalarnız bose gitmesin bol sans herkese

iyi aksamlar kizlar
tina güzel dileklerin için tesekkür ederim insallah hepimize nasip olur bebek sahibi olmak
dedigin genetik testleri esim yapti birde karyotip temiz çikti
bizde bu persembe gûnü ürologla görüsücez insallah iyi geçer

slm kılzar nazmiye canım bugün gelmişsin seni görek ne güzel böyle arada bir gir özlüyoz vallaha

allaha şükür iyiyim canım sen nasılsın neden arada bir giriyorsun özliyoruz kız...

bunlar benden size..................delüüü karılaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞenizŞeniz
rabbim hepimizi bebişlerimize kavuştursun inşaallah böyle birbirimizi seven kalplerimiz sogumadan:enbuyukkk::enbuyukkk:

hayırlı günler ..............tina canım hoş geldin aramıza inşallah sen ve buradaki bütün arkadaşlarımız birgün bebeklerine kavuşurlar

günaydın kızlar bildiginiz bi kayınvalidem ve kayınpederim 12 gündür izmirdeydiler bugün geldiler eşimle özgür günlerimiz bittisenağlama

selam bacılar nasılsınız ben aynıyım hala regli olmadımbekliyoruz işte
belgin sen kaynananla birliktemi oturuyorsun?

Kiz Belgünüm nörüyon kizzz görüsemiyoruzz bu aralarrr.. Bizim oğlan büyüdükce daha çok ilgi istiyor her dakka onunla uğraşıyoruz. Bir de diş çıkarıyor. Nasılsın canım Kaan hoca klomen vermiş sanırım umarım hersey yolunda gider canımm..

evet canım kaynanamla yaşıyoruz..bak yine sıkıntıya girmişsin sakin ol arkadaşım...lmaz:

kız belgin deme öyle inan bu ay hiç takmadım öyle olmadım diye stres falanda yapmadım nasıl ola olucak başlıcaz havasındayım ama bugün artık olsa demeye başladım genede çok takmıyorum yani gecen aya göre ooooo çok rahatım
Allah yardımcın olsun kaynana ile ilgili bilirsin beni Çok üzgünüm çoook

kızşar sayfalar pek ilerlememeiş ne var ne yok nasılsınız bakem gelincigin durumunu bilen varmı?

evet canım klomen verdi iğneyede haftada bir olarak devam dedi ocakta kontrole çagırdı hayırlısı bakalım dogru tatlım ya seninle konuşamamıştık bu konuda.yaaa bende maşallah deniz bebek çok uslu hiç yormuyo derken büyüdükçe kokusu çıkıyo demekki ay canım dişleride onu huysuz yapıyodur öpüyorum canım...Şeniz

evet canım biliyorum ben çok fazla rahatsız degilim ama yinede yanlız olmk daha güzel

merhaba kızlar moralim çok bozuk eşim bugün kaan beye gitti spermiyogram sıfır doktor ilaç vermemiş verirsem tümör olabilir demiş proxeed plus vermiş ama ben artık ümidimi kaybettim bir şey olmayacak sanırım allah bize evlat vermeyecek ümitlenmiştim ama yıkıldım öğlenden beri ağlıyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…