Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

baş şu deli kıza dur bakalım hemen dünyanın sonu degilya hoca bazen tedaviye ara verebiliyor vucüd dinlendikten sonra tekrardan başlıyor hem proxeed plus bildiğim kadarıyla çok etkili bir ilaç özelliklede azolu erkeklerde öyle okudugumu hatırlıyorum sabır biraz sabır olmadı 1 kere daha denersiniz napalım bacım bizim nasibimizde böyle zor olucak ama inşallah olucak

çok sağol canım morale ihtiyacım var eşim hemen almış proxeedi gece gelecek morali bozuktu beni böyle görünce daha kötü olacak mafoldumben

herkese iyi akşamlar hanımlar bugün moralim çok bozuldu kaan hocaya dün mail atmıştık sonki hormontestlerini yolamıştık klomenin ikinci ayından sonra bütün hormonlar normalin üstüne çıkmıltı kaan hoca bugün mail cevap atmış şöyle sonuçlarınız çok güzel eşinizin adetinin 2. günü gelin tüp bebeğe sizede microtese işlemi yapalım demiş sonuçta bunun için çok erken ben kaan hocanın tedaviye farklı bir ilçala devam edeceğini sanıyordum ve şuan zaten tüp bebek düşünmüyoruz eşimin ameliyatı çok zor olmuştu benim istediğim mayısa kadar eşimin tedavisni yapıp sonra tüp bebekti eşimden spermin normal çıkışı için uğraşmak istiyordum ama bu cevap beni üzdü başka bir ilçata önermemiş sonuçta bunu şansa bırakamayız bu ikinc,i microtese olcak allah korusun ya bundan sonrada çıkmazsa o zaman başka şansımızda zor ben onun bizi normal yoldan çıkış olana kadar tedavi edeceğini sanıyordum üstelik eşime microtese yapılalı 5 ay oldu ve hala spermiogram yaptırmadı ben bu sefer bizi yanına çağırıp tekrar bir tahlil ister sonra ilçaları değiştiri demiştim şimdi eşim klomeni daha içimicekse hormonlar tekrar düşcek e ozaman çıkma ihtimali hiç olmıcakmı doktor bize herşey çok güzel hemen gelin tüp bebeğe başlayalım demiş offffffffffffffff allahım yardım etsin kızlar eşim yarın telde konuşcak kaan hocayla bakalım hayırlısı

canım benim nolur üzülme benimde bugün moralim bozulmuştu kaan hoca bize spermiogram yaptırmadan tüp bebek microtese dedi ilaçta vermedi allah yardımcımız olsun canım

canım kaan hocayla tüp bebek dönemşini saymazssak 6 7 ay olmuştur ama onun öncesinde başka doktorla 5 ayda öyle yani bayaaaaaaaaaaaaaa oldu

yani gamzecim bizim avele ettiğimiz yoktu ben elimizden geleni tedavi için yapmak istiyordum yani kaan hocada daha 5 ay kadar tedavi görmeyi düşünmüştüm yani çıkış olabilir diye düşünüyodum hayırlısı artık

kızlar biraz önce eşim emre bakırcıoğluna mail attı bakalım şimdi ondan gelcek cevabı bekliyoruz

kaan hoca çıkış olabilir demiş miydi? sperm oluşmuşsa çıkış olsun diye bekleerken ya onlarda giderse canım.walla karar vermek zor allah yardımcnız oldun.anlıyorum aslında seni.bizim gibi ilk teseden hüsranla çıkanların cesareti kırılıyo.ben olsam bende acele etmek istemezdm.zaten acele ettik sonu malum(( inşallah bu kez mutlu sonla biter tedaviniz ve bu günler anı olur senin için...

günaydın bacılar................mavimenekşe sevgidolu canlar üzülmeyin herşeyde vardır bir hayır rabbim hiç ummadığınız biranda inşallah sizlerinde yüzünü güldürür hayırlı sağlıklı bebekler nasip eder..........herşey nasip kismet allahın ol dediği olur ama sabır sabır sabır kim bilir daha önümüzde ne kadar uzun yol vardır neler görüp neler yaşayacağız hayatımızda ilk defa duyduğumuz bir hastalıkla uğraşıyoruz hiç aklımızın ucundan geçermiydi çocuğumuzun olamayacağı onun için çok uğraşacağımız...........mevlam herşeyin en iyisini bilir bizlere sağlık sıhhat huzur nasip ettikçe bizlerde bebek için uğraşmaya devam edeceğiz bıkmadan yorulmadan inşallahhhhhh

canım benim üzme kendini bende ilk okuyunca yazdıklarını üzüldüm açıkcası benimde hayallerim yıkıldı ama yine üzülmeyelim allahım büyük elbet bizede yollayacak yavrularımızı..:Saruboceq:

kızlar biraz önce eşim emre bakırcıoğluna mail attı bakalım şimdi ondan gelcek cevabı bekliyoruz
canım benim emre bey seni sevindirecek bişeyler yazacaktır çünkü bana tesede spermatid bulunduysa mtesede çıkabilir demişti üzülme canım..

canım üzülme ne olur sizler böyle üzülürseniz inanın bende çok kötü oluyorum allahım büyük canım bizede verecektik yavrularımızı savaşmalıyızki kazanalım canım...

evet canım allahım o gücü verdikçe bizde savaşacagız ve allahın iznıyle kazanacagız..

evet canım geçenlerde konuşmuştuk malesef yine olmadı...senağlama

mrb.belgın canım olmadı derken tutmadı mı?yoksa pgt ıle saglam bulunamadı mı acaba dondurulmuslarla deneyecektı ya?aynı durumda oldugumuz ıcın merak ettım.bıraz anlatr mısın ?kendısıne de msj yazdım ama cvb gelmedı.

canım hakkında ne hayırlı ıse ona dogru gıt ınsaalah .kaan hoca hangı degerlerı gordukten sonra gelın dedıkı? esının son degerlerını yazabılır mısın arkadasım?

selam bacılar nasılsınız
kız sevgidolu anam bir durun bune panik havası esiyor kaan hocayla telde konuşun ve mtese olalı 5 ay oldugunu söyleyin zaten en az 6 ay ara ile mtese yapıyorlar birde ankara tüpbebek için uygun biryer degil tamam kaan hoca süper ama tüp bölümü felaket ii düşünün emre beylede konuşun ücretsiz randevu alın emre bey bakalım ne dicek ben emre beye mtese konusunda güveniyorum en azından durum neyse onu net olarak söylüyor

evet canım sanırım tutmadı bende üzgün oldugundan çok fazla irdelemedim canım sanırım öyle seni yanlış bilgilendirmek istememtutmadımı yoksa pgt ilemi bulunamadı sadece olmadı dedi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…